Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép

Hát ilyen volt Franciska első karácsonya!
Na és kinek,hogy telt a szilveszter??
Remélem a kis betegeink már mind jól vannak!Puszi nekik!

Kép Kép
Vendég
 


Aztaaa! Hát nem csak Lilcsinek vannak ekkora pampuskái???
Nagyon édes!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok! :D

Jelentem javulunk! :lol: Már „csak” hurutos köhögése van Timinek. A fülészeten is minden rendben talltak. A dokinő szerint ezzel befejeződik ez a csúnya nátha. Kedden éjszaka annyira erőlködve köhögött h elkezdett hányni is. Ma viszont már ugyanúgy virgonckodott mint régen.
És a kibújt a 3. foga :D érezetem a recét és már hallottam ahogy csikorgatja :shock: :lol: :shock: :lol:

A fülhallgatós Franciska nagyon édi-bédi :lol: :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 

 
 

Timi, akkor most már fellélegezhettek? Jó, hogy vége van a szenvedésnek, ugye?
A 3. foga felül jött ki Timinek? Az alsó 2 mikor bújt ki? Lilcsinek még csak nem is kemény az ínye sehol, úgyhogy nálunk még várat magára.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Mármint hogy Pircsi... :?
elin
 
 


Manó!
:shock: Micsoda husi-fordrok!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Petri!
Örülök, hogy végre a gyógyulás mezejére lépett Timi! :D
szilbee
 
 


Ewa!
Az adataitokat megadod a táblihoz?
szilbee
 
 


Sziasztok Lányok!

Örülök,hogy tetszenek a képek! :D
Hát pampuska meg fodrocska az van nekünk bizony! :D :D A múltkor ráültettem a szobamérlegre 10 kg-ot mutatott!Kedden elviszem majd tanácsadásra leméretni.
Kíváncsi vagyok ott mennyit mérnek.Szeret enni,nem nagyon válogatós!

Kép
Pircsi!
Örülök,hogy a kis Timi már jobban van!A fogcsikorgatás az szörnyű,mikor Franciskának kibújt a 4. foga ő is csinálja.Ti megszenvedtetek a fogzással,mert mi nagyon,és most jön a többi,nagyon beindultunk fogzásügyileg.
Vendég
 


Szilbee!

Bocsi, a táblira nem reagáltam. Rajta vagyunk, csak a névnap hiányzik: május 15.
ewa
 
 


Sziasztok!

Bemerészkedtem.... :oops: Ugye nem zavarjátok el a hűtlen kutyát....! :roll:

Olvasok és utána írok..... Legalább fél nap, mire visszaolvaslak benneteket.... :lol:

Üdv: Hexe

Kép
diehexe
 
 


Sziasztok!

Huuuuh.... Csak november végéig olvastalak benneteket, de jól elfáradtam. Mennyi infó és milyen sok-sok kép. De hát így jár az, aki negyedévente néz be. :oops: Ígérem, most már többször jövök... :lol:

Először is ÜDV AZ ÚJ BABANETESEKNEK!!!!!!!!! Örülök, hogy többen vagyunk! Hajni!!! Külön SZIA!!!!!

Elámutam milyen sokat nőttek a csemeték és főleg, hogy egytől-egyig mind milyen gyönyörű! :lol: Gratula mindenkinek!
Örülök, hogy már minden gyerkőc kikecmergett ebből a megfázásos mizáriából. Mi sem úsztuk meg, sajnos. :cry:

Mi történt velünk....?

Jól vagyunk és jók vagyunk! Lilike még mindig egy kis angyal! :lol: Nagyon ritkán hisztizik, de azért már próbálkozik. Szereti, ha mellette van valaki. Tök mindegy, hogy mit csinálsz vele, csak csináld. Imádja, ha énekelek vagy mesélek neki. Sajnos szeret TV-t nézni. Kaptam is a védőnőtől emiatt. De Sanyikám közölte a védőnővel, hogy a TV-nk 100 Hz-es és nem rontja a szemet. :roll:
Lilike már hasra fordul és nagyon szeretne felülni már. Rájött, hogy ülve milyen más a világ. Hason azonban nem szeret lenni. Rögtön jelzi, ha ebbe a pozicióba kerül, amit nem is bánok, mert így legalább rá tudok nézni.
Sajnos már nincs tejcsi, a karácsonyi meglepetés ez volt... :cry: Egyik napról a másikra elapadt, meg jött a menszeszem és vége. Lilike most tápszert eszik és már tízóraira almát, banánt, barackot, tejpépet. Imád mindent.... Jó evőkéje van.... Bár nem eszik annyit, mint a vele egy súlyú csemeték. Most kb. 7 kg.
Nagyon kis vidám, boldog baba. Annyira boldogok vagyunk mi is. Nem győzünk vele betelni. Sokszor csak nézem, ahogy alszik és összeszorul a szívem.... Ő az én kislányom... Jaj, most is mindjárt bőgök.... Ez biztos a tej elmaradásától van. Olyan érzékeny lelkű lettem.... :roll:
Teszek fel képeket, hogy lássatok milyen nagy lány már.

