Sziasztok,
Atolvastam a kimaradt napokat, haaaaaaaaaaaattttttttt, nem igerem, hogy mindenre reagalni tudok
Totka,
Ez felhaborito, de sajnos nem igazan lehet mit tenni, mint az ellen sem, hogy meg itt nalunk sincs mar gyogyszertarugyelet, sot mar ket eve csak Agenban, innen 30 kilometernyire van gyerekorvos es irtam regebben, hogy nem mindig fogadnak ott sem egybol
Szerencsere nekunk a haziorvos baratunk is, raadasul nagyon jo szakember, bar o is inkabb antibiotikumal bombazna allandoan a gyereketn csakhogy "gyorsan gyogyuljon meg". Ugy gondolom, igenis kellenne inkabb kiallniuk mellette, ha meg valaki maradna kisebb faluban, hiszen egy gyerekorvos a gyerekekre van specializalodva es hat bunkosag, hogy egy polgarmester enyire visszael a hatalmaval
And,
Az biztos, hogy nehez lesz a ket honap tavolsag, az is biztos, hogy erezheto lesz Esztin a valtozas es a hianyod valamilyen formaban, de ne aggodj, minden visszater majd utana a rendes mederbe. Inkabb neked kell biztosan tudnod, hogy akarod-e, hogy megeri-e es hogy ennek remenyeben, mint irtad, talan jobb lesz az elhelyezkedesed. Tudod, egyszer a gyerekek majd felninek es elni fogjak a sajat eletuket es en ugy vagyok vele, hogy nekun is megvan a sajatunk, amit elni es csiszolni kell es hat ket honap nem a vilag, de talan a te jovod szempntjabol rengeteget jelent! Ha te biztosan akarod, akkor csinald meg, szerintem!
Megann,
Akkor jo utat nektek
Kuha-Rokica
Rengeteg gyogypuszit Gergonek es Zsuzsanak is!! Szegeny gyerekek!!!!!!!! Rokica ez tenyleg nem hasonlit a hanyos virusra, csak valoban nem ertem ezt a makacs lazat es hanyast! Valszeg igazad van, egy alaposabb kivizsgalas talan meghozna a gyumolcset nem??
Cleo,
Minden elismeresem es gratulalok a vizsgakhoz!!
Rolunk
Hat en nagyon szegyenlem magam
Okos anyuka leven felmelegitettem a kavemat szombat este(forrora) es kinn hagytam az asztalon
A kicsim meg szepen magara rantotta
Rogton hideg viz ala tettem, felvertem egy tojas feherjet, bekentem vele, telefonaltam egy ismerosnek, akinek adottsaga van Ayse segits!!"szoval kezratevessel leveszi a fajdalmat az ember testerol, forrazas es eges eseten", majd rohantam a szomszedba, van-e egesre kenocse, (mivel nem volt, o szaladt el nekunk a patikaba(le a kalappal), majd felhivtam a dokinkat, aki megnyugtatott, hogyha nem holyagos(csak ket pici volt) es nem jott le a bor, akkor ...........kell csinalni es olyan rendes volt, mert ugye en sirtam, Balazs orditott es ot perc mulva kijott!!!! es megnezte!! Hufffffffffff!!!!!!!!!! Ezt ki kellett irnom magambol! Balazs jol van, "csak" a vallan van ket kissebb es egy nagyobb, kb ket centis egesi folt, az arcan szerencsere csak megsutotte a kave, nem egett meg, igy az meg kicsit piros, de nem veszes, amit figyelnem kell, az a nagyobb seb, nehogy beggenyesedjen! Szombat este ott volt a szomszed, a doki, meg a kezratevos holgy, jo kis csapat, en fejenallva az idegtol, Balazs orditva stb......... Jo kis este volt
De egyreszt, olyan jo, hogy vannak meg ilyen emberek, tenyleg mind a harom azonnal jott es segitett, valamint bant de piszkosul a lelkiismeret,mert ennyire barom, felelotlen vagyok es hat fokepp az, bar azota gondolom nagyon megbanta, a ferj, aki ebben a kavarodasban meg engem szidott, mennyire hulye vagyok es mi a feneert iszok en este kavet
Tudom, hogy nagyon megijedt o is es bocsanatot kert, de nagyon megbantott, es most 'rohogjetek' de egy par napig szexmegvonast kap!!! Tegnap volt az elso megvonas!!!!!!!!!!
De akarmennyire is igaza volt, amilyen lelkiismeretfurdalawsom volt, nem hiszem, hogy ezt megerdemeltem, hiaba kert bocsanatot, akkor is faj!
Szoval azon kivul, hogy meg nem jott ki a tudogyuszibol szegeny meg jol meg is egett hulye anyja miatt!!
Rokica,
Balazsnak a tudogyuszi ellennere sincs laza, de amikor ful vagy torokgyulladasa volt, ez volt az elso jel! Komolyan ratok gondolok neha, meg akkor is, amikor nem vagyok netkozelben, hogy vajon javul mar Zsuzsa?? Mi a fene lehet ez a nyavaja, ami ennyire kiatarto!
Aniko