Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!

Bocsi az eltűnésért.

1. cn-n vagyok. Beuka, légyszi dobjál a tábla aljára.
Boti nagyon ügyes volt :)

Megvan a vérvizsgálat eredményem, a 21. napon voltam, magas a prolactinom 32,8 ng/ml (a ref. érték felső határa 25). Ez ha jól tudom a tejkiválasztásért felelős hormon, ami ha túl magas, akkor gátolja a progreszteron teremlődést. Bár progreszteront sajnos nem néztek.

Angel :(
Sajnálom, hogy nem sikerült.

Anita :)
Gyógyulj fel minél előbb! Mennek a felépülést segítő energiák ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsa
Szorítok a jövőheti műtéthez!

Megyek, mert most is sok a munka

Pusz
B.Ági
buboskemence
 
 


Sziasztok!

Csanita írt sms-t! Jól van, tegnap már fel kelhetett és volt már nála gyógytornász. Már egyedül tud menni a mellékhelyiségbe is, igaz kicsit öregesen!Vasárnap jön haza!

Kép
kata05
 
 


Kata!Köszi a híreket.Ez nagyon jó.

Csanita!Gyógyulj meg minél hamarabb és gyere!

B.Ági!Gyógyszert kaptál?Sajnálom,reméelm a gyogyi segíteni fog.:)
breni
 
 

 
 

Breni :)
A dokihoz hétfőn megyek, remélem kapok valami bogyót erre. Köszi a drukkot.

Pusz
B.Ági
buboskemence
 
 


Szonibaba, Beuka
:( de még nem jött meg :) igaz most nem is bizakodom annyira

Csanita
mielőbbi gyógyulást kívánok

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok!

Bocsi, csak átfutottalak benneteket. Akik kérdezték, a kórházban lettem titkárnő. Remélem nagyon fog menni a dolog. Nem tűnik túl bonyolultank, bár én nem vagyok igazi titkárnő természet, de majd kiderül. A fél éves szünetet meg azért találtam ki, mert nagy bunkóság lenne hamarabb, de majd meglátjuk hogy érzem magam köztük és attól is függ.

Angel
én is nagyon sajnálom. És teljesen egyetértek veled a szünettel kapcsolatban, de ne húzd úgy mint én.

Na megyek is, mert a fejem teljesen tele van, azt sem tudom ki vagyok.

Puszi
Hajni
vkhajni
 
 


Halihó!

Jaj, olyan rossz ez így, hogy szökőévente egyszer tudok írni! Muszáj otthonra netet szerválni, mert ez így nem állapot.

Angel!!! Úgy sajnálom!!! Egyszerűen nem értem, hogy miért nem sikerül! Olyan igazságtalan dolog ez! Egyébként én is úgy vagyok, mint te, hogy tulajdonképpen az elmúlt két évben semmi nem foglalkoztatott, csak az, hogy teherbe essek és nem vettem észre senkit és semmit magam körül. (Sajnos ez még most ís így van...) Pedig lesz majd idő, mikor vissza fogom sírni az édes kettest, egy picit....

Csanita! Jobbulást! Örülök, hogy jól sikerült a műtét.

Csak sietve olvastam végig, de jól láttam, hogy Betti, férjhez mész? Én is! Újra. Májusban. :)

Potter! Nem hívtalak, hogy szúrjál hasba, mert az Uram bevállalta. Napi 1 Merional 5 napig. Aztán hétfőn UH. Szerintem megint túlstimulálnak mint múltkor, mert eléggé fáj a hasam, pedig még csak kettőt szúrtam.

Vica lassanként szülni fog. Már kezd izgi lenni! Kár, hogy ő is ritkán jön.

Na lépek. Puszi mindenkinek!
Drukkoljatok, hogy összejöjjön a 3. inszem jövő hétre. Móni példájából kiindulva, minden eddiginél több reménnyel állok neki!

Ja, Minilizának pedig gratula!

A kukihuzogatós témához sajna nem tudok hozzászólni, de Botinak, Bendinek és Petikének jó huzogatást! Bár lehet, hogy ez nem is olyan kellemes nekik?

Ciao!
Kamilla

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök, de az Anyóséknál való netezés nem egészen olyan, mint, ahogy én azt elképzeltem. :?
Apósom odaáll mögém és azt lesi, amit én. Olyan idegesítő... :evil:
Nem azért, mert tudni akarja, hogy mit nézek (bár lehet, hogy ez is benne van :? ) hanem tanulná az ártatlan, hogy hogyan kell netezni, hova kell kattintani, meg ilyenek. De könyörgöm, ott van nekik a gép, mikor én nem vagyok ott, nézegesse akkor!!! :evil:
Szóval ha Titeket szeretnélek olvasni, akkor fel kell jönnöm ide a boltba, de ez csak 3 naponta megy, és csak estefelé, és ráadásul leltár van, és nem akarok emiatt zavarni itt, de mindegy is. Igyekszem azért képben lenni, mert nagyon hiányoztok. :P

Ne haragudjanak az újak és a legújabbak, hogy nekik nem írok, de velük már igazán nem tudok lépést tartani. :oops:
Úgyhogy csak a törzstagoknak, ha megbocsájtjátok:

Angel!
Basszus, basszus, basszus!!! Nem lehet igaz. Annyira bíztam, és úgy reménykedtem, hogy ez most tuti, ennek sikerülnie kell!
Biztosan nagyon bánt, de nem szabad olyasmit mondanod, vagy gondolnod, hogy neked sosem lesz gyereked. Ilyen nincs, nem lehet.
Annyira emlékszem, hogy Betti is mondott ilyet (jó-jó, neki nincsenek olyan előzményei mint neked, de akkor is) és most ott mosolyog a kiságyban a nagy fia. Tudom, hogy lesz egyszer Neked is, és én már könnyen beszélek, de nekem is ott volt a 20 hónapom, és átérzem, amit Te. Igazad van abban, hogy nem foroghat ekörül az életed, ha megnyitod a szíved más dolgoknak is, majd meglátja ezt a nyitott kaput egy Babóca is, és egyszer csak besétál rajta. Tartsa benned az az erőt és a hitet, hogy olyan sok "reménytelen" eset volt/van itt a Babaneten is, akik leléptek és több-kevesebb idő után babásan tértek vissza.
Sokszor eszembe jutsz és sok sok ölelést küldök.:)


Betti!