Puszilok mindenkit és még egyszer bocsi, hogy ilyen sokáig hanyagoltalak benneteket.

Kép Karácsonykor készült Kép Ez a bohóc a kedvenc mostanában Kép Ez a kedvenc pozició Kép Hát nem édi....? Kép Apával

Üdv: Hexe

Kép
diehexe
 
 


Ewa!
:oops: Tényleg benne vagy már a tábliba!

Hexe!

Lilike az első képen pont olyan szép, mint egy porcelán baba. :D
Sajnálom a tejcsit! :( De az a lényeg, hogy a 4 hónapos szopi idő megvolt!!! :) Lilike hogy viselte a anyatejtől való elválást?
szilbee
 
 


... "tábliban" :oops: bocsi...
szilbee
 
 


Elin
Az első 2 fog alul jött 6és fél és 7 hósan, most felül is kibújt a jobbos de már a balos is hamarosan érkezik. Úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva. :D
Volt nyűglődés de nem tudom biztosan h csak a fog miatt vagy a náthás fülszúrós időszak is közrejátszott.

HexeÉn se írtam egy jó darabig..
A múltkor eszembe is jutottál h te is el vagy tűnve. Jó h jelentkeztél! :lol:
A lányod persze h nagyon édi!!! :!: És apával azok a kék szemek...

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Tegnap Pesten voltunk és vettünk Timinek egy pár rucit a H&M-ben és a C&A-ban. Csajok h ott milyen gyönyörű ruhák vannak! :!: Főleg a H&M-ben, nyílhatna Szolnokon is egy ilyen üzlet.

Vettünk cipőt is, Siestát. Tök olcsón vannak az egyik üzletben a Savoya parkban. Hogy mi mit megszenvedtünk mire kiválasztottuk melyik legyen az. :x Először téli bundás cipőt akartam venni. De abban nem éreztem hol van a lába ujja, mert azok vastagabbak keményebbek. Én meg hiába nyomkodtam meddig ér neki nem éreztem. :oops: A magas szárúkat alig bírtam felhúzni Timi lábára. Mindenkinek nehezen megy a cipővásárlás vagy csak én vagyok ilyen béna??? :?:
Ami elvileg jó lett volna rá az a 18-as de ezekbe nem bírtam belegyűrni a lábát.. :oops:
Az biztos h nem lesz kis lába Timinek mert mi szülők is nagy lábon élünk. De h 20-as cipőt kelljen neki venni az már túlzás..A boltban azt hitték h másfél éves..
Végül egy őszi-tavaszi lábbelit vettünk. Most még úgyse tud egyedül menni, főleg nem fog hóba sárba mászkálni. Mi mindenhova autóval megyünk abba nem fázik ha babakocsizik akkor meg úgyis be van bugyolálva.
Később könnyebb lesz a cipővásárlás?

Szerdán éjszaka -szopi után mikor tettem vissza az ágyba- úgy megrántottam a derekamat h azóta nem tudok kiegyenesedni. Voltarennel kenegetem..

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Sziasztok Lányok! :D

Szia Bea!
Lilike nagyon szép kislány,nagyon édes! :D
Voltam a honlapotokon is ott is megnéztem a képeket.
Olyan gyorsan telik az idő,mire megint összefutunk a téren a lányok már totyogni fognak.
Én is csak akkor tudok jönni mikor a picur alszik,mert Franciska is nagyon igényli a társaságot,de így van ez jól.
Mi is szoktunk tv-t nézni,na nem mindíg de azért van egy-két mese amit szeret.
Mért nem szabad nézni?Mit mondott a védőnő?

Kép
Képzeljétek el,ma lementünk sétálni a picivel,még jó,hogy apa is ott volt,mert kitört a babakocsink kereke!Majdnem idegbajt kaptam!Úgyhogy most kocsi nélkül vagyunk,de hétfőn bemegyünk a boltba mert van rá garancia,kíváncsi vagyok mi lesz!Járt már így valaki közöttetek?Remélem tudnak adni másik kereket!
:x
Kép
Vendég
 


Milyen típusú a babakocsitok? Csak úgy fogta magát és kitört a kerék? :evil: :evil: Hát nagy szerencse h nem egyedül voltál.
Ha van rá garancia akkor cserejárgányt kell(ene) biztosítani.

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Sziasztok!

Mióta a lányom végigalussza teljesen az éjszakát ( 7-től reggel 1/2 6-ig ), azóta nem tudok aludni. :twisted: Szerintem fordítva vagyok bekötve. Most is még visszafekhetnék, mert Lilike visszaludt és Apa is alszik még, de én itt pupillázok a gép előtt.

