Sziasztok!
Nálunk megint gép szerelés volt, csak most tudtalak benneteket olvasni.
Mindenkinek, aki válaszolt a levelemre, köszönöm szépen!
Kitaláljátok, mit írtatok mindannyian...?!
Végülis, úgy döntöttem, hogy elvállalom, és biztos egy kicsit szervezni kell majd, de végülis van még rá bõ egy hónapom.
Összeállítottam egy kérdõívet, ha vki válaszolna rá, szívesen venném. A baba-mama tornát ugyanis teljesen az én ötleteim alapján fogjuk megcsinálni, szóval, ha van kedvetek majd jönni, annak nagyon örülnék, és természetesen a legjobb tudásom szerint szeretném megcsinálni.
Ha vki közületek vállalja néhány kérdésre a válasz, dobjom egy emilt, és elküldöm a kérdõívet.
No, azt hiszem ezt a témát igazán körüljártam
.
Képzeljétek el, elmentünk ma estefelé a plázába, egy kis jó levegõt szívni
, kiveszem a gyereket a parlolóban kocsiból, be akarom rakni a babakocsiba, nézem, nincs rajta cipõ. Hirtelen átfutott az agyamon, biztos megint lerúgta. És akkor döbbentem rá, hogy nem adtunk rá cipõt. Ujjé, gondos szülõk!
LAra, Ildianyu,
mostanában mi is hadilábon állunk a kajával. Ma azonban csináltam egy jó kis tárkonyos ragulevest, Cumika úgy nyomta befelé vacsira, mint aki 3 napja nem evett (mondjuk ebben van is egy kis igazság!). Még egy felnõttnek is nagy lett volna az adag. De végre evett. Mondta is a párom, a gyerek gondolta magában, na, végre kitaláltad, mit szerettem volna enni.
Katicabogár,
a telcsiszámot, ha nem elõz meg más, megnézem, mert az elsõ kettõt-hármat nekem is ott csinálták. És megírom. De arra számíts, hogy nem mindig pontosak, mégha reggel is kérsz idõpontot, csúszhatnak. Örülök, hogy minden rendben van. Érdemes megvenni, vagy kölcsönözni a könyvtárból egy terhes könyvet, szerintem az Az a 9 hónap nagyon jó, abban benne van, milyen kajáktól kell "óvakodni a" a terhesség idején. Én mondjuk semmilyen halat, és fõleg tengeri kütyüt nem ettem, meg még van egy pár.
Csajszik,
tök jó nõ vagyok, kivettem a könyvtárból a Forrai könyvet. Elmegyek hétfõn lefénymásoltatom, de én ingyen nem tudom. Ha vkinek kell, szívesen csináltatok több példányt.
Most mennme kell lefektetni a gyerkõcöt.
Ágci