Esküvő? Hű de izgi!!!
Tök jó lesz, meglátod! Jajj, de lennék a helyedben, nekem mániám az esküvő. Milyen ruhád lesz? Hányan lesztek? Nagy lagzi lesz, vagy szolid családi? Tök jó lesz!!!!

Szoni!
Úristen már a 15. héten vagy!!! Nem semmi hogy repül az idő.
Bocsi, ha hülyeséget jkérdezek és már írtad, de érezted már picuri mozgását? Szoni hogy áll a dologhoz? Vagy nem mondtátok még neki?

P.Ági!
Hajrá Ketteske! Hülye kérdés tudom, de nem félsz egy aktív pelenkás mellé egy másikat is bevállalni? Nem osztom ezt a nézetet, (én is minél hamarabb szeretném a következőt,) de ezt meg szokták kérdezni. :oops:
A húzogatás utáni zárójeles rész nagyon teteszett! :lol: :lol: :lol:

Ancsa!

Olyan aranyos vagy, hogy mindig megemlékezel rólam. Nagyon jól esik, de komolyan. :D
Nagyon szorítok, hogy a műtéttel minden rendben legyen! Úgy szeretnék már Tőled valami nagyon jó hírt hallani!

Zsuzska!
Jó lenne MSN-en beszélni megint, de mint írtam ide csak estefelé jutok el, amikor Te már rég nem vagy. Ráadásul látom a Te géped is sz@r. Úgy sajnálom, hogy megjött, annyira bíztam benne, hogy még 2006-ban babás leszel és nem lesz szükség a HSG-re, de úgy látszik nagyon errefelé tendál az utad. Hátha Neked az lesz a megoldás. Az uracskádnak jobbulást kívánok, üzenem, hogy egyen sok-sok C-vitamint, engem is az szedett ki a bajból.

Hajni!
Gratulálok az új m.helyedhez! És ha nem ismernélek egy kicsit, akkor elcsodálkoznék, hogy hogy tudsz ennyi év után újabb fél évet adni magatoknak. De Te biztosan érzed, hogy ez így jó Neked,Nektek és hátha ez hozza majd meg a várva várt babát.

Beu!
Milyen kis hős Boti baba, nem is nagyon sírt az oltástól... :wink:
Megnéztem a képeit, olyan aranyos, nagyon jó látni, ahogy nő, fejlődik. És milyen ütemben. Olyan kis picike volt még nem is régen, és most már kész nagy fiú. :shock: :D

Picit magunkról.
Hozni akartam képet, de otthon nagytam a pendrive-ot, így majd legközelebb. De már a 100cm-t elérte a pocakom, úgyhogy el tudjátok képzelni... :shock: :D De egész jól birom, semmi a szakirodalomban emlegetett kellemetlen tünetem nincs (hátfájás, derékfájás, vizesedés, visszerek, légszomj stb) csak kevesebbet birok mint eddig. Mióta ligthosra vettem a figurát, szépen beállt a napom, hogy reggel teszek veszek, aztán főzés, ebéd után pihi, délután még megint teszek veszek, este vacsi, fürdés, tente. Még bő 6 hetem van, de már kimostam kivasaltam az összes pelenkát (40db :shock: ) meg kisruhát kiscipőt, hálózsákot, szóval ami otthon van az minden készen áll. Csak még a nagyobb dolgok várnak. Babakocsira valószínű csak februárban lesz pénzünk, Apa ebben a hónapban felújítja a kiságyát, meg csinál pelenkázó szekrényt( tudjátok, ő csinálta a konyhaszekérnyt is meg az előszoba bútort-nagyon bütte vagyok rá :D )
Ez még kissé aggaszt, hogy meglegyen minden, nehogy hamarabb jöjjön a fiatalúr, de PAa mindig megnyugtat, hogy mire kell, meglesz minden.
Tegnap előtt voltunk dokinál is, minden rendben, már 2300-2600g körüli Ati-baba. Lehet, hoyg nagy baba lesz? :shock: :lol:

Na befejezem, mert még a végén nem megy el...

Sok puszi Mindenkinek!

Vica+Ati

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Ma 1 cn, a 11 napos luteális fázis nem túl rövid? :roll:

Kép
gaby25
 
 


Szia mindenkinek!
Tegnap egy szabadnapot engedtem meg magamnak, öröm volt ennyi hozzászólást visszaolvasni!
Bogi: feldobódtam a jó hírtől, köszönöm :) Persze, tudom, várok, mit mond majd a doki 15-én :roll:
Beu: eszem ágában sincs eltűnni egészen addig, míg a baba ki nem akar bújni (bár már ott tartanánk). Szóval az adatok. Nyugodtan írhatod, hogy 2007. január 15-től próbálkozunk :oops: A ciklusom percre pontosan 28 napos, az életkorom 31 (február 10-én születtem). Szükséged van még valamire?
Köszi előre is!

Kép
julie007
 
 


Sziasztok!

