Új privát üzeneted érkezett!

Lyutka!
Hát, nem igazán önszántamból ment ilyen gyorsan a gyógyi-szedés! :wink: Azt mondták, hogy itt ez a tabletta, tessék szedni napi két szemet. Én meg szedtem, de majd kinyúltam! :lol:
Viszont hamar túlestem rajta! :?
Bár az igazsághoz tartozik, hogy időnként most is érzem azt a fajta "rosszullétet", bár már messze nem olyan szar.
Az eredményeidre több, mint két hónapja vársz??? :shock: Én meg még reklamáltam, hogy a sima inzulinszintre 2 hetet kell várnom! Akkor befoghatom! :roll:

Norka!
Asszem marhára igazad lehet! (mint általában :wink: ) Bár én csak tapasztalatról írhatok, mindenféle tudományos háttér nélkül! :oops:
Nekem rém lassan szokott indulni a rendszer a stimura, az ösztogénemet úgy kell berúgdosni. Viszont amikor beindul, megjelenik a tojásfehérje is, nem is kevés. Már szinte kellemetlen! :oops: És tart egészen a beültetésig. Kevés tüszőm szokott érni (először 8 , aztán 6 volt), viszont mindkétszer csak 1-1 éretlen petesejt volt, az összes többi tök szép, meg is termékenyültek beavatkozás nélkül és osztódtak is szépen. A mnyh is mindig szép volt és 14 mm-es. Tehát az elméleted áll nálam is.
Ja, és ha emlékszel rá, írtam is akkoriban, hogy nem férek a bőrömbe, olyan szerelmes voltam... :oops:
Nem kéne mégis meghozni a mensid?

Kép Kép
backa
 
 


Kellemes vasárnap délutánt! :P

Rambóka BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!
azt hiszem kitaláltam miért vagy rambóka :D , pont a napokban gondolkodtam rajta :lol: :lol:
A deded tündéri!!!
Vendég
 


Rambóka Boldog Névnapot!
Szép volt a fátok!

kavics, sajnálom! :cry:

Kép

Kép
rejo
 
 

 
 

Vöcsök ezt neked!

Amúgy nme csípem ezt a nőt(G. Ágnes), de ez találó összefoglaló:

- Nagyon fontosak a telefonbeszélgetések. Ha megtudom, hogy az utóbbi két napban állandóan porszívóznia, ablakot pucolnia kell a férjnek is, akkor tudom, hogy pár nap van már csak
- Ha megkérdezem, hogy van, és azt válaszolja, hogy még ezt meg azt meg kell csinálnia, akkor tudom, annyi időm biztosan van még
- Ha azt mondja, hogy nincs kedve elmenni sehova, nincs kedve fölhívni ezt meg azt, az már a befelé fordulás kezdetét jelenti, közeleg a szülés
- Amikor a vajúdás valóban megkezdődik, megváltozik az asszony hangszíne, reakcióideje. Előfordul, hogy azt mondja, nem kell sietnem, de hallom, hogy rohannom kell, mert olyan a hangszíne
- Ha elfolyik a magzatvíz és nincsenek kontrakciók, vagyis méhösszehúzódások, akkor megfigyeléseim szerint valószínű, hogy huszonnégy órán belül esni fog. De hogy a szülés mikor indul meg utána, azt nem tudjuk... Ha jó az étvágya, várhatóan még nem. Ha váratlanul laza széklete volt, nagyjából tizenkét óra múlva kezdődik a tágulási szak. A két utóbbi állítás általában akkor is megállja a helyét, ha nem folyt el a magzatvíz
- Ha többedszer szül az illető, és jelentkezik, hogy menjek mielőbb, mert kétpercenként kontrakciói vannak, akkor valószínűleg még nem kell menni, mert ha ezek valóban rendszeres, erőteljes összehúzódások volnának, ő már biztosan nem telefonálna nekem, hanem valamelyik hozzátartozója
- A méhösszehúzódások valószínűleg még nem az igaziak, ha beszélgetés, figyelem-elterelés hatására tíz percig, fél óráig szünetelnek
- Ha egy először szülő azt mondja, hogy óránként pisilési ingere volt egész délelőtt, most meg félóránként, akkor lehet tudni, hogy aznap várhatóan szülni fog. (Ezek már valódi méhösszehúzódások, csak a teste nem ismeri föl - egyszerre a hólyag is húzódik, ezt érzi a kontrakció helyett, de majd ha másodszor szül, ezt már helyesen fogja értelmezni.)
- Ha egy először szülő nő menstruációhoz hasonlítható érzésekről számol be, várhatóan aznap szülni fog. Ha ugyanezt teszi egy többedszer szülő nő, valószínűleg nem fog aznap szülni
- Minél többedszer szül valaki, annál bizonytalanabb abban, hogy megindult-e a szülése vagy sem. Ha valaki először szül, és azt mondja, megindult a szülése, többnyire hihetünk neki.