Szilbee: Örülök, hogy tetszik a csajszi!
A szopizás megszűnését elég jól viselte. Mivel már volt egyszer, hogy kevesebb lett a tejem és akkor beszereztem a biztonság kedvéért tápszert, már kitapasztaltuk, hogy a BEBA-t szereti. Így szinte minden zokszó nélkül eszik. Hála az égnek! Mondjuk ami változott azóta, hogy ragaszkodóbb lett. Mostanában ha nem vagyok mellette, mert dolgom van, és odaszaladok az ágyához megnézni mit csinál, akkor gyakran elkapja a kezem, vagy a ruhám ujját és fogja erősen. Érdekes, hogy Apával ezt nem csinálja. Lehet, hogy hiányzik neki a szopizás adta közelségem. Egyébként ( sajnos vagy sem ) gyakran karban altatom el. Ez is azóta van így, mióta nem szopizik. Elalszik az ágyában is, de van úgy, hogy már nagyon álmos, látom rajta és karbaveszem, elringatom. Elalszik 2 perc alatt. :) Lehet, hogy kezdem elrontani. :roll: De olyan édes, ahogy megfogja az ujjam és belefúrja magát a karomba. :)


Petri: Lehet kapni Szolnokon is nagyon gyönyörű ruhácskákat, de annyira drága, hogy nem hiszel a szemednek. Karácsonyra kapott Lilike a déditől pénzt, hogy vegyek neki ruhácskát. Bementünk a Ficánkába és 3000.- Ft-nál ketzdődtek a csajos felsők. Hát ez borzasztó!!! A kantáros farmernacik 5-6 ezer Ft-ért panganak a polcon, mert vevő az Karácsony táján sem volt sok. Végül is nem ott vettünk neki ruhát, hanem a CORÁban. Igaz ezek nem olyan dizájnosak, de azért szépek. Itt is 2500,- Ft volt egy naci, amúgy. :?
A derekad remélem gyorsan rendbe jön, ha nem válik be a Voltaren, akkor próbáld ki a Fastum gélt, nekem a csuklómat az hozta rendbe.

Szia Hajni! Láttam, hogy még üzentetek is Franciskával a honlapon. Aranyosak vagytok! :lol:
Franciskát még kiskádba fürdeted? Vagy ez a kép régebben készült? Én már alig várom, hogy Lilike tudjon ülni, mert nagyon nehéz már tartani a kádban.
A babakocsit sajnálom. :cry: Ott vettétek a Mayában? Ha garanciás, akkor igaza van Petrinek, adniuk kell csere kocsit. Szerintem fognak is adni, mert olyan rendesek abban a boltban.
Azért elmesélhetnéd, hogy hogyan történt, mert felizgatott a dolog!!!! :shock:
A TV azért nem jó a baba szemének, és a miénknek sem, mert vibrál és a vibráció túlságosan igénybe veszi. Illetve, mert káros sugarakat bocsát ki. Na már most minél magasabb a Hertz-e ( nem tom értehtőbben mondnai ), annál kevésbé rontja a szemet. A miénk 100 Hertz-es, de úgy tudom, van ennél több is. A 100 Hz-es már alig-alig károsít. Vagyis ezt mondják....
Netezős anyukák! A monitorra is igaz, amit írtam.
( Lehet, hogy a Hertz-et nem is így kell írni. :oops: )

Na megyek beborítok egy kávét az arcomba, mert most már vissza tudnék feküdni, de most meg már nem lehet. :cry:

Üdv: Hexe, Bea, Betti ( kinek mi tetszik )
Amúgy még csak fél 7 van, miért ír a topicba fél 8-at?

Kép Mi még csak így olvasunk.....!

Kép
diehexe
 
 


Hexe!
Dehogy rontod el!! A ringatás nagyon fontos dolog!!! Csak akkor kell majd résen lenni, mikor már látod, hogy nem akar elaludni kiságyban egyedül, de szerintem addig nyugodtan csináld így. A cicielvonást pótolni kell ölelgetéssel, simogatással és ringatással. Arról nem is beszélve, hogy az egyensúlyérzékét is fejleszted így!
Éjszakánként, ha Levente felriad én is addig simogatom a karomban, míg visszaalszik. Ez biztonságérzetet ad neki, hogy anya mindig ott van mellette! :) Szóval jól csinálod, ne aggódj! :)
szilbee
 
 


Sziasztok, szia Hexe!

