Új privát üzeneted érkezett!

Katya,
Hat lehet, h. otthon nem lesz ilyen tesztcsomag, mint amit itt ajanlanak. A ket hetre en itt komplett felszerelest kapok, tehat azt, amit meg is vennek, es az a 18-20 db pelus + 2-3 kulso. Ebbol mar ki kell derulnie, hogy mukodik-e vagy sem. Eleg sok anyu aradozott rola, itt nem olyan uj dolognak szamit, igazabol rosszat nem is hallottam meg.

Hajtogatas? A belso textilresz is uo. mint egy eldobhato pelus, tepozaras es patentos, legalabbis a Popolino rendszerben, nekunk az lesz. Azt a nedvessegfelfogo betetet kell belekesziteni elotte, teny, hogy nem egy darab, de ha elejetol ez van, akkor a bebi nem ismeri a masikat, igy talan konnyebb beletorodnie... :roll:

No majd latjuk :D

Most elvonszolom magam. Jo ejszakat!!!

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Sziasztok!
Őziről még mindig semmi hír??Biztosan jól van,csak van most fontosabb dolga is!Az én párom sem fog ide leülni és írni a helyzetállásról(számítógépanalfabéta).
Ma már megint nem bírtam aludni-szörnyű!
Tegnap voltunk bevásárlást tartani,még most bírom a hosszabb utat és mászkálást!Már majdnem minden megvan!!!Úgy örülök neki mind a gyerekek!

KépKép
vicuska
 
 


Sziasztok!
Látom Őziről még semmi hir :(
Folyamatosan olvasom a témákat csak nem mindig van időm ideülni.
Vitaminnal kapcsolatban,nekem az orvosom azt mondta,hogy az első 16 hétben az elevit nem a legjobb választás,igy maternát vagy a gravidát ajánlotta.
Most a 25-ik héten már elevitet szedek,de nem minden nap.
Babakocsink nekünk is bergon van,és tény,hogy nagy,de nagyon kényelmes a babának,főleg télen mikor bevan öltöztetve.Még igy is kényelmesen elfér.A kisfiam 2 éves,néha még alszik benne,és ha hosszra nem is de szélességre megfelelő-kényelmes.
Én csak ajánlani tudom.
dorcacs
 
 

 
 

sziasztok!!!!



Dorcas és Barbamami!!!




Köszönöm, hogy reagáltatok a Bergonos kérdésemre!!!!



Egyébként nálam is a kényelmesség a fő szempont!!!Mi nem fogunk vele buszra szállni, mert egy vidéki kisvárosban lakunk, ahol nincs helyi tömegközlekedés. Az autónk meg hálistennek elég nagy (egy Honda Civic), hogy elférjen benne a kocsi.
Nézegettem én a Pierre-eket is, de olyan kicsi, keskeny a fekvő felületük, s pici a kerekük is hogy nagyon!!!:) Nem tetszenek!
Amit tegnap néztem az egy Bergon Jack Pol, Stand III. Á Voyager tipusú, amihez mózeskosarat is adnak. Ennek italtartós az első kapaszkodó része, s a lábzsák nagyon praktikus, mert nem kell állandóan lefejteni a kocsiról, csupán két oldalt kicipzározni, s máris ki lehet venni belőle a babót! Szerintem az ára sem egy ököré: 43.990 Ft!!!
Volt egy másik is, az is Jack Pol, de nem Voyager, hanem Viktor elnevezésű. Ez annyiban egyszerűbb, hogy nincs italtartós kapaszkodó része, csak sima, s a lázsákot egészben lehet csak levenni róla. Igaz, hogy ehhez a mózeskosaron túl jár táska, és esővédő is, de nekem mégiscsak szimpibb az előző. Amúgy ennek az ára:42.990 Ft!

Ja és nem írtam, hogy természetesen mindkettőnek állítható magasságú a tolókarja!!! Ami nálunk nagyon fontos szempont, hisz én 158 cm, a férjem viszont 183 cm magas!!!!!! :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mit gondoltok a színekről? Mondjuk fiúnak nem gáz egy narancs-drapp összeállítás? Épp figyeltem, hogy Marsi Anikóéknak is ilyen színűjük van, s nekem nagyon tetszik!!!


Én is remélem, hogy Őzi hamarosan megosztja velünk a nagy történetet, s bemutatja a kicsit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Kinga!!!

