Új privát üzeneted érkezett!

Kép nagy ritkaság, a kiságyban nyugodtan szemlélődve:)


apa lába, Dani feje, anya feje:) Kép

csernusn
 
 


a vonalzóm alatt a linken még van egy pár kép.:) hol jobbak, hol rosszabbak:)


cic,
és milyen mélyre kel felhelyezni??? nekünk a lázmérő sem segített.:( és mennyi ideig kell bennhagyni?

csernusn
 
 


Winnie: ne izgulj, én ezért nem is érdeklődöm már semmiféle érték iránt, nem akarok agyalni már semmi hülyeségen. Az orvos szólna, ha lenne valami. Ha nem szól, én nem kérdezek. Így békében várom a kibújás időpontját, aztán idekint meg kiderül minden. :wink:
Én most épp frissen és üdén vagyok, mert a délelőtti plussz alvásból ébredten. Ez van. Ha éjjel nem megy, bepótolom napközben. :D

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Tünde, Anna hozott Julcsinak egy szép nagy babát, de nem tudom, megértettte-e...főleg mert elbénáztuk és nem azonnal kapta meg. Tologatja a babakocsijában.
A kistesó-jelenségből egyre többet ért és egyre jobban megbarátkozik vele.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Sziasztok!

Sajna nem sok időm van jönni, most is alszik a két gyerkőc, nekem is azt kellene tenni, de vár a házimunka ( :( :cry: :x ). Ezen viszont annyira felhúztam magam, hogy nem igaz, hogy nem tudok 10 percre sem pihenni, hogy idejöttem a géphez. Mindenre nem reagálok, mert nem is tudlak nyomon követni titeket :(

Mi jól vagyunk, Zsombi ma két hónapos, sikerült elérni az 5kg-ot :) Még mindig csak szopik, de most már egyszerre 2 mellből eszik, ami miatt szomorú vagyok, mert eddig jól lakott egyből is :( Olyan kis értelmes, sokat mosolyog, sőt már kacag is, főleg, ha a hónalját törlöm ki, és az éjszakát is átaludja. Csütörtökön kapja az oltást, sajnálom szegényt. A bcg-je már kifakadt, most megint gyűlik, remélem így nem kell majd másik oltás.
Kaki nekünk is 4 naponta volt eddig. Ma ez az 5. nap, de a gyerekorvos azt mondta, hogy nincs semmi teendő, az anyatej 100%-osan megemésztődik, így ha nem kemény, vagy bűzös a kaki, akkor nem kell szélcső, stb. Eddig nekünk a kakik mindig krémesek és aranysárgák voltak, így egyelőre nem foglalkozom vele. Illetve annyit, hogy ma ettem egy narancsot, mert elvileg hashajtó hatású (bár még most ettem először, mert ugye allergizálhat is, így túlzásba nem fogom vinni, sőőőőőt. De már annyira megkívántam, így kellemeset a hasznossal)

Niki!
Aranyosak vagytok a képeken!

A 6 hetesen én is voltam már, de itthon volt a férjem, így nem vittem magammal a gyerekeket. Nem a dokim volt, mert szabin volt, a helyettes meg nem mondott semmit, csak ideadta a papírt, amin "R nagy ut." volt írva. Gondolom relatíve nagy uterus lenne, vagyis nagy a méhem, vagyis nem húzodott volna vissza rendesen??? De a doki nem mondott semmit, gondolom, ha kóros lenne, akkor adott volna cseppeket. Amúgy kb. 4 hétig véreztem.

Nálunk a védőnő az első 3 hétben hetente jött, aztán mostanában nem is volt, bár voltunk mi is tanácsadáson, lehet, hogy azért.


Minket nem küdenek semmilyen csípőszűrésre, uh-ra. Ez baj?


Kata!
Ez tök jó, hogy így tudsz haladni a házimunkával. Lehet, ha Jázit valaki lefoglalná, én is minta háziasszony lennék.

Winnie!
Szerintem se aggódj, ha valami baj lenni, biztos mondanák.

És nálunk még áll a fa. Lehet, hogy húsvétkor is állni fog, ha ennyire nem lesz időm :( :)

Most ezt elküldöm.

kacagok
Kép

mosoly
Kép

pihenőszékben
Kép

kiságyban
Kép

tudok ám sírni is
Kép


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Már megint belepof! Bocsi!