Hexe, nagyon irigyellek! Én olyan, mint egy holdkóros, Zsófi 2 napja visszatért a 3 órás éjszakás felkelésekről a mindenórás felsírásokra. van hogy ha dudolászok és símogatom a buksiját visszaalszik, de minden második órában meg kell szoptatni annyira kéri. Tejcsi pedig van bővcen. Szerencsére napközben már újra aranyos, vidám kislány! Igaz egy pillanatra sem lehet egyedül hagyni, de az nem baj.
A védőnő szerint új korszakba lépett + a fogacskák is mocorognak, mert nagyon rág.
Kaptunk vibulcor kúpot, de az se használ semmit. Én már nem is tudom meddig bírom ezt az éjszakázást, már hete ...
ewa
 
 


már 3 hete..

bocs a sok hibáért, nagyon kapkodva írtam :oops:
ewa
 
 


Sziasztok!

Köszi Szilbee a megnyugtatást. Te mindig tudsz segíteni. :)

Ewa: Mit hallok, rosszalkodik a Kisasszony? Mikor jöttek el??? :wink:

Nem zaklatásképp, de Lilike mindig ilyen vidám.... :lol: Kép

Várunk ám benneteket, már a múlt héten is.... :lol:
Lehet, hogy Ágica is átjön Nellikével és tartunk egy traccspartit.

Hajni, nincs kedved csatlakozni???? :wink:

Puszi: Hexe

Kép
diehexe
 
 


Sziasztok!!

Jó hír nem is tört ki a kerék,csak széthullott! :?
Ez azért jó hír mert apa megcsinálta(olyan kis ügyes),úgyhogy mostmár tudunk sétálni ebben a jó időben!

Bea!

Bocsi de lemaradtam kicsit :oops: ,hova kell csatlakozni??
Nálatok lesz traccsparti?Mikor?
Lilike fog olvasni nekünk ahogy elnézem a képet :lol: ,nagyon édi!
A tegnapi kérdésedre a válasz,még mindíg kiskádban fürdünk de mostmár a nagykádban van a kiskád. :roll:
Na ezt jól megírtam.

Ewa!

Együttérzek veled,mostanában nálunk is így telnek az éjszakák,pedig Franci már 7 hónapos.(jönnek a fogai sorba) :(
De amúgy napközben egy kis tündérke.Majd elmúlik ez az időszak is!

KépÜdv mindenkinek
Vendég
 


Sziasztok!

Hexe! Klassz ez a traccsparti, mi mehetünk bármikor. Milyen időpontot jelöljünk ki, amikor mindenkinek jó?

Mano! Sajnálom, hogy más is így szenved :-( Nálunk még nem látszik nyoma a fogacskáknak, de mindenki azt mondja, hogy csak azok miatt ilyen nyugtalan. Hány fogacskátok van már? Mikor kezdte Franci a fogzást? Szerencsére napközben mi is aranyosak vagyunk!!! :lol:

Mi is nagykádban a kiskádazunk :-) Engedünk a nagykádba is vizet, én ott kucorgok és játszok Zsófival, Apa meg próbálja mosdatni :-)

Üdv Ewa Kép csak így csücsülve szeretek Kép Kép kis pucérka Kép jaj úgy élvezem én a pancsit :-)
ewa
 
 


Lányok, ti mit csináltatok a Babakötvénnel?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Traccsparti ügyben:
Nekem a szerda délután lenne a legjobb. Apa nappalos, nem bolygatna bennünket. :lol: A csütörtök bizti nem jó, a péntek még szóba jöhet, de necces, mert a hugomék jönnek Kecskemétről és ha már pénteken jönnek, akkor már túl sokan lennénk az 57 m2-en. :idea: Tehát a péntek még talonban van. A jövő héten jó a szerda és a csütörtök. Nektek mikor jó? Mindenki írja meg és összerázzuk. :wink: Ágica is jön Nellikével. :lol:

Ewa: Most vettem csak igazán észre, hogy ez a csaj tiszta apja!!! Nagggyon hasonlít rá!
A második képen egy kompban csücsül Zsófika?

Hajni: Hogy bírja a derekad így a fürdetést? Vagy már nem kell fogni fürösztés közben Franciskát? Én nem tudom így Lilikét füröszteni, mert meg is szakadnék és Lilike "csak" 7 kg.
:?: Kép

Csajok! Kinél meddig tartott a cumizás? :?:

Elin: Én még nem léptem babakötvény ügyben. Megvártam a 2007-et. Nem nagyon kapkodtak eddig érte a szülők és abban reménykedem, hogy a bankok egymásra fognak tromfolni ez ügyben. Jó lenne valami olyan bankot találni, amelyik ad valamilyen komolyabb ajándékot a kötvénnyel. Mint pl. Az Erste tavaly úgy emlékszem babacsomagot adott az első 100 belépőnek, ami több 10 ezer Ft értékű volt. Én még várok....:shock:

Üdv: Hexe

Kép
diehexe
 
 


Sziasztok!!


