sziasztok!!!!
Dorcas és Barbamami!!!
Köszönöm, hogy reagáltatok a Bergonos kérdésemre!!!!
Egyébként nálam is a kényelmesség a fő szempont!!!Mi nem fogunk vele buszra szállni, mert egy vidéki kisvárosban lakunk, ahol nincs helyi tömegközlekedés. Az autónk meg hálistennek elég nagy (egy Honda Civic), hogy elférjen benne a kocsi.
Nézegettem én a Pierre-eket is, de olyan kicsi, keskeny a fekvő felületük, s pici a kerekük is hogy nagyon!!!:) Nem tetszenek!
Amit tegnap néztem az egy
Bergon Jack Pol, Stand III. Á Voyager tipusú, amihez mózeskosarat is adnak. Ennek italtartós az első kapaszkodó része, s a lábzsák nagyon praktikus, mert nem kell állandóan lefejteni a kocsiról, csupán két oldalt kicipzározni, s máris ki lehet venni belőle a babót! Szerintem az ára sem egy ököré:
43.990 Ft!!!
Volt egy másik is, az is
Jack Pol, de nem Voyager, hanem
Viktor elnevezésű. Ez annyiban egyszerűbb, hogy nincs italtartós kapaszkodó része, csak sima, s a lázsákot egészben lehet csak levenni róla. Igaz, hogy ehhez a mózeskosaron túl jár táska, és esővédő is, de nekem mégiscsak szimpibb az előző. Amúgy ennek az ára:
42.990 Ft!
Ja és nem írtam, hogy természetesen mindkettőnek állítható magasságú a tolókarja!!! Ami nálunk nagyon fontos szempont, hisz én 158 cm, a férjem viszont 183 cm magas!!!!!!
Mit gondoltok a színekről? Mondjuk fiúnak nem gáz egy narancs-drapp összeállítás? Épp figyeltem, hogy Marsi Anikóéknak is ilyen színűjük van, s nekem nagyon tetszik!!!
Én is remélem, hogy Őzi hamarosan megosztja velünk a nagy történetet, s bemutatja a kicsit!!!
Kinga!!!
Örülök, hogy most már te is érzed!!!!Én már azt várom nagyon, hogy rúgdosson a kis drágám!!!!!!
Mindenkinek szép napot!!!