Kép

Kép
rejo
 
 


Backa, itt Egerben beadták a laborban a lassító-injekciót... Októberben, még mielőtt elmentem volna legelősször Tűűhöz, úgy gondoltam megcsináltatom a terheléses cukor- és inzulin-vizsgálatot, hogy minden lehetséges lelettel rendelkezzem. Lassan már az ellenőrzésre kell mennem, és még mindig nincs laboreredmény.
lyutka
 
 


Sziasztok!

Norka! :)

(közös az orvosunk, szurit kapok és clostit, mert nekifutásból nincs pé-m) :)
Most amikor voltam UH-n, a vizsgálatot végző orvos mondta, h ezt a nyh dolgot meg kell beszélnem az orvosommal. ( az első 2 stimunál ez az érték 7mm ill. 7,5mm volt) Szerinte a Closti van rám ilyen hatással. Szerdán kiderül. :)

Rambóka!

Nagyon boldog névnapot kívánok!
:) Kép

Kép
lara26
 
 


Rejó!
Köszi :) Most napok óta semmi (még hasmenés sem, igaz, csökkentettem a magnézium-adagot). Nagyon szeretném, ha holnap a ctg-n minden rendben lenne a szívhangokkal. Igyekszem tanulni - már csak azért is, mert annyian drukkoltok nekem... Takarítási láz? Le kéne szedni a karácsonyfát, de egyedül nincs kedvem, a többiek meg igazán lazán veszik. Most ugyan indulok vasalni, de "kényszerből", lennie kell vasalt ingnek, hiszen holnap megint kezdődik egy hét. Amiben az a megnyugtató, hogy megint dolgozik az orvosom :)
Vöcsök
vöcsök
 
 


Lara nekem abban a ciklusban mikor Johanna fogant, (14. nap körül volt PÉ) a 19. napon csináltak UH-t, és 6,8 mm volt az endo. lehet, hogy iszonyatos piszok mázlim volt, de megtapadt a kiscsaj, sztem ez megint egyénfüggő, hogy kinél hány mm. elég.

Szóval ne aggódj, hátha ennyi is elég lesz. Tudják amúgy vastagítani valamivel?

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo!

Nem tudom, de biztos lehet ilyent is vastagítani. :D
Majd meglátjuk 3 hét múlva.

Kép
lara26
 
 


Rambóka
Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok!!!!
Vendég
 


Kép Kép Rambóka!!!!!!!!

Lara!!!Nekem anno Eastraidol-t vagy micsudit adott a dokim a closty mellé és 3mm-ből 10,5mm lett a m.ny.-ám!
Kerek-tekergetős gyógyszeradagolós!Napi 1tbl-t szedtem!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Rambóka!

Kép

Kép
babancs
 
 


Rambóka!
Boldog névnapot!