Örülök, hogy most már te is érzed!!!!Én már azt várom nagyon, hogy rúgdosson a kis drágám!!!!!!


Mindenkinek szép napot!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
judithappy
 
 


Sziasztok!

A szopiparna sztem is nagyon jo, en cugolom magammal a nappalibol a haloba, amiota megvan. Valahogy mindig megtalalom a helyet, hogy hol tamasszon. Es majd kesobb a picinek is nagyon jo lesz.

Sch Judit, kuldom priviben az UH-s adatokat

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Sziasztok! :D

Tegnap voltam védönőnél,és minden ok volt. Jó a vízelet,vérnyomás és a babaszívhang.
19-én lesz ott egy szülésfelkészítő a kismamáknak délelőtt. Megyek is majd,kíváncsi is vagyok rá.
23-án meg reggel 9-re hozzánk jön a védönő. Sokat nem lát majd a babaszobából,hiszen még nincs kész,pelenkázóra várunk már csak. Még nem jött meg Olaszból.
Lányok ti vesztek mérleget? Én nem vettem,gondoltam elég lesz majd,ahányszor a védönő fogja mérni,de azt hallom,hogy kell az első időben mindig mérni otthon is.
Kölcsönözni is lehet,de 4000/hó a védönőtől. 8-10.000ért meg már újat kapok.
Kicsit szomorú vagyok,mert bezárják a Schöpf Méreit,ahol szülök majd. :( A dokim szerint rám már nem vonatkozik,mert csak március vége után lesz majd vmi belőle,de majd kiderül. Bízakodom azért!
Őzi én is nagyon várom a beszámolót ám! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Judithappy!
43990 az nagyon jo ár.
Mi két és fél éve vettük 41000-ért,és a pelenkázótáskát külön kellett megvennem 4000-ért.Ráadásul ez az alap bergon tipus,de igy is szupi.Megkérdezhetem,hogy ti hol néztétek ennyiért?
Nekünk egyébként drapp kockás van.Ez olyan semleges szin :)
Én is gondolkozom egy uj kocsin,de csakis bergonon.
Ami tényleg jo,hogy állitani lehet a tolokart,jo a rugozása,és ami nekünk nincs,de jo,ha a bevásárlóháló is cipzáros.És a felfújható kerekek.A narancs-drapp összeállitás szerintem jo.A kisfiamnak nagyon sok narancs szinü ruhája van. :)
Csináltam vonalzót,remélem megjelenik.

Kép
dorcacs
 
 


Sziaszok lányok!

Úúúúúgy várom a híreket Őziről!! Szerintem már babázik ezerrel :D Őzi drukk neked!!! És nagyon várunk vissza közénk!!!

Ma jön haza Bacilivi, ugye?!?!?! Akkor talán tud írni... Persze lesz neki ezer más dolga, de hátha...

Boszibaba 1980,
felháborító, hogy bezárják a korházat!!!! Teljesen ki voltam akadva tegnap, amikor hallottam.... Hiszen ott van a legkorszerűbb, országban egyedülálló koraszülött osztály!!!! Amit gondolom áthelyeznek máshova, de akkor is...... Mi szükség erre?!?!?!?!!?!?!?!?

judithhappy,
Nagyon tetszik a narancssárga-drapp összeállítás! Én vagy ilyen szinű, vagy narancs-sötétkék színű sportkocsit akarok majd a gyerkőcnek. És szerintem igen is tökéletes a kisfiuknak! Mi használtan vettünk egy vizszintesre dönthető, nagyon könnyű, valami német márkájú babakocsit, ami tök jó állapotban van, ja és sötétkék-világoskék szinű. De nyáron szeretnék venni valami klassz sportkocsit, újonnan, és a színkombinációban tuti, hogy ott lesz a narancs.

Voltam reggel UH-n, Márk nagyon mocorgott. Minden rendben vele, 2350 saccolta az orvos a súlyát, már kb 45-50 cm hosszú, jó hosszú a comcsontja, hosszú lábu kis "manöken" lesz :D Jaj, és olyan vicces volt, képzeljétek, az egyik kezével babrálta a kukiját!!! :D :D Ezen nagyot nevettünk a párommal, meg a dokival.

Teszek fel néhány képet, remélem sikerül:

Kép a bal szeme előtt a bokája van :)

Kép

Kép a lába mindig az arca előtt van :)

Kép
dijcsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Babzsák: Nagyon köszi az infókat a Péterfyről!