Brigó!

A kórházban a gyerekorvos megnézte a csípőjét a babának. Ha láttak volna vlami eltérést, akkor vagy átvitték voltna uh-ra, vagy adtak volna egy papírt távozáskor, hogy azzal menjetek el.

Sziasztok!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Timi!
Gratulálok a kislányodhoz! Ezek szerint pár nappal korábban érkezett.
Olyan ismerős vagy, lehet, hogy valahol találkoztunk....
Nemtom ez a csípőuh akkor hogy van, mert két ismerősöm is most szült, akik mentek automatice ilyen uh-ra. Akkor náluk valami probléma lenne? Ezt nem is kérdeztem tőlük. Na, most néztem vissza egyikőjük levelét, ő azt írja, hogy beutalót kapott a gyerekdokitól. Nekünk meg tavaly sem adott a gyerekdoki Jázminnal, meg most sem. Azért utána kérdezek.

Tünde!
Hogy vagy? Remélem normalizálódnak a dolgok.

Alexa!
Hatalamas gratuláció a kisfiadhoz!!!

Ilgya!
Sajnálom, hogy ilyen híreket hallok felőletek, de biztos minden rendben lesz!!!! Nagyon szorítok!!!

Szilvi!
Jót nevettem az álmodon :D

Felixanyul!
Mi volt ma a dokinál? Remélem semmi komoly!!!

Kismama!
Merre vagy? Csak nem baba van? :)

Mot???

Dorka???


Mentem, kajaidő :)


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Na sziasztok,

hát nálam zajlanak az események, de ezerrel. Ha megnézitek a vonalzóm, ugye én vagyok uccsóként kiírva február elejére. Na ehhez képest egész éjjel nem aludtam, mert úgy fájt a hátam meg a derekam! (eddig még soha nem volt ilyen) és hozzá enyhe menzesz szerű hasfájás volt - nem görcs.
Ma voltunk 36 hetes uh-n, hát a doki meg az asszisztense dobott egy hátast a méretek alapján. Súlyt nem is kalkulált, csak fej, meg pocakméretet néztek. Na remélem mindenki ül:
BPD: 98mm
AC: 337 mm
ami egy 40 hetes babának felel meg, ja és méhlepény III. fokban érett!

Most én meg Winnie veled ellentétben ezeken az értékeken parázok, hgoy te atya ég, mi lesz még itt, és hát a doki szerint ez már határeset!
Tapasztaltak, ugye ez nem jelent semmi gázosat, csak annyit, hogy nem lesz light baba. Ja, cukrom teljesen ok volt!
Erre gyorsan felhívtam a szülésznőnket, aki meg terhes, és az elején jár, bevérzett, táppénzen van, úgyhogy nem fog tudni valószínű vállalni! de nagyon rendi volt, egyből beszélt a kolléganőjével, aki elvállalt minket. Szerdán megyünk hozzá. Remélem még nem éles helyzetben!!!!!!

Hogy igyam a málnalevél teát? fél literhez egy kanál teakeverék? Napi kép csésze?
Nem találom sehol!
Gyorsan vettem homeosbogyót is, biztos ami biztos!
Na innét turbón fog menni a mosógép, eddig még úgy voltam vele, hogy ugyan, ráérünk azzal még.....hát most már nem. ÍMég ma azt hiszem össze is pakolom a táskát!
Kicsit beparáztam!
Vendég
 


Szilvi: akkor készülj csak, mert ezek szerint hamar jön már az a kibújás! :D Én úgy iszom a málnalevélteát, hogy egy kiskanál levelet leforrázok kb. 3 deci vízzel, 10 percig állni hagyom és utána leszűrom, megiszom. Kétszer iszom egy nap. Állítólag salaktalanító, úgyhogy készülhetsz a mellékhelység-látogatásra is. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Mielőtt félreérthető lennék: kétszer iszom, vagyis ez 2x3 decit jelent és 2x1 kiskanál levelet. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Ismét gyors bejelentkezés.
Anna szépen gyarapodik, elértük a bűvös 3 kilót..:) Sajnos még mindig cici nélkül... :(
Snoopy: Megpróbálkozom a tanácsoddal, ráhangolom magam lelkileg, aztán hátha.. Az a baj, hogy min. 2 étkezést kénytelen vagyok tépszerrel pótolni, mert 60-70-eket megeszik, és annyi tejcsi viszont még nincs, hogy 8 szpoit fedezzen...