Kép

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!

kavics, Rambóka! Pasik miatt irigykedek ám egy kicsit! Imádom az enyémet, de Ő annyira nem látja meg itthon a tennivalót... :( Ha megkérem, persze megcsinál mindent de az hogy amíg alszom fát bontson... De így is szeretem nagyon :)

Rambóka, Gergő nagyon édes! :D

Kavics :cry: :cry: :cry:

Enyém pasi beteg :cry: és egy beteg pasi... :shock:
megyek ápolgatni...

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Jó reggelt! :)

Bár hétfő van...Úúúútálom...
Nem szeretek dolgozni.Már rég rájöttem, hogy született feleség vagyok. Miért kellett nekünk emancipáció??? (persze ilyen férj mellett könnyen dumálok) :lol: :lol: :lol:

Lyutka!
Létezik ilyen??? Mégis, mit mondtak, mikor lesz kész??? Kész lesz egyáltalán??? :shock:

Lara!
Drukkolok szerdára, biztos vastagodik még! És hát ott van Rejo példája... :)

Mindenki alszik még? :(

Kép Kép
backa
 
 


nem, Backa, nem mindenki alszik. És nekem sincs kedvem melózni...brr....annnyira fáradt vagyok:( pedig hétvége volt és pihentem. és nem vasaltam :lol: 8) de!! kiválogattam a vasalni valókat, a többit elpakoltam, meg mindent szépen összehajtogattam vasalás előkészítés szempontjából...na, ez tartott 30 percig.... :?
olyan jó lenne megint pár napot otthon lenni és lustizni.
képzeljétek, híztam :? mióta tudok enni, nőtt a seggem....nagyszerű :? a hasam már így is nagy. nem tudom begombolni a nacijaimat......(na,jó, be tudom, csak nem a legkényelmesebb...)

Lara, nekem sem volt sosem vastag a nyálkahártyám!!!
Anyooo, tied pasinak jobbulást. és jó betegápolást!!!
dimet
 
 


Sziasztok !

Backa, én vagyok :wink:

Lara, valóban a Closti lehet ilyen hatással, de remélhetőleg szerdán már egy kövér nyh-át fogtok látni !!

No, feldobom a görbémet, ami nekem nem igazán tetszik.
Tegnap óta folyásom van és a pocakom úgy görcsöl, mintha meg akarna jönni :roll:

Kép
mniki
 
 


De jó, hogy itt vagytok! :)

Dimet!
Meddig fogsz dolgozni? Mert ha én egyszer végre teherbe esek, az biztos, hogy már megyek is táppénzre! Pontosabban úgy tervezem, hogy meg sem szakítom a lombikos táppénzt! :wink: Fő az optimizmus! :lol:
Még szép, hogy nem tudod begombolni a gatyát! :wink: Elvégre ketten vagytok benne! :lol:

Niki!
Ez egy irtó király görbe! Nem szeretném elkiabálni, de ez az 5.dpo-s esés tisztára beágyazódásos, nem??? És szerintem a folyás meg a görcsölés is jó jel! Jaj, olyan izgi! Drukkolok Neked nagyon! :)

Kép Kép
backa
 
 


Sziasztok!

Dimet, köszi, Apa alakulgat... :) vasalás :lol: ezt én is így szoktam előadni! Brrr... de utálok vasalni... :twisted:

Niki! Naggyon gyanús!!! Hőesés az ötödik napon, mensiszerű érzés, folyás... ez beágyazódás-gyanús! :D Nagyon szorítok!!!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Niki,

hát pedig épphogy nagyon ígéretes a görbéd!! :shock:

Mikor szokott a nyák lenni? Kissé el vagyok keseredve. Reméltem, h megúszom a Norcolutot. Ugyanis szombaton, 1 napig tök egyértelmű nyák volt, még bugyimban is. Erre ma reggel megmértem a hőt, és még sosem mértem ilyen keveset: 36,3 - 36,4. :shock: Nem értem... nekem az alaphőm 36,6-36.7. Azóta nincs nyák... asszem nem úszom meg mégsem. :( Csak valahogy tartok attól, hogy összezavarok bent valamit.
Vendég
 


Backa, aranyos vagy, hogy így drukkolsz.
Majd 1 hét múlva talán én is izgulok, ha addig nincs barnázás és a hőm is fent lesz.

