Új privát üzeneted érkezett!

Ja, képzeljétek megyünk februárban a Kolpingba!!! Úgy várom már! Vukáékon kívül volt már más is?

Kép
Kép
Kép
ilba

Cool:

http://www.vatera.hu/furdeto_karika_17709884.html

Vagy már vettél máshol?

Mi van ma sorozatnap?
Hol vagytooook?
jumam

Igen, mi is voltunk, kb már 6x, nagyon szeretjük, minden évben igyekszünk legalább egy (hosszú) hétvégét eltölteni ott.

Jucus jobbulást :shock: ??????????? Lehet, hogy nekem akartad írni :roll: :roll: :?: ?
jumam

Jajj persze, Neked akartam.
Szóval Jumam :D , jobbulást Nektek! Egész nap Jucus jár az eszembe, egyrészt nagyon irigykedem, másrészt belegondoltam, hogy most mit kezdenék Beni mellett egy újszülöttel.

Akkor azt hiszem nem fogok csalódni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Beninek mennyire jön majd be, szerintem most már elég nagy a nyaraláshoz. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Na sziasztok,

jó rég nem írtam már megint...

JUCUS, IMI!!!
NAGYON SZÉPEK VAGYTOK!

Szívből gratulálok. Nem is volt akkor nehéz annyira, met ahogy láttam 2h körül bújt ki Borka! Édes nagyon! Ügyesek voltatok!!!
Reméljük Bogesz is jól viseli Apát, (vagy fordítva? :lol: ) amíg anya nincs otthon! :) Most aztán már Imi felkötheti a gatyát. Igazi nőuralom!!! Hajrá Csajok! :wink: :lol:

Kormi, Mamacka
A talihely:
Kozák Közösségi Ház
Bp. XV. Gábor Áron u. 58/C.
Térkép:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=18300

meg itt írtam arról is, hogy kell jönni.
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=16650

Helló Mancs!
Hogy te mennyire jól csinálod ezt az éjszakai nem szopizást!!!!
Bár én nem szoktam nagyon erről írni, MArci éjfélig -fél 1h-ig legalább 2x de mostanság 3x kel, és annyiszor akar szopizni. De ő nem ám úgy csinálja, hogy cici, azt alszik, hanem kiszopizza ami benne van..hát így nincs mág szívem erről leszoktatni... :? :roll: Inkább majd tavasszal, amikor ő is átkerül a kisszobába. (eleinte velem együtt... 8) )

Cool,
ez a horoszkóp is csak úgy mondta, hogy valami vezető lesz Marci, merthogy nagyon könnyen megkülönbözteti a lényegest a nem lényegestől, és hogy ez a jó és sikeres vezetők egyik legfontosabb tulajdonsága...pl. a vezérigazgatóé.... :wink:
Noki egy tündérbogár!! :D
Az etetőszékben MArci is állandóan lecsúszik, nekünk sincs középen pánt. Még jó, hogy ő most a földön eszik...(fent ugye nem hajlandó)

Vanília,
Ádusz is már nagyon nagy!!!
Fürdésnél még nem is játszottunk kukucsosat. Majd kipróbálom, bár remélem én nem kapok fülmosást... :lol:

Tücsi,
hogy vagytok?
Bubekférj üzeni, nagyon szívesen! :wink: (egyébként sztem is szép lett....nem elfogultságból, de a képeken a fények nem is adják annyira vissza a pác színét, de tényleg király színe lett!!! :wink: )

Natasa,
az előzőhöz fűződik:
Most még van egy két munkája Apának -többek közt Tücsiéknél is - de sztem február-március környékén már lehet abajgatni. Majd térjünk vissza rá, rendicsek? :wink:
Persze mindennek megvan az ára: Ha dolgozik, akkor ugye nincs itthon... :?

Ilba,
én a karfiolt mindig sütőzacsizom, és teszek hozzá répát, és sokszor patiszont és zöldbabot. valamint fokhagymát és petrezselymet. Marci szereti, és én is eszem mindig belőle. Nem is szoktam nagyon turmixolni, inkább csak jól szétpaszírozom a krumlipaszírozóval. (a magamét nem... :P )

Wolga, a jövő csütörtöki (18-án) talira nem akarsz csatlakozni? Neked is szól ám a térkép. És persze Apuci is jöhetne veled, ha hazajön addigra!!! Nem tilos apukákat hozni! :lol: Legalább látnánk Téged Nagy Pocival! :wink:

Zsódajumam,
gyógyuljatok meg hamar!!!