A hír:
14 óra 30-kor megszületett Krisztina, moték kislánya!! 2900 gramm, 51 cm. Baba, Anyuka, Apuka jól vannak!!

Na most megyek, mert mindjárt kel, és fejnem kéne... A mellem körül forog az életem....

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Deszilvi: Nekem a 38 hetesen voltak ilyen értékeim de csak annyit mondtak hogy nagy lesz a baba4100 g volt akkoriban. Igaz nekem is volt ma éjjel ilyen mensi szerű fájdalom de nem vészes szerintem nekem csak josló. De hát már eléggé időben vagyunk szóval szerintem lassan nálunk is jön a baba :) Ja méhlepény nekem még csak I. érettségü volt egy hete.

Mot: Nagyon nagy Garutla Krisztina babához :)

nika70
Salgótarján
 
 


Gratulálok Krisztinához! :D
Nika, Winnie: látjátok, most már akármikor is szülhetünk! :shock: 8) Ti is izgultok?

Kép
Kép
tinu
 
 


Kedves Kismama és Kispapa,

szívből gratulálok Krisztina babához. Nagyon sok boldogságok kívánok az életben! Extra nagy gratuláció a kitartásotokhoz, azt hiszem nektek tuti megérte várni!!!!


Képet kérünk majd!

Nika, de én még csak a 36. hetet taposom!!!! Ezért vagyok kicsit megijedve. De már a második adag ruha forog a gépben, és a táskát is elkezdtem összepakolni!!

Azt olvastam, hogy BPD 100mm felett nem nagyon hagyják a normál szülést....erről hallott valaki valamit?
Valószínű nem kéne ennyit utánaolvasnom a dolgoknak, mert csak jobban beparázok!
Vendég
 


Motéknak gratula:)

Niki! Épp mondtam volna, hogy nem árta egy kis epilálás :) na jó, csak viccelek.
Nagyon édes a kisfiad.
Szélcső: gondolom idegenkedsz tőle. De gondolj arra, hogy a kúpot is beraktad, a cső meg még annyira sem megy fel, mint a kúp. Így nem tudom megmondani, hogy mennyire.. szóval a popsi záróizmán belülre tedd, ott tartod egy kicsit, és jönni fog a cucc. Arra készülj, hogy lehet mellette is, szóval kezedre is, meg rád is, meg ami melletted meg mögötted van oda is. Néha nagyon nagy slunggal tudják kilőni a cuccost :wink: :lol: :lol: Papírtörlő vagy wc papír legyen a kéznél.
Gergőnél én is végigcsináltam mindent, csak ez jött be.

Brigó! Milyen nagy már Zsombi!
Neked emelgeti meg forgatja a fejét? Hason is meg háton is megy neki. LÉna csinálja, de tök korainak tartom, Gergő ilyenkor még nem csinálta. :shock:

Mennem kell. Ezt a kicseszést, egyszerre szartak be.

cic
cicmerák
 
 


Új Kisbabához gratulálok!

Brigó!

Csengét is autómatikusan küldték, mert far-lábtartásos volt. Enyhén fejlettlen volt a csípője, ezért egy hónapig terpeszpelust kellett hordanunk. Azóta semmi gond nincsen. Három héttel korábban jött a drágám. :)

Sziasztok!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Cic,

Dani nekem is forgatja a fejét hason, meg az alkarjára támaszkodva felemeli a fejét és kitartja magát, már egy két hete csinálja ez utóbbit. Az elsőt, meg viccesnek tartottam, mert elöször úgy csinálta mint egy pingpong labda ami pattog a vízszintes felületen, és így fordította a fejét az egyik oldalról a másikra.

csernusn
 
 


Tinu a zabszem efektus már megvan :) Mindent tudok mindenről hallottam mégis ismeretlne számomra. Ez viszont kiakaszt:)
De azért egészséges határokon belül.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

NIka, Tinu, én most éppen nem vagyok betojva, úgy érzem, én leszek az utolsó a csapatban, kisasszony túl jól érzi magát odabenn.... na jó, valakinek utsónak is kell lennie, de..... :? :)

Cic, az utsó mondatodon hatalmasat felröhögtem itthon, apa meg is lepődött :lol: :lol: :lol:

Mot! Gratula nektek a babákhoz!!!!!!

