Sziasztok!
Sajna nem sok időm van jönni, most is alszik a két gyerkőc, nekem is azt kellene tenni, de vár a házimunka (
). Ezen viszont annyira felhúztam magam, hogy nem igaz, hogy nem tudok 10 percre sem pihenni, hogy idejöttem a géphez. Mindenre nem reagálok, mert nem is tudlak nyomon követni titeket
Mi jól vagyunk, Zsombi ma két hónapos, sikerült elérni az 5kg-ot
Még mindig csak szopik, de most már egyszerre 2 mellből eszik, ami miatt szomorú vagyok, mert eddig jól lakott egyből is
Olyan kis értelmes, sokat mosolyog, sőt már kacag is, főleg, ha a hónalját törlöm ki, és az éjszakát is átaludja. Csütörtökön kapja az oltást, sajnálom szegényt. A bcg-je már kifakadt, most megint gyűlik, remélem így nem kell majd másik oltás.
Kaki nekünk is 4 naponta volt eddig. Ma ez az 5. nap, de a gyerekorvos azt mondta, hogy nincs semmi teendő, az anyatej 100%-osan megemésztődik, így ha nem kemény, vagy bűzös a kaki, akkor nem kell szélcső, stb. Eddig nekünk a kakik mindig krémesek és aranysárgák voltak, így egyelőre nem foglalkozom vele. Illetve annyit, hogy ma ettem egy narancsot, mert elvileg hashajtó hatású (bár még most ettem először, mert ugye allergizálhat is, így túlzásba nem fogom vinni, sőőőőőt. De már annyira megkívántam, így kellemeset a hasznossal)
Niki!
Aranyosak vagytok a képeken!
A 6 hetesen én is voltam már, de itthon volt a férjem, így nem vittem magammal a gyerekeket. Nem a dokim volt, mert szabin volt, a helyettes meg nem mondott semmit, csak ideadta a papírt, amin "R nagy ut." volt írva. Gondolom relatíve nagy uterus lenne, vagyis nagy a méhem, vagyis nem húzodott volna vissza rendesen??? De a doki nem mondott semmit, gondolom, ha kóros lenne, akkor adott volna cseppeket. Amúgy kb. 4 hétig véreztem.
Nálunk a védőnő az első 3 hétben hetente jött, aztán mostanában nem is volt, bár voltunk mi is tanácsadáson, lehet, hogy azért.
Minket nem küdenek semmilyen csípőszűrésre, uh-ra. Ez baj?
Kata!
Ez tök jó, hogy így tudsz haladni a házimunkával. Lehet, ha Jázit valaki lefoglalná, én is minta háziasszony lennék.
Winnie!
Szerintem se aggódj, ha valami baj lenni, biztos mondanák.
És nálunk még áll a fa. Lehet, hogy húsvétkor is állni fog, ha ennyire nem lesz időm
Most ezt elküldöm.
kacagok
mosoly
pihenőszékben
kiságyban
tudok ám sírni is
Brigó