Sziasztok!
Nózi!
Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalataidat. Nálatok tényleg minden előfordult akkor, ami problémát okozhatott, de az a lényeg, hogy azóta minden rendben.
Ahogy olvastam a soraidat, mintha Benimről írtál volna: nálunk is még mindig a "nagyon keveset - nagyon sokszor eszek" esete áll fenn. Én mérni nem mérem, mert félek, hogy belehajtom magamat abba a hülyeségbe, hogy netalántán keveset eszik és pótolnék. Én Benit csak esténként mérem, hogy mennyit gyarapszik, de kajcsiját még egyszer sem. (Bár megjegyzem, ma majdnem elcsábultam, de végül én győztem és nem a mérleg
).
Mi sem tudunk és már nem is próbálkozom napirend kialakításával, mert Benivel állandóan cicivel készen kell állnom, még kimozdulni is nagyon nehéz így Vele. Megjegyzem, Marcim detto ilyen volt: sokszor keveset evett, így Nála is kb. 8-9 hónapos korára alakult ki egy ténylegesen napirendnek mondható rendszer. szerintem azért ilyen későn, mert ekkor kapott már mennyiségnek nevezhető hozzátápit, bármennyire kezdtük 4,5 hónaposan, Vele az sem ment könnyen. Kíváncsi vagyok, Beni ezen a téren milyen lesz. De Vele szeretném kivárni a 6 hónapos kort.
Mi is már jó ideje 3-szor kelünk éjszaka, de mostmég különösen örülök is neki, mert így tudom, hogy legalább este összehoz valami mennyiséget ebből a kevés tejcsiből. Viszont baromi fárasztó ez az állandó kelés, reggel mint a mosott rongy, úgy érzem magam.
Zsoltika nagyon édes, tiszta mosolygós szemecskéi vannak
És nem tűnik úgy, mintha éhezne
Mamy!
Tök jó, hogy Nálatok nem kavart be a mensi.
Geszti nagyon ügyesen mozog. És mindezt háton viszik véghez?
Nálunk inkább hason van a forgolódás, tekergés, elmocorgás.
Melódia!
Drukkolok a szopihoz, bármikor is kezded újra! És további jobbulást!!!
Krisszi!
Sorstárs, drukkolok a tejcsihez!!!
Edit!
kádbaleset iszonyú lehetett
Szerencse, hogy Katának semmi baja nem lett. Most belegondolva, nálunk Marci csimpaszkodni szokott rajta, amíg Benit fürdetjük. Most mindig azt fogom lesni, hogy mikor nyekken
Persze az állvány és nem Marci
Mi ugyanazt adjuk Benire, ha kocsiban toljuk, vagy ha kenguruzzunk. Kocsiban pléddel van alulról és felülről védve, míg kenguruban melegítjük. Body+rugi (valamelyik hosszú ujjú), polár kabátka, plusz zokni a lábra és az overál.
Sz_Kata!
Sajnálom az extra nyügit. A kézrágással spékelve lehet,hogy a foga. Mi mondjuk már 1,5-2 hónapja rágunk mindent ujjakat, öklöt, anya-apa ujját, játékokat, Marci kisautóját stb. Ömlik a nyál.
Fogzásra homeos cucc: Chamomilla vulgaris 15 CH félóránként-óránként 5 golyócska vagy Podophyllum peltatum 9CH minden kakiklás után 5 golyócska (fogzás miatti vizes hasmenés esetére).
"Hagyományos orvoslás" a Dentinox gélt javasolja, amit ínyére kenve csillapítja a fájdalmat, de naponta csak 3-szor használható, ha jól emlékszem. Én most szopinál este bevetettem (homeos még nincs a házipatikánkban), mert csak dörzsölte a szemét, orrát, szája környékét (mindig kisodort a cicit a szájából
), gondolom a foga miatt. Utána egész jól megnyugodott.
Jubi!
Jazi nagyon édes
Rád hasonlít, ugye jól látom?!
Kata!
Jó fejek a csajszik, hgoy felcserélték a "súlysorrendet"
Ági!
Látom, tényleg nem vagyunk kevesen a szopiért küzdők táborában
De csak ügyesen, sikerülni fog, mert SIKERÜLNIE KELL!!!
Fa etetőszék vélemény detto, de csitt, mert szerdán jön rá vevő
Edit!
Nyugis éjszakát és holnapot!!! Drukkolok, hogy egyéb mellékhatása ne legyen a szurinak.
Tina!
Szomorú, amit írtál a melledről, de egyben szerencse is, hogy időben felfedezésre került. Egy percig ne legyen lelkiismeretfurdalásod a tápi miatt, hisz küzdöttél a szopiért, de a természet nem így akarta. Szerintem légy büszke magadra!!!
Merci nagyon csini!!! Ugye jól emlékszel, hogy táncol vagy RSG-zik, hogy ilyen csinos.
Marvin helyes kiscsaj lenne
Orsi!
Te kérdezted még talán a múlt héten, hgoy hogy bírom a két gyerkőccel. Hát iszonyatosan nehezen (használhatnék csúnyább jelzőt is
). Néha ki szeretnék futni a világból, mert Marci rosszalkodik, Beni nyüszizik, én pedig azt sem tudom, hogy hová kapjak. A múlt hét iszonyatos volt (fél napot bőgtem
), de ma hihetlenül jól bírtam, fogalmam sincs, hogy miért, pedig a tejjel is küzdök.
Biztos akartam még valamit, de már így is sokat írtam és késő van (fejni is kéne
).
Mindenkinek jó éjszakát és sok puszi: Melinda