Szilvi, Neked izgi, és kitartás! :)
nekem még egy mosás van hátra, za ágyneműs, de összesne asszem 5 volt eddig....

Málnalevél tea, ja én is úgy tudom, hogy egy kávs / teáskanál 2,5-3 dl vízben, 5 perc és utána inni. Én eddig napi 1-2 csészével ittam, mától növelem az adagot 3 csészére, dolgozzon már odalent valamit :)

Brigó, Niki, jók a képek!

Kata, bocsi a naiv kérdésért, lehet, hogy ez extrahülye kérdés, de ha Neked császár volt, akkor hogyhogy vérzel? vagy ez kettő tökre nem függ össze?

Lányok, a védőnőnek, ha kijön, fizettek? vagy ez hogy van?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


sziasztok,

koszi az izgulast, de ugy tunik, h minden ok, legalabbis a gyerekorvos szerint egyforma az izomtonusa mind a ket oldalon. szoval v az lehetett, h a pocakban nem volt eleg helye es megszokta, h azon az oldalan nem mozog v pedig h az agyban mindig felkuszik a sarokba ezert a jobb oldala a falnal van. megoldas forgatni kell az agyban, meg a pelenkazon, ha csak egyfele nez. nagyon megkonnyebbultem, de majd akkor fogok teljesen, ha megnezte egy szakember is, kaptunk beutalot a fejlodesneurologiara.
szopas: a dokinoek merlege szerint 200 grammot hizott tiz nap alatt uh az is rendben van. a mi kolcsonzott merlegunkkel pedig szepen visszafogok menni a bababoltba es kiverem a palavert, amennyit en mar bogtem emiatt a szar miatt.

MOT NAGY GRATULA!

KépKép
felixanyul
 
 


szasztok

nekem nem volt hathetes vizsgálat...

Niki

ajánlom a laevolacot... Bélflóra regeneráló és lazítja a kakit. Mi is próbáltunk mindent... De Máté 5 naponként kakil és jól van....

Többet holnap

MOT

Gratula

védekezésről, miért is :D

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Sziasztok!

MOT!
Nagyon- nagyon gratulálok!
Részletek? Sok boldogságot!

Winnie!
Vérzés-csaszi: A méhlepény a csaszisoknál is leválik leválasztják), így a helyén lévő seb vérzik. Műtét alatt a Rókusban kicsit ki is tágítják a méhszájat, hogy a folyadék, egyéb tudjon távozni.

Kaki: Most olvastam egy babáról, aki 22napja nem kakilt, de jól van (igaz, hogy eddig is 14 naponként kakilt) egyelőre semmi szélcső, vagy egyéb megoldás nem került elő náluk!

Szép álmokat!
Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


A 22-es szám nagynak pirosnak készült. Sikertelenül. A többit ki sem szerettem volna emelni...

KépKép
snoopy
 
 


Sziasztok
Enyem alvos gyerek epp a kezemben udul,ugyhogy bocsesz a tobb hibaert.

Niki
Igazad van tenyleg hasonlitanak a pasik,ezeken a kepeken lehetne akar Leon is Dani :lol:

Brigo
Kepzeld kaptunk mi is olyan rucit mint Zsombin volt karikor,annyira tetszett akkor is,ugyhogy duplan orultem az ajandeknak :)
nekem azert konnyebb,mert Alex napkozben 6 orat a bolcsiben van,Amig a baba alszik addig elso a munka,aztan jon a pihenes,meg ha fent van a babazas.En ilyen maniakus rend-tisztasag mumus vagyok sajna :oops:
Nagyon nagy mar Zsombi es az a kacaj :lol:
Leon akkor is vigyorg ha az arcat simogatom ,na azt imadja :wink:

Erdekes en ugy tudtam hiaba neztek a csipot a korhazban a 6 hetes szures akkor is kotelezo,ha minden ok.