Lányok! Mindenkinek köszönöm, hogy írtatok az övről! Ha jól olvastam, mind a háromféle kisegítő felszerelés szóba került.
A terhesség alatt (az utolsó hónapokban) lehet használni pocaktartó övet, én erre kérdeztem rá, hogy jó-e. Majd megnézem a bababörzén, hogy kapható-e használt, mert elég hátfájós vagyok. A szülés után lehet használni hasleszorító övet vagy bugyit, ilyent mindenképpen veszek majd, mert mindenhol azt hallottam, hogy nagyon jó. A terhesség alatt, a kocsiban pedig lehet használni egy övleszorítónak nevezett szerkezetet, ami arra való, hogy a biztonsági öv alsó részét lehúzza a két comb közé, és így fékezés esetén a biztonsági öv nem szorítja meg a babát. Ilyenem van, és nagyon jó, nagyobb biztonságban érzem magam tőle, bár elég drága volt.

Szoptatós és pihenő párna: én vettem, még nem használtam. Mindenkinek tanácsolom, hogy az Elefáni Bababoltban vegye meg, ott meg lehet nézni, és fele annyiba kerül, még a jobb minőségű is, mint a Brendonban. A Brendonban több mint 13.000 Ft, az Elefániban 6.000 ft körül van. (Az Elefáni a Bocskai úton van a 11.kerületben).

Valaki írta, hogy vizesedik és ingadozik a vérnyomása. Nem akarlak megijeszteni, de azt tanácsolnám, hogy ne várj hétfőig, hanem sürgősen menj el orvoshoz, vagy legalább beszélj vele telefonon, mert amit leírtál, lehet szokványos terhességi tünet is, de lehet a preeklampszia jele is. szóval ne ijedj meg, csak beszélj az orvosoddal (legalábbis, ha nem enyhültek a panaszaid!).

Kép
Vendég
 


Judithappy:
Szaerintem nagyon jól néz ki a narancs-drapp szín! Egyébként ha nem kifejezetten rózsaszínt veszel :D ,szerintem bármilyen színű kocsiban jól mutat egy kissrác.. :D :D
Tényleg jó áron néztétek,nekünk most dec.-ben volt 2 éves a kocsink,és ha jól emlékszem,47000-ért vettük. Plusz 3000 volt a pelenkázótáska,de az nagyon kell. Mi a Szentmihályi úton vettük,jó nagy volt a választék. Nem tudom pontosan,meliyk oldalon,de nemrég feltettem róla képeket,nekünk bordó-drapp kockás van. A cipzáros lábzsák NAGYON JÓ,én nagyon szerettem! Nem kellett folyton lehámozni az egészet a babakocsiról. Nem tudom az enyém pontos típusát,de a játszótálca,amit adtak hozzá,cumisüvegtartós. Igaz,cumisüveg soha nem volt benne,de mostanában a rágcsálnivalót tündérien kihalássza belőle a kis kutyafülüm..
Én 180 cm vagyok,a párom 186cm,hát a babák hosszát nem is ecsetelem.. Annyit azért leírok,hogy a fiam 4 hónaposan(!!!!) kinőtte az amúgy 1.5 éves korig ajánlott babahordozót (nem az a 10000Ft-os fajta van pedig,direkt a hosszabbított típust vettük!),mert a vállát NEM TUDTUK BELEPRÉSELNI!
Ebben a babakocsiban viszont vígan elfér. :D :D :D

Dijcsi:
Tündériek a képek! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Nanett: : Görcsölök és ezért kell utrogestant szednem.

Ami a szülés utáni végre tudok majd hason aludni dologról.. :lol: :lol: Hát én is ebben reménykedtem, de baromi kényelmetlen volt. Már azért is mert 2 db betonkemény, feszülő cicin elég nehéz "egyensúlyozni".. :) De előbb utóbb sikerül. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


barbamami,
Köszi :D Most néztem végig a dvd felvételt, amit csináltak az UH-ról, és olyan édes a Márk, ahogy fintorog, meg ásítozik. A lábával meg majd kiböki a szemét, csak úgy dugja az arcába :D Azt mondta az orvos, hogy a mostani becslések szerint a születési súlya akár 4 kg is lehet....

Szoptatós párna téma:
Mi itt vettünk: http://www.szopiparna.hu Egész jó, nekem bejött...

