Sziasztok!
Ma megjártuk a dokit, Zsombi megkapta a 2 hós szurit. Nagyon hősiesen viselte, el sem sírta magát, és pár másodperc után már mosolygott a "gonosz" doktorbácsira. Most még alszik, ha felkel adok neki megelőzésképp kúpot, remélem nem lesz semmi gond!!! Írattam egy csomó receptet, mert elvileg hétfőtől gyógyszeráremelés, és képzeljétek, a hidrofiles fürdető is kapható lesz benzinkutaknál, így nekem azt mondták, hogy már nem írják fel receptre, és drágulni fog. Kíváncsi vagyok, mindenesetre holnap kiváltok mindent. És tegnapi adatok szerint Zsombi 61cm és 5030gr.
Ildi!
Ez szuper hír
, majd mesélj!!!
Kata!
Nekem meg nem csináltak a 6 hetesen rákszűrést, azt mondták még túl korai lenne, majd menjek vissza egy hónap múlva
Fogamzásgátlás terén mi is az óvszert használjuk, bár nem gyakran, mert mindig hulla vagyok
Sajna én is rendmániás vagyok, ezért is zavar annyira, hogy sokszor kupi van. Na, de Jázit sem zárhatom a pincébe, hogy rend legyen.
Majd fényképezd le, hogy Leonon hogy áll a ruha!!! Biztos ő is csinos lesz benne
Szana!
Jó hallani felőletek. Azért írj részletesebben!
Jázmint Mininek becézitek? Én Jázimra el nem tudnám képzelni. Annyira nem mini
, hogy még diétáznia is kell. 21 hónapos és 90cm és 17,41kg tegnapi adatok szerint.
Mágnes!
Nagyon szép Anna, és tényleg mekkora haja van!
Szülés tényleg nem volt gyors, és jót nevettem a "labdahaveros" sztorin
Szilvi!
Csak akkor kell elkezdeni szedni a bogyót, amikor megindulnak a fájások, semmiképp sem hetekkel hamarabb!!! Félóránként 5 golyót kell elszopogatni.
Mot!
Hatalmas gratula Krisztinához! Nagyon gyönyörű!! Mesélhetnél, mint apuka hogy éled meg a dolgokat!!!
Védőnőnek én sem adok manit, egyszer adtam neki ajándékokat, Jázi születése után, de azóta se, pedig rendes nagyon. A dokinak akkor adok pénzt, ha én hívom házhoz, illetve egyszer adtam neki, amikor Jázinak intézett Pestre időpontot, és így egy hetet vártunk, nem fél évet!!!
Niki!
Azért vmit mégis csak írj magatokról!!! Hogy van Dani baba?
Timi!
És nehezebben élted meg a faros szülést? Mindenesetre gyorsak voltatok.
Nincs tipped egri dokit illetően? Az enyémet nyugdíjazták
Jöhet priviben is, ha esetleg van valakiről pozitív véleményed. Fogggalmam sincs kit kellene választani, bár a szülésznőmet és a volt dokimat is megkérdezem, hogy ők kit tanácsolnak (főleg szakmai szempontból)
Nálunk Zsombi cumizik, és Jázi is cumizott, mégis leszokott 8 hónaposan róla, és semmi baja. Ha őket ez nyugtatja meg, tőlem legyen....
Snoopy!
Nem semmi éjszakád volt. Sajna nekem is volt már ilyenben részem, csak Jázi nem bepisilt, hanem annyira köhögött, hogy mindent lehányt, így új ágynemű, stb.
A kórházi cuccba szerintem rakjatok szívószálat, mert pl. a szülés után 2 óra hosszáig nem kelhettem fel, viszont inni ihattam, ha tudtam volna. Én fekve nem bírtam kivitelezni.
Sziszike!
Édesek a gyerekek!!!
Zsuzsi!
Nagyon jól néztek ki a képeken! Szopihoz drukk!
Ha Zsombi csuklik, én meg szoktam szopiztatni. Ha esetleg nem jön tejed, és tényleg zavar, adj neki egy kis forralt vizet. De elvileg őket nem zavarja. Bár azért ha sokáig tart, csak nem jó, ha nem múlik el nekik.
Andi!
Beledumálsz, beledumálsz???!!!
Ma megkérdeztem én is a védőnőt, és azt mondta, hogy CSAK akkor küldenek, ha vmi probléma van. Hát, akkor itt ez van, remélem nem megyünk soha az életbe!!!
Bunny!
Miért nem volt neked 6 hetes?
Felixanyul!
Ez szuper, hogy Misa ennyit hízott!!! Mit mondtak a boltban a mérlegre?
Cic!
Zsombi is tartja a fejét, meg emelgeti.
Egyébként elárulom, hogy a lányok ügyesebbek, így Léna biztos ezért csinálja már ilyen hamar!
Nálunk is ez van, a két gyerkőc mindent egyszerre csinál. Egyszerre sírnak, egyszerre éhesek, egyszerre ébrednek fel, stb.
Jó hosszú lettem, bocsi.
Brigó