Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök, de az Anyóséknál való netezés nem egészen olyan, mint, ahogy én azt elképzeltem.
Apósom odaáll mögém és azt lesi, amit én. Olyan idegesítő...
Nem azért, mert tudni akarja, hogy mit nézek (bár lehet, hogy ez is benne van
) hanem tanulná az ártatlan, hogy hogyan kell netezni, hova kell kattintani, meg ilyenek. De könyörgöm, ott van nekik a gép, mikor én nem vagyok ott, nézegesse akkor!!!
Szóval ha Titeket szeretnélek olvasni, akkor fel kell jönnöm ide a boltba, de ez csak 3 naponta megy, és csak estefelé, és ráadásul leltár van, és nem akarok emiatt zavarni itt, de mindegy is. Igyekszem azért képben lenni, mert nagyon hiányoztok.
Ne haragudjanak az újak és a legújabbak, hogy nekik nem írok, de velük már igazán nem tudok lépést tartani.
Úgyhogy csak a törzstagoknak, ha megbocsájtjátok:
Angel!
Basszus, basszus, basszus!!! Nem lehet igaz. Annyira bíztam, és úgy reménykedtem, hogy ez most tuti, ennek sikerülnie
kell!
Biztosan nagyon bánt, de nem szabad olyasmit mondanod, vagy gondolnod, hogy neked sosem lesz gyereked. Ilyen nincs, nem lehet.
Annyira emlékszem, hogy Betti is mondott ilyet (jó-jó, neki nincsenek olyan előzményei mint neked, de akkor is) és most ott mosolyog a kiságyban a nagy fia. Tudom, hogy lesz egyszer Neked is, és én már könnyen beszélek, de nekem is ott volt a 20 hónapom, és átérzem, amit Te. Igazad van abban, hogy nem foroghat ekörül az életed, ha megnyitod a szíved más dolgoknak is, majd meglátja ezt a nyitott kaput egy Babóca is, és egyszer csak besétál rajta. Tartsa benned az az erőt és a hitet, hogy olyan sok "reménytelen" eset volt/van itt a Babaneten is, akik leléptek és több-kevesebb idő után babásan tértek vissza.
Sokszor eszembe jutsz és sok sok ölelést küldök.
Betti!
Esküvő? Hű de izgi!!!
Tök jó lesz, meglátod! Jajj, de lennék a helyedben, nekem mániám az esküvő. Milyen ruhád lesz? Hányan lesztek? Nagy lagzi lesz, vagy szolid családi? Tök jó lesz!!!!
Szoni!
Úristen már a 15. héten vagy!!! Nem semmi hogy repül az idő.
Bocsi, ha hülyeséget jkérdezek és már írtad, de érezted már picuri mozgását? Szoni hogy áll a dologhoz? Vagy nem mondtátok még neki?
P.Ági!
Hajrá Ketteske! Hülye kérdés tudom, de nem félsz egy aktív pelenkás mellé egy másikat is bevállalni? Nem osztom ezt a nézetet, (én is minél hamarabb szeretném a következőt,) de ezt meg szokták kérdezni.
A húzogatás utáni zárójeles rész nagyon teteszett!
Ancsa!
Olyan aranyos vagy, hogy mindig megemlékezel rólam. Nagyon jól esik, de komolyan.
Nagyon szorítok, hogy a műtéttel minden rendben legyen! Úgy szeretnék már Tőled valami nagyon jó hírt hallani!
Zsuzska!
Jó lenne MSN-en beszélni megint, de mint írtam ide csak estefelé jutok el, amikor Te már rég nem vagy. Ráadásul látom a Te géped is sz@r. Úgy sajnálom, hogy megjött, annyira bíztam benne, hogy még 2006-ban babás leszel és nem lesz szükség a HSG-re, de úgy látszik nagyon errefelé tendál az utad. Hátha Neked az lesz a megoldás. Az uracskádnak jobbulást kívánok, üzenem, hogy egyen sok-sok C-vitamint, engem is az szedett ki a bajból.
Hajni!
Gratulálok az új m.helyedhez! És ha nem ismernélek egy kicsit, akkor elcsodálkoznék, hogy hogy tudsz ennyi év után újabb fél évet adni magatoknak. De Te biztosan érzed, hogy ez így jó Neked,Nektek és hátha ez hozza majd meg a várva várt babát.
Beu!
Milyen kis hős Boti baba, nem is nagyon sírt az oltástól...
Megnéztem a képeit, olyan aranyos, nagyon jó látni, ahogy nő, fejlődik. És milyen ütemben. Olyan kis picike volt még nem is régen, és most már kész nagy fiú.
Picit magunkról.
Hozni akartam képet, de otthon nagytam a pendrive-ot, így majd legközelebb. De már a 100cm-t elérte a pocakom, úgyhogy el tudjátok képzelni...
De egész jól birom, semmi a szakirodalomban emlegetett kellemetlen tünetem nincs (hátfájás, derékfájás, vizesedés, visszerek, légszomj stb) csak kevesebbet birok mint eddig. Mióta ligthosra vettem a figurát, szépen beállt a napom, hogy reggel teszek veszek, aztán főzés, ebéd után pihi, délután még megint teszek veszek, este vacsi, fürdés, tente. Még bő 6 hetem van, de már kimostam kivasaltam az összes pelenkát (40db
) meg kisruhát kiscipőt, hálózsákot, szóval ami otthon van az minden készen áll. Csak még a nagyobb dolgok várnak. Babakocsira valószínű csak februárban lesz pénzünk, Apa ebben a hónapban felújítja a kiságyát, meg csinál pelenkázó szekrényt( tudjátok, ő csinálta a konyhaszekérnyt is meg az előszoba bútort-nagyon bütte vagyok rá
)
Ez még kissé aggaszt, hogy meglegyen minden, nehogy hamarabb jöjjön a fiatalúr, de PAa mindig megnyugtat, hogy mire kell, meglesz minden.
Tegnap előtt voltunk dokinál is, minden rendben, már 2300-2600g körüli Ati-baba. Lehet, hoyg nagy baba lesz?
Na befejezem, mert még a végén nem megy el...
Sok puszi Mindenkinek!
Vica+Ati