A mai nappal sikeresen lezártam ezt a félévemet a főiskolán, így kicsit szusszanhatok :lol:

Vica!
Vmi kis mocorgás félét már éreztem, de sztem ez még nem az igazi, lesz ez erősebb is.
Szonji nagyon édes (szinte az első perctől tudja), este amikor lefekszünk, még a Kistesónak is jóéjszakát kíván. Amikor beveszem a vitamint, akkor ő adja a kezembe és mondja, hogy a Kistesónak kell. Szóval abszolút jól "kezeli" a helyzetet. Csak maradjon így akkor is, amikor kint lesz a Kicsi.
Ha Apa azt mondja, hogy minden kész lesz időre, akkor úgy is lesz, ne izgulj!!

Gaby!
Sajnálom, hogy megjött, de legalább nem ért olyan váratlanul. Persze ez hülye vígasz tudom.

Anita!
Holnap már otthon vagy :)

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 



SZiasztok!

ANgel!
Annyira bíztam benned!!!!

Vica!
:( vagyok, hogy nekem nem írtál... :(
Nem semmi kisATi mérete! Nekem Viki a 37. héten volt 2600g! Ja és 92 cm-es pocakkal mentem szülni! Pocakfotóra nagyon kíváncsi vagyok! És hogy repül az idő! Most írtad, hogy 2 csíkosat teszteltél, és lassan a kezedben tarthatod a babót! Hihetetlen!

Nem emlékszem már ki kérdezte, de nekem azt mondta az orvosom, hogy spirál után nem kell szünetet tartani.

Beu!
Meg kérhetlek, hogy a táblában a hét+ nap után zárójelbe beírnád, hogy UH szerint: 16+5 a mai napon. Köszi előre is.

Velem semmi extra. Néha érzem a manócskánkat! Tegnap voltam vizsgázni, még 25-én lesz a szigorlat, addig még iylen ritkán tudok csak jönni.

Ja és az nlc-n is olvasgatok egy topicot (most oda sem nagyon tudok írni, sőt olvasni se), és a "mi Lizánk" elbújhat, mert ott egy csaj egy másik csaj képeivel "ékeskedett". A valódi csaj a babaszobára, vagy hova írogat, annyi idős hetes kismama mint aminek az álkismama kiadja magát. És ez az álcsaj, szinte az összes képet "ellopta", és még a bemoldalára is feltette!!! Szörnyű hogy milyen beteg emberek vannak!

moni
 
 


Sziasztok!

Vica
jó, hogy te érted hogy mit csinálok, mert én nem annyira. Magam sem tudom hogy hogy lenne a legjobb. Reméljük egy újabb változás tényleg meghozza az eredményt.
Jó, hogy ilyen jól vagytok, én is azt képzelem, hogy minden probléma nélkül cipelem a pocakom :). Ígéretes példa vagy.
Tényleg hatalmas lesz a baba.

Móni
nem semmi a csaj. Én sem értem miért jó neki ez. Annyi féle fórum van, ő is biztos megtalálná a helyét. Bár én itt kimaradtam a rosszakból :).

Velem semmi. Ma meg volt a költözés második hulláma, igazából sok dolgom nem volt.

Puszi mindenkinek

Hajni
vkhajni
 
 


Szép jó reggelt!!

Kép

Kata! Utólag NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Beu, nagyon köszönöm! Hogy vagytok? Boti nem lázasodott be végül az oltástól? Mekkora már a kicsi fiad?

Csanita? Hazajöttél? Hogy vagy?

Moni, hát nem tudom miért jó ezeknek az embereknek? Mit élnek át ilyenkor, mikor ilyenhez folyamodnak?!

Szonibaba, gratula a félévedhez!!!

Vica, jó hogy jöttél és hogy minden rendben veletek!! Várjuk a képeket!

Kamilla az inszemhez drukkolok!!

Velem semmi különös! Most lesz pé-m! Persze ebben a hónapban is nagy reményeket fűzök ahhoz hogy most sikerülni fog!!
De az esküvő lefoglalja minden időm és gondolatom! Már várom nagyon!

Kép
kata05
 
 


Sziasztok Lányok!

Vica, de jó hogy jötttél, nem tudok még az én gépemről írni...majd ha jó lesz írok onnét mail. és képzeljétek tudjátok miért nem jó? mert mikor szünet volt a két nap között nem volt fűtés, és 5-10 fok volt, és a drágaságom megfagyott...aztán mikor jöttem be tudtam kapcsolni, 5 percenként kikapcsolt, ezt megcsinálta 10-szer, aztán volt olyan is hogy 30 percig bírta, aztán meghalt....

Kamilla! Sokat gondolok rád!!! ennek sikerülnie kell!!!! én nagyon drukkolok!!! a stimu az kötelező volt?

Na rólam annyi:
ma voltam dokinál, és szerdán HSG lesz. Egész héten semmi melom nincs, na most szerdán egy csomó lenne, amit nem tudok halasztani. 11-re kell mennem, és egykor lesz a röntgen, és aztán sztem én egy kicsit maradok oszt jövök! :lol: :lol: aztán akkor befejezem a melom is. én csüt vagy péntekre gondoltam, de már nem vacillálok. Ja és vérvételt is csináltattam , mert ugye nekem még nincs 3. és 21 .napi. szóval a vért is levették, alig találtak vénát. Még most is fáj a kezem, de túlélem.
majd szerdán jelentkezem.

Angel merre vagy??

puszi Mindenkinek!

zsuzska80
 
 


Sziasztok!

Ma reggel voltam a dokinál, a hormon leletem alapján elküldött a Szabolcs utaci meddőségi központba. De így jobb is, ott bizonyára gyorsabban és hatékonyabban megtalálják a problémát. Ma fogok időpontot kérni tőlük. Valamelyikőtök jár oda?

Köszi a választ
B.Ági
buboskemence
 
 


Sziasztok!
Beu, ezer hála és köszönet, amiért feltettél a táblába, már ez is elég nagy öröm, a többi meg ugye rajtunk múlik :D
Móni, én kérdeztem spirál-ügyben, köszi az infót - eddig mindenki azt mondta, hogy nem kell várni... Már csak egy hét, és kiderül, tényleg így van-e.
Kitartás mindenkinek!

