Na sziasztok,
jó rég nem írtam már megint...
JUCUS, IMI!!!
NAGYON SZÉPEK VAGYTOK!
Szívből gratulálok. Nem is volt akkor nehéz annyira, met ahogy láttam 2h körül bújt ki Borka! Édes nagyon! Ügyesek voltatok!!!
Reméljük Bogesz is jól viseli Apát, (vagy fordítva?
) amíg anya nincs otthon!
Most aztán már Imi felkötheti a gatyát. Igazi nőuralom!!! Hajrá Csajok!
Kormi, Mamacka
A talihely:
Kozák Közösségi Ház
Bp. XV. Gábor Áron u. 58/C.
Térkép:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=18300
meg itt írtam arról is, hogy kell jönni.
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=16650
Helló Mancs!
Hogy te mennyire jól csinálod ezt az éjszakai nem szopizást!!!!
Bár én nem szoktam nagyon erről írni, MArci éjfélig -fél 1h-ig legalább 2x de mostanság 3x kel, és annyiszor akar szopizni. De ő nem ám úgy csinálja, hogy cici, azt alszik, hanem kiszopizza ami benne van..hát így nincs mág szívem erről leszoktatni...
Inkább majd tavasszal, amikor ő is átkerül a kisszobába. (eleinte velem együtt...
)
Cool,
ez a horoszkóp is csak úgy mondta, hogy valami vezető lesz Marci, merthogy nagyon könnyen megkülönbözteti a lényegest a nem lényegestől, és hogy ez a jó és sikeres vezetők egyik legfontosabb tulajdonsága...pl. a vezérigazgatóé....
Noki egy tündérbogár!!
Az etetőszékben MArci is állandóan lecsúszik, nekünk sincs középen pánt. Még jó, hogy ő most a földön eszik...(fent ugye nem hajlandó)
Vanília,
Ádusz is már nagyon nagy!!!
Fürdésnél még nem is játszottunk kukucsosat. Majd kipróbálom, bár remélem én nem kapok fülmosást...
Tücsi,
hogy vagytok?
Bubekférj üzeni, nagyon szívesen!
(egyébként sztem is szép lett....nem elfogultságból, de a képeken a fények nem is adják annyira vissza a pác színét, de tényleg király színe lett!!! )
Natasa,
az előzőhöz fűződik:
Most még van egy két munkája Apának -többek közt Tücsiéknél is - de sztem február-március környékén már lehet abajgatni. Majd térjünk vissza rá, rendicsek?
Persze mindennek megvan az ára: Ha dolgozik, akkor ugye nincs itthon...
Ilba,
én a karfiolt mindig sütőzacsizom, és teszek hozzá répát, és sokszor patiszont és zöldbabot. valamint fokhagymát és petrezselymet. Marci szereti, és én is eszem mindig belőle. Nem is szoktam nagyon turmixolni, inkább csak jól szétpaszírozom a krumlipaszírozóval. (a magamét nem...
)
Wolga, a jövő csütörtöki (18-án) talira nem akarsz csatlakozni? Neked is szól ám a térkép. És persze Apuci is jöhetne veled, ha hazajön addigra!!! Nem tilos apukákat hozni!
Legalább látnánk Téged Nagy Pocival!
Zsódajumam,
gyógyuljatok meg hamar!!!
Mancs,
gyertek kedden ha tudtok! Ja és nagy gratula Petikének!
Ha holnap lesz egy kis időm a du alvásnál (sajna MArci is leszokott a de alvásról
), akkor elkezdem begyűjteni a szállásos ajánlatokat, meg beszélek mindegyikkel akikre teccikeztetek.
megint nemtom mit akartam még...mindegy, ha valamit elfelejtettem majd úgyis megkérdezitek megint...
Találós kérdés:
Hol van Marci?