Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

El vagyok kenődve kicsit.:(

A babával természtesen minden rendben nagyon jól érzi magát anya pocijában.:)

CTG jó lett, majd a doki azt mondta, nem értett még a méh szájam, így megindítani sem lehetne, ahoz 2ujjnyira kelen nyitva lennem...aztán az UH-on is minden rendben volt-az áramlást nézték.

Dokim kedves volt, de annyira beleéltem magamat, hogy ma már jó híreket mondhatok...

Párom édes, azt mondta nélkülem nincs karácsony, meg amúgy se izguljak, hiszen hosszú a mai nap és a honap is.:):):)

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Mamiblue(Judit)!
Ha még keresel orvost. Én dr. Horváth Gáborhoz járok gyártelepre az sztk-ba. Neki van szombatonként magánrendelése is. Én megvagyok elégedve vele.

És egy kis érdekesség. Olvastam, hogy itt a madarász utcában építkeztek. Mi is ebben az utcában lakunk, csak fennt a dombon. Gondolom akkor tietek az Otto és a Frici közti rész, ahol már meg van az alap. Ha igen, akkor a férjedet már ismerem. A műszaki egyetemen azt hiszem évfolyamtársa volt a férjemnek. :)
Többiektől bocs az offért.

jucus1
 
 


Hello!

Jucus: Igen, az lesz a mi házunk, egyszer..., ha majd felépül. Nem lesz ilyen nagy, csak elég nagy részen körülötte terasz lesz. Igen, tudom, nekem is mondta Rocsó, hogy többször találkozott már a férjeddel. Érdekes, azt nem említette, hogy gyerköcötök is van, lehet nem is tudja. Nem tudom esetleg Forgács Tibcsi-t ismeri-e a férjed, mert Ők is miklóson laknak, és most született kisfiuk.

A Horváth Gábor-t én is ismerem. Már majdnem be is jelentkeztem hozzá, mert tudom, hogy ott van uh is, meg laborba is oda kéne járni, bár azt nem tudom, hogy melyik kórházban dolgozik. De az egyik ismerősöm azt mondta, hogy Ő hozzá járt, de vmiért nem tetszett neki a hangnem, ahogy beszélt vel,ezért váltott dokit. Nekem nem volt kifejezetten negatív tapasztalatom vele kapcsolatban, de az aszisztense nagyon lenézően beszélt velem, mintha szellemi fogyatékos lennék, ez azért nem igazán tetszett. :(

Kitti: dokit elnapoltam januárra, végülis január végén töltöm a 12. hetet, elvileg addig ráérek, bár már nagyon szeretném látni meg hallani a kis szivecskéjét, az annyira jó érzés! Mézest sem sütöttük meg, mert hétvégén férjem volt beteg, most meg a nagyobbik lányom Tildus, de remélem holnap összejön.
Ma voltunk Tildus fellépésén, tornára jár. Csak sajnos nem érezte túl jól magát, bár szerencsére láza nincs, de olyan kis ügyes volt.

Sziszike: én igazából már nem is tudok mit mondani...bent nem marad!:)

Jó éjt Mindenkinek!

Judit
mamiblue
 
 

 
 

bocsánat, csak kipróbálom sikerült-e betenni a centit....

mamiblue
 
 


Sziasztok!
Szüksége lenne az unokatesóméknak egy nagyon megbízható, használt légzésfigyelőre, van valakinél eladó már nem használt figyelő? /újat most nem tudnának megfizetni/ Hét hónapra született 1,5 kg-os csöppség alá kellene, és ha tudnátok egyet, jövő héten el is vinnék nekik a szüleim. Várom a visszajelzést, köszi, Bea
bey78
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki készülődik, ezért kellemes készülődést kívánok mindenkinek.

Bea! Megkaptad a meghívót? Sajnos csak a férjemét tudtam elküldeni. Korábban volt egy olyan funkció, amit most nem találok, hog átadhatta nekem a meghívót. Ha így nem szeretnéd felhasználni akkor nem kell semmit tenned hamarosan vissza száll a küldőhöz. És nem sokára nekem is lesz majd meghívom és akkor azt elküldöm neked. Sajnos csak miután elüldtem, jutott eszembe, hogy ez így nem jó megoldás. Olyan az ismerösöd akit nem is ismersz. Bocsi de nem gondolkoztam előre.

Kismamák és többiek, hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

Egy darabig most nem írok, de amint van vmi, értesítelek titeket is.:)

Szeretnénk mindenkienk Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt Kívánni.10napja késik, várakoztat..:)

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!



MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!


BARBARA, KITTIKE ÉS TIBI[/quote]
kutasi kitti
 
 


Sziasztok!

Kellemes Ünnepeket Minden anyukának, kisbabának, apukának!

