Sziasztok!
Anyukámat szerda délutántól ma délelőttig hazaengedték, így egy kicsit sűrű volt a tegnapi napom... Lebontottuk a karifát is végre, mostmár csak az ajtódíszt kell leszedni.
Képzeljétek, Peti óriáslábon él. Vettem neki egy 20-as cipőt, és kicsi lett rá, így vásárolhattam le az árát a használtrucisnál.
Wkata, drukk, hogy az optimizmus végig kitartson!
Szerintem joghurtot még ne adj Misinek, ha nem muszáj. A szilva nem tudom, kire hogyan hat, de pl. Petinek megfogta a hasát. Remélem, mire írok, megoldódott a kakidolog.
Wawel, érdekes, mert Petinek pont a sütőtök és a répa nem volt nyerő. Ma már megeszi, de 4-5 hónaposan natúran nem volt gyerebe számára.
Petinek a modem a nyerő, de már oda van húzva tesóm széke, hogy ne férjen hozzá, így jelenleg épp a játszóállványt nyüstöli a hátam mögött a drágám...
Natúr gesztenyepürét én anno a Tescoban vettem, Tesco márkásat, ha jól emlékeszem. Rizshez passz, Peti ma fog kapni először rizottónak álcázva.
Hogy mekkora haja van Kornélnak...nekünk még épphogycsak látszik. Egyébként HP-ért én se rajongok, csak a filmet láttam, de azt is azért, mert nem volt jobb.
Mári, ahogy írtam, én még min. 4 hónapig forralom a vizet, de szerintem utána is fokozatosan szoktatom a csapvízhez. De tény, hogy vész esetén adnék neki simát is, de ha nem muszáj, akkor inkább felforralom.
Hát távoltartás ügyben nem egészen értünk egyet...szerintem a burokban tartás nagy hülyeség, és ahogy írtad, ha mástól nem, tőletek Vencel elkaphatja a betegséget, hacsak nem ti is a négy fal között maradtok, és mindenkit kizártok az életetekből. Én pl. Petit mindig viszem dédizni még akkor is, ha a mamám épp köhög... Most épp Peti is köhécsel, de egyelőre még minden OK. Érdekes, hogy ő a vírusos időszakban is valami bacis dolgot szed össze...
Igen, jól írtad, én csak megerősítettem, hogy a tápisdobozon rajta van, hogy ha felmerül a gyanú, akkor tejmentes kell. Én azt írtam, hogy alapból felesleges tejmenteset felírni, CSAK akkor (de akkor azonnal), ha allergiás lesz a tejre a bébi.
Preni, akkor minden van autósülésetek??? Én biztosan nem vennék, ha nem lenne autónk, néhány alkalomra meg csak lenne kitől kölcsönkérni, nem?
Nálunk a legújabb sikongatásra okot adó dolog a dominó. Tegnap a tatám "várat" épített belőle, Peti meg lerombolta, és akkorát sikongatott meg kacagott, hogy öröm volt hallgatni.
Grat a mínuszokhoz!
Juca, megnéztem a blogos kérdést...én nem adatom be Petinek, egyedül a kullancs ellenit fogja megkapni, az 100%.
A HA tápik mind allergénmentesek, kivéve a tejet...
De Amandi érthetőbben leírta. Egyébként ahogy én tudom, az allergia kinőhető, de ha ilyen tünetei vannak Kingának, próbáld minél később a tejtermék adást.
Nekem pl. halvány lila sejtelmem sincs, hogy Feri volt-e mumpszos...
Melinda, hogy az isofix jobb-e azt nem tudom, de maga a rögzítés kevéssé macerás. De ahogy írtam, az isofixes ülés mellé meg kell venni azt a részt, amit az autóba teszel, ami legalább ugyannyi, mint maga a gyerekülés.
Kisvirág, neked és Kendének is jobbulást.
Marcy, édes volt a férjed.
A vizsga miatt
, de ki fogod javítani, ebben biztos vagyok.
Rendes dokinénid van tápszerügyben... A gáz csak az, hogy nem biztos, hogy a főzi elég lesz Marcinak, feltéve, ha megeszi...amit eddig én Petinek a saját kajánkból tettem el, az mind ízesített volt, persze nem volt agyonsózva vagy cukrozva, de a natúr dolgok Petinél nem jönnek be.
Én tanácsadára vittem Petit 1 és 2 hetesen, majd 3 hós koráig kéthetente, onnatól havonta vagy öthetente, ahogy épp sikerül.
Kitti, szuper, hogy találtál Ádámdadát.
Remélem, hogy minden OK lesz.
Esztianyó, jó, hogy jelentkeztél.
A keresztelő pap viselkedését nem igazán értem...
Pogi, jó lehetett a buli. Én ilyenről csak álmodom...mármint valami hasonlóról.
Ági
Na még kiszedtem a gyereket a játszóállványból.