Kép
julie007
 
 


Kata :D

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! (Megkésve és utólagosan)

Pusz
B.Ági
buboskemence
 
 


Sziasztok csajok!!!

Itthon vagyok,tegnap haza jöhettem!!!Műtét jól sikerűlt,bár tovább tartott mint a doki gondolta,kivolt szakadva a sérv.Feküdnöm kell a további 6 hétba,felkelni csak a legszükségesebb dolgokhoz lehet.vagyis sétálhatok amennyi jól esik,csak ne üljek.

Most már egész jól megyek,lehet benevezek gyors futónak?? :lol: sebem szépen gyógyul,de feszül,kicsit még fájdogál,de hát csodát ne várjunk,5 napja volt a műtét.

Minden nap tornáznom kell,kaptam kazetát,jövő héten hétfőn varat szedés.

Nem tudok vissza olvasni,de mindenkire nagyon sokat gondoltam!!!

Kamilla??Angel???

Puszi mindenkinek!!!
csanita
 
 


Szia Csanita :D

Örülök, hogy jól sikerült a műtét. A hangvételed alapján minden rendben van. :wink:
Pihenj sokat, gyógyulj meg rendesen.

Szia
Pusz
B.Ági
buboskemence
 
 


Sziasztok!

Vagyok, vagyis inkább csak úgy vagyogatok :roll:
Köszönöm Nektek a sok vigasztalást!

Beu,
Szombat éjjel megjött, így 2.cn.
30-án konzultáció, ha gondolod beírhatod a táblába, egyelőre ennyi van.

Zsuzska,
drukkolok a hsg-dhez!!! ++++++++++
A vérvétel eredményhez is!

Anita,
nagyon ügyes vagy, javulgass!
angel37
 
 


Sziasztok!
Új vagyok itt Nálatok, ezért először szeretnék mindenkit köszönteni!
Már lassan 2 hónapja olvasgatlak Benneteket, és bevallom sokat okosodtam. Sajnos - mint legtöbbünknek - nekem is van egy-két női problémám, melyben a segítségeteket; és persze a társaságotokat kérném.
Magamról és problémámról:
27 éves leszek, több mint egy éve vagyok férjnél. Fogamzásgátlót soha nem szedtem. Mint mindenki mi is szeretnénk kisbabát, melyen 3 hónapja próbálkozunk. Sajnos most közbejött egy jó kis fertőzés, gomba és baktérium. Az orvos felírt Dalacin hüvelykrémet és Gyno-Pevaryl kúpot. A menstruációm soha nem volt hajszál pontos, de 30+/- 2 napra megjött. Az utóbbi 3-4 hónapban valami történt, mert egyszer pontos volt, máskor 1 hetet késett. Eddig betudtam annak, hogy - sajnos - augusztusban történt egy haláleset a családban és ebből kifolyólag kialakult stressz okozza, erre még jött egy kis munkahelyi probléma is. Mára viszont elbizonytalanodtam. A hőmérsékletemet 3 hónapja mérem. Az első hónap tökéletesnek mondható, szép leesés, majd 37 fölé ugrás, 30 napos ciklus. Viszont az utóbbi kettőnél, semmi. Mell érzékenység stb. semmi. Valószínüleg nem volt peteérésem.
Bár ha jól belegondolok, így utólag nem is minden hónapban éreztem azt a bizonyos mellfeszülést a menstruáció előtt héten. Lehet, hogy már régen nincs minden hónapban peteérésem?
Vagy a mostani "bohóckodást" betudhatom a fertőzésnek is?
Kb. egy hónap múlva kell visszamennem a dokihoz, hogy eltüntek-e a gombák és bacik, akkor Tőle is megérdeklődöm ezeket a dolgokat.
Ha tudtok, kérlek segítsetek egy-egy tanáccsal, vagy tapasztalattal!
Most pedig visszaolvaslak Benneteket!
Puszi!
mfpan
 
 


Móni!

Ezer bocs, hogy nem írtam Neked, pedig akartam. Csak úgy jártam, mint a múltkor Kamillával, hogy cetlire írtam, hogy kinek kell írnom, és Te a másik oldalára kerültél, és elfelejtettem megfordíani. Otthon jutott eszembe, hogy Téged sajnos kihagytalak. :oops:
Hogy birod kismamiként a vizsgákat? Én tuti nem bírnám, egész máshol jár az agyam, nem tudom, hogy tudsz tanulni. :shock:
Nem semmi lehet az nlc-s csaj. A "mi elink" nem bukott még le? Pont a napokban jutott eszembe.

A kismamáktól illetve a gyakorló anyukáktól szeretnék kérdezni néhány dolgot:

(Előre bocsi, de abszolut nulla a tapasztalatom ezekben)
- hányszor öltöztetitek át a picikét egy nap? Ahányszor pisis/kakis/tejcis lesz a ruhája vagy sűrűbben? Mitől függ?
-Szopizáshoz külön helyetek volt? Úgy értem külön szék vagy fotel?
-Ha csak szülésznőt fogadok, annak mennyi pénzt adjak? Neki csak a szülés után "kell" adni?
-Mikor vittétek először ki a babát akár babakocsiban, akár kézben? (Nyári babák gondolom előnyben voltak)
-Ha van vastagabb hálózsákja a babunak aludni, akkor azon felül még ba kell takarni?

