Sziasztok!
Tegnap nagyon fájt a fejem estére, így kihagytam a netezést. Most egy kicsit sűrűbbek a napjaink, hogy anyu kórházban van (még ezen a héten biztosan), mert így én és a tesóm visszük ki a reklámújságokat. Még jó, hogy van kocsink...tegnap is kivitt bennünket Feri (vittük Petit is), így nem kellett még buszozni ráadásként.
Most van egy kis időm, Peti elaludt, a hátán a macsesz feje van, ő meg napozik.
Ja, a szombati túrógombócból túrópép lett.
Én elég keménynek éreztem, de nem volt az, viszont az íze jó lett, elfogyott. A szándék megvolt...
A legújabb tudományunk, hogy bárhol felállunk, és ha nagyon el akarunk érni valamit, el is lépkedünk érte...
És ismét visszatérünk a nyelvnyújtogatós korszakhoz.
Pogi, a krumplit Peti magában is elnyammogja, ha odaadok neki egy kis darabot. Persze kaja gyanánt natúran még nem kapott, nem is fog mostmár, de a múltkor a burgonyafőzelék pulykahússal kajcsiból bepuszilt egy üveggel.
Mári, hát remélem, hogy nem lesz semmi gond a férjeddel. Mi a baj a rokonaiddal, rossz passzban vagy velük szemben?
Tápszer ügyben nem értek veled egyet, mert egy egészséges babának marhára felesleges tejmentes tápszert adni (régebben írtam, hogy az egyik ismerősünknek alapból ilyet írt a dokija, és szorulása lett tőle a babának). Viszont a sima tápszer dobozán rajta is van, hogyha felmerül a gyanú, hogy tejallergiás a bébi, akkor azonnal fel kell függeszteni a használatát és másmilyet felíratni.
Én még nem vettem gesztenyét, de ha majd gesztenyéset pepecselek Petinek, akkor veszek natúr masszát, igaz, kb. 1,5X többe kerül, mint a cukros, de valahogy a gesztenyével nincs kedvem görcsölni.
Reni, ne aggódj, még 1-2 nap, és Peti úgy fog kanállal habzsolni, mint előtte! Boldog féléves fordulót a fiadnak! Jól néz ki a torta...ja, az én férjem is édessszájú. Tápszer...hátha egyszer nekiülnék és kiszámolnám, hogy mióta megszületett Peti, mennyit költöttünk eme találmányra, lehet, hogy dobnék egy hátast (talán kettőt is).
Colett, nekünk is van Aventes varázsitatónk. Elővettem...ezzel már csak annyi a gond, hogy tenni kell Peti elé valamit, mert ha megszívja, akkor ömlik a szájába a folyadék, és nem nyeli le mindet, hanem jön kifelé is.
Az öltöztetés néha nálunk is vicces. Habár tény, hogy nálunk mindig én pakolok el, már ami a tiszta ruhákat illeti. És annak ellenére, hogy mindennek megvan a kijelölt helye, nélkülem megállna itt a világ...vagy kinyitnák az összes fiókot és szekrényt, hogy megtaláljanak valamit.
Nálunk Peti mindig be van kötve a babakocsiba. Igaz csak 3 pontos a biztonsági öv. De a "telet" még ki akarom ezzel húzni, aztán hazahozzuk a sportkocsit.
Petinek a reklámújság már nem új téma, mióta mászik, azóta egyfolytában újságot rágcsál. Ugye mi hordunk ilyet, és mindig van itthon belőle egy rakattal. Érdekes, hogy az asztalról még nem pakol, viszont amit mászási magasságban elér, annak vége. Ma eddig kétszer húzta ki a switchből az internetvezetéket...
Marcy, ha valami ízlik a fiadnak, akkor azt add neki! Legalábbis nekünk a doki ezt javasolta, habár Petinek minden bejön, csak kaja legyen. Két napja az uzsira szánt pépet úgy tolta befele, mint akit legalább egy hete éheztetünk.
