Új privát üzeneted érkezett!

ma 9-ig aludt az Eszti, most szenvedünk a délutáni alvással :( kezdek elgyengülni...

KépKép
KépKép
and

Nyúlné, ha apósdoki még birja a strapát, azt szeretném kérni tőletek, elvihetnénk-e mi is Julcsit egy orrszivásra? Már olyan régóta taknyos, nem szeretném, hogy megint visszaessen valami fertőzés miatt a kórságba.
Jó kis buli lehetett, bár a facér fiúk nem jártak jól veletek :P , ha hallgatthatták a kakibeszámolókat :P :P :P

Köszönjük a dicséreteket :) Julcsi egyre kedvesebb ám a babával, illetve legtöbbször kiváncsian nézegeti. A mérgelődés meg a természete, szerintem nem Anna miatt van. Olyan könnyen dühbe gurul, mint az apja, meg én is, nem csoda, hogy ő is ilyen lesz...csak sajnálom, mert ez nehéz lesz neki, hiszen hamar elszáll a mérge, utána meg annyira igyekszik aranyoskodni :roll: És elképesztően határozott: úgy mond nemet (nem) és igent (jójójó), hogy közben gőzerővel rázza a fejét vagy bólogat, hogy elég nyomatékos legyen. Olyankor aztán (főleg az igennél persze) fel tudnám falni.

KépKép

KépKép
majola

na talán...
súlykolom magamnak, hogy muszáj következetesen végigcsinálni. sokkal jobban van a hátam amióta nem kell ennyit cipelni a csajt.

Hajni! ez szörnyű!!! :( :( :( :( itt tényleg a pénz az úr, fáj a polgármester foga a rendelőre. hát ezért gyűlölöm a politikát, minden csak lobbi és pénz kérdés. undorító. és mégis muszáj vele együtt élni, nem lehet vele mit tenni. azért megkérdezem embert, hogy lehet-e valamit tenni, neki szoktak jó ötletei lenni...
(nekem is mondta, hogy írjak a miniszternek, meg az ombudsmannak, mert nekem 2-3 évvel több időbe telik ez a nyamvadt kardiológuskodás, mint az előttem ill. utánam jövő évfolyamnak :( )
egyébként a nyílvánosság jó ötlet szerintem is.

huhh, csönd van még mindig, majd mindjárt bemegyek. azért 15 percen belül voltunk így is. már egyszer kiszedtem, kicsit játszottunk, kakilt egyet, aztán dörzsölte a szemét, úgyhogy erre lecsaptam.

Cleo,
biztos nem hiszed el, de tegnap pont rád gondoltam, hogy neked most vizsgaidőszakod van :) régi szép idők előjöttek :)
gratulálok, hogy sikeresen befejezted, nagyon ügyes vagy! pláne építkezés mellett, plusz a Maja, nem semmi. te is olyan típus vagy, hogy minél több teher van rajtad annál eredményesebb vagy?

Csikken, tuti jók a cuccok!! lehet, hogy szerdán én is kimenőt kérek, mert úgyis nagypapázunk. ma is együtt sétáltunk, annyira jó nézni, ahogy szeretik egymást az apuval!

Nyúlné! éljenek a bulik! :lol:
én már nem is emlékszem mikor buliztam úgy igazán jót. az activity-t én is nagyon szeretem.
érdekes, én mindig azt gondoltam, majd, ha gyerekem lesz nagyon fogok vigyázni, hogy ne csak arról lehessen velem beszélgetni, de hát ha egyszer ez a legérdekesebb téma :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and

Zsuzsa! sztem nem baj, hogy határozott Julcsi, sőt, még a hirtelenharagúság sem vészes, képzeld, ha haragtartó lenne! na az lenne a baj... mi is próbáljuk tanítani az igen-nem-t, apja rázza az Eszti fejét olyankor :lol:
nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből a lányból :D sztem nyelvzseni zenész :D
és jobbulást!

Rokica, ti hogy vagytok????

KépKép
KépKép
and

még azt akartam, hogy vagány szerkós Leon szívdöglesztő! :lol:

Jucc, nagyon aranyosak a fiúk, és a családi képtől meg oda vagyok! :)

Eszti húzza a lóbőrt, igaz fordítva van az ágyban :)

gondolkodtam ezen a cicfüggőségen, és sztem Eszti nem is az igazán. a reggeli szopit ma is csak úgy ímmel-ámmal nyammogta, de azért jól esett neki, amikor szóltam neki, mielőtt elszaladt volna, hogy és a szopi? :wink:
ha majd el szeretném hagyni, akkor szerintetek melyikkel kezdjem, a reggeli vagy az esti szopival?

na megpróbálom expressz gyorsasággal leszedni a fát...

KépKép
KépKép
and

Sziasztok,
Barbapapa, voltatok NEXTben?
Képek nagyon jók!

Jucc, a te képeid is jók, alapossan meg tudtam nézni :)

And, tényleg jók a rucik, de egyébként ahogy elnéztem a NEXT honlapját ez is csak itthon ennyire drága. Kintről kéne hozatni Angliából, mert ott pl. leárazás nélkül kerül kb 1200 ft-ba egy poló.

Totka, szurkolok hogy ti nyerjetek.

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Hahó!!

Na megkapta Meli is az oltást!!! :(
Háááááát....nem volt egy galoppment!!!
Már mikor elkezdtem bent vetkőztetni,nekikezdett a sirásnak és úgy felhergelte magát,hogy alig kapott levegőt!!! :cry: :cry:
Igy szerintem a szurit észre sem vette!! :?
De volt egy nagyon cuki jelenet....ült a dokival szemben és sirva magyarázott neki!!!! :lol: :shock: Azt hittem megfalom és a doki is igazatt adott neki!! :lol:
Megkérdeztem a vigantolt én is és azt mondta még tavaszig adjam!!

Totka!!!!
Pfúúúú,ez felháboritó!!!!
Hogy gondolja ez az ember????Majd a pici gyerekeket vigyétek a sok beteg öreg közé????Ez hülye...már bocs!! :evil: :evil:
Neki nincsen gyereke???Vagy ilyenkor ez neki mellékes???