Olyan hülyének érzem magam ezekben, mert sosem volt a "kezelésemben" picike, kb 20 évesen volt először egyáltalán a kezemben pár hónapos baba. Szóval bocsi, ha bénaságokat kérdezek, de tényleg nem értek hozzá, és ezeket nem is írják le sehol. :oops:

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek szép hetet kívánok!
Angel,
nagyon sajnálom.Tudom,hogy nem jutsz vele sokra.Nagyon nehéz lehet most.Olvastam,hogy hónap végén mész konzul.-ra.De jó,hogy nállatok a Kaáliba azért oda figyelnek a dolgokra rendesen.

Csanita,örülök,hogy jól sikerült a mütét.Remélem minnél elöbb olyan leszel mint régen+egy babásodást.

Kata Nagyon Boldog Szülinapot.
Igaz kicsit késve. :oops: A lagzihoz jó készülödést.

Kamilla,nagy drukk a követ. insze. :wink:

Beuka,nem lázasodott be Boti baba az oltástól?

Kép
Kép
meliz
 
 


Elfelejtettem magamról írni.Szerintem azért mert nem igazán történik velem semmi. :roll:
Most jelenleg várakozó állásba vagyunk.20 napon vagyok.
Mindenesetre még nem volt olyan hónapom,hogy kétszer volt pé.
A höm viszont nem valami igéretes csak 36,8.Kíváncsi vagyok ennyi nap után megy-e feljebb.Ha volt is beágyazódás az mostanába kellett,hogy legyen.
Sziasztok.

Kép
Kép
meliz
 
 


Sziasztok!

Anna babám elindult! Nagyon édes, ahogy tipeg-topog!

Móni! Szép neve lesz a babónak, ha kislány lesz! :lol: Örülök,hogy minden OK, vizsgékhoz kitartás.

Csanita! Mielőbbi jobbulást!

Szonibaba! Nagyon édes lehet a kislányod, hogy jó éjszakát kíván a tesónak.

Vica!
1. Ahányszor pisis, kakis, büfis lesz.
2. Nekem volt egy fotel a szobában (semmi extra, nem szotatós, egyszerű KIKA-s), de sokszor ciciztettem fekve az ágyon is.
3.Anna jó hidegben született, ált -7 fok volt, két hetesen vittem ki. Először 5, majd 10, 15, 30 perc és utánna már hosszabban, totál bebugyolálva.
4.Én a hálózsákban is betakartam, a szoba ált. 20-21 fokos volt éjjel. Túlöltöztetni viszont nem szabad.
Nálunk így volt, remélem segítettem.

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi
 
 


Vica!Én teljesen megértelek,szerintem mindenki így érez.Fura dolog ez,de biztos jön ez magától!Ügyes anya leszel,ne aggódj. :)

Szonibaba!Gratula a vizsgákhoz!

Búbos!Drukk a további vizsgálatokhoz!

Kata!Így utólag is de boldog szülinapot!!! :)

Csanita!De jó hallani hogy így javulsz.Csak így tovább.Pihenj sokat.

Velem semmi újság nincs.Ma vagyok a 14.napon.Ez az első ciklusom a műtét óta.A hasam fájdogál,de ez nem újdonság műtét után.Érzékeny lesz még egy darabig.Nem vágás helye fáj,hanem úgy az egész,de nem vészes.Gondolom lassan rendeződnem a dolgok odabent.Jövőhétrn műtik a párocskám.Jó lenne túlleni már rajta.Én azért izgulok.


Puszi Reni
breni
 
 


Sziasztok!

NA talán most reagálni is tudok pár dologra.

Emese! jaj ne is mondd ezt a kuki dolgot. AHogy mondod egyik szakértő ezt mondja, a másik épp az ellenkezőjét. Hát hogy legyen így okos egy kezdp anyuka? Gratula a félév letételéhez! Ügyes vagy! Aranyos lehet Szonibaba ahogy várja a tesót!

Zsu! Megfagyott a számítógép? :shock: szerdán HSG? Tök jó, hogy ilyen hamar. De mi az,ho gy még aznap dolgozni akarsz???? NAGYON DRUKKOLOK!

B.Ági! Meddőségi :( nagyon drukkolok, hogy eredményes legyen!

Hajni! Új meló :)

Kamilla! igen furán hangzik, de vissza fogjátok picit sírni az édeskettest. Már csak a rokonság miatt is. Eddig éltük a kis nyugodt életünket, most meg minden nap a nyakunkra járnak, már szinte nincs is magánéletünk :( Csak már ott tartanátok, igaz?
MA voltál UH-N??? Mi volt? Drukkulok nagyon a 3. inszemhez!!!!

Vica! Após! :evil: ez elég durva! 100 cm! :shock: én nem mértem, de már bánom! AKkor már jó sok mindenetek megvan! 40 pelus! :shock: no az biztos elég lesz! Meddig tartott kivasalni??
Én ha újra vehetnék, két színűt vennék, külön kakis pisis esetekre, és külön a büfis, fej alá esetekre :)
- én csak pisi és kaki átázás esetén öltöztetek napközben (kis büfi elfér)
- nekem van "szopis fotelem" ehhez képest szoptattam már ágyon, a kanapén a nappaliban, sőt még a konyhában is :)
- mi a szülésznőt nem fogadtuk külön, de úgy meg voltunk vele elégedve, hogy adtunk neki 10 e-t.
- mi kb 2ésfél hetesen vittük ki először (kb 15fok volt)
- Botond egy kombidresszben és egy hálózsákban (plüss, nem olyan vastag) van éjjel, és betakaron egy takaróval, és egy pléddel. A vastag hálózsákhoz nem tudom, hogy kell-e. Nálunk egyébként 19-20 fok van éjjel.

Gaby! megjött :( sajnálom

Julie! még az aktuális ciklusnapodat írd meg légyszi!

Móni! Nagyon durva nlc-s csaj!

Kata! Végül nem lett Boti lázas, csak hőemelkedése volt. Múl szerdán 5100 gr, és 59 centi volt :)

Angel! hogy vagy? próbálj picit lekattanni a témáról. TUdom künnyű azt mondani :(

Ancsa Te holnap mész ugye? NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!

na lépek, jó éjt!!!