Nekem is elmaradásom volt, de most visszaolvastam az utóbbi pár hetet. A képek egytől-egyik nagyon édesek! Marcinak is nagyon tetszenek a babák! Élőben is imádja őket, mindig nagyon boldog, ha lát egyet, mosolyog és nagyon barátságos velük. A kislányokkal főleg :) Szereti a társaságot nagyon.
Tegnap voltunk az egy éves vizsgálatokon dokinál, meg oltást is kapott. Szerencsére jól viselte utána.
Szia Ewa!
Amit írtál, az nagyon ismerős! Ennyi idős korában Marci sem szeretett egy helyben feküdni, ő is azt szerette volna, ha folyton cipeljük. Hason feküdni sokáig utált. Aztán 4 hónaposan hasra fordult akkor meg az volt a baj, hogy nem tudott visszafordulni. Szóval nem egyszerű! Aztán amikor elindult négykézláb, onnantól kezdve semmi sincs biztonságban! Most is elég követelőző, azt szeretné, ha legalább egyvalaki csak vele foglalkozna egész nap....

Amúgy most próbálom rászoktatni arra, hogy csak egyszer aludjon nap közben (ebéd után). De ha korán kel (7-kor) akkor elég nehezen bírja ki délig. Akinek nagyobb gyerkőce van, annál ez hogyan működött?
Marcika is kézben alszik el :oops: Kivéve ha éjszaka felébred, akkor nem vesszük ki az ágyból, hanem ott maradunk vele amíg vissza nem alszik. De már úgy hozzászokott, hogy este a kezemben alszik el, miután megitta a tejet. Így hamar elalszik.

Most már egyre több lépést megtesz önállóan, olyan aranyos!

Kép Kép
judit_79
 
 


Sziasztok!

Hexe
! Traccsparti ügyben, nekünk jó a holnap is. Úgy 3körül tudnánk menni valószínű apástól ha lehet.
Igen, kompban csücsül :-) csak rövid ideig hagyom benne. Így szoktunk menni pl. wc-re :oops:

alakul az éjszakánk is végre! igaz még nem merem elkiabálni, de ma már csak néha kelt fel, és magától vissza is aludt. igaz volt egy fájdalmas ébredés is. nálunk ha egy nap kimarad a kaka, akkor annak mindig meg van a böjtje.. hajnal 2kor Zsófi szinte hörögve kezdett sírni, mint egy rossz metál énekes. jobb híján jött a lázmérő meg utána végre a kaka és utána már nevetett és aludt nyugodtan 1/2 9ig!

Elin: babakötvény téren mi is, mint Hexe, várunk.

Üdv: Ewa
ewa
 
 


Szia Judit!

Gyönyörű szemei vannak Marcinak, nagyon aranyos!
Kár, hogy sokáig elmaradtam az ősszel, mert még lehet össze is tudtunk volna futni a költözésetek előtt, mi is a Csokonain lakunk.

Olyan megnyugtató olvasni, hogy ez normális a babáknál, hogy csak kézben és sose egyedül, mert sokszor lelkiismeretfurdalásom van, hogy jól elrontottuk már Zsófit :-(

Zsófi is kézben alszik el, igaz ő még szopizik. fürcsi utáni szopi és amikor jóllakik akkor elengedi a cicit, mosolyog és alszik.
Nappal meg lefekszem mellé az ágyra és mesét olvasok neki és elalszik rajta. mi még nem cumizunk se ujjszopi se rongy. aztán majd látjuk :-)

Üdv Ewa
ewa
 
 


Judit!
Leventét csak egy pár napja kezdtem el ebéd után altatni. Akkor jöttem rá, hogy ez az igénye, amikor a délelőtti alvásnál még 11-kor sem akart aludni. Szerintem várj, amíg jelzi, hogy már bírja hosszabb ideig is az ébrenlétet. Mondjuk mikor látom, hogy Levente is korábban kezd el nyűgösködni, akkor meg 11-re vagy 11:30-ra hozom előrébb az ebédet.

Cumi:
Levente egyik napról a másikra elhagyta kb 10-11 hónaposan. valszeg előtte sem kellett neki, csak mi erőltettük rá.... de minek?? :?

Kötvény:
Nekünk olyan nincs, így mi életbiztosítást kötöttünk, aminek ő a kedvezményezettje. 18 éves korában felveheti a lóvét, addig meg havonta eltesszük neki a családi pótlékot a biztosításba.

Más!
Lányok! Egy darabig nem jövök, mert költözünk. Kaptunk a Mester úton egy lakást. Ma vettük át a kulcsokat! Ha már újra lesz net majd írok, meg addig is amíg el nem viszik a vonalat a fenekem alól! De ha hirtelen eltűnnék, az a költözés és a nethiány miatt lesz. Majd anyuméknál bekukkantok hozzátok 2-3 hetente. Addig is felteszem az aktuális táblit!
Legyetek jók! És írjatok jó sokat, hogy tudjak majd visszaolvasni! :D

Pusza! Mindenkinek!


