sziasztok!
hát ma sem maradt/lett több időm!
Pár reagálás...
A képeket gyorsan átgördítettem, minden baba nagyon helyes, aranyos! (érdekes Samu "élőben" ducibbnak látszik....
)
HÓFORDULOSOKNAK SOK BOLDOGSÁGOT ÍGY UTOLAG IS!
BOLDOG SZÜLINAPOT ÍGY MEGKÉSVE ZSÓKA, ÉS MIRCIKE! (az 1 hónapban még benne van
)
Kata, örülök, hogy jól vagytok, és lassan, és szépen haladtok a cél felé! Nagyon jó a hozzáállásotok! Klasszul csináljátok! Én is mindig arra törekedtem, h zsigu ne érezze, lássa rajtam, ez sokat segített neki. háát igen a mosoly, aztán majd jön az első puszi, ölelés, szeretlek anya, és társai, és én is ezt mondom, ez megér minden küzdést+fáradtságot! Az a jó, h kinőhetik, látod zsigusznak is csecsemőkori volt. na jó otthon előjött, ennyit az otthoni jó kis szmogos levegőről, és a minimális zöldről! de összességében elmondható, h kinőtte. Nálatok is 1-1,5 év múlva csak emlék lesz.
Nóri, majd írok a fulldásról. lehet, h privi lesz, nem akarok senkit untatni vele...de ahhoz egy kicsit több szabadidő kell!
Marcsi, csak átfutottam, de ha jól emlékszem, gratulálhatok már a beköltözéshez?!
[quote="mircike"]
írta:mircike
Azért írtam, hogy későn állt fel, mert nekünk csupa kis pipaszárlábú mínusz kilós baba barátunk van, és azok már nagyon hamar ugráltak.
M.
huuu kamaszkoromban hányszor hallottam eme megjegyzést...., akkor is rossz volt hallani
pedig ahogy "nekünk áll a zászló", még hallgathatom a fiaimon keresztül. Szal lehet, h ennek köszönhetően, de zsombor egész napi tevékenysége, h kihúzogatja a székeket, és felmászik az asztalra. már csináltam azt is, h összeszedtem a székeket, és elzártam, de sajna, azért hiányzik, ha gyorsan le szeretnék ülni. Azt meg, h megüljön, akár 2 percre??!!!
Zsófi, remélem, nem az én 2 fiam vette el a kedvedet a tesó projekttől? Imri mondta is, amikor eljöttünk tőletek, h te biztos átgondolod még a témát.... Pedig gyerekfüggő, egy nyugodt baba mellett teljesen más az egész. De tudod, majd jön, ha jönni szeretne!
Zsóka, sámlis történet aranyos, jót nevettem. Nekem is néha olyan ötletekkel jöttek elő, h nem tudtam, valóban gondolták, vagy csak viccnek??!!
a hasimasi sajna engem is megtalált, és szépen lassan átment a fiúkon is. szerencsére annyira nem volt vészes! Neked jobbulást!
Timcsi, képek szokás szerint szuperjók! Szépek vagytok nagyon! És nem tudom hogy van, de zsombor pl rengeteget eszik, mindenki megjegyezte otthon, és ennek ellenére nem sok marad rajta???
(és ahogy a képeket elnézem a te párod is magas vékony, lehet, h Bala rá hasonlít alkaltilag. nem baj, mi szeretjük őket így is!ugyi!
)
így elsőre ennyi maradt meg a lóugrásból, akit kihagytam, még írok. most megyek, még jövök...
pusszok