Bea: nekünk nincs légzésfigyelőnk. :(

Judit

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt és jó pihenést, főzőcskézést, eszegetést stb. kívánunk!

Andi, Cintia
jazmin2005
 
 


Sziasztok!

Minden anyukának, babának, apukának Boldog új évet Kivánunk!

Barbara és Kittike
kutasi kitti
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek békés, boldog új évet kívánunk, örömöt a babázásban és a babavárásban!

Fanni, Gabi és a kis Pocaklakó
taga
 
 


Sziasztok!

Jól eltüntem. Karácsonyoztunk, meg tanultam, babáztunk, család, stb.. Most már sokat vagyok rosszul. Ma Bibi belázasodott. voltubnk az ügyeleten, nem kapott semmit csak lázcsillapítot. Most jobban van.

Bea! Van megint meghívóm. Most saját. láttam a férjemét nem fogadtad el. Küldjem az enyémet? A másik meg harminc nap alatt vissza szál majd.

Boldog Új Évet mindenkinek!!!!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!
Boldog új évet kívánok mindenkinek! Legyen mindenkinek olyan éve, amilyet szeretne!

Bebi, ha elküldenéd a meghívót, megköszönném, köszike. Írtad hogy lesz sajátod azért vártam, meg nem is ismerem a férjedet, így jobb ha a tiéddel megyek. Mégegyszer köszi, minden jót nektek!
Egyébként megnéztem Sziszike babáját az Uzsoki kórházas fórumon, mert gondoltam, hogy valahova csak írt a férje, hogy megszületett a babó, háááát valami álomszép az a kisfiú, én lányos anya vagyok, de egy ilyen szép nagy fiúbabát elfogadnék én is. Nézzétek meg szeintem ti is, remélem nem sértődik meg Sziszike sem hogy utánanézünk. Úgy várta már mindenki.
Bea
bey78
 
 


Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!

Andi, Cintia
jazmin2005
 
 


sziasztok!

az új esztendőre kivanok nagyon sok boldogságot, jo egeszseget, örömet, sikereket:-)

probálok visszaolvasni, de sajna elegge le vagyok maradva:-(

igerem irok is, ha lesz egy kicsi idom.

Kép
orsif
 
 


Hello!

Bea: De jó, hogy felkutattad Sziszikét. És tényleg tök édi a babája...5 kg! Az szép súly. De úgy látom gyors volt!

Anikó: Jobbulást a kislányodnak! Most látom, hogy én is pont Manócskának neveztem el a pockalakót!Nem emlékszem, hogy írtad-e már, hogy voltál ultrahangon. Ha nem, akkor mikor mész? Én csak jövőhéten fogok eljutni, mivel a héten még itthon vannak csajok. Nekem abszolt semmi rosszullétem nincs. De olyan mintha egy lufi kezdene nőni a hasamban. Már nagyon várom az uh-ot!

Most karácsonykor derült ki, hogy a családba a nyáron 4 baba fog születni ebből 3 augusztusban. :)

Üdv: Judit

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Hát el telltek az Űnnepek, remélem mindenkinek Békében és Boldogságban. Mi Kittikével átaluttuk a szilvesztert, csak a puffogtatásra keltünk fel.

Anikó: Hogy sikerűltek a vizsgáid? Bibi meggyógyult? Szilveszterezni merre voltatok? Most mekkora lakásban laktok? Elférnétek a harmadik babával is?

Bea: Pontosan hol nézted meg Sziszikét és a babáját, melyik topicon belűl? Lányaid jól vannak amúgy?

Andi! Itt vagytok még? Jó lenne egy találkozást összehozni? Szilveszter merre volt?

Orsi: Nagyon eltűntél mi van veletek? Dórci baba jól van? Szépen fejlődik?

Judit: Jól vagy? Nincs rosszulléted? Lánykáid tudják már a baba dolgot?

Tőbbiek merre vagytok?

Jó éjszakát mindenkinek Barbara
kutasi kitti
 
 


Sziasztok!

Mi nem régen költöztünk Miklósra. :) Két lányom van.Viktória 12éves, Alexa áprilisban tölti a hármat. :D
Most még nem nagyon aktuális de lassan az lesz.Az óvoda választás. :( Tudtok segíteni ebben?Hova érdemes,mi itt a helyzet hely ügyileg stb.
Előre is köszönöm!
Ildikó
morozildi
 
 


Még egy kérdés!
A profilomon,hogy tudok módosítani?
Köszike
morozildi
 
 


hello!

Bea: Most olvastam az üzit amit a wiw-en írtál! Köszi! Megnéztem én is a képeiteket. Szép kis családod van!