Nyúlné!!
Buli :D :D :D
Én is úgy kimulattam magam szilveszterkor,de rám is fért!! :wink: :wink:

Majola!!
Okos Julcsi :D :D :D

And!
Szerintem a reggeli szopival kezd,mert este még hátha nyugodtabban alszik ha kap cicit!!!

ancsi26

Sziasztok!

Jucc!
Hú de csinosak a fiúk, nagyon ki voltak rittyentve karácsonykor! :D

Cleo!
hip-hip hurrá, hogy vége a vizsgaidőszaknak, annak meg főleg, hogy sikeres is volt! :wink: :D

Hajni!
Hát ez elég durva, hogy nem akarnak gyerekorvost a faluban :(
Olyan szomorú, hogy az emberek ilyen dolgok ellen harcolnak, ahelyett hogy a valódi problémákat próbálnák meg megoldani :(
Én is ÚÚÚÚÚÚTÁLOM a politikát!!!!!!! :evil:

Emese!
Jó kis buli lehetett 8)
Ezt a kukorékolást meghallgatnám élőben is, remélem csütörtökön lesz rá alkalmam :wink:

Csikken!
Igen voltam és vettem Nolcsinka egy koponyás pólót meg egy kardigánt, Leonnak meg egy csíkos kötött kapucnis mellényt alatta pólóval :wink:
Ja és magamnak is egy pulcsit.....
Láttam Roli együttesét is, de már csak 80-as volt belőle, az meg Leonnak már kicsi :(
Hát igen az eredeti árak nagyon húzósak itthon, kint valóban sokkal olcsóbb :?
Pl. Nolcsi kardigánja 3400 volt, ami még így se kevés, de az eredeti majdnem 9000 volt :shock:

Esetleg írja meg, aki jön csütörtökön, hogy kb. tudjuk, mennyien leszünk! Meg hogy tudjam, mennyi kaját csináljak...... :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok,

Atolvastam a kimaradt napokat, haaaaaaaaaaaattttttttt, nem igerem, hogy mindenre reagalni tudok :oops: :cry:

Totka,
Ez felhaborito, de sajnos nem igazan lehet mit tenni, mint az ellen sem, hogy meg itt nalunk sincs mar gyogyszertarugyelet, sot mar ket eve csak Agenban, innen 30 kilometernyire van gyerekorvos es irtam regebben, hogy nem mindig fogadnak ott sem egybol :cry: :oops: Szerencsere nekunk a haziorvos baratunk is, raadasul nagyon jo szakember, bar o is inkabb antibiotikumal bombazna allandoan a gyereketn csakhogy "gyorsan gyogyuljon meg". Ugy gondolom, igenis kellenne inkabb kiallniuk mellette, ha meg valaki maradna kisebb faluban, hiszen egy gyerekorvos a gyerekekre van specializalodva es hat bunkosag, hogy egy polgarmester enyire visszael a hatalmaval :cry: :evil: :evil: :evil:

And,
Az biztos, hogy nehez lesz a ket honap tavolsag, az is biztos, hogy erezheto lesz Esztin a valtozas es a hianyod valamilyen formaban, de ne aggodj, minden visszater majd utana a rendes mederbe. Inkabb neked kell biztosan tudnod, hogy akarod-e, hogy megeri-e es hogy ennek remenyeben, mint irtad, talan jobb lesz az elhelyezkedesed. Tudod, egyszer a gyerekek majd felninek es elni fogjak a sajat eletuket es en ugy vagyok vele, hogy nekun is megvan a sajatunk, amit elni es csiszolni kell es hat ket honap nem a vilag, de talan a te jovod szempntjabol rengeteget jelent! Ha te biztosan akarod, akkor csinald meg, szerintem!

Megann,
Akkor jo utat nektek :lol:

Kuha-Rokica
Rengeteg gyogypuszit Gergonek es Zsuzsanak is!! Szegeny gyerekek!!!!!!!! Rokica ez tenyleg nem hasonlit a hanyos virusra, csak valoban nem ertem ezt a makacs lazat es hanyast! Valszeg igazad van, egy alaposabb kivizsgalas talan meghozna a gyumolcset nem??

Cleo,
Minden elismeresem es gratulalok a vizsgakhoz!!

Rolunk :cry:
Hat en nagyon szegyenlem magam :oops: :cry: Okos anyuka leven felmelegitettem a kavemat szombat este(forrora) es kinn hagytam az asztalon :cry: A kicsim meg szepen magara rantotta :lol:
Rogton hideg viz ala tettem, felvertem egy tojas feherjet, bekentem vele, telefonaltam egy ismerosnek, akinek adottsaga van Ayse segits!!"szoval kezratevessel leveszi a fajdalmat az ember testerol, forrazas es eges eseten", majd rohantam a szomszedba, van-e egesre kenocse, (mivel nem volt, o szaladt el nekunk a patikaba(le a kalappal), majd felhivtam a dokinkat, aki megnyugtatott, hogyha nem holyagos(csak ket pici volt) es nem jott le a bor, akkor ...........kell csinalni es olyan rendes volt, mert ugye en sirtam, Balazs orditott es ot perc mulva kijott!!!! es megnezte!! Hufffffffffff!!!!!!!!!! Ezt ki kellett irnom magambol! Balazs jol van, "csak" a vallan van ket kissebb es egy nagyobb, kb ket centis egesi folt, az arcan szerencsere csak megsutotte a kave, nem egett meg, igy az meg kicsit piros, de nem veszes, amit figyelnem kell, az a nagyobb seb, nehogy beggenyesedjen! Szombat este ott volt a szomszed, a doki, meg a kezratevos holgy, jo kis csapat, en fejenallva az idegtol, Balazs orditva stb......... Jo kis este volt :cry: :cry: De egyreszt, olyan jo, hogy vannak meg ilyen emberek, tenyleg mind a harom azonnal jott es segitett, valamint bant de piszkosul a lelkiismeret,mert ennyire barom, felelotlen vagyok es hat fokepp az, bar azota gondolom nagyon megbanta, a ferj, aki ebben a kavarodasban meg engem szidott, mennyire hulye vagyok es mi a feneert iszok en este kavet :oops: :cry: Tudom, hogy nagyon megijedt o is es bocsanatot kert, de nagyon megbantott, es most 'rohogjetek' de egy par napig szexmegvonast kap!!! Tegnap volt az elso megvonas!!!!!!!!!! :roll: :twisted: :evil: :oops: De akarmennyire is igaza volt, amilyen lelkiismeretfurdalawsom volt, nem hiszem, hogy ezt megerdemeltem, hiaba kert bocsanatot, akkor is faj!