Szilvi
Na ezek aztan a hirek,lehet beelozol itt mindenkit a pocakosok kozul. :lol: Jo nagy lesz a baba ezek szerint :)

Mot
Hatalmas gratula a a megerdemelt kislanyhoz!!!

Cic
Nekunk is forgatja meg hason is emelgeti szepen a fejet,Alex ezt meg ilyenkor nem csinalta,de o amugyis mindent kesobb csinalt mintaz atlag.

Winnie
Aha vereztem en is,csak epp szerintem nem addig minta sima szulesnel ,hanem rividebb ideig.Pont ugy van ahogy Snoopy irta,ott is tagitottak.

Flexi
Ez jo hir nagyon.
Egyebkent az elso gyerekeseknek ez uj,de minden babat kell forgatni a kisagyban a kis fejecskeje miatt is hogy ne legyen egy oldalt lapos.
Szoval ti mar 2 merleget is rosszat fogtatok ki?


Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Brigo
Ja nem bolcsiben hanem oviban van Alex,tiszta zizi vagyok :lol:

Kép
Kép
kataa
 
 


Anyukák

mennyire mozgákonyak a babák szülés előtt? Érzik ők is, hogy itt a "vég"? Vagy ugyan úgy mocorognak, kapálóznak mint előtte.
Nekem eddig örökmozgó volt Ákos, hatalmasakat rugott, folyton mocorgott, de tegnap óta lenyugodott, nincsenek hatalmas boxmeccsek! Éjjel sem arra ébredtem, hgoy ő fent van, hanem arra, hogy nagyon sokat ittam este!
Vagy erre mondják, hogy a vége felé már nem mozognak annyit?

Kataa: hát erre már a doki is azt mondta, hogy határeset! Kérdeztem tőle, hogy ez normális, hogy ilyen adatokkal rendelkezik a baba. Na és erre válaszolta azt, hogy hát ez határeset. Nem tudom, mitől van ez egyébként. Ugye a méhnyak is megrövidült, nagyon lent van a buksija, hozzá a III. érettségű méhlepény, és hozzá ilyen adatok. Ez nem is lenne baj, ha a 40. hetet taposnám. De hát a 37. sem töltöttük még be!
Ok, hogy Sziszi is hatalmas bébit szült, de hát ő mennyivel túlhordta!
Szóval most kicsit izgulok.....csak minden ok legyen a babával!
Ja, arra a rucira (Zsombi és ezek szerint Leon féle) én is nagyon rá vagyok gerjedve! Nagyon jól néz ki!!!!

Brigó, Niki: nagoyn aranyosak a fiúk! Büszkék lehettek rájuk!

Ja, amit még kérdezni akartam: ugye beindult a mosási láz nálam, és vettem Lenor Sensitiv öblögetőt (mosógél is sensitiv),mindegyiken ott a baba kép. Hát ennek olyen erős illata van, hogy az egész lakás egy parfümériához hasonlít. (eddig is Lenort használtam) Nem probléma ez?

Dorka és Kismama nagyon eltűnt.... csak nem??????????????
Vendég
 


Szilvi: én is azt hallottam, hogy szülés előtt nem mocorognak annyit már a babák. Nos, az enyém elég sokat mozog még... Túl sokat is, én attól félek, hogy addig ütögeti a méhnyakamat, míg ezzel indítja be a szülést. Nem lehet?
Nekem itt mondtátok, hogy ne használjak öblítőt, úgyhogy nem használtam. De az erős illat szerintem nem jó. Az illat az illatanyagtól van, vagyis lehet, hogy zavarja a babát... De ez csak az én logikám.
Szerintem ne izgulj, mert lehet, hogy csak rosszul számolták a terhességi időt. Ez az egész olyan bizonytalan. Meg minden gyerek más. Miért kéne a tiednek olyannak lennie, mint a többi? :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, szerintem is Dorka, meg Kismama már bent vannak... :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Brigó!
Én is beledumálok egy kicsit. :) Győrben úgy van, hogy a gyerekorvos megnézi a baba csípőjét, de ettől függetlenül minden babának kell időpontot kérni asszem 6 hetes csípő uh-ra, szóval mindenképpen megnézik mégegyszer, akkor is, ha születéskor semmit nem találtak. Legalábbis itt így van.