Kép
dijcsi
 
 


Dijcsi:
Aztaaa,az szép súly! Bár persze azért nem tudnak ám tökéletesen becsülni. A Petit a 30. hét körül akkorára becsülték,hogy megjegyezte a doki, lehet,hogy ő is császáros lesz. De aztán igaz,hogy jó 3 héttel korábban,de 3450gr-mal született..
A másik: a dokimnál csütörtökön voltunk,670gr-ra becsülte a babát ,aztán 2 nappal később a 4D gép 800gr-osnak mondta. Hát,azért remélem,nem hízik ilyen ütemben :D :D ,mert akkor lesz vagy 6 kiló,mire kijön... :D :D

Lányok,ha vesztek új autót,nagyon nézzétek meg,hol veszitek!! Mi most már ott tartunk,hogy a felrobbanás szélén állunk.
A hét vicce,hogy még át se tudtuk venni a kocsit,és tegnap kijött az első törlesztőrészlet!! :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok!
Nanett írt: Őzi fia az éjjel megszületett, 2 nap vajúdás után, jól vannak, adatok nincsenek.

Óriási gartula nekik valamint sok tejet és jó egészséget kívánok!!!!

Kép
Kép
bbeti
 
 


Őzinek hatalmas GRATULA!!!! Egészséget, boldogságot babának és mamának!!!

barbamami,
Hu-ha, az durva lenne, mármint a 6 kg-s baby :D

Kép
dijcsi
 
 


Huuuu, most hagytam abba a babaruci vasalást.... Életemben nem vasaltam annyit, mint az utóbbi pár napban.... És még mindig van...

Már összepakoltam a Márk korházi csomagját. Tudom, hogy még korai, de úgy gondoltam, hogy addig is eláll a szekrényben, legalább egyben van minden, nem kell majd kapkodnom. Meg is lepődtem saját magamon, mivel mindig az utolsó pillanatra hagyom a dolgokat, de úgy látszik a baba kivétel ezalól :)

Kép
dijcsi
 
 


Őzi!!!!!
Gratulálunk!!! És sok pihi neked a 2 nap vajúdás után...nem semmi...

Kép
babzsák
 
 


Őzi, ez nagyon durva, minden elismerésem, hogy végigcsináltad, le a kalappal előtted is! Hú, csajok, akik már megszültétek a picúrokat, jól feladjátok a leckét strapabírásból, kitartásból, mit mondjak, követendő a példa :!: :D

Vitte, körül fogok nézni, mert én a Bambinomio márkát néztem, ebbe hajtogatni kell a pelust. Lehet, hogy lesz más is (és lehet, hogy egy másik márkának a tesztcsomagja nem 1-1 darabból áll). :D

Edi, köszi szépen a reakciót, én írtam a vizesedést és ingadozó vérnyomást, fel fogom hívni a dokimat. Mondjuk a vérnyomásom, amikor magas, akkor is "csak" 135/85-ig megy fel.

Dijcsi, gyönyörű a babád. :D

Kátya
kincsimano
 
 


Ozi: 2 nap vajudas???!!! Errol nem volt szo!
Le a kalappal, most aztan pihenj egy nagyot. es hagyd, hogy minden csak rolatok szoljon! Remelem, mindketten jol vagytok, van sok tej es egeszseg!
Gratulalok :!:

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Őzi: Naaaaagy gratu a babához. Soksok pihi. :) Nagyon sok boldogságot és tejcsit kívánok nektek!! !♥♥

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


ŐZI! LE A KALAPPAL ELŐTTED!! GRATULÁLOK!!!! Jó ég,mennyire fáradt lehettél a végére!!
Nagyon sok örömet kívánok a babához,megszenvedtél érte! :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Dijcsi nagyon édes a kisfiad! :lol:
ŐZI HATALMAS GRATULA NEKTEK! :lol: NEM SEMMI A 2 NAP VAJÚDÁS,MOST AZTÁN PIHENJ SOKAT!
SOK TEJET,ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK! :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


ŐŐŐŐŐZIIIIII
Le a kalappal...2nap...
Nagy Gratula Nektek..PIHIZZÉL SOKAT,aztán pár nap múlva remélem hallhatjuk is a történeted....
GRATULA,Kívánok Minden jót Nektek!!!!!