Szoval azon kivul, hogy meg nem jott ki a tudogyuszibol szegeny meg jol meg is egett hulye anyja miatt!! :cry: :oops:

Rokica,
Balazsnak a tudogyuszi ellennere sincs laza, de amikor ful vagy torokgyulladasa volt, ez volt az elso jel! Komolyan ratok gondolok neha, meg akkor is, amikor nem vagyok netkozelben, hogy vajon javul mar Zsuzsa?? Mi a fene lehet ez a nyavaja, ami ennyire kiatarto!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Meg mindig en, a kicsim magara rantotta utan ezt akartam :cry:

Davallia,

Gratulalok!!!!!!!!!!!!!!! Ket puncis :lol: :lol:

Barbapapa es Jucc,

Nagyon jok a kepek!!!!!!!!!

Kuha,
Nektek is gyors javulast kivanok!!!!!!!! Ez a tolunk kapta el lehetseges, de nalunk pont forditva volt, amikor is Balazs NEM kapta el a baranyhimlot, mert eppen antibiotikumot szedett!
Pedig ketszer is ki volt teve neki :roll: :?:

Rokica-Kuha,
Hasmenesre nalunk mindig felirnak az antibiotikummal vagy barmilyen kuppal "ultraleuvure"-t, ez egy olyan elesztotabletta szeruseg porban, ami megakadalyozza a hasmenest!! Nalatok nincs ilyen?????????? Balazsnak egybol megallitja a hasmenest!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Davallia!!!

De jó!!Mégegy csaj!!! :D :D
Titok???? :shock: :shock: :D
Éljen az ágy!!! :D

Anikó!!
Jujjj,szegény Balázs!!!
Sajnos ez mindenkivel előfordulhat!!! :( Mindenre figyelni....azt nemigen lehet!!

Ja azt elfelejtettem irni,hogy Meli 11400g!!! :shock: :lol: :roll:

ancsi26

Hello!

Huh...
Kicsit elúsztam...

M.

Kép

Kép
megann

De azért elkezdtem visszaolvasni...

Aniko!

:(
Elhiszem hogy teljesen kész lettél...
Sajnos én is "nagyon jó" vagyok vádaskodásból...
Ez az egyik tulajdonságom amiről szivesen lemondanék.. :? :?
Hirtelen haragomban úgy ki tudok osztani mindenkit....
És ugye ha meg forditva történik..rájövök milyen megalázó..szar...lelkiismeretcsináló dolog ez..nem mintha ugye épp egy adott szituban nem lenne éppen elég baja az embernek..
De ügyes voltál,hogy azonnal tudtál lépni..és nem pánikoltál és blokkoltál le teljesen...
Sajnos Lénám is most kezd el mindent lelpkodni mindenhonnan....
Remélem nem tart sokáig ez a szokás..mert egy egy ilyen eset szinte kikerülhetetlen... :? :(
Nem lett nagyobb baj...úgyhogy nyugodj meg mostmár...
Férj meg.... :? hát ezt meg T tudod...

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

Westend-Next ben leértékelés van???

Én most vettem Lénának egy farmerdzsekit a Jeans Club- ba 4000-ért..és nagyon vagány...viszont jól eldugták hátul ahol a kutya se jár..
:? Érdemes még bemenni a Nextbe???

Buli meg lesz tartva???
Azért kérdezem mert izé.. :oops: :oops: :oops: szóval a takaritócsajszit nem tudtam átszervezni :evil: :( :( :..
Leon jól van már????
Kicsit tartok tőle hogy Léna nehogy most kapjon el éppen valami bacit...
Remélem nem érted félre...csak hát nem lenne túl jó ha pont sielés alatt lenne beteg...

Cleo!

Te roppant ügyi vagy. :P :P :P Hogy hogy birod :shock: :shock: :shock:
Gratulálok :P :P

Davallia!
Aztaaaaaaaaaaaaaaa :P :P :P :P
De állat....még egy csajszi :P :P :P :P
Tök jó......húúúúúúúú de szeretnék én is duplánzni....
Bár itt már annyian dupláztak....Majola, Róki, Te..hogy nekem már esélyem sincs rá..mert nem jönne ki a statsztika :twisted: :twisted: :? :lol: :lol: :lol:
Bár ugye Bodzáéknál Kristófka van.. :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Totka!

Vazzzzzeeeeeeee....
A polgármesternek nincs gyereke????
Vagy puccosék beviszit a városba???
Áhhh már nem is mondok semmit....
Dögöljön meg a lovuk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nyúlné!

Buli :P :P
Cigi :(
Rikoltozás :shock: :shock: :shock: Nem irigyellek...
Leglább nem tompul el a hallásod :lol: :lol: :wink:

Jucc!

Nagyon helyesek a fiúk...3szorosan is :wink: :D :D :D :D

Ancsi!
Nyugi...majd jön az a babó :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

Totka!

Hát ez tényleg felháborító, ami nálatok is történik!! Tényleg, hogy gondolta a polgármester, majd a felnőttek közé viszik a rendelőbe a gyerekeket??
Nem normális, komolyan mondom. Remélem, összejön az az aláírás mennyiség.
Csak még azt nem értem, hogy akik szintén a doki ellen kampányolnak, azoknak tényleg nincs gyerekük???

Davallia!

Milyen titok??? :shock: :shock: :shock:
Gratula az újabb kislányhoz!!!!!

Anikó!
Hát, elhiszem, hogy megijedtél, én is nagyon megijedtem volna.
És szerintem már a férjed is megbánta, hogy úgy bánt veled, hidd el! Max. nem vallja (még) be!!!

Cleo!
Gratula a vizsgáidhoz!
Én is csak felnézni tudok azokra, akik mindezt gyerek mellett csinálják! Építkezésről meg ne is beszéljünk!

Nyúlné!
Buli...
:lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kisnyúl kukorékolását szívesen meghallgatnám!

Barbi!

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ezt kell írjam, de azt hiszem, mi inkább nem mennénk csütörtkön a buliba! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pedig aztán szerintem nálam jobban senki sem várta, ráadásul végre minden klappolt volna, mert Robi ugye a héten még szabin van, és el is vitt volna.
De nem merem megkockáztatni.
Gergő már kb. 95 %-os, én viszont nem!
Nagyon nem szeretnénk senkit sem megfertőzni.