Andi


Kép
andykamama
 
 


Sziasztok!

Pár nap és mennyi hír. :)

Mot!
Gratulálok a kislányhoz. Sok boldogságot nektek!



Pár szó rólunk.
Nagy örömöm, hogy sikerült cicire tenni Fannit, el is fogadja és szopizik. :D
Igaz tejci nem sok van, de ami van, azt legalább megkapja. Így felesben vagyunk a tápszerrel, de ez már nagy haladás nekem illetve nekünk, hogy hajlandó volt a szopizásra.
Tegnap sikerült fejni is elég jó mennyiséget, mondjuk nem 3 számjegyű, de az eddigiekhez képest rekord.

Tegnap megvolt a hosszú sétánk is, nagyon jól viselte, szépen annak rendje és módja szerint be is aludt.

Kaki:
Szerencsére nálunk ezzel eddig nincsenek gondok. Eddig minden nap volt termés, hol egyszer, hol pedig 4 szer is egy nap. Tegnap speciel nem volt semmi, de ma már volt, úgyhogy meg vagyok nyugodva. Bár azt mondta a védőnő, ha 1 hétig semmi addig sincsen probléma. Nem kell egy nap után pánikolni.

Csuklás:
Van rá esetleg valami, amivel el lehet mulasztani? Annyira sajnálom, mikor rátör a csuklás. Szegénykém. Bár azt mondják ez nekik nem zavaró, de nekem hallgatni, hát nem túl jó.

Fanni is sokat sírdogál újabban, amúgy nyugis egy baba.
Néha nem tudom én sem megnyugtatni semmivel. aztán valahogy csak megnyugszik, rendszerint a hasamon.

Éjjelente max 2 szer kelünk. 4 - 4és fél óránként kel fel és akkor kap enni. Napközben viszont fenn van, nézelődik, szinte lépni nem tudok tőle, igényli hogy foglalkozzak vele.
Hiába, már el van a kisasszony kényeztetve... :lol:

Szépen gyarapodtunk is. Ma 4370 grammok voltunk!

Pár fotó:
Kép

Kép

Kép


Finisben lévőknek pedig megy a drukk!

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsi

Kép
zsuzsu74
 
 


MOT!
Nagy-nagy szeretettel gratulálok én is! Remélem, minden oké volt! A várva várt kisbaba végre megérkezett. Milyen érzés? Gondolom, földöntúli boldogság! Nagyon jó egészséget kívánok mindannyiótoknak és jó babázást!

Szilvi!
Én is úgy hallottam/olvastam, hogy szülés előtt már nem mozog olyan sokat a baba. Nálunk is kezd érvényesülni ez, sokkal kevesebbet tevékenykedik a kisasszony, de az egyik ismim, aki 2 hónapja szült, azt mondta, hogy neki még a szülés alatt is kalimpált a kisbaba. :) Nos, ezek szerint ez is babánként változó. Minden esetre, ha úgy veszed észre, hogy már nem olyan aktív, az jel lehet... :wink:, de szerintem ne izgulj, 36 hét ide, vagy oda, a babával a méretei szerint nem lesznek gondok. Nyugi szerintem, moss és pakolj, ki tudja, hátha meglep benneteket a kis lurkó és még minket is beelőztök! :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Zsu!
Tündéri szép ez a kislány! Én is ilyen szépséget szeretnéééééééék! :D

Andi


Kép
andykamama
 
 


Lányok, köszi a nyugtató szavakat! Én eddig tényleg nem paráztam, de a tegnapi dolog kicsit felzavart.
Táska össze van pakolva, minden kész, karifát most bontom, rend lesz végre teljesen a lakásban, és akkor én is megnyugszom!

Vihar előtti fészekrakó és rendrakó ösztön??????????????