Kép
szilbee
 
 


Szia Ewa!
Kár, hogy nem találkoztunk előbb :) Ráadásul a 23-ban laktunk, szóval közel hozzátok.
Én azért is szerettem ott, mert sok kisgyerekes család volt, játszótér, sok baba. Itt egy kicsit el vagyunk vágva az ilyen dolgoktól, kocsiba kell ülni, hogyha a városba akarok menni.
Amúgy néha én is felteszem a kérdést, hogy elrontottam-e valamit, pedig mi aztán igyekszünk nem elkényeztetni Marcikát. De a kézben elalvással nincsen gond. (A lényeg, hogy éjszaka aludjon!)
Nálunk úgy néz ki, hogy megissza a két deci tejet, utána cumi, és befordulva odabújik az emberhez, olyan aranyos. Van amikor kicsit nehezebben, de általában hamar elalszik.
Szia Szilbee!
Ma sikerült kihúzni vele negyed 1-ig, és még alszik :)
Az volt a gond a délelőtti alvással, hogy lehet hogy elaludna ő 11-kor, de akkor délután csak későn, mondjuk 4 óra felé álmosodik el, és nagyon kitolódna az esti lefekvés ideje. Azért próbálunk átállni a napi egyszeri alvásra. Jó lenne, ha egyszer aludna másfél - 2 órát.
Egyénként mi is pont ilyen életbiztosítást kötöttünk neki, mivel a babkötvényről lemaradtunk.
Sikeres költözést kívánok neked! Majd meséld el milyen volt, illetve milyen az új lakás.
Légyszí majd javítsd ki az én címemet is a táblán, most Szandaszőlősön lakunk. Köszi!

Judit
judit_79
 
 


Javítottam! :D

Nálunk is pont az volt a gond, mint nálatok! Akkor tényleg ideje az átállásnak. :)


No menek dobozolni amíg a törpe alszik! :)
szilbee
 
 


SZILBEE!!!
Nagyon fogsz hiányozni! Te voltál itt a legstabilabb fórumozó, remélem amilyen hamar csak lehet, itt leszel újra velünk!
Amúgy meg örülök, hogy kaptatok új lakást! Jó munkát és rendezkedést majd! Most mekkorából mekkorába mentek?

Babakötvény: én megijedtem a múltkor, mert mondták, hogy nem volt nagy sikere, mert nem vették sokan igénybe. Ettől lepődtem meg, hogy "igénybe venni". Lilcsié is még a kincstárnál van.
Amúgy Szalay ígért olyat a választások előtt, hogy ő is megduplázza, ha őt választjuk, nem :roll: ?

Cumizni Lilcsi sose cumizott, pedig jópárszor odakínáltam neki, 2 félét is. Kiköpte mindig. És az ujját sem szopizza.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Csak egy sor gyorsan, mert épp jelzett a csaj a szomszéd szobában, hogy ébren van. :)

Elin: Jó hogy eszembe juttatad a Szalay Ígéretét, meg fogom kérdezni az illetékes elvtársat!!!!! :) Közel van a tűzhöz, tud mindent.

Hexe

Kép
diehexe
 
 


Sziasztok!

Szilbee: Ne sokáig legyél távol!( Mondom én, aki hónapokig lemaradt. :oops: A Mester út végén kaptatok lakást, a lakótelepen? Azok nem is olyan régen épültek! Érezzétek jól magatokat. És ne feledd megszámolni a sarkokat elalvás előtt! :P

Széchenyis csajok + Ewa :D !!!

Várlak holnap délután 1/2 4 kor benneteket Lillanccsal. :lol: A cím a táblában, a kaputelefonra 3/15. van kiírva.

Judit: Marcikád nagyon helyes kislegény. Gyönyörű kékséges szemei vannak. :lol: Ismerős amit írtál. Én is Nappal a karomban altatom a csajszit. Viszont este fürdés-evés-alvás van. Nem kell ringatni és ha rögtön nem is alszik el, akkor sem nyöszizik, hanem el van magában. :wink: Viszont nap közben csak fél órát alszik délután és ha nincs séta, akkor csak max. egy órát alszik délután. Kép

Üdv: M.Bea

Kép
diehexe
 
 


Sziasztok!

Én is megérkeztem, újra.

Nellike minden este úgy alszik el, hogy elringatom. Ez valamikor csak pár perc, mert már evés közben félig alszik. Napközben is általában ringatom. Pont valamelyik nap gondoltam én is bele, hogy lehet, hogy ezzel elrontom. De ha leteszem napközben egyből fordul hasra és négykézlábra áll, onnan meg fel és akkor nincs alvás. Ha ringatom, akkor meg max. 10 perc és már alszik is.
Éjszaka viszont nagyon jókat tud aludni. Az utobbi napokban sorozatban 9-1/2 10 körül ébredt. Este meg 1/2 9-9 körül aludt el. :D

Szilbee: Jó munkát kívánok nektek.

Ewa: Nagyon édes a kis Zsófika. Gyönyörűek a nagy szemei.