Úgyhogy azt hiszem, nyugodtan veheted úgy, hogy nem megyünk...
Sajnálom, majd legközelebb....

Megann!

A fentiekből kifolyólag, tőlünk nem kell félnetek...
Bár, azt hiszem, teljesen megértelek, én sem lennék boldog, ha pont a síelés alatt lenne beteg a gyerek...

Kép
kuha

Kuha!

Jajjjj Te jó Isten...nehogy miattunk ne jöjjön senki....mivel lehet hogy mi is csak max ttutólag tudunk menni a takaritócsajszi miatt...
Isten őrizz hogy miattunk ne menjen valaki...

Még nem is maga a betegség a kellemetlen,..hanem hogy hogy kezelem..hogy értek szót egy olasz orvfossal..hogy olvasom el az esetleges olasz gyógyszerek tájékoztatóját...a mellékahtásokat...stb....
Ez a legnagyobb parám...
Viszek minden gyógyszert...de azért én csak nem vagyok orvos...

M:

Kép

Kép
megann

Megann!

Nyugi, nyugi, tényleg nem hiszem, hogy ilyen állapotban ott a helyünk.
Mondom, én vagyok szerintem gázabb állapotban, mint Gergő.

Mindenképpen szóltam volna Barbinak, hogy ne számítson ránk, ez csupán a véletlen műve, hogy pont utánad írtam meg...

Ti mikor is utaztok? Pénteken???

Kép
kuha

Bocsánat, puffogni fogok és off leszek!

A 96 éves Dédi és a 73 éves anyósom együtt olyan tőkeerős nyuddíjas párost alkotnak, hogy a gázártámogatásnál a legkisebb kategóriába fértek csak be, cipőkanállal! Éljen az igazságosság!!! :evil: :evil: :evil:

ayse

Anikó!
Szegény Balázs! :(:(:(
Hol sérült meg?
Majd nem jó volt: kézrátétel!

ayse

Rokica!
Mi volt a dokinál? Hogy van Zsuzsa?????

ayse

Ayse!

Király :evil: :cry:
Luxusnyugdijasok :( :(

Kuha!

Akkor ok....kár..

Sielés:Szombat reggel 6 kor van előirányozva az indulás...
A big meeting meg elvileg holnap este lesz a szomszédékkal...

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Hát... pokoli éjszaka után egy nem sokkal könnyebb nap, bár más okok miatt.

Tegnap este Zsuzsának 39,5 volt popsiban a láza, és nem ment le a kúppal se. Zihált, forró volt, a kádban annyira sírt hogy majdnem megfulladt, ezt nem bírtuk sokáig csinálni szegénnyel... Én szinte egy szemhunyásnyit sem aludtam és számláltam a perceket reggelig, hogy vihessem. Egy barátnőm megadta az orvosa telefonszámát, aki (számára) elérhető hétvégeken, ő nagyon kedvesen megnyugtatott, hogy még nem kell kórházba rohanni, kivárhatom a reggelt. Azt is mondta, hogy szerinte a doki nénink teljesen jól tippelt mikor a fülére gondolt, és hogy ő jó szakembernek ismeri (ez az orvos is itt rendel a közelben, csak ő nem jár házhoz - hát senki nem tökéletes) pedig a körzetben 10-ből 8-at szidni tudna.

Úgyhogy teljes bizonytalanság után úgy döntöttem, reggel a fülészettel kezdjük mert az itt van szemben és 8-kor kezdik a rendelést, más orvoshoz nem tudnám ilyen korán benyomni. Úgyhogy háromnegyed nyolckor átrohantam a TAJ kártyával bejelentkezni, aztán Zsuzsát felöltöztettük és vittük. Nagyon rossz állapotban volt már szegény, képzelhetitek, egy ilyen éjszaka után. (Bár hajnali háromkor saját magától lement a láza, nem kapott kúpot.)

A vége az, hogy a fülész (egy másik mint aki előzőleg látta), azt mondta, ilyen elkenődött középfülgyulladása van, ami nem feltétlenül jár látványos fájdalommal, azért is nem láthattuk rajta hogy fájlalja a fülét. És fel kell szúrni. Akkor kimentünk a folyosóra várni hogy hasson az érzéstelenítő vatta, Zsuzsa ott sírt/nyöszörgött az apja vállán, én meg bőgtem a lelkiismeretfurdalástól, hogy miért nem vittem már pénteken orvoshoz, mert megtakaríthattam volna ezt a szörnyű hétvégét...

Szóval felszúrták a fülét, és bár ma is egész nap nyűgös volt és alig evett és fájlalta a fülét, de legalább ivott és nem volt csak hőemelkedése. Kaptunk új antibiotikumot is, úgyhogy mivel olyan borzasztó érzékeny a mindenféle szájon át adható gyógyszerre, ezért most csak lázcsillapító kúpot kap és az antibiotikumot szájon át. Egyszer próbáltam Fenistil cseppet adni neki, de olyan bűzös/zöld hasmenése lett és még álmában is öklendezett, hogy inkább nem kapja.

Ma este végre hűvös volt a homloka mikor leraktam aludni, nem zihált, nem gömbölyödött újszülött pózba, és nem nyöszörgött/dobálta magát. Azt nem lehet mondani, hogy jókedve van, de látványosan jobban van mint reggel.

A végeredmény: maradunk a saját doki néninknél, őneki volt mint utólag beigazolódott igaza. És házhoz jön és itt van a közelben. Csak éppen hétvégén/ünnepek alatt elérhetetlen. :? De hát mindent nem lehet... viszont talán a tanulság az, hogy nem szabad látatlanban belemenni egy hétvégébe lázas gyerekkel. :? Csak úgy sajnálom Zsuzsát hogy ezeket az ő bőrén tanulom. :(

Azt írtam, hogy szombaton voltunk a Bethesdában is? Mivel Zsuzsa elkezdte kihányni a különféle lázcsillapítóit, meg hasmenése lett. Ott bele se néztek a fülébe, azt mondták, fosós/hányós vírus plussz egy torokgyulladás (de antibiotikumot nem írtak fel) és hogy ha itathatatlan vagy felébreszthetetlen lesz, vigyük rögtön a Szent Lászlóba befeküdni vele.

