Sziasztok!
Sajt GRATULA!
Vuka, Petrának is gratula a meneteléshez! Ez kell, hogy feledtesse az összes tócsábalépést
Petyosznak meg Beninek gratula a szép éjszakákhoz meg a jó kajáláshoz. Mancs elevenítsd fel nekem, hogy készíted a szilvás csirkép, plíz!
Bubek, én előlegezek neked piros pontot bár a képeket most sem tudtam megnézni, mert olyan lassú a net, hogy azokat nem tölti le
De, bízom benne, hogy nem kell már sokat várni, hogy normál internetünk legyen!
Ilba, meg titkon azért nem szereti Szonjecet és felejti ki, mert Beni már nem egyszer adott puszit a lányomnak. És hát van, hogy a fiús anyák kissé féltékenyek
Cool, azért a csütörtöki rádiós kabarék között akadnak jók is! Azokat szoktad hallgatni? Vagy nem érdemelnek említést?
Jumam, a hörgők azok bemennek a tüdőbe, de tüdőn kívül is vannak (miután elágazik a légcső ketté) így nem feltétlen, hogy Julcsinak tüdőgyuszija volt, mert akkor azt mondták volna, hogy tüdőgyuszi!
No, én tegnap hajnalban itthon hagytam kis családom (mert egy szépen alvó gyereket mégsem ébresztek fel) és beautóztam az istvánig. Ahol órákat tartott a felvétel. Majd 11 körül 2O percre elaltattak. Sajnos nem lettem tőle kipihentebb. Se előtte, sem utána nem éreztem semmit. Csak baromi éhes meg szomjas voltam mert már eleve előtte való nem kora esti vacsi volt az utolsó kajám és az esti vizem. Mondjuk a kutya se nézett rám. Amikor már nagyon nem bírtam megkérdeztem az egyébként gyakran megforduló nővérkétől, hogy mikor kellhetek fel?! Erre ő kifele menet közölte, hogy amikor akarok csak előtte üljek fel és kiviharzott. Így hát este mikor Szonjec meg a férjem eljöttek értem akkor kivetettem az eszméletlenül zavaró branült és "q...ra jól" éreztem magam,...csak hogy hazajöhessek. Azt azért nem bántam volna ha látom a dokit vagy egy dokit. Most majd telefonálgathatok, hogy kell e kontroll meg hasonlók. Ezt kissé furinak érzem
Hazafelé hánytam az autóban egy jó nagyot, de azóta tényleg semmi bajom. Ma reggel már vasalással indult a napom és az új védőnőnkkel is megismerkedtünk, aki ha nem is annyira lendületes mint az előző volt, de elég szimpi. Igaz, Szonja lassan egy éves és ritkulnak a látogatások. A dokink egyenlőre marad a régi.
A kórházban két kilót "fogytam", de igyekszem még ma visszahízni
N.