Mancs,
gyertek kedden ha tudtok! Ja és nagy gratula Petikének!

Ha holnap lesz egy kis időm a du alvásnál (sajna MArci is leszokott a de alvásról :cry: ), akkor elkezdem begyűjteni a szállásos ajánlatokat, meg beszélek mindegyikkel akikre teccikeztetek. :lol:

megint nemtom mit akartam még...mindegy, ha valamit elfelejtettem majd úgyis megkérdezitek megint... :P

Találós kérdés:
Hol van Marci? :wink:
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Jumam, kösszi a linket, néhány napja vettem egyet, kicsit olcsóbbért, bár nem ilyen szép mint ez, de akkor ez a típus még csak jóval drágábbért volt hírdetve, de sebaj. Már csak azt várom, hogy a miénk megérkezzen postán.

Kép Kép
coolasa

Ilba, de nagy valószínűséggel "segített" a fülgyuszi a nem szopiban. Amúgy is csökkentette napi 1-2-re, de pont jöbb a fülfájás, és így ez is elmaradt. Hát ez van.

Kolping szuper jó lesz. :)

Cool, nagyon jó a relaxálós kép!! :) Így alszik el Noki? Mármint, hogy ráhangolódás az alvásra, aztán alvás??
Vendég

jöbb=jött
Vendég

Bubeknéni nekjavascript:emoticon(':cry:')
Crying or Very sadem nem is írt.... :cry:
Vendég

Úristen ezt hogy produkáltam????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezt akartam: Bubeknéni nekem nem is írt.....brühühü :cry: :cry:
Vendég

Peszti, ááá, fenét alszik el így hokedlike, csak mivel mindketten pont lehúnytuk a szemünket a fotó pillanatában, valahogy meg kellett ideologizálni, hogy mért is...

Kép Kép
coolasa

Esztííííí!!!!
Tudtam, hogy akartam még valamit!!!
azt akartam írni, hogy azt lehet tudni, hogy mitől kapott Benyó fülgyuszit? amúgy tök jó, hogy ilyen gyorsan túl van a nehezén.... :D
Szopi: hááááát, már én is örülnék, ha Marci is leszokna...csak úgy magától.... :roll: szerintem is örülj, hogy ilyen rendes fiad van! :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubeknéni, köszi. :) Nem lehet tudni, hogy mitől kapta a fülgyuszit....
Megvettük a pneumococcus oltást (ami marha drága), az pl. kiküszüböl ilyeneket, legalább is az esetek nagy részében.
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan benézek, aztán megyek takarítani. Mbá már felporszívózott, ágyat húztam, most jön a portörlés.
Éjjel Petike már csak 3x volt fent!!! Persze volt üvöltés, de 1x úgy aludt el, hogy felvettem, üvöltött, pár korty víz a csőrösből, leraktam és el is aludt. Juhéééé! Remélem, ez a csökkenő ébredési szám azt mutatja, hogy kezd rákapni az egyhuzamban alvás ízére :roll: Addig csinálom, míg nem lesznek normális éjszakáink. Egyébként már nem is orídt csak olyan 5-10 percet, és alszik tovább.

Ilba,
töltött narancs: a narancsot keresztben félbevágod, teljesen kiszeded a belét. Felkockázod a narancsot, datolyát, banánt, almát, ananászt, durvára vágott diót is teszel hozzá, összekevered, 1 cs vanííliáscukrot szórsz rá, és kb. fél evőkanál porcukrot. Megint összekutyulod, és hagyod állni (hűtőben). Ereszt majd pici levet, de ez kell hozzá. Aztán tálaláskor a félbevágott narancshéj-tálkába teszed a gyümisalit, rá tejszínhab, és reszelt csoki :P Uhhhh! Isteni!!!!

Én szép lassan fogom Petikét leszoktatni a szopiról. Az uzsi utániról is így csináltam. Köv. cél az ebéd utáni megvonás.
Ha vki olvassa az utóbbi hsz-einket, nagyot nézhet...