Kép
Kép
beuka
 
 



- hányszor öltöztetitek át a picikét egy nap? Ahányszor pisis/kakis/tejcis lesz a ruhája vagy sűrűbben? Mitől függ?
AHányszor muszáj. Ha nem történik semmi,akkor egy nap egy ruha. DE én egy idő után, mikor már nagyobb volt, 2 naponta cseréltem csak le a rugit, ha nem történt semmilyen "baleset".
-Szopizáshoz külön helyetek volt? Úgy értem külön szék vagy fotel?
Nekem nem volt, de most szerintem fogok beszerezni. Mert Vikit kényelmi okokból mindig fekve szoptattam, és úgy mgeszokta, hogy nem szeretett ülve szopni,és így bajban voltam mindig, ha nem otthon voltunk. Most majd csak az esti,éjjeli, kora reggeli szopi lesz így csak(előzetes terveim szerint :lol: ), a nappali meg ülve,és akkor remélem ezt fogja megszokni. Ugye lesz neki is külön szobája, de szerintem min. fél éves koráig velünk fog aludni.
-Ha csak szülésznőt fogadok, annak mennyi pénzt adjak? Neki csak a szülés után "kell" adni?
Előre kérdezd meg, hogy mennyiért vállal, és próbálj meg olyanoktól érdeklődni, akik nála szültek, hogy mi is a szokás. Én a dokimnak a hazaengedés napján adtam csak. SZülésznő azért más, főleg ha fogadott. Ha nem kér extra pénzt, akkor szerintem másnap, vagy harmadnap is odaadhatod, nem kell előre, vagy azon nyomban. Nálunk nincs ilyen gond, mert se fogadott orvos, se fogadott szülésznő nincs.
-Mikor vittétek először ki a babát akár babakocsiban, akár kézben? (Nyári babák gondolom előnyben voltak)
Nagyon hidehben szerintem ráérsz 2 hetesen kivinni, de ha olyan szép idő lesz, mint pl itt volt nálunk most vas. akkor nem kell kivárni. Nagyon hidegben az id jó, ha beöltözteted, mintha kimennétek, ésrányitod az ablakot az elején. AZtán szépen fokozatosan emelheted a friss levegő adagját.
-Ha van vastagabb hálózsákja a babunak aludni, akkor azon felül még ba kell takarni?
Én a vastag, szinte paplan vastagságú hálózsákban már nem takartam be. DE a vékonyabb,pl plüss zsákban, ami nem bélelt abban betakartam. AMíg kicsi, nagyon kicsi, addig én direkt nem vettem neki olyan paplan szerűt, csak amikor már kb. fél éves vagy idősebb volt. Mert akkor már forgolódott,így nem kellett azon aggódnom, hogy kitakarja magát.
Remélem tudtam segíteni. Kérdezz nyugodtan bármit, ha tudunk úgyis segíteünk!!
Miért vettél 40 textil pelust? Nekem fiamnál is csak 20 volt,lányomnál is, úgy, hogy kb 5 anyuéknál volt, de bőven elég volt. Sőt!!!

ANgel!
Annyira bíztam bennetek!!! SZorítok értetek továbbbra is nagyon!!!

Csanita!
Örülök, hogy minden oké, és simán ment! Remélem hamarosan meglesz a "kézzel fogható" reedménye is!

moni
 
 



Melincsi!
Gratula Annának! És ketteskére mikortól gyúrtok?

moni
 
 


Sziasztok!!!

Sajnos nem tudok mindenkinek írni, de van egy jó hírem: úgy döntöttünk, hogy lesz otthon net. A héten meg is kötjük a szerződést.Úgyhogy majd tudok jönni!

Zsuzska, remélem minden oké lesz a HSG-nél. Szorítok.
Reni a párodnak is, remélem helyrejön a dolog!
:wink:

Móni, Beuka, Melincsi, olyan jó volt olvasni amiket írtatok!:)
Vica, örülök, hogy minden oké Veletek! Kár, hogy Te sem tudsz jönni gyakrabban! :(

Anita, jó olvasni amit írsz! Tényleg nagyon pozitív a hangvétel!Remélem hamar helyrejössz!

Beu, mikor megnéztem a táblát, tökre megötrültem, hogy úristen a 27. napon vagyok és még semmi pecsét. AZtán gondoltam, hogy ez lehetetlen, hiszen karácsony előtt jött meg, utánaszámoltam és még csak a 19. napon vagyok!!! :)

Puszi Mindenkinek!
pihi
 
 


Sziasztok!!

Ezt azsms-t kaptam tegnap:

Mivel nagyon szerettem volna már körülnézni idekint,pénteken 19.57-kor kibújtam a pocakból.2650 gr és 49 cm vagyok!!Csöpp kis haj,pici pofi,már szopizni is igyekeztem,de sajnos egyelőre csak alszom.Anyuval mindketten jól vagyunk.

Puszi:Ervin baba és Nolina
csanita
 
 


Sziasztok!

Nolina!

Láttom még én vagyok az elsö Gratuláló!
Nagyon örülök.
Remélem majd raksz fel képeket is.

Kép
Kép
meliz
 
 


Helló Csajok!

Régen voltam, mert apa itthon van és alig jutok géphez! :)

Angel!

:( :(

Kamilla!

DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!

Nolina!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!


Vica!

Átöltöztetés: ahányszor szükséges. Kis büfi belefér nálunk is. Hálóruhát alapból kétnaponta cserélek, törülközőt is kétnaponta.

Fekve szoptatok. A császár miatt az elején így tanultuk meg és így maradt. Persze tudok ülve is, akkor egy párna segít.

Szülésznőnek 20at adtunk. Fogadott volt.

