Sziasztok!
Mióta a lányom végigalussza teljesen az éjszakát ( 7-től reggel 1/2 6-ig ), azóta nem tudok aludni.
Szerintem fordítva vagyok bekötve. Most is még visszafekhetnék, mert Lilike visszaludt és Apa is alszik még, de én itt pupillázok a gép előtt.
Szilbee: Örülök, hogy tetszik a csajszi!
A szopizás megszűnését elég jól viselte. Mivel már volt egyszer, hogy kevesebb lett a tejem és akkor beszereztem a biztonság kedvéért tápszert, már kitapasztaltuk, hogy a BEBA-t szereti. Így szinte minden zokszó nélkül eszik. Hála az égnek! Mondjuk ami változott azóta, hogy ragaszkodóbb lett. Mostanában ha nem vagyok mellette, mert dolgom van, és odaszaladok az ágyához megnézni mit csinál, akkor gyakran elkapja a kezem, vagy a ruhám ujját és fogja erősen. Érdekes, hogy Apával ezt nem csinálja. Lehet, hogy hiányzik neki a szopizás adta közelségem. Egyébként ( sajnos vagy sem ) gyakran karban altatom el. Ez is azóta van így, mióta nem szopizik. Elalszik az ágyában is, de van úgy, hogy már nagyon álmos, látom rajta és karbaveszem, elringatom. Elalszik 2 perc alatt.
Lehet, hogy kezdem elrontani.
De olyan édes, ahogy megfogja az ujjam és belefúrja magát a karomba.
Petri: Lehet kapni Szolnokon is nagyon gyönyörű ruhácskákat, de annyira drága, hogy nem hiszel a szemednek. Karácsonyra kapott Lilike a déditől pénzt, hogy vegyek neki ruhácskát. Bementünk a Ficánkába és 3000.- Ft-nál ketzdődtek a csajos felsők. Hát ez borzasztó!!! A kantáros farmernacik 5-6 ezer Ft-ért panganak a polcon, mert vevő az Karácsony táján sem volt sok. Végül is nem ott vettünk neki ruhát, hanem a CORÁban. Igaz ezek nem olyan dizájnosak, de azért szépek. Itt is 2500,- Ft volt egy naci, amúgy.
A derekad remélem gyorsan rendbe jön, ha nem válik be a Voltaren, akkor próbáld ki a Fastum gélt, nekem a csuklómat az hozta rendbe.
Szia Hajni! Láttam, hogy még üzentetek is Franciskával a honlapon. Aranyosak vagytok!
Franciskát még kiskádba fürdeted? Vagy ez a kép régebben készült? Én már alig várom, hogy Lilike tudjon ülni, mert nagyon nehéz már tartani a kádban.
A babakocsit sajnálom.
Ott vettétek a Mayában? Ha garanciás, akkor igaza van Petrinek, adniuk kell csere kocsit. Szerintem fognak is adni, mert olyan rendesek abban a boltban.
Azért elmesélhetnéd, hogy hogyan történt, mert felizgatott a dolog!!!!
A TV azért nem jó a baba szemének, és a miénknek sem, mert vibrál és a vibráció túlságosan igénybe veszi. Illetve, mert káros sugarakat bocsát ki. Na már most minél magasabb a Hertz-e ( nem tom értehtőbben mondnai ), annál kevésbé rontja a szemet. A miénk 100 Hertz-es, de úgy tudom, van ennél több is. A 100 Hz-es már alig-alig károsít. Vagyis ezt mondják....
Netezős anyukák! A monitorra is igaz, amit írtam.
( Lehet, hogy a Hertz-et nem is így kell írni.
)
Na megyek beborítok egy kávét az arcomba, mert most már vissza tudnék feküdni, de most meg már nem lehet.
Üdv: Hexe, Bea, Betti ( kinek mi tetszik )
Amúgy még csak fél 7 van, miért ír a topicba fél 8-at?
Mi még csak így olvasunk.....!