Anyukám most jól van, kap gyógyszereket. Ma lehet, hogy átviszik a kardiológiára (van ott ismerősünk, mert apukámat is szívvel műtötték régebben), de ha mégsem, akkor a jelenlegi helyén is ismerek egy lányt, általánosban voltunk osztálytársak, szóval jó kezekben van.
Peti a mai napig nem alszik el a saját ágyában. Igazából ez engem egyáltalán nem zavar, mert ha elaltatom, akkor meg alszik rendesen reggelig a saját helyén.
Mivel szerdáig tutira elfelejtem, így most kívánok neked boldog XXX. szülinapot! És persze egy nagy kalappal a vizsgához.
Közben felkelt Peti is, letettem a földre játszani.
Venczkóné, akkor ezek szerint én nagyon selejtes vagyok...én akiről tudom, hogy Peti jól elvan, szívesen ráhagyom. Igaz, mikor Peti egyhós korában elmentünk Ferivel egy lagziba, alig vártam, hogy anyukámék felhívjanak, hogy mi a helyzet a gyerekkel, és néha most is aggódom, nehogy vmi gáz legyen, de egyébként nyugodt szívvel hagyom rá Petit anyukámékra vagy a nagyszüleimre.
Pil, ne aggójd, hamarosan Ameli is belehúz, aztán meg jöhetsz újságolni, hogy milyen gyorsan fejlődik a lányod. Egyelőre még csak elméleti szinten gyakorol biztos, aztán ha tuti lesz a dolog, majd nekikezd kúszni-mászni, stb.
Kitti, én eddig mindig egyféle tápit adtam Petinek. Igaz, van Bebás termékmintánk, de én még nem mertem odaadni neki...
Nálunk két doboz (2*600 g) tápszer kerül 2600 Ft-ba, felíratva.
Katus, érdekes, hogy Peti meg a gyümiléért nincs oda annyira. Igaz, most a csőrösből valahogy megissza, de nálunk a szőlőcukros víz a nyerő.
Egyébként már megszoktam a férjemtől az ilyeneket...ő ilyen. Csak az a baj, hogy ezeket a "beszólásokat" pont a legrosszabkor ereszti el, amitől frászt kapok. Jó, hogy Peti a délutánt dédizéssel tölti, de az esetek többségében ebben a köztes időben se magammal vagyok elfoglalva.
Köszi, hogy szóltál szívsebész ügyben, de ahogy írtam, nekünk is van ismerősünk.
Meteor, Pancsi maximum megtépni fogja a kutyát, meg a kutya megnyalni Pancsit. Jó, persze nem kell rögtön a lányodat a kutya szájába adni, de idővel meg fog minden történni, és inkább először a saját ebeteken teszteljen, mint idegenen, aki esetleg megharaphatja!
A súlyod alapján Kisvirággal együtt ki lesztek innen utálva.
Én le se merem írni a mostani súlyomat.
Ahogy nézem, ebből lassan fordulás lesz!
Most el...gyereket etetni, aztán folytatom...lassan jobb leszek, mint BR.
Elfogyott 2 doboz frutapura (Tjuca, ez most alma-narancs-banán volt, én ezt se éreztem édesnek).
Bea, bárányhimlőhöz nem értek, de én eddig úgy tudtam, hogy egyszer kaphatja el valaki életében...
A Kecskeméti ételek szerintem jók. Viszonylag sűrűek (pl. az Univeres kajához képest), szóval lehet, hogy első körben Kolosnak még hígítani kell rajta egy kicsit.
Mi is két gyereket tervezünk, igaz, nem most, mert akkor még szűkösebben lennénk...habár mondják azt is, hogy sok jó kis helyen is elfér.
Kisvirág, ezek szerint Kende is érzi, hogy minden OK nála. Lassan szaladni fogtok utána.