Zsuzsu: nagyon aranyos Fanni baba, és nagyon örülök, hogy elfogadja a cicit. Ez már haladás, és hogy van tejcsi is, még ha nem is nagy mennyiség, de van!! Hát már alig várom, hogy mi si így sétálgathassunk, de azért erre még várni kell!
Ma én sétáltam egy nagyot, férjem elment délelőtt, úgyhogy lesétáltam a gyerkdokihoz bejelentkezni, meg a védőnőhöz. Jól elett, de most úgy zsibbadok odalennt...!!! :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Jöttem titeket képekkel bombázni!

Anna 1naposan:

Kép

Bence 1 naposan:

Kép

Anna 16hónaposan:
Kép

Számomra ezis ő.....

Kép

Kíváncsi leszek Bencére, milyen lesz. :wink:

De Zsolti se maradjon le.!
Kép

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Hogy hasonlítanak az 1 napos Anna és Bence! :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Jé, tényleg, teljesen egyformák az egynapos képeken! Őrület! És mindhárman olyan szép gyerekek! :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Zsuzsu: Édesek vagytok tündéri a kislányod:)

Sziszike nagyon széepek a gyermekeid Anna tényleg egy angyal :)

Tinu,Winnie: Nekem még méhösszehúzódásom sincs szóval winnie lehet hogy nem te leszel az utsó :)

nika70
Salgótarján
 
 


A győriekkel azon töprengünk, vajon mi lehet Tündével. Tegnap dél óta semmi hír felőle, és ugye emlegette, hogy eseménydús volt a hétvége. Kíváncsi vagyok, lehet, hogy Ákos baba már úton van! :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Sziszi! Szépek a gyerekeitek :)

Korena már milyen régen eltúnt. Nika! Ti másik fórumba is írtatok, ott sem jelentkezik?


Zsuzsi! Fanni is gyönyörű :)
cicmerák
 
 


Cic: most írtam be a számod a telefonomba, úgyhogy akkor neked küldök majd sms-t, ha lesz valami, jó? :)
Winnie: most láttam csak a listában, hogy milyen szép neved van (mármint az igazi). 8)

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, köszi :)
kül nekem is megy a boxmeccs odalenn, néha már szinte fáj a szerintem méhszájam, úgy látszik a kisasszony elkezdte megdolgozni..... :)
de, Nika, én is még csak hírből tudom a keményedést. Meg néha azt hiszem, hogy na ez most az, de aztán kiderül, hogy egy nagyobb méretű fészkelődés volt odabenn.....
nem baj, jövő hétig nem problémázok, utána azért szerintem már elkezdek türelmetlenkedni! :wink: :)

Sziszike, tök jók a képek, jó kis hasonlatosság. :)
Nem teszel fel Bencéről is vonalzót, lássuk, hol tart?

Zsuzsi, tök jó, hogy haladtok szopival.... meg arik a képek, az a rózsaszín ruci is tök cuki!

Tünde nekem is gyanús....

Viki, meg ha majd tud jelentkezni, remélem tud valamit KOrenáról...

Meg még várunk néhány babahírt az elmaradókról....
Cic, én is Neked fogok írni.

ezt megkérdezem még egyszer, mert kimaradt, vagy csak a válaszon siklottam át, szóval hogy a védőnőnek, ha kijön, kell-e, szoktatok-e fizetni, vagy hogy van ez?

na, most ennyi, este remélem még jelentkezem normál netről, ha bekötik :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie: én nem tudom, hogy kell-e, szoktak-e, de én őszintén szólva tuti nem fogok fizetni a védőnőnek. A gyerekorvosnak sem tervezem. Én utálok olyanért fizetni, ami jár nekem alanyi jogon. A nőgyógyász és a szülésznő más téma, hiszen őket én fogadtam fel. A nőgyógyászhoz a szülésen kívül magánba járok. Szóval ott nem kérdés a fizetés. Másnak soha nem szoktam.

Kép
Kép
tinu
 
 


Oké lányok, a "Tünde-vész" elmúlt, szerencsére nincs semmi "gond", amott már jelentkezett, biztosan itt is fog hamarosan.

Andi


Kép
andykamama
 
 


Akik már túl vannak a szülésen: van valami, amit elfelejtettetek vinni a kórházba, és szükség volt rá? Most már igyekszem teljessé tenni a bőröndöt. :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Mi nagyjából egy cipőben járunk a szülést illetően. Egyeztessünk kicsit. Te miket pakoltál be? Hátha adunk még egymásnak ötleteket, vagy kiderül, hogy elfelejtettünk valamit. Már én is összepakoltam, de mindig eszembe jut még 1-2 apróság, vagy változtatás.