Kép
nikky
 
 


Özi: Nagy nagy Gratula a kicsihez :) 2 nap vajúdás úristen minden tiszteletem a tied :)
én ma voltam nst-n még mindig semmi hétfőn kell újra mennem.Ha csütörtökig nem szülök meg akkor be kell feküdnöm itt ez a rendszer :9

nika70
Salgótarján
 
 


Őzi:
Nagy gratuláció, remélem a két napot nem szenvedted végig.

Nikky:
köszi a privit, elmentettem a tel számodat. Szerintem azért még megyek tornára, jó kimozdulni meg talán segít a mozgás is. Különben nálam a legrosszabb szerintem a lábvizesedés, nem látszik annyira, de érzem. Köszi az infót a dokimról, ez most nagyon megnyugtatott, hogy csak ennyit adtak a dokinak, mert én már olyanokat hallottam, hogy a vizit díj 10-szerese és az nálunk 100.000 lenne. Én olyan 50-60 ezerre gondoltam és fele a bábának. Ez a fejből vett vér érdekes, erről nem hallottam, jövö héten megyek NST-re, akkor megkérdezem.

Pattogobolha:
nekem felírtak Utrogestan-t és Duphaston-t is, amikor vérezgettem az első 12 hétben. Ezt a kórházban az ügyeletes doki írta fel, de a magán dokim azt mondta, hogy ne vegyem be, mert nem segít megtartani a babát, max. megnyugtat. Én nekem azért tettszett ez a hozzáállás jobban, mert mégiscsak hormonokról van szó és azok nem lehetnek annyira jók a baba számára.

Kincsimanó:
nekem is vizes a lábam és zsibbad is minden este ill. ha lefekszem. Néha a kezem is. Nagyon kellemetlen érzés, de én sem tudok semmit tanácsolni. Görcs ellen a kálcium jó állítólag, a zsibbadást meg talán enyhíteni tudod tornával, mozgatással, masszázssal. Viszont a magas vérnyomás nem jó, csináltass vérképet, nehogy toxémia legyen belőle. Nekem, amikor a gyanúja fennállt, akkor fehérjedús táplálkozást, napi 3 l folyadékot és sport-ot (cardio gépek) írt elő a dokim.

Körkérdés:
én kaptam szoptatós párnát a barátnőmtől, de egyrészt nem tettszik a huzata, másrészt belül kilyukadt és ha kinyitom, potyognak a golyók belőle. Valaki tudja, hogy hol lehet kapni huzatot? Varrni nincs kedvem, de lehet, hogy az lesz a vége.

Mosható pelus:
én Németországban hallottam olyanról, hogy van egy cég, aki mossa helyetted, mindig hoz frisset és a használthoz adnak konténert és ha megtellik, elviszik. Állítólag nem olcsóbb, mint a papírpelus, de környezetbarátabb és a gyerek is előbb lesz szobatiszta, mert nem olyan száraz mint az eldobható. Én egyenlőre eldobhatót veszek, mert így is lesz elég mosnivaló.

Kép

Kép
rekanna
 
 


Rekanna, és neked nap közben nem annyira zsibbad? Nekem van, amikor két ujjam a jobb kezemen reggeltől estig nyomja. És úgy vettem észre, hogy mozgástól független. Ami még újabb tünet, az a derékfájás, úgy megyek, mint egy totyakos, pedig 25 hetesen nem nagy a pocakom. Mi lesz később? :lol: Persze ez mind nem izgat, csak picike legyen rendben odabent. :D
Sajna nem tom, huzatot hol lehet kapni szoptatós párnához, nézd meg esetleg az Elefáni honlapján vagy hívj fel pár bababoltot.

Kátya
kincsimano
 
 


Sziasztok!

Őzi!
Hatalmas gratula!Minden elismerésem a tiéd!
Pihizz sokat és kivánok egészéget és sok tejcsit!!



Dica
Vendég
 


:D :P

ŐZI!!!!!GRATULÁLOK,SZEGÉNYKÉM JÓL ELFÁRADHADTÁL, ÉN AZ ELSŐ KETTŐVEL 3 ÉS 3,5 ÓRÁT KEMÉNYEN VÉGIG HÚZTAM ÉS MONDHATOM SZŐRNYŰ VOLT, IGAZ A KISEBB FÁJÁSOKNÁL MÉG NEM NÉZTEM AZ IDŐT CSAK MIKOR MÁR SZINTE KIBÍRHATATLAN VOLT, DE BŐVEN ELÉG VOLT NEKEM EZ IS, MOST IS BE VAGYOK REZELVE, DE KÉT NAPOT REMÉLEM NEM FOGOK SZENVEDNI!!!!!nAGYON ÜGYI VOLTÁL, VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Sziasztok!