Ennyit erről.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Atyaég Róki, de sajnálom! :(
Szegény Zsuzsa! De lényeg, hogy már jobban van!!!
Ne emészd magad, te mindent megtettél érte!! Próbálj megnyugodni!

Anikó!

Jaj, szegény ti! :? Fel a fejjel, mindenre tényleg nem lehet mindig figyelni!

Barbi!
Én nagyon-nagyon szeretnék menni a talira, de én is parázok, hogy Nati benyel valamit! És ezt nem az itteni beteg babók miatt mondom, hanem, mert egyébként is annyi sz@r kering a levegőben.
Nemtom, mi legyen, de nagyon találkoznék már mindenkivel! :roll:

Totka!

:evil: :evil: Ez nagyon durva! És szomorú és elkeserítő! :( :(

Ayse!

:( :(

Andi&Nati

KépKép
duda

Jaj, azt elfelejtettem írni, hogy ma kiszúrtam, hogy Natinak kibújt a két felső szemfoga! :shock: :D
Ezért huligánkodott szegénykém éjszaka pár nappal ezelőtt! :?
Semmi előjele nem volt, nem is volt megduzzadva neki! :shock:

Andi&Nati

KépKép
duda

Rókica!

Jaj Istenem...ezt a kálváriát...
Rettenetesen sajnálom Zsuzsát és Téged is..de légyszi tényleg ne magadban keresd a hibát..mert Te nem vagy hibás egyáltalán..
Minden tőled telhetőt megtettél..
Remélem mostmár látványos javulásnak indultok...kezdetnek nagyon jó, hogy Zsuzsa estére már egész jól lett..
És Te is próbálj meg minél többet aludni, pihenni...mert biztos Te is kimerültél ebbe a hajcihőbe...
Esetleg anyukád ha ráér...egy pár órára bevállalhatná Zsuzsa őrzését..hogy Te is tudj egy pár órát aludni...

Mi:
Tiszta ideg vagyok úgy egyébként...
Léna ujjabban nem hajlandó megenni a főzeléket... :evil: :evil: :evil:
És ami a legjobb szándékosan kiveri a kezemből a kanalat a tányért..most is ez történt,...és sajnos visszakézből rá is csaptam a kezére..
És kipróbáltam hogy mást eszik e-...-.hát igen..a párizsi magába az jöhet ...
Na szóval most tanácstalan vagyok..mert úgy néz ki hogy Léna 3%-os nemszeretem kajájában benne van az összes főzelék :evil: :evil: :evil:
Anyummal is konzultáltam..azt mondta hogy kellő szigorral igenis erőltetni kell a főzeléket...csapjam jól be..rakjak bele jó sok párizsit..és igenis rászoktatni a főzelékre és mindenre....

Szerintetek?

Alapvetően én is egészségesen akarom étkeztetni Lénát..

De féjr már kommentált..hogy akkor adjak olyat amit megeszek..
Mondom mit??Kenyeret kenyérrel, meg párizsit téliszalámival?????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Most visszaolvasok...

Orrszívó:

Nem deformálódott, de nem is mertem sokáig forralni.

Idegeskedés:

Képzeljétek, fogytam 2 kilót mióta ez az egész kezdődött Zsuzsával... egész egyszerűen eszembe se jutott enni... pedig általában inkább zabálok az idegtől. Mondjuk nem árt nekem, mert most tartok +10 kilónál.

Majola:

Gyógyulást nektek is! Remélem már mindketten jobban vagytok.

Nszoke:

Szerintem megnyerted a lottó 5-öst egy olyan orvossal, aki szimpatikus, megbízható, házhoz jön és elérhető hétvégén és ünnepeken is!

Bodza!

Bodza család nagyon szépséges! :) És olyan kiegyensúlyozottnak, boldognak néztek ki a képeken!

Örülök hogy a Snugli tetszik! Ez a legalsóbb kategória, az eggyel magasabbnak (USD 30) van derékpántja, és azt háton is lehet hordani, nemcsak elől. Ha van rá lehetőségetek, akkor lehet azt kéne rendelni. Hátulütője, hogy egy picit komplikáltabb felvenni.

Totka!

Azt szeretném tőled megkérdezni, felszúrt füllel mikor lehet a fejét vízbe rakni? Ma este nem mertem. És a vattát meddig kell a fülében tartani? Egy-két óra múlva már mindkét oldalon száraz és tiszta volt a vatta, ez így van jól? Vagy hosszasabban kellett volna folydogálnia a cuccnak?

Az egyik oldalon csak ilyen véres folyadék jött ki, egész kevés, a másik oldalon gennyt is leszívtak. Ez azt jelenti, csak az egyik oldal volt begyulladva?

And:

Én is tudom hívni a Bethesda gyerekügyeletet, aztán attól függ, kit fogok ki... és hát ott olyan ember ül, aki nem ismeri Zsuzsa kórtörténetét... Én sem éjjel akarom hívni a doki nénit, csak mondjuk szombaton vagy vasárnap, ha már ott tartok, hogy kórházba kell-e vinni vagy sem???

Barbi:

Köszi az érdeklődést... még nem 100-as, de napok óta először javult a helyzet. Remélem így is marad.

Kicsit az antibio beadásától félek, mert Zsuzsa úgy felháborodik rajta, hogy utána félórát vigasztalhatatlanul üvölt, és nem hajlandó más folyadékot elfogadni, hogy kimosná vele az ízt a szájából. Mivel ilyen hányós amúgy is, félek addig hergeli magát míg ki nem hányja az egészet. Fecskendővel adtam be neki eddig, de ma hajnalban megpróbálom becsempészni a rizstejébe, ha megissza úgy, akkor nem kínzom a fecskendővel. Mert így kétemberes mutatvány, és még így is sikerült egy részét kiköpnie. :?

Nyúlné:

Hát lehet hogy komolyan gondoltam! Most bevetettem azt a technikát, hogy én is fújom az orromba a sterimart és fújom utána az orromat amíg úgy érzem, jön még valami... magyarul ha nem is porszívóval, de megpróbálom átmosni a fejem... meglátjuk mennyire válik be! Elegem van a taknyolásból! És mivel én is taknyolok, David meg köhög, a gyerekfülész felírt nekünk mindkettőnknek ilyen régimódi köhögéselleni gyógyszert! :shock: Én olyan jól emlékszem még gyerekkoromból az ízére. Jó alkoholos. :roll: David szerint olyan mint az Unicum, úgyhogy még hajlandó is bevenni! :roll:

Cleo!