Andi


Kép
andykamama
 
 


Andi: hosszú lesz a lista. :wink:
Szoptatós melltartó (3 db.), sportmelltartó (1 db.), műanyag tányér, bögre, kanalak, 1 tekercs Szilvia, 2 tekercs W.C. papír, konzervnyitó, szappan, tusfürdő, arckrém, fogselyem, fogkefe, fogkrém, fésű, testápoló, 2 db. meleg papucs (nem tudom eldönteni, hogy melyiket vigyem...), 1 db. zuhanyzós papucs, könyv (Bridget Jones :D ), iratok, leletek, zoknik, 1 normál bugyi, eldobhatós bugyik, hálós bugyik, papír W.C. ülőke, 4 db. textilpelenka, egy 44-es csomag Pampers pelenka, egy kis csomag popsitörlőkendő, popsikenőcs, gátsebre és mellre illóolaj, Avent bimbóvédőkrém, 2 nagy törölköző, egy kis törölköző, 4 db. hálóing, egy köntös, babának kesztyű, cumi, betétek (össze-vissza mindenféle), Laktoherb (csak pár filter), melltartóbetétek, intimtörlőkendők, kézmosógél, fél liter ásványvíz.
Amit még be kell tenni, de már fel van írva: intim folyékony szappan, szőlőcukor, valami zene, hajgumi, sampon, balzsam, szájkrém, fényképezőgép, telefontöltő.
Más már igazán nem jut eszembe...

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, nem viszek, mert lesz a kórházban: babaápolós szerek, babaruha, mellszívó.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu akkor te most egy nagy böröndbe pakoltál? :D

Én ennek a felét tettem be de most baromi hiányérzetem van :Dpapír wc ülökét hol lehet venni? dm?

nika70
Salgótarján
 
 


Nika!
DM-ben is lehet, meg én gyógyszertárban is kaptam (persze nem mindenhol van).

Andi


Kép
andykamama
 
 


Tinu!

Az én pakkom 2 részből áll. Külön pakoltam a szülőszobára, mert oda nem lehet bevinni a nagytáskát, hogy ott rámoljak elő, ami kellhet.

Szülőszobára: (ebből amúgy sokminden kell majd az osztályra is)
tusoláshoz papucs
mászkálós papucs
1 fürdőlepedő
papír wc ülőke
Domestos törlőkendő (wc ülőkét, meg egybeket tisztogatni)
1,5 literes szénsavmentes ásványvíz
1 csomag szőlőcukor
papírzsepi
nedves wc papír (én amolyat nem viszek)
testápoló (apa majd masszírozza vele a derekamat, terveim szerint...)
homeós bogyók
terhességgel kapcsolatos iratok, személyes iratok
fényképezőgép, telefon

Szülés utánra: (a nagy pakk)
a fenti papucsok, meg már leírtakon kívül
2 db fürdőlepedő
1 kis törölköző
1 köntös
2 hálóing
1 pizsama
babaholmik (bodyk, rugik, popsikenőcs, kis hajkefe, textilpelusok, pelenka, kis kesztyű, sapi, baba takaró)
kispárna
tisztálkodó cuccok úgy általában
intim mosakodó/ kamillás törlőkendő
mellszívó (nem akarok a nagy kórházi tehenészetbe járni, ha ugyan kell) :)
laktoherb tea (én megcsináltam délután egy 1,5 literes ásványvizes üvegbe egy menetet, lefagyasztom és visszük magunkkal, vagy behozzák majd utánam, mert a kórházban macerás vele játszani)
szülés utáni betétek (bazi méret, és intimbetét super változat)
hálós bugyogók (de nem tudom mennyire tartanak, úgyhogy rendes bugyi is pár db, hasszorítós is 2 db)
melltartóbetét
szopis melltartók
zoknik

hú, azt hiszem, ennyi, de lehet, hogy kifelejtettem valamit

Nagyjából ennyi

Andi


Kép
andykamama
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?