Minyu
Nálunk metron van lift,ahol nincs,ott MINDIG számithatsz segítségre,sokszor még nem is kell szolnom és már emelik a babakocsit
Buszon problémamentesen,emelés nélkül fel lehet szállni,a buszvezetö(jo,nem mindegyik)még külön le is süllyeszti a buszt,hogy egy szintbe legyen a patkával.De ha nem,akkor sem kell emelgetni.Viszont ezzel a kis sportkocsival mégiscsak könnyebb lesz a közlekedés+autóba is egyszerübb nekem berakni,olyan könnyü,hogy egy kézzel is elbírom
..a másikat is nagyon szerettem,de bazi nehéz volt!!
Hannoveri villamos
Hamburgban hál istennek NINCS villamos
Sudoku
..nálunk is nagyon népszerü,lányom kedvenc idötöltése
Mandula
nekem amig megvolt mindig antibiotikum volt a nátha vége
18 évesen vették ki,tele volt már lyukakkal,csak egy nagy góc ilyenkor a szervezetben.Már szívzörejeket is okozott,ki kellett kapni.Azota egyszer sem szedtem antibiotikumot,most viszont a hangom megy el állandóan,ha lebetegszem...de sebaj
Patrisa
Hu,mi szerintem sokáig fogjuk használni a járgányt(remélem is)..Nina kb. 3 éves koráig ült babakocsiban
Meg szükségünk is van rá,bicózni majd tavasszal akarunk elkezdeni,még nincs bébiülésünk se hozzá.Bevásárolni autoval megyünk ugyis és ott beleül a bev.kocsiba(imádja)...ha pedig csak kisebb dolgokra van szükségem,vagy sétálni megyünk,akkor babakocsi.Na meg a legfontosabb,hogy márciusban,ha jövünk M.o.-ra repülövel azt a nehéz babakocsit nem tudtuk volna igazán hozni,a kicsit meg felvihetjük az utastérbe.
Leni sem akar mindig beleülni a kocsiba,akkor hagyom,hadd menjen egy kicsit,aztán ujra probálkozom trükkökkel(zsemle stb...szinte mindig beválik)
Szilbee
Asszem te irtad nemrég,hogy az anyatej állitolag gátolja a kálcium felszívodását a szervezetben.èn most utánanéztem,vagyis utánakérdeztem.A gyerekorvosunk nem tud erröl...de én nem elégedtem meg ennyivel,irtam a la leche ligának
(ismered,ugye?)ök azt irták,hogy ez definitiv nem igaz.Ugy igaz,hogy kevesebb kálcium van benne,mint a tehéntejben,de mivel a tehéntej kis borjak felnevelésére specializálódott,ezért az emberi szervezet a benne lévö TÖBB kálciumot nem tudja olyan effektiven felhasználni,mint az anyatejben lévö kevesebb!!meg sok minden olyat irtak,ami még jobban arra ösztönzött,hogy tovább szoptassak
...én biztos vagyok benne,hogy annak is eljön az ideje,ha már nincs szüksége rá....és akkor is szép lassan.hiszen ebben a korban már rég nem csak a jóllakásrol van szó számukra
Majd tudosítsál ám továbbra is szopi ügyben,hátha én is egy két tippel gazdagabb lehetek,ha elválasztásra kerülne a sor
sok sikert!
Bocs,hogy ilyen litániát irtam,de most valahogy kedvem volt
meg idöm is..Leonie alszik én meg már kialudtam magam
ami ritkaság