"örülnék, ha már nem szopizna" :lol: :lol: :lol:
"a fülgyuszi jól jött" :lol: :lol: :lol:
"hagyom ordítani" :lol: :lol: :lol:
"mit kezdenék egy újszülöttel" :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem szó szerint idéztem, de vmi ilyenek voltak :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Holnap kik leszenk a talin? Még nem tudom, tudunk-e menni. Attól függ, hogy mikor végzünk a tanácsadáson. De ha megyünk, akkor is inkább olyan 12 és 1 között érünk majd oda.

Bubek,
ha nem tudunk menni, akkor küldj nekem lécci e-mailben számlaszámot, és átutalom a tagsági díjat :wink:

Ja, ha megyünk, akkor a teljes Mancs-klánban gyönyörködhettek, ugyanis hármasban tesszük tiszteletünket :lol: :wink:

Kép
mancs

Mancs, miután első kérdésed az volt, hogy "Holnap kik lesznek a talin?", már senki nem fogja neked elhinni, hogy jöveteleteket tényleg attól teszed függővé, mikor végeztek a tanácsadáson.... 8). De segítek a döntésben: mi pl megyünk... :wink:

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Én is jelentkezem végre!

Jucus család!!!Nagy-nagy gratula az újabb pici lányhoz!Nagyon szép,formás baba!

Hát az újév nekem nem indult túl jól!Csütörtökön egy kissé összetörtem magam,ugyanis leestem a jó öreg hokedlinkról miközben próbáltam kicserélni a villanykörtét :wink: A baloldalam,könyököm/a fájos/,tiszta kék zöld folt lett,a fejem is jól bevertem a kőbe.Ráadásul Szilvi annyira megijedt,úgy sirt a látványtól/biztos szép lehettem esés közben/,hogy alig lehetett megvigasztalni.Most már jobb valamivel már tudok a baloldalamon is aludni :wink:

Tegnap meg belázasodtam,fájnak az izmaim mindenhol,mintha egész nap tornáztam volna.És a ráadás az ,hogy begyulladt a bal mellem.Állatira fáj ahogy hozzáérek.Sajnos mindig ez van ha próbálom Szilvit ritkábban szopiztatni,ha kimarad egy vagy két szopi rögtön bedurran a mellem.Már tényleg nem tudom,hogy mit csináljak????????????Most persze fejni kell,meg szopiztatni,hogy a gyulladás elmúljon vagy borogassam is?Igy a leszoktatás megint csúszik :(

Mancs:

Nagyon ügyes vagy,hogy ilyen kitaró vagy az alvás és a szopi terén!Le a kalappal!
A képeken nagyon aranyos Petike!Kiköpött apukája!

Eszti:

Örülök,hogy Benyófi már túl van a nehezén!Milyen jó,hogy kifakadt neki a füle és nem kellett felszúrni!
És nagyon jó kisfiú,hogy igy tudja ,hogy mit kell már csinálnia!Eszik,szundizik rendesen!

Natasa:

De jó,hogy jelentkeztél!Biztos nagyon jól érzitek magatokat a házikótokban!Várom a képeket!

Cool:

Milyen ügyesen tornázol?Nagyon tetszik a tapsolos Noki kép!

Dia:

Nekem is tetszik a kirándulás javaslat,de ez még jobb lenne,ha már nyárias idő lenne és a gyerekek azt a sok famászókát meg is mászhatnák!Sőt ahogy néztem még állatokat is láthatnának!
Látom újév,új külső! :lol:

Olvastam ,hogy mennyien küszködünk az altatással!Nálunk is hasonló gondok vannak.Már hányszor megfogadtam,hogy majd mostantól másképp lesz aztán nem birtam hallgatni az orditást!
Ráadásul nekünk már olyan ágy sincsen ahová berakom Szilvit hagy orditsin,mert szétesett a rácsosa.Igy maradnia kell a kőszivűségnek.Kellene!
Az éjszakák még mindig katasztrófák!

Na ennyi elég is lesz a panaszkodásból!

Kép

Kép
novum

Ja Jumam!

REmélem hamarosan én is tudok már képet küldeni!Egy kérdésem van ezzel kapcsolatban:ugye tesos képet is küldhetek?

És nektek is jobbulást kivánok!

Ha valakit esetleg nem emlitettem,attól bocs,mert elég felületesen olvastam vissza. :oops:

Ja igen!

Tücsi:

Nagyon szép az előszobabútorotok!
És Görgőke is vizesen! :D

Kép

Kép
novum

Halihó!