Barbara: Lányok tudják, és várják is a kishugit! Sőt mindenkinek el is mesélik, pedig én várni akartam a 12. hétig!:)

Egyébként, ismeritek ezt a kínai fogamzásnaptárt? Eszerint nekem fiam lesz, kiváncsi vagyok bejön-e! Van egy internetes ismerősőm akinek 4 lánya van, de most fiút szeretne, ő is ezt nézi. Ahogy kivettem a táblázatból, idősebb korban egyre kevesebb hónap jut a fiúknak, 18 évesen meg szinte mindenki fiút szül.:)

Ildi: Üdv! Merre költöztetek Miklósra? Ovikat sajna nem ismerem, illetve csajok nyáron hetente 3 délelötött a narancsliget oviba jártak, ez magánovi, nagyon szerették! De úgy tudom elég sok ovi van. Mi még Tökölön lakunk, de itt katasztrófa az ovi, minden csoportban 30 gyerek...és van amikor mind ott van, azért ezt is szeretik a lányok!
Profilt legfelül tudsz vátoztatni, a segédletek listát gördíts le, abból kell a profilt kiválasztani. Hu, remélem ez érthető.

Orsi: el is hiszem, hogy egy 5 hónapos baba mellett nem nagyon van időd netezni. Én Tamara 2 éves koráig, szinte gép mellé sem ültem. Mostmár jobb, mert jól eljátszanak egyedül, illetve együtt!:)

Anikó: Hogy lehet meghívót szerezni a wiw-en? Mármint, úgy értem, hogy regisztrált tagnként mikor tudsz küldeni meghívót?

Üdv: Judit

mamiblue
 
 


Sziasztok!

December 27-én reggel 5 órakkor 5kilóval megszületett a kisfiúnk.:)
Bence Péter. 57cm-rel.

Mindketten jól vagyunk...s a szilvesztert már itthon is tőlthettük.

Mindenkinek szeretnék Boldog, Békés, Sikerekben és szerencsében gazdag Új Évet Kívánni!!!!


Csatolok képet a kicsiről: itt 1napos volt!



Kép
Kép

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Sziszike! GRATULÁLOK!!! Nagyon szép kis fiúcska.

Voltam tegnap uh-n. Minden rendben.

iwiw meghívót úgy tudsz küldeni: van fent egy fülecske meghívó cimen, oda lépsz és ha van meghívód akkor lehet küldeni ha nincs lehet kérni. Mindig kiírja mikor tudsz kéreni mennyi ideig tudod felhasználni stb... Én folyamatosan kérem a meghívókat. Nagyon ritkán küldenek.

Mi itthon szundiztunk szilveszterkor. Néha néztem a Tv-t, Bius aludt, nem ébredt fel a durrogásra. Amúgy meg akkora köd volt, hogy alig láttunk valamit. Itt a környéken sokan szoktak tüzijátékozni.

A vizsgákat még gyűröm. Az esélyeim egyenlők a nullával. Mostanánan olyan álomkóros vagyok.

Lassan remélem minden visszatér a megszokott kerékvágásba. És újra jelentkezik mindenki.

Puszika!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

Sziszike:gratulálunk tündéri "kicsi" fiadhoz! Természetes uton vagy császárral szültél?Jól vagytok mind a ketten? Jól alvó baba vagy már végigbulizta a szilvesztert?

Anikó:Hogy bírod a terhességet Bius mellett? Fanni irtó eleven, egy perc nyugtot se hagy. Irtóra kifáradok minden nap. Vizsgáid hogy állnak? Mikor kezdtek újra házkeresésbe? Szülés előtt szeretnél még költözni?

Andi:Meddig lesztek itthon? Cintia hogy van ebben a vírusos időszakban?Nálunk a szomszédban 6 gyerekből 5 beteg.

Judit: A lányok ennyire biztosak benne, hogy kishugi lesz? Fanni nekem mindig azt mondja, hogy kislány lesz, férjemnek pedig kisöcsi.Szóval, már most azt mondja mindenkinek, amit hallani akar.

Ildi:Merre laktok Miklóson? Ovikat sajnos én se ismerek még itt.Hozzánk talán a Nap utcai van a legközelebb egyelőre, de állítólag fognak nemsokára egy újat építeni vagy az Oázis környékén vagy itt a buszmegállóhoz közel a Lakihegyi lakóparknál.

Szép napot Mindenkinek!