Szerdán megyek terheléses vércukor/inzulin + hormonvizsgálatokra, nagyon kíváncsi vagyok az eredményre...
mniki
 
 


Anyoo, látom Backával 3-an közel vagyunk a ciklusban :lol:

Norka, bár én nem értek annyira hozzá :wink: nem lehet, hogy ez csak egy "tisztulásos valami" volt ? Nem tudsz elmenni UH-ra ?

Csajok, ezt el kell mesélnem :lol: Tegnap az uram délután kifakadt, hogy kihasználtam, majd eldobtam, csak 1 hétig kellett nekem :shock: Mondom MI van ?! Hát az édes uramnak elvonási tünetei vannak :lol: de most mit csináljak, ha a libidóm szinte nullára esett pár napja ? :oops:
mniki
 
 


niki, lehet te is úgy jársz mint én :lol: (legalábbis nnnagyon remélem és drukkolok is!!!)
elmész hormonvizsgálatra és gondolkozhatsz/hatunk a "felborult" hormonrendszeren :lol:

ááá, még nem akarok táppénzre menni, vagyis úgy lenne jó,hogy 2 hét meló, és egy-egy hosszú hétvége. ki is lennék békülve vele.
de most megyek a leendő háziorvosomhoz, mert átíratkozom ide pestre.

ja, az hogy van, hogy a szabijaimat idén hogy vehetem ki? az összeset kivehetem mielőtt elmegyek szülésre?? vagy ez hogy működik???
dimet
 
 


szegény férfiak....hooogy kihasználjuk őket :lol:
dimet
 
 


Norka!
Szerintem sokszor csúszik a hő és a nyák egymáshoz képest. Igazából azt mondják, nem 100%-ig megbízható jelek ezek. Szerintem lazán lehet egy pé-d. :wink: Esetleg egy uh nem menne?Csak a bizonyosság kedvéért. Aztán ha mégsem, mehet nyugodtan a Norcolut. Abszolút megértem, hogy kihagynád, kár lenne linkre beszedni!

Niki!
Cn szempontjából vagyunk csak közel, sajna! Sokért nem adnék egy olyan görbét, mint a tiéd! Felteszem az enyémet, mindjárt meglátod, miről beszélek! :roll:
Ez a libidó-esés ismerős! Nekem beültetés után mindig ez van! Mások kérdezik, hogy szabad-e olyankor együtt lenni, én meg csak lesek! Pedig állítólag segíti a beágyazódást...A férjeden jót röhögtem! :oops: :lol: Bár nem csoda, ha néha tenyészbikának érzik magukat... :lol:

Kép Kép
backa
 
 


Jaj, persze hogy elfelejtettem a görbét! :roll:
Majd most!

Dimet!
A szabi-ügyben sajna nem tudok segíteni. Végig szeretnél dolgozni?

Kép

Kép Kép
backa
 
 


Sziasztok!

Boldog Ramóna napot!
:D


Backa, régen én is azt gondoltam, hogy táppánzen leszek majd terhesség alatt. Aztán amint teherbe estem, meggondoltam magam. Nagyon jó volt úgy dolgozni, hogy már nincs stressz, nem érdekelt annyira a dolog, sokkallazábban, de azért a társaság megvan. :)

Én szeretek vasalni, csak mostanában fájnak a lábacskáim. :(

A bugyimban nekem is van folyamatosan ilyen nyákszerű. ??????????????

Rejóka, érdekes amit írsz a szülés előtti állapotokról. Én mindig ellentmondok az ilyeneknek.
Én állandóan úgy érzem, hogy pisilnem kell, mondjuk néhanapján, vagy mindennap egy kicsit mint menszi előtt. Viszont tényleg még el kéne intéznem egy pár dolgot, úgyhogy még a héten ne jöjjön a babóca.
Befelé is fordultam, folyton csak magammal foglalkozom. sajna már egy jó ideje, bocsánat ezért mindenkitől!
Viszont egyetlenegy dolgot nem tudok elképzelni: én sosem fogok porszívózási rohamot kapni!!!!!!!!!!!!!!!!
Viszont holnap hűtőt olvasztok. :)
Nja, tippeljetek csajok, mikor fogok szülni???????????????

