Sziasztok!
Hát lassan, de biztosan ideértem. Én is úgy vagyok, mint többen, hogy az olvasásig eljutok, de irni már sosem sikerül. Talán most!
Mágnes!
Nagyon sok szeretettel gratulálok a kislányodhoz, nagyon édes!
Jó egészéget kivánok nektek!
Olvastam, hogy a szopival gondok vannak. Nem tudom, megpróbáltad-e, hogy esetleg más tartásban szoptasd, pl. ha eddig a karodban tartottad, akkor próbáld ki fekve.
Azt hiszem, én a védőnőtől kaptam egy Szoptatós füzet nevű vékony kiadványt, amit a La Leche Liga adott ki, ebben lerajzoltak többféle testhelyetet is. Ha nincs meg, szerintem kérj a védőnőtől, nagyon jó tanácsok vannak benne!
A bimbóvédővel én is egyetértek, mi is használtuk, bár nekem azért kellett, mert kisebesedett a mellem.
Azt irtad, hogy a tápszer óta nem akar enni a picur. Esetleg nem lehetne bűvészkedni valamit a tápszer mennyiségével és akkor hátha többször kéredzkedne mellre?
Remélem, hamar megoldódik a dolog!
Jobbulást neked is, pihenj, amennyit csak tudsz!
Angyalka!
Sajnálom a férjed, elég ijesztő lehetett ez a baleset! Szerencse, hogy nem lett nagy a baj. Azóta hogy van?
Rácsodálkoztam, hogy hogy elszaladt az idő, mindjárt te jössz a táblában! Hihetetlen! Nagy a rugdosódás?
Jobbulást a családnak, nálunk is végigment ez a virus az egész rokonságon, több hétig alig láttuk a nagymamákat.
Gabek!
Ez a para nálam is megvolt, amikor terhes lettem, mert nálunk is volt egy kolléganő, akinek nem volt gyereke, de nagyon szeretett volna. Én három napig gyűjtöttem a bátorságot, aztán elmondtam neki, mire közölte, hogy már hallotta. Szerencsére nem akadt ki, legalábbis nem mutatta, de nem nagyon érdeklődött a terhességem alatt, hogy mik a fejlemények. Én nem akartam őt kinozni, úgyhogy inkább nem meséltem neki semmit.
Sára!
Köszi az érdeklődést, megvagyunk, csak elsodortak az ünnepek!
Nagyon jól sikerült a kiruccanás apával, istenien éreztük magunkat!
Én hónapok óta először csak magammal foglalkoztam, voltam masszázson, elég komolyan bevásároltam ruhákból
és élveztük a jó levegőt.
Szuper ez a győri termálfürdő és lehet vinni babákat is!
Jól megnéztem, van külön medence az egész piciknek, ahol vannak játékok is. A viz hőmérséklete 36 fok, tehát annyira meleg, mint a babák fürdővize. Szép tiszta a hely, a medencék is , az öltöző is. Lehet, hogy majd Botival együtt is elmegyünk, akár egy napra is, autóval kb. másfél óra az út.
Ha érdekel titeket, a neve Rába Quelle termálfürdő, tudom ajánlani mindenkinek!
Gratulálok Vincének, láttam, hogy beindult! Azóta, gondolom, még jobban belehúzott! Hogy birod? Azért jólesik, amikor leteszed aludni, nem?
Drev!
Köszönjük a képeket, nagyon szépek a lánykák! Livi nagyon ügyes,hogy máris elindult! Szerintem Dorka hamarosan követni fogja, biztos megtetszik majd neki a nővére tudománya!
Csak lestem, hogy beindultak a babákok! Nem is emlékszem már, de mindannyian irtátok szinte naponta, hogy ki mit tud újabban! Tök jó! Globális gratulációm mindenkinek!
Na, most megyek, felébredt Boti!
Szép napot!
Kinga