Gabi
taga
 
 


Sziasztok!
:P Mi a Lakihegyi lakóparkban lakunk. :P Az óvoda építéséről én is hallottam amikor ide költöztünk,de ez szerintem csak duma.Mindenkinek azt mondanak amit éppen hallani akarsz. :( Mivel én Erzsébeten dolgozom gondolkodtam azon is,de itt helyben azért jobb lenne.
A harmadik babával mi is próbálkozunk,de nem nagyon akar össze jönni. :(
Alexa is majd három évbe telt.De most már nem szeretnék nagy korkülönbséget.
Megpróbáltam egy képet küldeni a lányaimról,de nem sikerült.Alig akar ez az oldal is bejönni.
Ha nem okoz gondot leírnátok,hogy kinek hány gyereke van és mennyi idős,hogy képben legyek!?
Sziszikéét láttam.Nagyon szépek!

Üdv.: Ildikó
morozildi
 
 


Sziasztok!
:P Mi a Lakihegyi lakóparkban lakunk. :P Az óvoda építéséről én is hallottam amikor ide költöztünk,de ez szerintem csak duma.Mindenkinek azt mondanak amit éppen hallani akarsz. :( Mivel én Erzsébeten dolgozom gondolkodtam azon is,de itt helyben azért jobb lenne.
A harmadik babával mi is próbálkozunk,de nem nagyon akar össze jönni. :(
Alexa is majd három évbe telt.De most már nem szeretnék nagy korkülönbséget.
Megpróbáltam egy képet küldeni a lányaimról,de nem sikerült.Alig akar ez az oldal is bejönni.
Ha nem okoz gondot leírnátok,hogy kinek hány gyereke van és mennyi idős,hogy képben legyek!?
Sziszikéét láttam.Nagyon szépek!

Üdv.: Ildikó
morozildi
 
 


Sziasztok!
:P Mi a Lakihegyi lakóparkban lakunk. :P Az óvoda építéséről én is hallottam amikor ide költöztünk,de ez szerintem csak duma.Mindenkinek azt mondanak amit éppen hallani akarsz. :( Mivel én Erzsébeten dolgozom gondolkodtam azon is,de itt helyben azért jobb lenne.
A harmadik babával mi is próbálkozunk,de nem nagyon akar össze jönni. :(
Alexa is majd három évbe telt.De most már nem szeretnék nagy korkülönbséget.
Megpróbáltam egy képet küldeni a lányaimról,de nem sikerült.Alig akar ez az oldal is bejönni.
Ha nem okoz gondot leírnátok,hogy kinek hány gyereke van és mennyi idős,hogy képben legyek!?
Sziszikéét láttam.Nagyon szépek!

Üdv.: Ildikó
morozildi
 
 


Kép

A türelem fényképet terem!
Végre sikerült!
A lányaim!
morozildi
 
 


Sziasztok!

Remélem kipihente mindenki magát a szilveszter után, már ha volt buli.

Judit: Ennek a kinai fogamzásnaptárnak hol lehet utána nézni. Én nem nagyon hiszek az ilyesmiben de kiváncsivá tettél!

Sziaszike: Ezúton szeretnék én is gratulálni óriási hajas babádhoz. Gyönyörű. Milyen baba? Tudsz szoptatni? Nem nehéz a három gyerekkel egyszerre?

Anikó: A vizsgáidhoz kitartást!

Ildi: Üdv a csapatban! Nekem egy 14 hónapos kislányom van Kittike. Mi a faluban lakunk a Szilágyi Lajos utcában kb 2 hónapja költöztünk ide. Neked a lányaid mennyi idősek? Mi a nevűk? Ovóda ügyben sajnos nem olyan rózsás a helyzet, szinte minden oviban teltház van! Legalább is anyósom azt mondja, ő a Posta közi oviban dadus. Amúgy a lányaid nagyon szépek.

Gabi: Még párhét és akkor végre vége az álomkornak, utána meg olyan leszel mint a dinamit. Legalább is nekem a terhesség második felében rengeteg energiám volt. Bár lehet, hogy Fannika elveszi azt is. Kitartás még 6 hónap és vége az egésznek.

Mindenkinek további szép napot!

Barbara és Kittike
kutasi kitti
 
 


Hello!

A kínai naptár, ha érdekel vkit! http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_01.html
Egyébként kiváncsi vagyok, de nekem mind a 2 csajra fiút írt, és most is! Lehet, hogy harmadjára bejön!

Judit

mamiblue
 
 


Sziasztok!


Köszi Judit az infot, megnéztem majd megpróbálunk ehhez alkalmazkodni a párommal.

Üdv Barbara
kutasi kitti
 
 


Hello!

Végre megoldottam a dokikérdést! Bejelentkeztem ide miklósra, remélem jövőhéten már ultrahangra is el tudok menni, és akkor végre láthatom "hármaskát"!

Ildikó: tök jó ez a kép! Sajna én béna vagyok fényképezésügyileg!:( Nekem 2 kislányom van. Matilda most januárban lesz 5 éves, Tamara meg karácsonykor volt 3.