Képzeljétek valszínű találtam szülésznőt is. Ma keresem meg, vagy telefonálok neki.

Assze jó lenne már túl lenni rajta, a babácskám miatt is izgulok, nehogy valami baja legyen. Nem mozog valami sokat. Mondjuk sosem volt 1 örökmozgó, de mostanában még annál is kevesebbet.

Vöcsök, egyben vagy még?
csillagfény
 
 


ha már íg együtt vagyunk hárman a ciklusban, én is felteszem az én görbémet!

Kép

Holnap megyek Tűűhöz a 116-os inzulinommal :shock: megbeszélni a továbbiakat... Mi a márciust lőttük be Apával :oops: mert a kínai fogamzásnaptár szerint akkor lesz fiunk és Ő nagyon azt szeretne...

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!

Betermeltettek ám! :lol:
Rambóka először is Boldog Névnapot Neked! :lol: Másodszor..... :lol: Olyan kétértelmű voltál..... Olvasom, hogy "bevallod" Rejokának, hogy ti is "úgy" védekeztek. Következő sor: "becupp-kicupp". :lol: :lol: :lol: :lol: Így jár aki munkahelyről netezik, s felületes olvas. :lol: :lol: :lol: Az sem semmi, hogy azért humort el nem veszítve, feltört belőlem a röhögés. Főnököm pont velem szemben ült... Tudom, nem voltam hiteles, de azt mondtam neki, hogy eszembe jutott egy hétvégi történés... :lol: :lol: Nyaljon sóbányát amúgy!
Gergő.... hm. Hát sárga, sárga, s sárga vagyok miatta. :lol:

Nem vagyok szegedi, viszont Szeged cirka 15 percre van tőlünk. S szedem a metformint. 8,5 hónapja, perpill 3* 500 mg (meg egy kicsi :oops: ). Köszi a tippet, megkeresem ezt a doktornőt!

Írtam Petrányinak. Nem tudok elég hálás lenni a pcos.hu-s honlap készítőinek!!!!

Hát lányok! Sosem tettem még fogadalmat újévkor. Most ellenben igen. Még pedig azt hogy heti egyszer igenis muszáj vasalnom. :lol:
Kissé leterhelt a vasalás két ünnep közötti szabin.... :roll:

Kavicska hát azért mást vártam.... :wink: Na de ne legyek telhetetlen ugye? :lol:

Lyutka ez a két hónapos inzulinra várás nagyon nem normális. Nekem is kész volt, csak éppen elfelejtettek értesíteni arról, hogy személyesen kell bemennem az eredményért. :roll:
16-án megyek érte.

Csakegy hát én szívesen csatlakoznék hozzád, viszont távol állok a tudásodtól. Én még ott tartok hogy számolom nagyban hogy mennyi szénhidrátot fogyasztok el. Próbálok egy összesen 160 g-ot elfogyasztani. Mondjuk arról sincs lövésem, hogy elég-e vagy sok-e az a 160 g nekem....
Diabetes szaki véleménye szerint (ránézett az cukor és inzulin eredményeimre) endrokines eset vagyok. Menjek az orvosomhoz.
Hm...... Petrányi doki válaszlevelét kellene elolvasni.......
Így aztán olyan CH, meg indexesek sora-egész távol áll tőlem. Próbálok minél többet olvasni erről.
Nemsokára bevezetik otthon is netet - remélem megérem. :lol:

Jah! Egyszerűen nem értem: fogytam. De amit leadtam a pocakból, az feljött cicire! Éjjelente nyögök minden megfordulásnál azzz zzzuuram szerint. Fájnak a melleim.