Nálunk csak az esti öltöztetés megy nehezen, akkor min. 10 perc kell a művelethez.
Nekünk még nincs etetőszékünk, de Peti a szopispárnán is forgatja a fejét. Az itthoni előkét nem tömi a szájába, viszont, amit a mamáméknál hagytam, na azt előszeretettel eszi.
Tegnap voltam UH-n, vérvizsgálatra csak 17.-re kaptam időpontot...terhes nem vagyok, az biztos. De kiakasztott az asszisztens nőci...mondta, hogy vigyek negatív tesztet, vittem is. Kijön, mondom neki, hogy hoztam a tesztet. Kérdi, hogy negatív lett? Mondom, igen. Erre visszakérdez, hogy egy csík van rajta? Mondom igen. Szerinte hülye vagyok én?????
Autósülésünk nekünk van, elvileg a héten be is lesz téve a kocsiba. Feri találta mindkettőt, azért tették ki őket, mert szakadt volt a huzatjuk! Szóval esztétikai hiba miatt kidobnak egyesek 20-30 ezer forintot!
Wawel, ilyen éneklés néha nálunk is előfordul, és mindig kaja után, szóval biztos ez a jóllakottság jele.
Tesóügyben nem tudok nyilatkozni...ill. azt tudom, hogy nálunk az öcsém a mai napig a "kiskedvenc".
Juca, szerintem senki nem kövez meg a mindenhol szopiért, valahol ez lenne a normális, ha az emberek így állnának a dologhoz.
Jurem, jó, hogy jöttél. Akkor nálatok is jól teltek az ünnepek. Az iwiwen felveszlek...azt hiszem, még "nem ismerjük" egymást...legalábbis ott.
Na közben a bnet is beadta a kulcsot...hát majd du. valamikor elküldöm az üzit...elárasztom a fórumot. Peti apázik, reszkessetek!
Wkata, teljesen normális, az emberi szervezet, jelzi, ha a kimerülés határán van. Tegnap én is elég ramatyul éreztem magam este, ráadásul a férjem se volt itthon, a végén hajnalban bevettem egy bogyót, hogy legalább aludni tudjak.
Nálunk még mindig áll a fa, még nem jutottunk el a lebontásig.
Gratula Misi új tudományához!!! És egyáltalán nem vagytok lemaradva, nálunk Feri kilenc hónaposan járt, szóval Petinek is van némi esélye erre.
Nekem megvan a Szülők lettünk, de én még nem nagyon olvastam bele...
Reni, székrekedés??? Érdekes, az antibiotikumok inkább az ellentétjéről híresek.
Nekem a 65 kilóhoz is min. 85 cm a derékbőségem...
Nyanya, gyerkőcöknek jobbulást. Egyébként nálunk van fertőző beteg váró...mondjuk ügyeleten más a helyzet, ott nálunk is csak egy váró van.
Meteor, a fotós helyzet nálunk is hasonló...engem és Petit leginkább a tesóm fotóz le, mert Feri csak este van itthon. Ja, és épp most mondta, hogy ahol dolgozik, az a cég átvette a KOMÁROMI kábeltévé üzemeltetését...mi meg ugye Szegeden lakunk.
Én azért szeretem levinni Petit mérésre 4-5 hetente, legalább akkor megnézi a dokinéni is.
Szerény személyem 22 évesen már házas volt.
De a suli miatt a gyerekkel várni kellett, habár, ha jött volna, szívesen láttunk volna, de megvárta a jó időpontot.
Kitti, minden baba balesetes lesz egyszer. Ha valaki meglátná Petit, azt hinné, hogy verjük. A homloka kicsit karcos és a lábszára a sok mászástól kékfoltos.
Ezen az egyszervolton én már jártam még terhesen. Nálunk az a baj, hogy Peti mindig talál az adottnál érdekesebbet, igaz, most épp 10 perce egyhelyben ül és dobol.
Na mára ennyi voltam, így is ki leszek utálva.
Ági