Nyár lévén már az első héten kint volt a gyermek, mert kint kibírhatóbb volt az időjárás.

Hálózsák: nekem van vastagabb, lecipzározható ujjú. Abban alszik most Bendi. Hosszúujjú body, "pántos rugi" és a zsák. Napközben, ha alszik, akkor csak egy takaró van rajta. Egyébként 20-21 fok van állandóan a szobájában. Nem vagyok éjszakai takarópárti, mert szerintem veszélyes lehet.

Beu!

Még régebben kérdezted: kuki téma: finoman megmossuk fürdéskor, óvatosan huzogatjuk.

Agyhártya oltás: tervezzük beadatni.

Tegnap voltunk baba-mama tornán!! Nagyon szuper volt. Izomlázam is van. Bendi már 70-71 centi és 8300 gramm.

Esküvő: valószínű, hogy június 2-án lesz. Szűk családi körben, szolid ruhával. Gyermek majd kap egy helyes kis csokornyakkendőt! :lol:

Újaknak üdv.!

Betti
betti73
 
 


Sziasztok!

Kép

NOLINA!
NAgyon nagyon GRATULÁLOK!!!! Szépen megnőtt azért Ervin odabenn. Idekinn még többet fog :) NAgyon jó egészséget, és sok sok tejcsit kívánok!!!!!!!!!

Pihi! NE hargudj!!! nem akartal ilyen orvul megtréfálni!! véletlenül alírhattam :( :oops: :oops:
Net otthonra! AZ tök jó! AKkor gyakrabban jössz!

Betti! Köszi a választokat! Tök jó lehetett a baba-mama torna! Húú mekkora már Bendi!! :shock: :shock:
Esküvő :) juhéé! Jól fog neki állni a csokornyakkendő!!! :)

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Nolina! Fogadd szívből jövő - és némi irigykedéstől sem mentes - gratulációmat! Jó egészséget mindkettőtöknek!!
Betti, ezek szerint nálatok is baba után lesz esküvő. Nálunk is ez várható, mert a párom egyelőre csak a babát erőlteti, az esküvőt nem :(

Kép
julie007
 
 


Sziasztok!

Nolina!
Hatalmas gratuláció Nektek!!! Ha már tudsz, gyere a részletekkel lszi!

Moni!
Vki megdícsérte, hogy milyen szép neve lesz a Babónak, ha lány lesz...ezt hol írtad? Átsiklottam felette? :roll:

Anita!
Köszi az infot Ervin Babáról. Gyógyulgass tovább szorgalmasan! Ilyenkor állva netezel?

Melincsi!
Gratuláció a sétához, csak ügyesen és kék-zöld foltoktól mentes napokat kívánok!

Ancsa!
Egy kalappal holnapra, és amint tudsz Te is gyere a hírekkel!

Vica!
Már megint késve adok tanácsot a többiekhez képest (vis késve osztom meg tapasztalataimat), de azért íme:
Mi fogadtunk szülésznőt is, jó volt, hogy meg tudtam Vele beszélni, hogy mik az elképzeléseim és nem kellett mindennel a dokihoz fordulni. Azért is volt jó így, mert nem akartam, hogy műszakváltás miatt több sz.nőt is meg kelljen "élnem".
Takaró téma: amíg Szonji nem mocorgott, addig megtűrte magán a takarót, de mostanában lerúgja. Sztem body, vékony hálózsák és kis takaró elég.
Öltöztetés: ha pelusos baleset történik, akkor csere, kis büfi még elmegy, de azért az tud büdi is lenni. Mondjuk Szonji elég bukós volt szegény, így nálunk napi 3 ruha is elfogyott, de nem ez a megszokott.
Levegő: Szonji szeptemberi, mi már az első héten kivittük, de csak az utca végéig és vissza sétáltunk, kb. 10 percet, aztán fokozatosan, ahogy az idő engedte.
Egyébként pedig sztem se parázz, úgyis minden menni fog a maga útján és a védőnő is el fog látni hihetetlen mennyiségű "jótanáccsal" még rá is fogsz unni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!!

Beuka!!
1. cn-n vagyok, légyszi dobjál a tábla aljára.

Angel!!!
Sajnálom, hogy nem sikerült.
:cry: :cry:

Ancsa
Szorítok a műtéthez!

Gaby!
Sajnálom, hogy megjött, de legalább nem ért olyan váratlanul. :( :(

Vica!
De jó hogy jöttél és hogy minden rendben veletek!! Várjuk a képeket!

Szia Csanita !!:D :D

Örülök, hogy jól sikerült a műtét.

Nolina!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!


Sziasztok!!!!
Vendég
 



Nolina!
Hatalmas gratula Ervinhez!

Vica!
Most már rajtad a topic szeme! Hű de izgi! És most döbbentem rá, hogy utána meg én következek egy kis szünet után!

Szoni!
Nem tudom, hogy mikor írtam... :oops: Amitó kismama vagyok, azóta mindent elfelejtek... :oops: Egyébként Ramóna Gerda a lánynevünk. Fiú még abszolút nincs.

moni
 
 


Sziasztok!

Nolina!

Gratulálok!!!


Vica!

Örülök, h jól vagytok!! :D Most már tényleg nem kell sokat aludni és vérbeli anyuka leszel!!! Szívből kívánom, h minden simán menjen, úgy mint eddig! :D


Móni!
Most néztem a visszaszámlálódat. Nem semmi, h megy az idő! Nemrég jöttél azzal, h találjuk ki kit takar a pozitív teszt! :D :D :D

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Nolina!
Gratulálok, nagyon-nagyon és várunk képet és mesélést is :)

Vica mama!
Ahogy Móni is írta, rajtad a topic szeme :) Be kell vallanom, hogy mikor elolvastam a kérdéseidet, kicsit megrémültem, hogy bakker tényleg én sem tudok semmit, mondjuk még terhes sem vagyok, hogy ilyeneken agyaljak :) Örülök, hogy jól vagytok!