Gratula a vizsgákhoz! Örülök hogy túl vagy rajtuk!

Anikó!

Jaj, nekem a legnagyobb rémálmom, hogy Zsuzsa leforrázza magát! Remélem nem marad semmi nyoma!

Zsuzsa kap Normaflore-t, ez ilyen jótékony bacikat (azt hiszem acidophilus, de nem esküszöm meg) tartalmazó folyadék. Remélem ez rendben tartja a bélflóráját, bár nyomatékosan elmondtam, hogy az Augmentintől olyan hasmenése lett, hogy ügyeletre kellett vinni miatta, és mondta a fülész doki bácsi, hogy ez amit most kap (Zinnat) ez általában nem okoz ilyen gondot.

Köszönjük mindenkinek a sok drukkolást és gyógypuszit és együttérzést...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann!!

Szerintem ezt nem nekem cimezted:mármint hogy majd jön az a babó.... :lol: :lol:

ancsi26

Mindjárt olvasok, ezt az oldalt már elkezdtem, de Rókinál leálltam!
Jaj, Istenem de legaláb túl van rajta Zsuzsa!!!!!!!!Kétszer is visszaolvastam, de nem látom:mindkét fülét felszúrták????
Gondolom, vissza kell menni a fülészhez kontrollra..1 hétig nem érheti víz a fülét!!!!!!!!!!!!!(nem mondták???)
A vattának annyira van jelentősége, hogy felfogja a kicsorgó váladékot(vér, genny, savó), ha már száraznak látod, nem kell bele másik, de még nedves, cserélgesd.
Ha újra lázas lenne Zsuzsa, vidd vissza, mert akkor valószínűleg sajna újra kell a szúrás..... :cry: :cry: (de orvos nem vagyok)
Ált.az a tapasztalat, hogy igen nagy fájdalom, láz, elesettség után, a felszúrást követően, abban a pillanatban megszűnik a fájdalom, és pár óra alatt nagyon virgoncok lesznek, mintha kicserélték volna Őket!
Mielőbbi gyógyulást, milló gyógypuszi, NEKED ROKICA meg minden elismerésem, tiszteletem!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Rokica!!!

Kívánom maradjon minden így!!!! Vagyis már csak jobb legyen, most neked kell pihenni, probáld meg amennyit csak lehet zsuzsa melett. És tényleg ne emészd magad, mert lelkiismeretes voltál, sőt lehet hogy jobban jártál, hogy nem adtak szombaton is antibiotikumot, mert ha elkezded adni, lehet megint kevesebb tünet lett volna és a mai nap nem történik meg de a szörnyűségek folytatódnak.
Nekem lottó 5ös, de hála nálunk még csak 2szer volt napközben lázas megfázás miatt. Nem is hívtam ezenkívűl csak azért mert minidig itt hagyta a sztetoszkópot :)
Miért a Lászlóba kell vinni ha itathatatlan,meg ilyesmi?
Látod viszont én nem tudom mikor hova kell vinni, csak a heim pált tudom hol van. A többit nem is! :oops: :oops: :oops:

Ancsi
Megan üzenetét olvasva azt hittem hogy..... :shock: de mostmár látom nem :( vagy mégis :) ?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Ancsi!

:oops: :oops: :oops: :oops: Huhhhhh tényleg nem....Csikken nek szólt a dolog..
De ha már igy "felajánlottam" neked...Nem aksz netán gyorsba egy új babócát te is???? :wink: :wink: :wink: :wink:

Szóval Csikken!

Majd jön az a babó...csak nyugi :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Roki!

Szegény kicsi Zsuzsa, ezt nagyon megszenvedte, úgy sajálom és téged is, mert ennél többet senki nem tehetett volna hasonló helyzetben. :( Az a szemétség ezzel a fülgyulladással, hogy nincs semmi konkrét jele, hacsak a gyerek nem kapkod a füléhez, de Maja sem kapkodott. :roll: Csak szenvednek szegények amig vhogy ki nem derül. Persze ez a te példádon is bebizonyosodott, hogy a dokin is rengeteg múlik, és ez nagyon durva, hogy hányan megnézték Zsuzsát és mégsem vették észere. :x Mi azért voltunk "szerencsésebbek" , mert Majának három nap szenvedés után magától kifakadt és mi is csak akkor vettük észre, amikor már tiszta ragacs volt a füle. :shock: Ő ettől már egyből megkönnyebbült, és az eztán kapott antibigyó, megmentette a másik fülét. Nekem kiskoromban sokszor felszúrták a fülemet, de még most is emlékszem, hogy milyen szar egy dolog. :evil:
Vajon mitől függ, hogy vkinek kifakad magától vkinek meg fel kell szúrni? És melyik a jobb, azaz a rosszabb? Totka, And? :?:

-2 kg! :( :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Rokica!!
ne legyél szomorú! te tényleg a legjobb tudásod szerint csináltad, és orvoshoz is többször fordultál! ez nem a te hibád, hanem azoké az orvosoké, akik pl nem vizsgálták meg alaposan az ügyeleten. sajnálom, hogy a góc-alternatíva lett az igaz, de legalább túl vagytok rajta, most már napról napra jobb lesz mindnyájatoknak!

Anikó!! te se hergeld magad! szerencsére Balázs is megúszta kis sebbel, és ez a lényeg!

nincs nehezebb dolog a világon, mint anyának lenni........

KépKép
KépKép
and

Roki!
Látom, már Totka is irta, nekem 10 napot modott a doki a vizre.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo :) egyszerre gondoltuk ugyanazt :)
inkább Hajninak passzolmnám a válasz lehetőségét, ő a szaki :wink:

KépKép
KépKép
and

egyébként ma fél perc volt a sírás :)

Megann, én nem erőltetném olyan nagyon, ha ennyire elutasítja, persze a párizsis főzi jó ötlet :) pár nap múlva, meg majd a párizsit ne fogja kérni és a főzit eszi két kanállal... én sem mindig kívánom a főzeléket.
a síelés miatt úgy irigyellek! :) hívtak minket murauba csütörtöktől 4 napra, tök jó áron, de pénteken költöztetjük fel sógornőmet, szombaton meg már lefixáltam a van gogh kiállítást a családdal.
de ez a múltkori 4 nap arra volt jó, hogy most nagyon hiányzik, hogy megint menjünk.