Hexe: 1/2 4-re ott vagyunk nálatok. Már várom nagyon. Kíváncsi vagyok, hogy hogy fognak a csajok viselkedni. Tényleg csupa kiscsajszi lesz.

Teszek fel én is egy pár képet.

Kép Mi így szoktunk fürcsizni.

Kép Jujj, most lehet, hogy lebuktam.

Kép

Kép Nellike első karácsonya.

Kép

Kép Kis télanyó. :lol:

Hát ennyi.
Jó éjszakát mindenkinek.
Puszi

Kép
agica1119
 
 


Juuuuuj, Ágica, elfelejtettem sms-t küldeni. Bocsika!!! Még jó, hogy benéztél!
Én is várom a holnapi partit. :)

De édi Nellike a télapós ruciba. Egyedülálló!!!! :wink:

Hexe

Kép
diehexe
 
 


Sziasztok Lányok!

Tegnap nem tudtam benézni mert Franci nagyon nyűgös volt egész nap,nem tudom mi van vele mostanában,remélem nem lesz beteg!
Babakötvény ügyben még mi sem léptünk!És kicsit megnyugodtam mikor láttam,hogy sokan így vagyunk ezzel.

Szilbee!
Sajnálom,hogy nem leszel egy ideig,viszont nagyon örülök,hogy kaptatok lakást.Bár nem irigyellek,mert a költözködés elég nyűgös dolog,mire minden a helyére kerül!Remélem mihamarabb visszatérsz közénk.

Bea!
Bocsika de mi most nem tudunk csatlakozni a traccspartyba,mennem kell vissza a dokihoz délután.De legközelebb ha lesz, ott leszünk!
Persze ha meghívsz!
Jó szórakozást nektek.Majd írjátok meg hogy sikerült!

Mindegyik bébi nagyon édes a képeken! :lol:
Teszek fel én is párat.
Kép Így játszunk mi.
Kép na meg így
Kép Nagyon szeretik egymást a testvérkék.

Üdv.mindenkinek
Vendég
 


:( :( :( Hajni! De kár, hogy nem tudtok jönni. :( :( :( Mindenképp beszámolunk. Fényképes beszámolónkat lásd holnap! :lol:
És legközelebb is szeretettel várunk benneteket!!!

Remélem Franciska már megnyugodott és nem betegeskedik!

Hexe

Kép
diehexe
 
 


Sziasztok!

Nem akarom elkiabálni, de talán alakulunk! :lol: Egész jól telt az éjszakánk és ma jókat eljátszik Zsófi egyedül, mint régebben :-)
Hexe, most kellene látnod :-) Jó volt a tegnapi kis látogatás. Apa néha jól megnyúzza, de a kicsi annyira élvezi, akkor játszanak csak.

Judit: én is szeretek itt lakni, bár még nemrég költöztünk.

Szilbee: jó pakolást!

Mano: hogy van Franciska? mit mondott a doki néni?

hasra fordult Zsófi!!!! ezek az első próbálkozások. egyelőre még csak én örülök neki úgy tűnik :-)
megyek megdícsérem
ewa
 
 


valakinek van digi tv-je? mi a véleménye róla?
ewa
 
 


Sziasztok!

Ewa!
A sógoromnak van digi tv-je.Azt monja,hogy mikor rossz az idő,akkor nagyon rossz a vétel.Úgyhogy nincs valami jó véleménnyel róla!
Vendég
 


Sziasztok!

Meg volt a traccsparti. :) Képeket csatolom:
Kép Zsófika és Lilike ismerkednek Kép ... és Nellike is bekapcsolódik

Tündériek ezek a csajok. Már alig várjuk, hogy nagyobbak legyenek és együtt játszanak. Remélem ilyen jó idő marad. Bár most nagyon fúj a szél.

Ewa: Nagyon hamar átfordult Zsófika. Ez igen! Apának azt üzenem, hogy még most dögönyözze, mert ha nagy lány lesz, nem fogja engedni. Nagyon látszik Zsófikán, hogy igényli, hogy mindig körülöttetek legyen. Ez a dolgok rendje, apa és anya azt csinálja, amit a csemete akar. :lol: Punk-tum! :D Kis örökmozgó. El is hiszem, hogy sokszor érzed magad hulla fáradtnak, bár ez egyáltalán nem látszik rajtad.
A Digi TV ügyben Ágicát kérdezd, nekik van Digi TV előfizetésük.

Hajni, legközelebb ti se maradjatok ki! Remélem a doki megnyugtatott, hogy minden rendben van.
Ti mikor szoktatok mostanában sétálni?

Üdv: Hexe

Kép
diehexe
 
 


Szia Bea!