Gyerekangolra nem jár vki? Én azt hiszem megpróbálom, hátha tetszik a lányoknak! Matildám jár modern táncra is, de szegénykém, nagyon nem hajlékony, viszont nagyon lelkes!:) De legalább hozzászokik kiskorban a mozgáshoz! Viszont az angolnak biztosan hasznát veszik majd!

Gabi: Ti mennyi idősek vagytok?

Mindenkinek szép napot!
Judit

mamiblue
 
 


Hello!

Ez olyan szép, egy másik fórumban találtam:


"Mielőtt megfogantál
volna,már akartalak;
mielőtt megszülettél volna,
már szerettelek;egy órával
azelőtt,mielőtt itt lettél
volna,kész voltam meghalni
érted-ez a szeretet csodája."
mamiblue
 
 


Sziasztok!

Lányok nem csinált valaki anno táblázatot rólunk. Mert azt körbe küldhetnénk e-mailban és akkor képben lennénk. És az újakk is beszálhatnának az adatokkal. Exelben simán meglehetne csinálni. Megmondom őszintén én vállalnám de nem nagyon van időm rá.

Amúgy én Csepeli vagyok a két lányom van 11 és 2 évesek a pocaklakom két hónapos. A kína szerint mindnek lánynak kellene lenni. Eddig bejött, apa jobban örülne egy fiúnak. Nekem mindegy.

Gabi! Csinálj egy vonalzót magadnak. Jó lenne figyelemmek követni az idő múlását.

Közvélemény kutatás: Többiek ti mikorra tervezeitek a következő babucit? Persze ha még terveztek? És mennyit?

Holnap szorítsatok nekem.

Puszika!!!!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

Judit!
A barátnőm kislánya nyáron lesz öt éves és ők a HelenDoronba járnak Miklósra.Szerintem egy vagyon,bár én nem kérdeztem soha mennyibe kerül.
Ha gondolod utána kérdezhetek.

Én személy szerint nem tartom jó dolognak magánórára iratni ebben a korban a gyereket,de ezt mindig a szülő dönti el.

Nekem szerencsém van mert a férjem orosz nemzetiségű így a lányaim születésüktől fogva kétnyelvűek.A nagy folyékonyan beszél+emeltszinten tanulja az angolt.A kicsi mindent megért de még magyarul is alig beszél.

Bebi!
A táblázatot jó ötletnek tartom,jó lenne ha valakinek lenne rá ideje megcsinálni.

Mi április óta készülünk a harmadik babára.A férjem is abban reménykedik hátha fú lesz.De én inkább mennék vissza dolgozni.

Van valakinek iwiwje?Rajta vagyok mint Morozné Garamszegi Ildikó.

Használt már valaki grépfrútmag cseppet?

Jó éjszakát! Ildikó
morozildi
 
 


Hello!

Ildikó: sajna nekünk nincs ilyen szerencsénk, ezért fogok kidobni egy vagyont nyelvórára. :) De tényleg nagyon klassz, ha valaki születésétől kezdve "tanulja" a szüleitől.

Grépfruitmag csepp, az jó! Én csajoknak is szoktam adni, csak elég drága az olyan, amelyik nem keserű!

Anikó: szorítok, de mihez is kell?

Judit

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Judit!
Visszaigazoltalak az iwiwen.
Ma vettem épp a cseppeket 3110ft-ért.Szerintem sokáig kifog tartani így talán megéri az árát.
Végül melyik nyelviskolát fogod választani?Tökölön?

Ma délután soppingolni megyünk a férjemmel. :D Már várom. :D Régen voltam csavarogni.
Karácsony előtt fejeztük be a lakásunkat így magunknak nem vettünk ajándékot.Majd ma bepótolom.

További szép napot!

Ildikó
morozildi
 
 


Sziasztok!


Sajnos nállunk sem a férjemnek sem nekem nincs nyelv érzékünk. Ezálltal kiváncsi vagyok, hogy Kittikének lessz-e. Az biztos, hogy szeretném szorgalmazni azért, hogy tanulja.

Anikó: Mi is szeretnénk második babát. De valószínű ebben az évben még csak terv szintjén lesz. Mivel itt a sulim, a házban még rengeteg tennivaló akad, és a kert is. Szóval idénre elég lesz most ez is.

Ildi: Az iwiwen megjelőltelek én is. Megnéztem a képeidet is, nagyon szép kis családod van. A cseppeket én is használtam de még évekkel ezelőtt, jó drága lett.
Milyen ajándékokat vettetek magatoknak?

Judit: Matildának a táncot tanácsolta valaki, hogy járasd?

További szép napot mindenkinek!