Gyorsan visszaolvastam, míg Ádusz alszik. Az elmúlt éjjel nekünk is pocsék volt. Meg is fogadtam vissza költözik a kiságyba, még azt kell eldönteni hogy csinálom. Szerintem átköltözünk apával a nappaliba aztán majd lesz valahogy.
Azt kérdezni akartam már a jól alvó gyerekek anyukájától, hogy ha elutaztok ott is csak bele teszitek a gyereket az utazóágyba és alszik magától?

Olyan jó volt Jucus képeiteket nézegetni. Azért néha oszd meg velünk a történéseket!

Tücsi Gergő hogy van? Nem lehet oltás miatt lett lázas?

Timi jó, hogy jöttél. Fussunk már egyszer össze elmélkedni a világ dolgain megint!

Mancs te mindíg kajákról írsz és sokat eszel (állításod szerint). Mégis olyan vékony vagy. Ez nem igazság. :cry:
Amúgy Gabus és szerény személyem Ádusszal megyünk.

Kép
vanília

Kész, nem fog menni. Délelőtt 2x majdnem elaludt a kocsiban már, szóval tuti álmos volt. Nagyon szépen evett (húsleves), szopi, ágyikó. Persze üvöltött. Mikor már megint öklendezett berohantam, kivettem. Cicit kért. Ahogy felhúztam a pólóm még egy öklendezés és landolt rajtam a teljes ebéd. Mindig torokból sír, vagy hogy mondjam, ezért (is) nem tudom siratni.
Zuhany, átöltözés, szopika és persze egyből elaludt.

Visszaolvasok.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Gyorsan, kihasználva hogy apa Szonjával van én lehetek a laptoppal :P
Jucuséknak óriási gratula! Jucusra mindig rácsodálkozom milyen kis fiatalos és még szüléskor is roppant kedves arca van!
Dia, jókat mosolyogtam a képeken. Az edző miatt meg csak szimplán sárgulok :?
Hű Eszti, jobbulást Bencének! A diétához drukk! Látod, én tejeskávéval sem tudom kényeztetni magam, mert ilyeneket eddig is ittam igaz nem nagyon tejjel, mert a kávét csak simán szeretem, keserűn.
Cool, ti hogyan jöttök talizni? BKV? Pedig még nálam a hordozó csak sajnos máshol parkolok. De ez azt jelenti, hogy találkozunk! Holnap mi is megyünk bulizni veletek!
Novum,...szszsz.... virtuális gyógysimi a könyöködre!

Mit akartam még? Mit akartam még?
A lényeg, hogy bárhová is tervezitek az elvonulást nekünk jó hacsak nem külföldre kell utazni :wink: No, milyen jófejek vagyok :lol:

No, ma felhívott a műtő dokim asszisztense,...lehet mégis altatni fognak de csak felszinesen. Viszont akkor is már aznap hazajöhetek. Enyhén f...ok a dologtól. Legjobban azt szeretném ha szerda reggel kiderülne, hogy már nincs is semmi műtendő :)

Ilba, abban reménykedtem, hogy nekem javasolsz falatkákat. Ez a recept a mi lekváros kenyerünkre hasonlíthat. Azt sem szeretem.
Szupi a lámpa!

Szonja tegnap húsgolyót evett paradicsomszószban meg főtt krumplit. A husi pulyka volt ás vpolt benne 1 tojás. Mi is ezt ettük csak nagyobb darabokban :) Ma üvegeset (már az 1 éveseknek valót esszük, mert ha nem rághat akkor nem kell neki :evil: ) evett mert, itt kopácsolnak az ablakosok és nem tudtam főzni.

Röviden ennyi. Most megyek mert Szonjaapa türelmetlenkedik :?

Viszlát holnap!

N.

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok,

Timi, jajjj, ez nem valami jó indítás. Éjszakákat is sajnálom (mindenkinél), még mindig veletek alszik? Vagy mellettetek?

Mariann, amikor mi elutaztunk, akkor ugyanúgy voltak a fektetések, mint itthon, és simán ment, de akkor még szopival aludt el, és alva tettem be az ágyba. De az utazóágyban sosem aludt olyan jót, mint itthon. Most karácsonykor volt először, hogy az utazóágyban is reggelig aludt anyósoméknál. De szerintem ez az új alvási módszer is menni fog az utazóággyal. (remélem :roll: )

Ilba, sajnálom....nem lehet ez valami jó, úúú, Bence még sosem hányt, de nem is kívánom. Mitől van ez Beninél?