Nagyon aranyosak a lányok!Örülök,hogy jól sikerült a parti.Már vártam a beszámolót.
Franciska jól van,kicsit nyűgös volt.Nem őt vittem az orvoshoz,hanem nekem kellett visszamennem!
Mi mostanában 12 körül szoktunk sétálni menni,ha jó az idő!
Hogy most milyen szélvihar van!!Néha már szinte félelmetes!!
Jók legyetek.
Üdv mindenkinek:

KépésKép
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Mindenki úgy eltünt,mi van veletek?? Kép
Franciska megint a régi,már nem nyűgösködik,csak szereti ha mindíg nyüzsög körülötte valaki.Az éjszakák is jól alakulnak elég jól alszunk mostanában.Csak az a baj,hogy mikor fordulna az egyik oldaláról a másikra rögtön a rácsba ütközik,és sokszor ez is problémát okoz. :(
Próbálkozik a mászással,de még nem nagyon jött eddig neki össze.
De már mondja,hogy baba,és mostanában folyton azt hajtogatja,hogy: gaj-gaj-gaj.Olyan kis édi,meg tudnám néha zabálni. :lol:
KépÜdv mindenkinek!És írjatok! Kép
Vendég
 


Szia Mano!

Úgy látszik Franciska és Zsófi egy hullámhosszon van, mert mi is alakulunk :-)
Tegnap találtam régebbi Kismamában egy cikket a szépen fejlődő, eddig jól alvó, gyakan felébredő babákról. Azt írják gyakori probléma, és betudható egy intenzívebb fejlődési korszak velejárójaként. Túl kell élni.

hajasbabás anyukák, ti adtok fürdés után kissapkák a babákra?
ewa
 
 


Sziasztok!
Ewa, egyetértek. A Marcinak is voltak ilyen korszakai, amikor pár napig - hétig rosszabbul alszudt, és felébredt (éjszakánként egyszer, de olyankor fenn volt 2-3 órát), ez pedig elég nehéz, amikor már több napja csinálja. Mert egyébként ő is jól alszik reggelig, és nem ébred fel éjszaka (kb 8 hónapos korától átalussza az éjszakát).
Én is olvastam, hogy ilyenkor egy fejlődési ugrás van. Nálunk legutoljára pl. akkor jelentkezett, amikor önállóan járni kezdett!

Én is adtam Marcira sapkát amíg még olyan pici volt, fürdés után. Nem mintha olyan sok haja lett volna, de hogy meg ne fázzon a feje.

Jók a képek, édesek voltak a babák együtt!
judit_79
 
 


Sziasztok!

Hajni, pont ma délben találkoztam Apával és Franciskával. De jó dolgod van neked is. Nálunk is Sanyi vigyázott egész nap Lillancsra, mert én AVON-oztam. :P

Tényleg, lányok, akit érdekel AVON az szóljon, viszem a katalógust!!!
Most a márciusiból lehet rendelni, tele van akcióval ( minden parfűm, Senses tusfürdők és samponok ), de sajna le kell adnom a megrendelést csütörtökön. Ha kell valami írjatok.

majnar.beata@chello.hu :lol:
Ha valami konkrétan érdekel, dobjatok egy mailt és én küldöm a katalógus megfelelő oldalait.

Szóval: Nálatok is tök jó dolog, hogy néha tudsz mással is fogalakozni, nem??? Ez nagy segítség... Szerencsések vagyunk. Sajnos nem láttam a lányodból semmit, mert épp aludt és nem akartam piszkálni. :!:

Ewa: Nálatok kb. hány fok van átlagosan? Nekem ez a sapi dolog soha nem jutott eszembe, de nálunk nincs is annyira hideg. Az én Lilikém kopri, de majdhogy nem szerencse, mert így is utálja a sapit!!! :cry:

Judit, Marcika mennyi idős volt, amikor ülni és amikor járni kezdett?

Ma megkaota a csajszi a Menningococus C elleni 2. oltást és most nyűgös egy kicsit. Most épp alszik. Remélem nem lázasodik be. A múltkor hőemelkedése volt elég tartósan. Alig bírtuk lecsökkenteni. ma éjjel ketten leszünk, remélem zökkenőmentes éjszaka lesz!

Szilbee már biztos javában költözik. Küldjünk neki energiát, szüksége van rá! :!: Kép Állandóan ülni akar.... Kép Kép

Üdv: Hexe

Kép
diehexe
 
 


Igen, ilyeneket írtak, hogy mászás, járás előtt gyakori. Nemtom Zsófikámnak már a forgolódás is ekkora sokk? :roll: :lol:

És ha pizsiben alszik a baba, persze hálózsákban, akkor adtok rá zoknit?

Hálózsákban is tudnak forgolódni?
ewa
 
 


Szia Ewa!

Igen, én adok rá zoknit, ha nem talpas pizsiben alszik. Van amikor reggelre lecsúszik és a zsákban találom meg. :)

Szurkolok, hogy a ma éjszakátok is nyugodt legyen. :)

Puszi: Hexe

Kép
diehexe
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?