Sziasztok!
Kata007
Gratulálok a fél évhez, és az elsõ fogacskához is! Mondtam is Martinnak, hogy most már haraphatják egymást a menyasszonyával kölcsönösen!
Dórika nem semmi csaj! A könyvekben azt írják, hogy az elsõ fogak 6 hónapos kor körül jönnek, erre õ produkálja rögtön a napján!
Anyukádnak jobbulást kívánok!
Marika
Szomszéd néni tegnap este szépített, mert látott normálisan szoknyában, blúzban, nem pedig kinyúlt melegítõben, és azt mondta, hogy nahát, milyen csini vagyok, nehogy jobban lefogyjak, mert sokkal jobban nézek így ki, mint régen!
Persze, én folytatom rendületlenül a fogyókúrát, mert elhatároztam, hogy ha lefogyok, veszek magamnak valami nagyon csini ruhát az áprilisi érettségi talimra! (Na, ez is jó motiváció, hogy lefogyjak!
) És szerdán mérlegelés lesz, kíváncsi vagyok!
A tali jó ötlet, de szerintem decemberben nem fog összejönni. Legalábbis nálunk ilyenkor sok névnap, szülinap van, és ugye jön a karácsony is. De a januárt lehetne egy jó kis összejövetellel kezdeni. Azon is gondolkozni kell majd, hogy hol legyünk.
A hely átadás meg akkor is így volt, mikor én vártam babát!
Ne húzd fel magad, és ülj nyugodtan!
Tetszett az ülõgarnitúrás sztori!
Kriszta
Remélem, kicsi fiad már jobban van. Hogy bírja a szúrásokat? És ez az asztmás jellegû köhögés a megfázástól van? Gondoltam Rátok este, remélem, tudtatok aludni valamennyit.
Roxi
Hát ez nem semmi, hogy 3 hetet kell várni az eredményre! És mi van akkor, ha valakinél gond van? Az is csak 3 hét múlva tudja meg?!
Ha szépen kérlek, elküldenéd nekem a 2003-as naptárt? Köszönöm szépen!
És azt elárulod, hogy a lapok összefûzését hogyan oldottátok meg?
Dodus
Remélem, akcióztok a hétvégén!
Neva
Hogy van a kis sírós királylány? Vajon miért sír ilyen sokat? És ha felveszed, megnyugszik? Vagy ilyenkor vigasztalhatatlan? Kívánom, hogy hamar abba maradjon a bümbükézés! Legalább a hétvégét tartsa tiszteletben!
Gyöngyöske
Megint tanulsz?
Panka
Ti is jól vagytok? Mostanában nagyon ritkán jössz! Bár a múltkor pont akkor írtál, mikor már majdnem megdorgáltalak, hogy Dodustól tudunk Rólad is, mert Te nem írsz!
Lécci egy táblicskut dobj fel az oldalra! Köszi!
Zoli
Üdv közöttünk! Érdekes lenne, ha egy férfi is írogatna ide!
Ha van idõd, akkor gyere, és mesélj magatokról! Négy gyermek, nem semmi! Gratulálok hozzájuk! Van egy táblázatunk, biztos láttad már, ha megadod a szükséges adatokat, Panka biztos szívesen beletesz Téged is.
SOS! Martinnak most nem ment a hasa tegnap, hogy kijött a foga, viszont estére piros lett a popsija. Nem is ez aggaszt, hanem az, hogy kicsit kiütéses is. Ez lehet a fogzástól? Néztem a száját, de penész nincs, úgyhogy nem az ütött ki a fenekén! Megnyugtatást kérek!
Jó hétvégét, és puszika! Lina, akinek szómenése van!