Mancs, nagy gratula, remélem napról napra haladtok, olyan ügyesen csinálod, és persze Petike is faja csávó! :wink:

Natasa, szerintem most már lassan Szonja tutira azt fogja enni, amit ti, milyen klasszul ment ez nála. Bence is most már kezd darabosat enni, pl. a banánt nagyon szereti harapva enni, és a kenyérrel is jól boldogul. Házikóról küldhetnél képeket!

Holnap még mi sem tudunk menni (szerdán már elmerészkedünk egy korosztályos talira), Bubek, ha elküldöd a bankszámlaszámodat, és hogy mennyit fizessek, interneten tudom utalni gyorsan! :)

Mancsi, a fülgyuszi sajnos nekünk nem jött jól, ezért is tettem idézőjelbe a "segített"-et, de amúgy értem, hogy miért írtad a hsz-eket. :wink:

na, megyek, pussz
Vendég

Bubek,
Ágy alatt? :roll:

Mancs,
Töltött nari jól hangzik, de nem túl édes? (datolya, ananász, cukor)
Mi is ott leszünk. :P

Timi,
Jobbulást Neked!

Natasa,
Tényleg házikóról emilben nem kapunk képet?
A lámpa nekem is nagyon tetszik, de sajna Petike szobáját fogja díszíteni. :D
Paradicsomos húsgombócot én is imádom!

Eszti,
Egyszerűen ahogy sír elkezd köhögni, öklendezni. :(

Kép
Kép
Kép
ilba

Eszti,
:wink: bíztam benne, hogy veszed a lapot :wink:

Vanília,
igaz, Petike nem az a jól alvó típus, de az utazóágyban való alvása ugyanolyan, mint a többi. Meg az altatása is. Bár eddig 1x volt utazóágyban, amikor Zalakaroson pihiztünk a nyáron (február végén megint megyünk) Anyukáméknál van neki rendes ágya. :wink:

Timi,
jajj, jobbulást Neked :shock: Én ezt tenném szopiügyileg: fejni, fejni, fejni, míg a csomók el nem múlnak. Aztán szép lassan, fokozatosan egyre kevesebbet fejni. Meg ha már egyáltalán nem szopizik Sziszkó, akkor lehet kapni tejelapasztó teát (azt ne kérdezd, milyen fajta), azzal próbálkoznék.

Natasa,
tök jó, hoyg tudsz azért néha jönni. Van már vmi közelebbi, hogy mikor lesz netetek? Küldhetnék fotókat a házikóról :wink: Én is szoktam ezt a paradicsomos krumpli husival nevű kaját csinálni Petikének, csak neki még nem megy nagyon a darabos. De imádja.

Próbálkozom kicsit darabosabban csinálni neki a ételt. A banánt pl. villával töröm szét. Azt megeszi. De a tegnap húsleveses zöldségeket+husit akármennyire pempősíthettem (villával), nem ette az istennek se. Ma üveges finomfőzeléket kapott (Hipp, tök finom!), tettem bele pipihusit is, de azt darabokban. Most megette. Ki érti ezt... :roll:

Kép
mancs

Ilba,
sztem nem lesz olyan édes, mint ahogy hangzik. Az alma meg a narancs amúgyis kicsit savanykás. De akkor kevesebb cukrot tegyél rá. Kell rá minednképp, mert így ereszt pici levet :P

Bubek,
etetőszék tálcája alatt :?:

Kép
mancs

Petikének pedig boldog kilencediket és alvásban gazdag következő hónapokat! :)
Vendég

Így van, Pítörkének boldogot! Nem csak a nők fölött röppen el az idő, ez azért jó hír!

Kép Kép
coolasa

Petykó! Boldogot! :D

Na, mai cipőbolthadjáratunk végére értünk, vettünk szandit. Nem teljesen olyan, amilyet akartam, de én nem megyek többet. Voltunk a Siesta Outletben, Deichmannban, Kenguruban és végül most a Baby Boxban vettünk. Falcon. És 22-es. :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Vásárló Benedek :D
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Voltam vásárolni. Mindent vettem csak azt nem amiért mentem :twisted: Nem mert nem volt hanem, mert elfelejtettem :evil: :oops:
Lesznek képek, már a fényképezőgépen vannak csak még nem tudok a PC-ről írni apa gépére meg nincsenek feltöltve és nem is akarom. De, nincs elfelejtve 8)
Mancs, olvastam Vukának írt recepted és mosolyogva tapasztaltam, hogy ua azokat a gyógyteákat soroltad fel mint én egy nappal előtte. Igaz, a kamillát kihagytam. És úgy látom, hogy te többször alkalmazhattad mint én :roll:
.....és Pítörkének én is boldogot kívánok!

