sziasztok
nem tudok nagybetűzni, uis eszem közben....
szkata, nem is tudtam, hogy van babakocsid...
melódia, ne keseredj el, nemsokára rendbejössz.
linda, azóta használom a rikonyálás szót, nagyon király.
te kellnál nagyim mellé, ő merő szeretetből minden sobanövényét hazavágja...nem szeretnek nővény lenni nála...
edit24, én ízesítem a sört, mert én se szeretem...laktoherbet próbáltad már fitolac helyett? nekem most jobban bejön. kaja fontos, néha egy szendvics is sokat jelent. ha megjött a mensid, az sajna megváltoztathatja a tej ízét, ez átmenetileg bekavarhat.
Oltás után meg kevesebbet esznek, nálunk uez volt, korábban sue.nak bemásoltam a szopis tanácsadó erre vonatkozó levelét.
komolyan, nagyon becsüllek, hogy így kitartasz, nagyon ügyes vagy!
(megettem a szendvicset, most már lesz nagybetű...)
Krisszi, szuperek a képek, úgy látom neked nem kell tornáznod...
Beuka, tudtommal csak a hőmérőhöz lehet hozzászokni,a szélcsőhöz nem.
Chesti, Niki csodaszép! a pillantásából ítélve már dúl az apa-lánya szerelem...
Edi, a kádas baleset rémes... mi nemsokára átvisszük őfelségét a nagykádba, ehhez vettünk egy fürdetőfotelt, kíváncsi leszek...már most nagyon pancsol, mi lesz a nagykádban???
Juborka, nagyon helyesek a srácaid Jázminnal! Így le mered fektetni a kádban? Nme megy víz a fülébe? bocs a hülye kérdésekért, de tényleg érdekel, mert 3 gyerkőccel jóval tapasztaltabb (és gondolom kevésbé parásabb vagy
)
Melinda, na tényleg mensi lett belőle? az tényleg nyugtató, ha legalább van oka a kevesebb szopinak...
Siba, nálunk csak a popó lendül a magasba hason, amúgy ordítás van ezerrel, úgy utál hason lenni...azért naponta többször leteszem hason, már kezdem megszokni a zengedezést...
Szkata, mindig tud Peti büfizni kaja után? én mrgfigyeltem, ha kimarad a büfi, utána tuti van bukás...
tegnap reggel megint 230-at evett (ezt én komolyan nem értem, hogy fér ennyi belé...) majd egy öblöset büfögött, és semmit nem bukott. Máskor meg 50 gr után is képes egy csomót bukni, ha nincs büfi.
Tina, őszintén tisztellek, hogy egyáltalán szoptattál...a nők 99 százalékának meg sem fordult volna a fejében...itt a fórumon inkább azt nem értjük, aki gondolkodás nélkül dönt a tápszer mellett, és rögtön feladja, de aki megpróbálja, és úgy sem megy,vagy aki hasonló dolgon esett át, mint te, azt- legalábbis én- megértem és teljesen elfogadom. És becsülöm, nem is kicsit, amiért ennyit küzdött.
Gyönyörűa lányod! A nagy hajkorona, úgy látszik,a család sajátossága, mert a lányodnak is elég dús a haja, marvinra meg csak rá kell nézni...
Naoraforgó,a bébikomp tudtommal is ártalmas, mozgásfejlődésileg, és balesetileg is...nagyon szépek a srácok!
Ákata, én is utálom, ha idegenk akarják tapizni a fiamat...könyörgöm, vegyenk egy plüssmacit, azt fogdossák, de ne egy csecsemőt...főleg megkérdezés nélkül...
közzé teszek egy újabb receptet-ha már elegetek vanbelőle, szóljatok nyugodtan, nem fogok megsértődni!
Brutális krumplileves (gyors, egyszerű, laktató, tápláló-kisgyerekes anyák álma...
)
pucolj meg és vágj apróra egy vöröshagymát, 3 szelet szalonnát, és karikázz le 10 karika parasztkolbászt. A hagymát pirítsd meg, vele a szalonnát és a kolbászt is. Szórj rá fél kk pirospaprikát. 3-4 nagyobb krumplit pucolj meg, és kockázd fel, dobd a hagymás-szalonnás-kolbászos egyvelegre, és önts föl vízzel. Sózd meg, dobj hozzá egy babérlevelet, és zellerszálat. Forrás után 5 perccel dobhatsz bele fél marák levesbetét-tésztát (kockatésztát, vagy amit szeretsz). 5 percig még főzd, hogy a tészta is megfőjön. A krumpli elvileg ekkora már finom puha. Egy pohár tejfölt keverj össze egy kis levessel, és lassan öntsd a leveshez, majd 2-3 percig forrald, és kész. kenyérrel edd, nagyon laktató, és finom.
Na, lelőttem magam, megyek, még eszem egy kicsit...
Puszi, Angel