Barbara
kutasi kitti
 
 


Sziasztok!
Sziszike, gratulálok a kisfiadhoz, nagyon szép baba. Én is örültem, hogy nagy babát szültem, félek a piciktől. :wink:
Ildiló: üdvözöllek köztünk, gondolom nem vagyok egyedül vele, hogy azt mondom nagyon szép lányaid vannak.Hány éves korodban szülted a nagyobbikat? Nekem 2 lányom van egy 10 hónapos, Lili és egy 9+ 1/2éves Beus. Iwiwen én is fennt vagyok Bebi jóvoltából: Wágnerné Baráth Beáta.
Több babát mi (én) nem szeretnénk, szüljenek a bátrak, tiszteletem továbbra is minden kismamának. Én túl aggódós anya vagyok, és ezzel sokszor a környezetem is kiborítom én pedíg olyan vékony lettem az idegeskedéstől mint 15 éves koromban voltam. Mondjuk nem ártott, csak senki nincs hozzászokva. :wink:
Judit :nagyon szép ez a vers, jó hogy beraktad nekünk, ebben valóban minden benne van amit érzünk a gyermekeink iránt.
Barbara: láttam Kittikédet, gyönyörű kis szőke cica, nagyon aranyos és szép kislány. Ti mostanában terveztek neki testvért, vagy kicsit később?
sziasztok:Bea
bey78
 
 


Sziasztok!

Köszi a szurkolást. A szichológia szóbelim négyes lett. A munkatudomány meg irásbeli volt, majd két három nap múlva megtudom. Azt gondolom jól sikerült az is.

Most még van egy nagy hajtásom közgázból aztán ennek a félévnek vége. Kezdhetek teperni a köv vizsgákra. Borzalmas taposómalom de azért remélem megéri.

Pusz mindenkinek!!!! Írjatok!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

A tegnapi vásárolgatás jót tett a lelkemnek.Igaz csak a férjemnek vásároltunk.
Az Árkád dugig volt!Mégis mindenki azt mondja,hogy nincs pénz.
Hát tegnap nem ezt láttam.

Kicsit olvasgattam utánatok az iwiwen.Igy könnyebb nekem mert legalább képben vagyok,hogy ki hogy néz ki és mekkorák a lányai.

Tényleg!Sziszikén kívül mindenki lányos anyuka,nem?

Bea!
A lányaid neked is csodaszépek.Főleg Liliről az egyik kép nagyon tetszik nekem.
Én a nagyot 20éves koromban szültem.Ahogy utána számolok te 19 voltál nem?
Melyik butikban dolgozol?

Judit!
Matild milyen táncra jár?
Bulgária,hogy jutott eszetekbe nyáron?Jó messze van.
Mivel voltatok?

Bejelölt Csontos Anikó.De nem tudom ki ő!?

Délután moziba megyek Vikivel.Kihasználom,hogy a férjem itthon van és vigyázz Alexára.

Az idő olyan jó mintha tavasz lenne.Pedig a fát még lesem bontottam.Ez lesz a holnapi program.

Szép napot mindenkinek!
Ildikó
morozildi
 
 


Hello!

Anikó: Te nagyon ügyes vagy! Én mérlegképes könyvelőre jártam, de már a pénzügy szóbelinél feladtam, mert tudtam, hogy a számvitel nem fog menni!:(

Barbara: nem javasolta senki a táncot, csak láttam rajta, hogy szivesen mozogna. Tudom, hogy azért jó korán elkezdeni, mert így nem vesztik el a rugalmasságukat meg a hajlékonyságukat!

Ildikó: Bulgáriában voltunk tavaly és tavaly elött is. Repülővel megyünk, barátokkal, ez már szokás. De idén nem megyünk, mert 7 hónapos terhesen már nem válalkozom ilyen nagy útra! Lehet, ha jó idő lesz Balcsira megyünk. De építkezünk is, és lehet , hogy inkább itthon maradunk! Egyébként nagyon szép hely, és olcsó is , csak ajánlani tudom, klassz homokos a part és a víz is tök jó. Mi Szozopolra szoktunk menni.

Én egész hétvégén pihiztem, mert péntek este óta nagyon fáj a derekam. Most mégjobban várom az uh-ot, hogy lássam, nincs semmi baj a picivel. Mondjuk azt olvastam ,ha baj lenne, akkor véreznék, ennek pedig semmi jele szerencsére!

Üdv: Judit

mamiblue
 
 


Ja!
Csontos Anikó = Bebi
mamiblue
 
 


Sziasztok!

Először is Sziszikének szeretnék gratulálni a babához! Nagyon szép kisfiú. Ha természetes úton jött az nem lehetett semmi.

Ildi! Üdvözöllek közöttünk! Nekem egy kislányom van, őt Cintiának hívják és 15 hónapos. Mi gyakran vagyunk kint Németországban, mert párom ott dolgozik. Tényleg nagyon szépek a lánykáid. Megjelöltelek iwiwen, így minket is meg tudsz nézni, bár friss képeink nincsenek fent.