Hahaha, még nem is írtam. Most hogy otthon voltunk karácsonykor anyukám elárulta, hogy ő teljesen ki volt akadva az István kórháztól :shock: Szerinte a nővérek nem elég lelkesek és flegmák és borzalmas a mocsok. A pontot az i-re az jelentette, amikor a takinéni felmosás közben beadta az ebédet anélkül, hogy lehúzta volna a kesztyűjét mert, az sem volt rajta. Megjegyzem anyukám az otthoni kórház szülész-nőgyógyászatán húzott le 15 évet. Én csak annak örülök, hogy nem találkozott a vörös csecsemőssel :twisted: Bár ha anyukám megtépi még segítek is neki!

Ilba, látom Beni élvezi a vásárlást! ....pedig már elképzeltem a hálótokban a zebrás lámpát :lol:

Vuka,.....jelentkezz! Hogy vagy?

Mancsusz letagadott fogyását én is megnézném, de nem jelennek meg a képek csak kis kockák formájában :evil:

No, ma már nem jövök többet,...bár soha nem lehet azt tudni :P

N.

Kép Kép
natasa1975

Köszönjük szépen a köszöntéseket. Bő 1 óra, és pont annyi ideje van kint, mint bent :lol:

Natasa,
az én anyukám is iszonyúan ki volt akadva az Istvánon. A kosz, a mocsok... Nekem a legjobban az tetszett, ahogy a kajamaradékot intézték. Nem hívják fel rá a figyelmet, hogy a megmaradt kajás, meg üres tányérokat ki kell tenni a folyosón lévő hűtő tetejére. Nekem az a logikus, hogy ha behozzák a kaját a szobába, akkor ki is viszik :roll: Én csak kb. 4 nap múlva hallottam vkitől. Nos, ha 4 napig nem teszed ki a megmaradt zöldbabfőzeléket, akkor az 4 napig áll a dögmeleg szobában az asztalon... :shock:
Nem akarom agyonreklámozni, de életem eddigi legfullosabb kórháza az ózdi volt, és egyáltalán nem azért írom ezt mert hazahúz a szívem, vagy mert szeretek túlzásokba esni. Tényleg csúcsszupi.

Coolasa,
Nokedli már a saját rezidenciájában alszik?

Csajok, higyjétek el, nem tagadok én le semmiféle fogyást. Ha tényleg úgy lenne, szanaszét kürtölném!!!! :twisted:

Mbá kimenőt kapott, elmentek apóssal biliárdozni. Kihasználva az alkalmat, felraktam magamnak egy Holt-tengeri iszappakolást :lol: Szép szürke, egyre jobban megszáradó arccal nyomkodom a billentyűket :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Natasa,
babafotós csajszit mennyivel előtte érdemes felhívni? Napok, hetek, hónapok? :roll:

Kép
mancs

Mamac, Kormi,
ugye jöttök akkor holnap?!

Valaki tud Sajtiról valamit?

Vuka?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sajtinéról semmit se tudok. Hol vannak? Régóta nem írt már? :roll:

Kép
mancs

Szerintem idén még nem :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

Megyek, kihívom Mbát (hazajött) egy scrabble-partira.

Jó éjt!

Ja, egy éberés már volt. Nyüszögött, felvettem, 20 mp tutujtutuj, leraktam, 20 mp nyüszi, és alvás. Jessssszzzz! :lol:

8)

Kép
mancs

Nnnnnnnnnnnnna, itt vagyok az egész napos programok után.
Valaki kérdezte, hogy a jóalvós babák, mikor elutazik a család, ugyanúgy kisangyalként aluszkálnak-e. Most erre hirtelen felindulásból azt mondanám: nem, mikor Nokival eddig 2x nyaraltunk, éjszakánként felébredt néha, de az is igaz, hogy éjszakánként max 1x akart ilyenkor enni, néha meg nem is ébredt fel.... szóval a Kacajos rosszalvó gyerekek anyukái lehet, hogy nem fognak értem elmorzsolni ezért a sztoriért oly sok könnycseppet..... de lényeg, hogy tehát magához képest Nokedli alvási szokásai kissé módosulnak ilyenkor. És az is igaz, hogy a 2 említett nyaraláskor még nem volt saját utazóágyunk, a szállodákban rendelkezésünkre bocsátott ágyak pedig kifeküdt hiplihuplisak voltak, meg középre lejtettek, így lehet, hogy egyszerűen csak kényelmetlenek voltak Nokinak.

