Sziasztok!
Először is Sziszikének szeretnék gratulálni a babához! Nagyon szép kisfiú. Ha természetes úton jött az nem lehetett semmi.
Ildi! Üdvözöllek közöttünk! Nekem egy kislányom van, őt Cintiának hívják és 15 hónapos. Mi gyakran vagyunk kint Németországban, mert párom ott dolgozik. Tényleg nagyon szépek a lánykáid. Megjelöltelek iwiwen, így minket is meg tudsz nézni, bár friss képeink nincsenek fent.
Anikó! Gratulálok a vizsgáidhoz. Nem vagy semmi, irigylem az energiáidat.
Mi most március 10-ig itthon vagyunk. Amikor eljöttünk már voltak penész problémák a lakással, így párom bérelt egy újat és már csak abba megyünk vissza, nem akarjuk, hogy Cintusnak valami baja legyen. Novemberben derült ki, hogy a fürdőben valami tömítés hibás volt és emiatt keletkezett a penész. Mi meg már mindent próbáltunk, azt hittük a mi hibánk. Na mindegy az új lakás sokkal tágasabb lesz. Meg mindkettőnk szülinapja (a 30.
) is februárban lesz, azt még megtartjuk, aztán megyünk.
Amúgy mostmár egy jó ideje jól vagyunk, kb. két hónapja. Próbálom ezt az állapotot fent is tartani. Most kaptunk oltást és annak még lehetnek következményei a héten, de remélem nem lesz semmi komoly. A dokinő 5-7 napot mondott. Nálatok volt valami gond a 15 hónapos oltás után?
Karácsony nagyon jól telt. Cintus sikongatott az ajándékok láttán, nagyon élvezte.
Nekünk is szerencsénk van a nyelvvel, mert Cintushoz az apja és a nagyszülők is németül beszélnek. Csak ámulok, hogy már mennyi mindent ért. Majd tolmácsol nekem.
Nincs valami jó cumiról leszoktató módszeretek? Csak alváshoz használjuk, de én már szeretném elhagyni. Javasolták, hogy várjak amíg kijön az összes foga, de én mindig nagyon megijedek, ha nagyobb gyerekeket is cumival látok, hogy hogyan fogom tudni leszoktatni róla.
A második babát nálunk egyenlőre még csak én szeretném. Talán majd az év vége felé.
Zsófi! Merre vagytok?
Jó éjt mindenkinek! Andi