KépKép
KépKép
and

Totka!
Elképeztő, hogy miket meg nem tehetnek egyesek, gondolok itt a drága polgármesteretekre. :evil: :evil: :evil: Szivből remélem, hogy nem úgy lesz mégsem, és megmarad a gyerekdokitok. :roll: :D

Davallia!
Gratula a kiscsajszihoz. Jó sokáig váratott magára a kis szemérmes. De nem baj egy lánynak ilyennek is kell lennie. :lol:

Megann!
Látom, mindenféle utazások vannak készülőben. Én is tuti mennék! :wink: Sárgulok rendesen. :oops: Léna miatt meg sztem ne aggódj, ő az egyik legbelevalóbb, legnyüzsisebb, legközvetlenebb kicsajszi itt a topikban, nem lesz vele gond, nagyon fogja élvezni a történéseket. :D Azért jó lenne, ha mégis jönnétek Barbihoz. :wink:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

And!
:D
Garatula az elalváshoz! :D Ma nálunk is gyors volt, kb. 10 perc cicin. :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Róki, szegény, ti aztán jól megszenvedtétek ezt a fülgyulladást. Remélem, most már jobb lesz, és neked sem többet pocakosan idegeskedned.
Belegondoltam, hogy valószinűleg mindannyian át fogunk esni hasonló aggodalmakon, hiszen minden baba, kisgyerek betegeskedik valamennyit. Huhhh, de nem akarom....hesshess fránya betegségek.

Anna nyöszörög, mennem kell. Sajnos még nem egyértelmű számára, mikor van nappal és mikor éjjel :wink:

KépKép

KépKép
majola

Megann!
Ma Maja sem akarta megenni a főzit, igy gyrost ebédelt (apja műve :oops: :lol: ), de azt ette kétpofára és végülis abban is van zöldség. :wink: Én úgy tudok örülni mikor látom, hogy élvezi a kaját. :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Davallia, gratula a kis puncishoz! :lol:
Eszter Zita :D :D :D :D :D gyönyörű név, elfogulatlanul mondom :wink:
már nektek sincs sok hátra!!!

Cleo, egyébként téged zavar, hogy csak szopi közben alszik el Maja?

KépKép
KépKép
and

Rokica!
De jó, hogy megtalálták a baj forrását! Engem legalább is az idegesít a legjobban, ha nem tudni, mi az ok.
Utólag már ne mardosd magad, mindent megtettél, amit lehetett. Az én taktikám az, hogy láz esetén azonnal hívom az orvost, eddig még nem volt fölösleges. Egyszer gondoltam csak, hogy jóvan már elég laza vagyok, majd nézzük meg, mi lesz és ha komolyabb, kihívom. De két perc múlva máshogy döntöttem, és jött is a dokinéni. Akkor lett Lili skarlátos :(.

ayse

Cleo!

Aranyos vagy....köszönjük szépen.... :P :P
Igazából már én nem is Léna miatt aggódom...csak pl ha baj van akkor orvostéma....egyébként evéstéma....meg ilyesféle körülmények miatt...

Partitime:
Hát nem is tudom mit csináljak...az a baj..hogy a takaritobige kb fél 1-ig ronja a levegőt nálunk(Istennek legyen hála..mert nem is tudom mi lenne velünk nélküle :P :P )..
Úgyhogy max kb fél 2 re érnénk oda...és akkor nem tudom hogy nem rossz- e már az időpont, vagy nincs-e túl késő..

Barbi!

Meddig tervezed a partyt??

Mert tudnod kell hogy nagyon nagyon benne vagyunk..csak még ezen is tipródom egy sort..mert tényleg nagyon rossz lenne, ha pont most kapna be Léna valami bacit..
Éppen ezért a héten nem is nagyon tervezek menni vele még Plázázni sem....

Bár tudjátok...pont amikor az ember a legjobban vigyáz akkor van meg a baj.. :? :? Murphy vagy mi a franc??? :? :? :? :?

Fül-téma:

Egyáltalán ez mitől van???Mármint ilyen szörnyű fülgyuszik, hogy genny meg ilyenek..????
Viztől?
Hidegtől?
Huzattól????

M.

Kép

Kép
megann

Cleo!
Gratula a vizsgákhoz, Te aztán jó hamar a végére jártál! Nekem egyetlen egyszer sikerült a téli vizsgaidőszakban 8-ig letenni a vizsgákat.

ayse

And,Cleo!

Kajatéma...

Csak ne lennék olyan átkozottul eltökélt, erőszakos, idegbajos, csökönyös szamár.... :? :? :?
Én is úgy haragszom magamra amiért ilyen vagyok....
Majd megpróbálom megfogadni a tanácsotokat.....

Egyébként olyan rossz mostanában...mert Léna már délelőtt nem alszik...ebéd előtt már viszont kókadozik.....kaja előtt viszont lerakni nem akarom...igy a kaja is nyűgösebb....
aztán ugye alszik...szerintem keveset....1-1,5 órát..és utána még ott a hosszú délután alvás nékül...és pl ma is elaludt az etetőszékben este.....

Cuminélküliség:
úgy néz ki beálltunk 5 perc üvöltésre...utána csönd van és nyugalom...
Ez igy rendben van szerintetetek????
Remélem az 5 percről is leszokik előbb utóbb...

M.

Kép

Kép
megann

A szomszédcsaj kölcsönkérte a mellszívómat. :shock: Nem akartam undok lenni, vagy rosszfej, odaadtam. De kábé ilyen gondolatok forognak most a fejemben:
- Add má kölcsön a bugyidat/ostorkészletetdet lécci, a költözésbe valahogy elkeveredett!!!!

Vagy hülye vagyok?

ayse

Ayse!

Igen, igazad van..a mellszivó kicsit intimebb dolog, mint egy húsklopfoló, vagy egy véletlenül kifogyott fűszer...

Ezért számomra talán ez az egyik olyan dolog amit nem vennék használtan.....

M.

Kép

Kép
megann

Koszi lanyok az egyutterzest :P arik vagytok!