Mancs, nem, Noki még velünk van egyszobában, még nincsenek bútorai, meg az ő szobájába még nincs felszerelve a faliszőnyeg, enélkül pedig a lakrésze elég hideg, ezért úgy döntöttünk, inkább várunk a langy tavaszi fuvallatokig....

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Egyelőre úgy néz ki, megyünk holnap. Totál kész vagyok, Levente úgy döntött, hogy az az egy óra alvás, amit a játszótéren levágott, megtette egész napra. Előtte azért rázatta a seggét velem, csak hogy jót tegyen a hátamnak. Olyan görcsben vannak a hátizmaim, az életben nem fognak kioldódni.
Este így 7-kor kidölt, azóta már 3-szor altattam újra szopival...

Vuka,
neked megjött már a Kismama újság (ha jól emlékszem te fizetsz még rá elő)? Nem tudom, kezdjek-e már reklamálni.

Lehet, hogy még jövök, bár egyelőre egy nagy kérdőjelre hasonlítok, ennek meg nem tesz jót a gép előtt ücsörgés.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Halihó!

Jucus gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden jót kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petikének boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az elmúlt napok betegeskedéseiből már nagyon elegem van. Nagyjából javulgatok, vagyis az ülőfürdők hatnak, csak eléggé lassan. A torokfájás elmúlt és a betegség utolsó fázisába értem, vagyis dugig van az orrom és egyfolytában köhögök. :evil:
Sajnos tegnap Petra is beteg volt, a gond csak az, hogy nem tudja elmondani mi fáj neki. :? Reggel megszoptattam, majd amikor a felénél tartott elkezdett ordítani. Jöttek rajta valami görcsrohamok, akkor sírt, közben meg bújt hozzám. 15 perc múlva megnyugodott majd bealudt. 11-kor kelt fel, megint szopi és ugyanúgy ordítás a görcsöktől, majd megint bealudt, 3/4 1-kor kelt csak fel. Szerintünk a székrekedés okozta a dolgot, bár foggalmam sincs. Koplaltattam a kiscsajt (nem mintha enni tudott volna), azóta kétszer kakilt, jobban van, bár még néha felordít. Annyira sajnáltam szegényt, szörnyű az amikor nézed, hogy szenved és nem tud mit csinálni. Az örökmozgó Petra fél órát is elvolt a karomba, nem mocorgott csak bújt hozzám (jó az ürömben).
Holnap megyünk tanácsadásra, én beteg vagyok, szóval nem tudunk menni a talira. :(

Mancs Petra is állva hisztizik az ágyában, majd mikor elalszik ráfekszik a takarójára, tegnap még a gatyát is leszedte magáról. Mi is hisztivel fektetjük most, megint próbálkozunk, szóval át tudom érezni a helyzetedet. Már egy párszor megcsináltuk és mindig volt eredmény, csak aztán mindig visszaszokott a rossz módszerekre, mert ha beteg vagy a foga jött, akkor borult a megszokott rend.

Na megyek rendbe rakom a konyhát, aztán irány az ágyikó.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kormi pont ma jött meg a Kismama újság.

Petrának egyáltalán nem számít, hogy hol alszik, a nagy ébredések közepette néha a nyaralásokkor aludta át az éjszakát. Már több helyet és ágyat is kipróbáltunk, de neki aztán mindegy.

Cool én nem akadtam ki a Noki körtés kajáján. A gyerekeknek fura ízlésük van, ezt már megtanultam. Petra régen mindenhez szilvát vagy barackot kapott, mert csak úgy ette meg.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Megmarad az ölemben, BK-t nézünk.
Kép
A fényképezőgépre egyből felfigyel, innentől kezdve a reklám se érdekli, csak fényképezzük őt :lol: Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na sikerült ezeket jó pocsékul felraknom, ez nem az én napom, ma semmi nem sikerült. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jól ellevelezgettem magamban.
Mindenkinek jó éjt!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jó estét a még ébrenlévőknek.