Keditke!
Épp megnéztem Beuka tábláját és örültem, hogy láttam, hogy teszt előtt vagy, erre írod, hogy 1 cn :(

Beuka!
Veletek mizu?

Móni!
Tényleg, én is emlékszem arra, amit Lara írt, hogy ki kellett találni kié a pozitív teszt! :) Szépen halad az idő nálatok is :)

Lara!
Te hogy vagy? Hogy telik a stimus hónap?

Ancsa!
Gondolom ma még bent tartanak, de várjuk a híreket és remélem mostantól "sínen" lesz minden :wink: !

Betti!
De jó!!! Baba-mama torna!!! És persze gratulálok Bendi "méreteihez"!

Szonibaba!
Tudom a név nem kötelez, de én is nagyon bukós voltam babának! :) Anyukám kb 1 éves koromig vezetett rólam naplót, abban láttam :)

A többieket is üvdözlöm és drukkokat küldök! :)
sonjus
 
 


Sziasztok!

Melincsi, Móni, Emese, Beu, Betti nagyon köszönöm a tippeket és a válaszokat. Tényleg néha olyan gáz, hogy előre fel akar az ember készülni minden eshetőségre, de mindenre azért nem lehet.
Mindent lejegyeztem.:)

Azért van 40 pelus, mert én megvettem 20-at, Anyóstól meg kaptam Karácsonya még 20-at. Pedig mondtam neki előtte, hogy már van. Nem baj, egy életen át nem lesz bajom az ablak-pucolós rongyokkal. :wink:

Zsuzska!
Nagy-nagy drukk a mai HSG-hez! Írtram mélt még korábban, megkaptad?

Ancsa!
Neked is a műtéthez! jelentkezzetek minél előbb!

Nolina!

Gratulálok Ervin-babához! Jó egészséget és sok-sok tejecskét kívánok Nektek!

Úristen, tényleg én következek...már nincs 6 hét...jajj. :shock: [/b]

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 



Vica!
Ne izgulj! Minden simán fog menni. POcakképet tudsz küldeni nekem! Nagyon kíváncsi vagyok rátok! Én ma csinálok, majd felteszem.

Nekem most per pill. az a "cél", hogy 150 alá menjen a hátralévő napok száma... :lol: Utána meg hogy 100 alá, aztán meg hogy 50 alá. :lol: Emlékszem az elején milyen soknak tűnt a 250 nap, vártam hogy 200 alá menjek, aztán lassan félidőnél járok...

moni
 
 


Móni!
Most megint nincs nálam pocakkép, igazából faxolni jöttem a boltba, aztán nem tudtam ellenállni, és még mindig itt ülök. :wink:
De felteszek párat a pendrive-omra, és mindig nálam lesz, aztán ha megint jövök vagy Anyóséknál leszek, akkor küldök.

Tudod, hogy vagyok most az idő sürgetésével? Egy csajtól olvastam itt a babaneten, mikor kb 2 héttel volt a szülés előtt, hogy nagyon irígy a többiekre, akiknek még több idejük van hátra, mert neki már csak 2 hét pocakosság van és utána megint sokáig nem lesz az.
Ilyen véleményt szülés előtt csak ezt az egyet olvastam, persze szülés után már mindenki visszavágyik egy kicsit a pocakosságba. Úgyhogy én úgy vagyok most vele, hogy nagyon élvezem amíg élvezhető a pocak! :lol:
Most már kabátban is látszik, mindenki szeretettel néz rám az utcán és 10-ből 9 ember megállít, hogy hogy vagyunk, mikor szülök, stb. Ez olyan jó. :D (Persze ez többnyire csak falun működik így :wink: )

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Sziasztok!

Editke! Jaj úgy sajnálom, hogy megjött :( :( :(

Zsu! Nagy nagy drukk a HSG-hez!!!!!

Kamilla! Voltatok Uh-N, Lehet a héten Inszem??? NAGYON DRUKKOLOK!!!!!

Sonjus! Köszönjük a kérdést, semmi különös. ÁLdjuk az eget ezért a szép időért!!

Móni! Én sem mosom ki mindig 1 használat után a rugikat. CSak ha valami baleset éri. Ó te jó ég, már ténlyeg majdnem félidős vagy!

Vica! És még mi lesz, ha majd a kocsit tologatod! Akkor aztán majd mindenki meg akarja majd nézni (igen ez a falu "átka" :) :wink: :wink: )

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Kép

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok mindenkinek!

Babat szeretnek,mennyi ideig probalkozzunk? :D
agizsuzsi
 
 


SZiasztok!

Nolina,
gratulálok Nektek! Sok boldogságot!

Vica,
már nagyon látszik a vége! :)

Agizsuzsi,
amíg össze nem jön!!! :wink:

Zsuzska,
hsg???
angel37
 
 


Sziasztok csajok!!!

Egész jól vagyok,gyógyulgatok szépen.Várom a hétfőt,varrat szedés lesz.Éjjelek már nagyon jók,alszom folyamatosan,már a fordulás is 99 %-os.Már nem csoszogok,tudom szépen emelni a lábaimat,a fürdés még két emberes,pihenek,olvasok,dvd-zek.Apa dolgozik,így kicsit rossz,de mindig siet haza,kivagyok szólgálva,mindent megcsinál. :wink:

Szoni!! :lol:

Nem állok,ilyenkor ülök,mert az evéshez lelehet ülni,és itt eszek a gépnél. :wink: :lol: De tényleg csak ennyire futja az energiámból,mert érzem,hogy nem tesz jót,szóval megyek is.

Mindenkit puszilok!!!!
csanita
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?