Őzi nagy nagy gratula! Nem semmi két nap!!! Mi hétfőn megyünk 4D uh-ra már nagyon várom, remélem megtudjuk a nemét is.

Kép
rena12
 
 


Bacilivi:
Hát,tudom hogy most mással vagy elfoglalva,de mindenesetre NAGYON kíváncsi vagyok a történetedre! Meg hogy hogy vagytok... meg minden... :D :D

Nika:
Hát,a befekvés nem valami csábító.. de háha kijön addig! :D

Lányok,én olyan boldog vagyok,hogy TUDOM,hogy kislányt várok! :lol: Nekem ez új,mert a "nagy"lányommal csak a szülés után derült ki a neme.. Úgyhogy nem is vettünk rózsaszín rugikat,csak "unisex"-eket.. DE MAJD MOST... :D :D :D
Felrakom a mai szerzeményeimet, már rá is próbáltam őket a pocakomra :D :D . A top kicsit nagyobb méret,de majd belenő.. (Jó ég,nem gondoltam volna,hogy még a harmadikkal is ilyen lökött leszek :roll: ).. Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Draga Ozi hatalmas gratula nektek, remelem a kicsi es Te is jol vagytok! Sok-sok boldogsagot es pihenes kivanok!

Ilyenkor amikor hallom, hogy valaki 2 napot vajudik mindig szornyen elszegyenlem magam, hogy en meg nyavajgok holmi hatfajas meg jarasi nehezsegek miatt. Mi a francot fogok kezdeni ha eljon a szules ideje? Ami nincs is mar messze... :roll:

Jajj lanyok olyan jo napom volt ma, egyreszt tobbe-kevesbe sikerult mennem, elvonszoltam magam a korhazba az elso szules elokeszito eloadasra. Ez gorogul van ugyan (en meg csak 3 honapja tanulok) de tok sokat megertettem, szegeny Michaelt aki forditani probalt folyamatosan leintettem, hogy ertem-ertem pssszt :D Kozolte, hogy legkozelebb egyedul megyek ha igy folytatom (persze nem hagy magamra, tulsagosan fel, hogy barmelyik pillanatban megszulok :D Szoval az eseteben kettos haszna van ezeknek az eloadasoknak, egyreszt tanulom a nyelvet, masreszt meg ugye a tema erdekes.... Ma a fogapolas volt a tema terheseknek, valamit csecsemoknek es kisgyerekeknek. Holnap szoptatas, azt nagyon varom :D

KépKép
KépKép
pannica
 
 


ÖZI ÉN IS CSAK CSATLAKOZNI TUDOK AZ ELŐTTEM LÉVŐKHÖZ-GRATULÁLOK ÉS EGÉSZSÉGET,TEJET ÉS SOK ÖRÖMET KÍVÁNOK A BABÁZÁSHOZ!
Én tegnap voltam a szentmihályi úton babakocsit venni:bergon cross(bolygósítható)51+3 a táska!
Csecsemőmérleg:Pont ma vettem mert a drága anyósom ragaszkodott hozzá:9900(finanszírozta is)Auchan

KépKép
vicuska
 
 


Sziasztok Lányok!
Őzi! :D
Gratulálok!!!! Sok Sok boldogságot és békét! Pihenjetek sokat! Vigyáztok Magatokra! :)

De hogy az orvosak miert hagynak anyukát vajudni 2 napig... Nekem ez magas... :shock:


Dijcsi! Gyönörüséges a Babyd!!! На человек! :lol: :lol:

Kép

Kép
fenix
 
 


Sziasztok!

Őzi:Gratula a babához!Nem semmi a 2 nap vajúdás,nem lehetett könnyű kibírni és végigcsinálni,de ezekszerint kemény csaj vagy!

Ma voltunk 4d-n,teszek fel képeket.Már 1013 gr. a baba,egy héttel előrébb járunk,mint a vonalzó mutatja.

Betti:Jól vagytok?Milyen érzés,hogy nincs a pocidban a kiscsajszi?
Gondolom nagy a boldogság nálatok?

Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Nu most viszont szomorúról...
Tegnap este arra jöttünk haza párommal /még jó, hogy velem volt!/, hogy a kalás ajtó nyitva van... Betörtek hozzám... Olyan rosszul voltam.... Bögtem... Rázott a hedeg... Aztán uuugy fájt a hasam... Borzasztó volt....
Rendőrőket vártunk... Takaritottunk... brrrrrrrrrr....

Ma még elhoztam az vér/vizelet vizsgálat eredményét... Minden rendben.. kivéve vizeletben az üledék... norma 0-3... nekem 12 van... Ne tudom mi ez... ne tegnapi után már nem tudok idegeskedni...

Szegény gyermekem...

Holnap megyek új dokimhoz.. Remélem minden rendben lesz...

Igy...

Szép estét mindenkinek!
fenix
 
 


Kincsimanó:

nekem nem zsibbad semmim, csak ha fekszek. az lehet persze napközben is. A derekam fáj, de csak kb. 1 hete, gondolom ez már a vége miatt. Viszont ahogy más is írta, jobb, ha ellenőrizteted a vérképedet, a fehérjét a vizeletben meg a vérnyomásodat, nehogy valami baj legyen. Ja, nekem heti két alkalommal naponta 4-szer kellett mérni a vérnyomásomat.

Ma végre elkezdtem összecsomagolni a kórházba a dolgokat, de röhej, hogy itt Magyarországon mindent kell vinni (WC papír, evőeszköz, törülköző, stb.) Viszont egy jó tanács minden kismamának: külön pakoljátok be a szülőszobás dolgokat és külön a napokra a szülés után.

Kép

Kép
rekanna
 
 


ŐZI!!!
Óriási gratula! Nem lehetett semmi 2 napot végig-gyűrni! De gondolom azért a "vége" kárpótolt mindenért! Sok pihenést és persze sok-sok tejcsit kívánok!!!


Judithappy!
Nekem is tetszik a narancs-drapp összeállítás!

Dijcsi!
Tündér a kisfiad! De akinek "modell" anyukája van, ott csak szép lehet a baba is!!! :D

Macsek!
Köszi a privit!

Mindenkinek "golyós" a szopipárnája? Nekünk a tönkölybúzásat is ajánlották, de nem tudok senkit, akinek lenne. Tapasztalat vkinek???

sch.judit
 
 


Fenix!
Te szegény! És mit vittek el?
Ez borzasztó érzés lehetett!!! Tényleg jó, hogy nem egyedül mentél haza.

sch.judit
 
 


OZI,
Hatalmas gratula! A 2 napot vegigizgultuk veled, orulok, h. minden rendben es varjuk a reszleteket!!!!!!


Sch. Judit,
Sztem a tonkolybuzas eppolyan jo, nekunk is azt ajanlottak, viszont 1 helyen lattam csak es annak nem tetszett a huzatja... (Nalam ez is szempont :oops: ) Viszont nem hiszem, h. az moshato, mert a kicsi golyos cakkumpakk moshato a gepben a huzattal egyutt es ez nekem fontos. Es mindenfele toxikus anyag ellen tesztelve van.

Dijcsi,
Nagyon cuki Mark! Es ha mar most a kukijaval jatszik, mit lesz kesobb??? :lol: :lol: :lol:

Benkoka,
Megmertem eskudni, h. velem egyidosen mentetek 4D-re es tenyleg, sztem ekkor a legidealisabb. Nagyon helyes pofija van!!!

Pannica,
Ugyi vagy, h. megertettel sokat az eloadasbol! Mi lesz a streptococcus-szal? En ma voltam, 8 nap min. mire eredmeny lesz.

Fenix,
Ez szornyu!!!!! Remelem nem tul nagy az anyagi kar! Meg jo, h. a parod volt! Es meselj mi az a furcsasag a vizeleteddel!

Megvolt a masodik akupunktura is, most mar a csuklomba is kaptam... Es van mar ferjecskem, igy bucsuzok is toletek.

Szep estet mindenkinek!

KépKép
KépKép
vitte
 
 


HELÓ CSAJOK!!!

Mi MÁR ITTHON!!!
Kutyafuttában visszaolvastam és tökmegható volt ahogy szurkoltatok...de tényleg!!!!!!!!!!!!!!
Szülést nem akarom csak pár szóban leírni, úgyhogy, ahogy megadatik nekem egy kis alvás (vasárnap óta max 10 órát sikerült összehozni...) megírom és felrakom. És ersze qa kis Dalmiról is lesznek friss képek.