Anikó! Gratulálok a vizsgáidhoz. Nem vagy semmi, irigylem az energiáidat.

Mi most március 10-ig itthon vagyunk. Amikor eljöttünk már voltak penész problémák a lakással, így párom bérelt egy újat és már csak abba megyünk vissza, nem akarjuk, hogy Cintusnak valami baja legyen. Novemberben derült ki, hogy a fürdőben valami tömítés hibás volt és emiatt keletkezett a penész. Mi meg már mindent próbáltunk, azt hittük a mi hibánk. Na mindegy az új lakás sokkal tágasabb lesz. Meg mindkettőnk szülinapja (a 30. :? ) is februárban lesz, azt még megtartjuk, aztán megyünk.
Amúgy mostmár egy jó ideje jól vagyunk, kb. két hónapja. Próbálom ezt az állapotot fent is tartani. Most kaptunk oltást és annak még lehetnek következményei a héten, de remélem nem lesz semmi komoly. A dokinő 5-7 napot mondott. Nálatok volt valami gond a 15 hónapos oltás után?
Karácsony nagyon jól telt. Cintus sikongatott az ajándékok láttán, nagyon élvezte.
Nekünk is szerencsénk van a nyelvvel, mert Cintushoz az apja és a nagyszülők is németül beszélnek. Csak ámulok, hogy már mennyi mindent ért. Majd tolmácsol nekem. :D
Nincs valami jó cumiról leszoktató módszeretek? Csak alváshoz használjuk, de én már szeretném elhagyni. Javasolták, hogy várjak amíg kijön az összes foga, de én mindig nagyon megijedek, ha nagyobb gyerekeket is cumival látok, hogy hogyan fogom tudni leszoktatni róla.
A második babát nálunk egyenlőre még csak én szeretném. Talán majd az év vége felé.

Zsófi! Merre vagytok?

Jó éjt mindenkinek! Andi
jazmin2005
 
 


Sziasztok!

Ha jól emlékszem, még Sziszike csinált rólunk egy táblázatot kb 2 oldallal ezelőtt.
Nekem egy 22 hónapos Fanni nevű duracell nyuszim van, és június végére várjuk a kistesót. Már most fárasztó, állandóan aludnék.Tegnap este 10-kor is közölte kicsi lányom, hogy ő még nem akar aludni. Én már hulla fáradt voltam, pedig egész nap nem csináltam semmit. Férjem kamionozik, így ritkán találkozunk.

Anikó! Gratulálok a vizsgáidhoz! Csináltam már vonalzót, de nem sikerül beraknom.Egyébként a 15.hétben vagyok, és pénteken lesz a kombinált AFP vizsgálatom a Schöfl-Méreiben.

Ildi! Mi nagyon közel lakunk a Lakihegyi lakóparkhoz, a Kinizsi u. végén. Régebben írt ide szintén egy ott lakó lány, Cinka becenévre hallgatott, Timinek hívták és egy kislánya van. De mostanra már teljesen eltűnt.Babaúszásra is jártak a Camponába.

Judit! Hogy akadtatok Bulgáriára? Én Görögországmániás vagyok, igaz, most már 2-3 éve nem voltam, de előtte évente többször is.
Hova jártál mérlegképes könyvelőire?Mennyibe került, ha megkérdezhetem? Én is erősen fontolgatom a dolgot, a főiskolán már tanultam számvitelt, pénzügyet is, és érdekel is a dolog.

Mindenkinek szép napot!

Gabi

Kép

Kép
taga
 
 


Sziasztok!

Fel lendűl a topic megint elég rendesen szerencsére.
Mit tudtok tanácsolni nekem Kittike nem akar enni! Holnap lemegyünk a védőnénihez hátha ő tud valami jó dolgot mondani!
Órákig el van kaja nélkül Kitti, és borzasztóan idegesít a tehetetlenség, hogy nem tudok mit csinálni vele.

Bea: Szeretnénk neki tesót de még várunk egy pár hónapot vele, mert az iskolámat be kell fejeznem. És utána neki állhatunk dolgozni az űgyön.

Ildi: Voltatok a lányoddal moziba? Mit néztetek meg?

Judit: Bulgáriáról mi is csak szépet és jót hallottunk. Kiváncsi vagyok én is rá, talán egyszer mi is eljutunk oda. De valószinű idén is a jó öreg Balcsi marad. Fáj még a derekad?

Andi: Az tök jó, hogy Cintus két nyelven fog majd beszélni. Később ez nagy hasznára válik majd neki. Szerdán akkor várunk benneteket!

Gabi: Fanninak megy még a hasa?

Szép napot mindenkinek!