Julcsi jobban van, de időnként egy kis köhögőroham jön rá és csorog az orra, úgyhogy mi max a pénzzel ugrunk be 3 mp-re a Kacajklubba. pedig sajnálom.
Vettem a Vaterán borostyánláncot neki, hátha a nátháira is jó lesz, a tesóitól ugyanis nem tudom elkülöníteni, sztem ők hozogatják haza ezeket neki ajándékba, próbálkozom a népi gyógymódokkal. Állítólag nem csak a fogzásnál segít (különben fogzik is)

Nokinak és Petikének mi is kívánjuk a legjobbakat!!

Novumtól, Mamactól, Jucustól (na jó tőle elfogadom az igazolást :) ), Mancstól, Diától, Sajtitól, Sashától és Vaníliától várom még a képeket a jumami@gmail.com -ra (ha vki kimaradt, szóljon)
Lehet, h csak nyár közepén lesz meglepi :shock: :shock: :wink:

Érdekes, nekem jó tapasztalataim voltak az Istvánban, nem a takarítónéni hozta az ennivalót hanem a nővérek, és még aznap :shock: összeszedték a koszos tányérokat. Pedig a legutolsó és legtöbb férőhelyes szobában voltam. (104-es/6ágyas)
A takarítónéni takarított és kedves volt. a vöröscsecsemősre meg nem emlékszem, lehet, hogy nem volt szrencsém hozzá? bár mintha első éjjel (11 után kerültem a szobába), egy nem túl szimpatikus lett volna, de szrencsére hamar hozta Julcsit, többé meg nem láttam.
jumam

Vuka, mivel megérted körtés vonzalmamat, eldöntöttem, ezentúl csak veled állok szóba. :wink:
Mellesleg csak kicsit mosolygok azon, ahogy mi, a két főzőzseni konyhai praktikékat osztunk meg egymással. Nem lehet, hogy azért fordultunk mindketten a gyümölcsök felé, mert más ötletünk nem volt? Ez persze csak egy futó gondolat.
Te, Vuka, nem lehet, hogy mivel mindkét Petragörcs szopi közben jött, te ettél valamit, ami nem tetszett neki?

Kép Kép
coolasa

Cool valóban sokkal egyszerűbb a gyümiket elkészíteni, mint a főziket. :wink:
Cool Petra reggelire és tízóraira szokott szopizni, utána hozzátápi van (kb 4x), majd lefekvéskor megint szopi. Az összes többi étkezésnél is görcsölt, csak azokat már nem részleteztem. Szóval passz, hogy mi volt vele. :roll:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka: kár. Pedig milyen remek elméletnek tűnt. :wink:
Miért bántod szegény képfelrakó képességedet? Szerintem tökéletesek a fotók, te is milyen jól sikerültél rajtuk, így nem értem az elégedetlenséget. Szerintem direkt szépek, és sajnálom, ha ezen kijelentésemmel nem illettem bele a mai szerinted egyébként katasztrófális szerencsétlenség-sorozatodba. :wink:

Kép Kép
coolasa

Cool akkor elmondom mit tettem még ma. A gáztámogatási papírokat hagytam el. Apával bementünk a közös képviselőhöz az igazolásért, onnan irány a posta. A papírok egy lefűzhető "bugyiban" voltak, mire a postára értünk, a 4-ből már csak 2 volt a dossziéban. Csak kicsit voltam idegbeteg (persze azokat hagytam el amin a címünk és a keresetünk volt feltüntetve).
Egyébként köszi a bíztatásokat és a hsz-eket, nagyon jól esnek és felvidítanak, na és persze a konyha továbbra is csatatér, mert itt ragadtam a gép előtt.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, és ma volt az utolsó leadási határidő??????,

valahololvastam h a gyerekek kb 20%ának nincsenek alvási problémái. Ez a mi topikunkra kivetítve aktuális lllétszámtól függően, 3,2-3,6 db gyerek között mozog, és ha belegondolok ez kb tényleg így igaz :) :wink: :lol:
jumam

képek ügyében csatlakozom az előttem szólóhoz.
aztán megyek aludni, páááááááááá
jumam

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?