Balazs jol van, en is nagyon orulok, hoy nem tortent nagyobb baj, igazsag szerint kovetem arnyekkent mindenhova most egy kicsit :oops: :lol:

Ayse,
Koszi, akkor majdnem bejott!!!!! :lol: :lol:

Megann,
Koszi, ne aggodj, minden rendben lesz!! Vigyel fajdalomcsillapitot, lazcsillapitot, ez a ket legfontosabb. Kohogesre szirupot vagy homeas szereket ezen kivul meg erezd jol magad :lol: :lol: Nem lesz Lenanak semmi baa, majd meglatod!!

Rokica!!
Hat ezt evezem, szegeny kislany. Latod pont ezt irtam, hogy Balazsnak is ful vagy torokgyuszikor van laza! Na de azert, hogy ne vegyek eszre, bar allitolag eleg hirtelen jon elo! De nem baj, a lenyeg, hogy mostmar tenyleg nagyon gyorsan gyogyuljon meg ez a kis szepseg, hogy az anyukaja is elvezhesse egy kicsit meg hatralevo terhesseget :lol: :lol:

And,
Kepzel, elertem a Balazsnal, hogy beteszem az agyaba, en lefekszem a matracra a szobajaban es elalszik ringa meg minden nelkul, csak ott legyek mellette meg!! Nalatok is van haladas ugy olvastam. Hat nehez egy ugy az biztos!! Bar nalatok a papad is nagyon ugyi am! Nalunk a baj, hogy a peztra(ferj) hamarabb elalszik, mint a gyerek!! Utana meg a picim kiabal, hogy mama-papa-dodo. :lol: :lol: :lol:

Na megyek furdeni, ma vasalnom kellenne, de nincs semmi kedvem, majd holnap!!!!!!!!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Ma sikerült visszaolvasnom, igy egy pár reakció:

Barbi!
Nagyon szépek a képek! :D Nagypocakos Leon úrfi pedig eszméltetlenül fickós azzal az övvel a farmerjában. Szivtipró! :lol:

Jucc!
Szépek a karácsonyi képek, látom ti is megadtátok a módját. :D A fiúk nagyon csinosak voltak, főleg Gergő a csokornyakkendőjében. :lol: Balázs biztosan hamar megszabadult tőle, ha egyáltalán hajlandó volt felvenni? :D

Dudukly!
Látom te is bejelentkeztél. :D Már jó rég láttunk titeket. Pálma is már komoly hölgy. Nagyon szép kislány. Anyám szerint tisztára rád hasonlit. :D

Aniko!
Hát jó, nagy para lehetett, de szerencsére hogy ilyen jól megúszta, és a kis pofija sem égett meg. :roll: Sajnos ilyen előfordulhat még akkor is, ha elővigyázatos vagy. :( Tudom ez most nem vigysztal, de képzeld az öcsém és én egy egész hatalmas forró vizzel és főtt kukoricával teli lábost boritottunk magunkra. :shock: A tesóm egész nyáron kórházban volt én könnyebben megúsztam. :( Kb. 12-13 évesek lehettünk és a lagnagyobb főttkukiért harcoltunk. :oops: :evil: :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Visszaolvastam! :)
ÓÓÓ, And, nagyon megtisztelő, élek a válaszadás lehetőségével!!! :)
Szóval a mi dokink(fülspecialista) szerint jobb, ha felszúrják, mivel így tökéletesen 1-2 nap alatt gyógyul nyom nélkül a szúrás helye.Ha magától perforál a dobhártya fennál a veszély, hogy picit roncsolódik=pláne, ha többször egymás után gyullad be.
Így általában, ha nincsennek tipikus panaszok, "csak" lázas, étvágytalan a gyerek, belenéznek a fülébe, és ha a gyanú felmerül a középfülgyull.-ra, megszúrják.
A tapasztalat az, hogy a szülők ki vannak akadva, hogy sokat szúrják a gyerekük fülét, de a gyerek érdekében.(és itt nem haza akarok beszélni)+kell hozzá egyébként egy tapasztalt fül-orr-gégész is, mert kismilló dodh.-t meg kell nézni, hogy JÓL tudjon diagnosztizálni, gyógyítani.
Ja, egyébként hello-bello Cleo, óriási gratula a vizsgákhoz!!!(ezzel akartam kezdeni) :oops:
And
Eszti alvása!!!!!!!!!! :D :D :D :D Hajrá!Nagyon ari lennél(bááár, így is az vagy), ha megkérdeznéd Esztiaput ezzel a hülye gyerekorvosi mizériánkkal!
Csikken
nagyon vagesz cuccokat vettél!!
Barbi
Talibuli! :D Hohó, majd ha mi is ott leszünk, olyan kíváncsi vagyok ám RÁTOK, pl.milyen a hangotok, stb, stb...! :D
Babatali képei nagyon jók, Leon olyan nagyot nőtt, nem?
Jucc
helyes pasijaid vannak!Nemsokára szülinapod lesz ugye??Éljenek a Bakok! :wink:
Nyúlné
igen, igen, buli! :D nem is tudtam, hogy dohányzol! :shock: :shock:
Marci köpködése :twisted:
El nem tudom képzelni(de tényleg), hogy kukorékol Marci?????????(felrakhatnál Róla egy kukorékos vidit)
Davallia
óriási gratula pocaklakó CSAJSZIDNAK!!!!!!!!
Megann
főzievés :( Pannának sem megy néha, de a bölcsiben tuti minden nap ezt fogják kapni.
Aztarézfánfütyülőset...hogy beletrafáltál ebbe a gyerekorvosmizériánkba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(kezdem azt hinni, BOSZORKÁNY vagy Te is!!)
A polg mesternek van 4 gyereke, a kicsi most volt 2 éves, a legnagyobb 17.Ja, és persze, nem ám Orosházára járnak dokihoz(akármilyen banális náthájuk van), ha nem a töllünk 80km.re lévő Szegedre, a többi 849 gyerek meg le van szarva, nézze meg aki akarja.... :cry: :cry: :cry: :cry:
Ha tudnátok, mennyire ki vagyok most e miatt akadva!
Jaj, de ma Pannival végigbicajoztuk a rokonságot, közelebbii ismerősöket, és 30 aláírást már gyűjtöttem is nem egész 4 óra alatt.....!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?