ŐZI :D :D :D GARTULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :D :D jajjj annyira jóó!!!várom a beszámolódat, adatokat, MINDENT!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Haskötő téma: én úgy hallottam, hogy a szülés utánra valót a legjobb gyógyászati segédeszköz boltban venni, ott 3000 körül van. Én még nem vettem, de lassan fogok...

Szopipárna huzat: lehet külön kapni (rendelni) csak huzatot is a vki (bocs, nem keresem vissza, ki) által már ajánlott szopiparna.hu oldalon. Én csak ajánlani tudom őket, tőlük rendeltem párnát és nekem már mostanáig is nagyon bevált! Ráadásul ez volt az általam fellelt legolcsóbb megoldás.

Szép estét mindenkinek!

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla
 
 


Fenix:
Hát ez nagyon rossz hír! Tényleg még jó,hogy nem egyedül mentél haza!!! Remélem,azért nem csináltak nagy kárt..persze ezek után gondolom,hogy nem érzed magad ott valami jól.

Bacilivi:
De jó,hogy benéztél! Jó pihit nektek,és sok-sok tejcsit! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Hahó!

Livi! Örülök,hogy benéztél és hogy minden ok. Remélem tudsz mostmár pihenni,és hogy minél hamarabb megosztod velünk a szüléstörténetet!

Fenix! Annyira sajnálom.Olyan rohadt emberek vannak! El sem tudom képzelni,hogy hogyan reagálnék a helyedben.Próbálj megnyugodni valahogy. A lényeg,hogy az eredményeid rendben vannak.

Szopipárna: én a szopipárna.hu-ról rendeltem,120cm,tönköly búza töltettel. Szeretem,mert olyan jó illata van! És jó kemény,nem veszti a formáját.De alváshoz nem használom,mert én annyit vergődök,hogy nem győzném folyton áthelyezni.

Kép
babzsák
 
 


Sziasztok!

Fenix ez tényleg nagyon szomorú, hogy milyen emberek vannak. Mindenki kiakadt volna a helyedben sőt még elég jól reagáltál ahogy leírtad. És sokmindent elvittek?


Kép
rena12
 
 


ŐZINEK HATALMAS GRATULA ÉS LE A KALAPPAL (2 NAP AZÉRT AZ NEM SEMMI)
Vendég
 


Hello Lányok!

Őzi: hát ezt azért nem gondoltam volna... Ti aztán igazán megérdemlitek ezt a kisfiút! Levi nem semmi... Sok örömöt és egészséget kívánok Nektek! Remélem minél hamarabb hallunk majd rólad és a történetedről.


Bacilivi: de jó hogy már haza is engedtek! Nagyon szép a babátok, remélem jól vagytok és minden rendben. Így szülés előtt jó lenne hallani a történetet! Kérünk sok képet!!!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Szopispárna: én már elég korán megvettem az alvás miatt. Nagyon sokat megnézegettem, és a legjobbnak a Kenguruban kaphatót találtam. Nagyon tetszik, hogy maga a párna összezippzározható (remélem jól írtam), és adnak hozzá egy olyan huzatot, amit ebben az állapotban rá lehet húzni. Így mint egy pólya is funkcionál. Szerintem nézzétek meg egy Kenguruban. Ja csk ott kapható ez a fajta. (mosható is)

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


fenix
nagyon sajnálom, tényleg sok rohadt ember van. mit vittek el? tényleg próbálj megnyugodni, a baba a legfontosabb a többi le van sz-va.

benkoka
helyes a baba. köszi jól vagyunk, bár elég fáradtan újabban Niki kétóránként felébred, jó sokára alszik csak el, sűrűn éhes, én meg hulla vagyok.

Több babásokhoz van körkérdésem: ez a szülés utáni vérzés mikor múlik el, már két hét után kezdem unni egy kicsit.

Kép
Kép
bbeti
 
 


ŐZI

GRATULÁLOK!!!!!!! Sok-sok boldogságot kívánok Nektek a kis Trónörököshöz! Remélem, képeket hamarosan láthatunk!

Kép
Vendég
 


Lányok szorítsunk Vittének és Noahnak!!!!!

Most kaptam sms-t, hogy 3 óta kórházban vannak,és úgy néz ki megindult a szülés. Rendszeresek a fájások, és 2 ujjnyi a tágulás, ha megtudok valamit még majd, közzéteszem.

Őziéknek nagy nagy gratula!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?