Barbara
kutasi kitti
 
 


Sziasztok!

Gabi! Írd meg a szülés várható napját és megcsinálom neked.

Én vagyok az Anikó!!! Szia! Szépek a lányaid.

Zsófi! Merre vagy?

Mindenkinek üdv! Húzok tanulni.

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!


Jól fellendült a topic én meg jól le vagyok maradva.
Először is gratulálok Sziszinek a babához, és mindenkinek Boldog új évet.

Nálunk nagyon mozgalmas volt a Karácsony, de nekem tetszett és Barnusnak is, ami a legfontosabb.

Én most az angol tanulásba húztam bele úgyhogy azért is jövök ritkán.
De majd megpróbálok mindennap benézni és felvenni a tempót:-)

Anikó!
Gratulálok a vizsgáidhoz.

További szép napot mindenkinek!

Üdv Zsófi
gezso
 
 


Sziasztok!

A mozi tegnap jó volt. A film amit megnéztük Artur és a villangók. Kezdem észre venni magamon,hogy egyre jobban szeretek mesefilmet nézni. Kezdek hülyülni. Hiába,vissza kell már mennem dolgozni.

Barbara!
Kitti miatt szerintem nem kell aggódni.Annak idején az én védőnőm azt mondta,hogy a gyerek nem hülye,nem fog éhen halni.Szerintem csak elég folyadék kell neki.Rostos!Az legalább laktat.

Judit!
Bulgáriát csak azért kérdeztem mert ismerőseim közül nem igen mennek arra felé.Bár úgy hallottam kezd fejlődni,így egy-két év és jó drága lesz.
Mi minden évben a jó öreg Jaltába megyünk.(Krím félsziget!)
Apóséknak ott van nyaralójuk így én a gyerekekkel az egész júliust általában ott töltöm.Augusztusban meg Horvátország a férjemmel.
Jaj de mennék már nyaralni!!!

Vissza olvasgattam én is egy kicsit és láttam a Cinka nevű lányt is,de nem tudom ki az.
Alexa bölcsibe jár a délutánunk elmegy avval,hogy a nagyot külön órára cipelem,így van,hogy este érünk haza.
A játszóra nem járunk le,nem sok embert ismerek még itt.

Andi!
Bátor vagy,hogy a férjed után mentél egy idegen országba.Én nem hiszem,hogy képes lennék rá.Mi lesz ha neked is elkell menned dolgozni?Ott rendezkedtek be már véglegessen?
Nekünk egyik oltástól sem lett semmi bajunk.
A cumihoz nem tudok hozzá szólni.Mindkettő lányom az ujját szopta!

Sziasztok!
Ildikó
morozildi
 
 


Sziasztok!

Végre eljutottam a dokihoz, uh-ra pénteken megyek! Már nagyon várom!

Gabi: Férjem egyik régebbi ismerősének utazási irodája van, és ők javasolták nekünk Bulgáriát! De szerintem tényleg szupi. Én 2 évvel ezelöttig, soha nem voltam tengerparton, nem ismerem Görögországot, Horvátországot sem. Illetve ott már voltunk, de csak a Plitvicei tavaknál, az is szupi hely! Mérlegképesre Pestre jártam azt hiszem kb 170 e ft volt! Egyébként hasznos volt csak a vizsgák nagyon nehezek!

Barbara: Köszi érdeklődésedet! Még mindig nagyon fáj a derekam!:( Én most siófokon néztem ki a hotel azurt, oda talán el lehetne menni május végén, mert akkor is tudnánk fürdeni , ha rossz idő lenne. Csak sajna nagyon drága. Bár én most elég jól jártam, mert szabadságon vagyok május végéig, és addig a teljes fizum megkapom, utánna már eljövök táppénzre, szerintem az is több lesz az eddigi GYES-nél! Lehet, hogy a védőnő majd vasat vagy vitaminokat fog ajánlani, az meghozza az étvágyat! Az én lányaim egész nap esznek!!! Az se jobb!:(

Ildikó: De jó nektek! Biztos jól ki tudjátok pihizni magatokat!:) Én is szeretnék majd a Balcsin egy kis nyaralót, de először a házunk épüljön fel.

Andi: nekem nagyobbik lányom cumizott! Mi úgy csináltuk, hogy mikulás elött mondogattuk neki (még nem volt 2 éves), hogy majd odaadjuk a Mikulásnak és ő elviszi egy másik kisgyereknek! 1-2 napig nyüszögött érte, de nem volt vészes, és azóta sem emlegeti. De a nyuszi is elviheti, az lesz éppen aktuális. Ezt a módszert egyébként nekem egy óvónő mondta!

Remélem hamar eljön a péntek!!!

Üdv: Judit

mamiblue
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?