Szisza szeretjük a lendületet, gyere minél többször! :lol:

Okriszti! hát egy nagy-nagy kalappal neked a vizsgára...

Mikor szültök már kismamik?? :lol:

Bee

S ahogy Rejoka írta: napfényeset mindenkinek! :lol:

ui: kivettem a tickeremet! Csakegy után szabadon, optizmus-rulez alapján úgy gondoltam, hogy erre a tizenegy-két napra már nem keresek magam egy új tickeret! :lol: :wink:
beebeey
 
 


Hú, 3 perc termése :shock: pedig folyamatosan vagyok!

Csillag!
Hányadik hét? Asszem, ha keveset mozog a pici, az már jelzésértékű! :wink: Izgis nagyon!
Porszívó-ügyben megértelek. inkább 6 wc-pucolás, esküszöm...
Hát, nehezen tudom elképzelni, hogy mégis dolgozni akarjak majd! Ahhoz tényleg durva hormonális változások kellenének! :lol: Aztán ki tudja?! :lol:

Anyoooka!
Hasonlítsd össze a görbéinket! :lol: Mindjárt jó kedved lesz! Nekem nagyon tetszik a tiéd! Az inzulinod viszont nem annyira! Én is várom az enyémet, remélem nem lesz túl gáz!

Bee!
Megint hangosan röhögök itt egymagamban! :lol: a felületes olvasásodon. Hát igen, az valóban elég megbízható fogigátlás! :lol:

Kép Kép
backa
 
 


Bee, olvastam amit neked írt Petrányi. 8) Hogy mások helyett is szégyelli magát. :( Ugye azt neked írta?
Pé-d nem lehetett, hogy fájnak a cickók?

Backa, tök jó hogy mostanában megint írsz. UH-ra hova a csudába menjek el most rögtön egy babával a nyakamban? :D

Tulajdonképpen hagynom kéne az egészet a francba és beszedem a progit, nem agyalok itt tovább. Csak valahogy... valahogy azt reméltem, hogy szülés után, 1-2 hó metforminozás után könnyebb lesz... :cry: De nem, Norkának muszáj minta PCOS-osnak lennie, és mindenért megküzdeni. :(
De nem sajnáltatom magam, igazatok van, gusztustalan, hogy itt sírok egy baba mellett. Megrázom magam és letojom. Legfeljebb én is várok 1-2 évet kistesóra.

Zsizsik, majd ha jössz, meséld már el, hogy intézted el Csepelen a vérvételt. Odavitted a vért? Nekem nem veszik le??

Ginuska, mi a helyzet??? Mikor mész Uh-ra??
Vendég
 


Csillag! A végén már egyre kevesebbet mozog a baba, szerintem közel van már a nagy nap! És a hűtőolvasztás... :wink: :lol: szerintem hamarosan!!! :wink:
Én a végén ülve vasaltam... :oops:

Nem annyira jó egész végig táppénzen lenni!!! Egyéb okok miatt ahogy kiderült hogy lesz Dorka, otthon voltam és iszonyú lassan telt el így az idő!

Backa,hidd el, lesz Neked is hasoló görbéd!!! Remélem az inzulinod nem lesz annyira durva mint az enyém! (bár azt hallottam hogy itt ezt eddig nem sokan tudták felülmúlni...)

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Norka!
Aranyos vagy! :)
Ja, az uh még nekem is nehéz ügy, el tudom képzelni, milyen lehet babával! Apropóóó! Régen láttuk Bogikát! :evil: :lol:
Engem újabban mindig el akarnak küldeni a p..ba, mikor megtudják, hogy Kaálizok. Azt mondják, csináltassam a vizsgálataimat ott. :evil: A múltkor egy 3. napi hormontükörért, meg egy sima inzulinért jóformán könyörögnöm kellett. Pedig miért ne kérhetnék ilyet csak úgy, nem? Sőt! A dokimnak kéne kérnie, ismerve a bajomat! Lehet, hogy ezentúl le kéne tagadni a Kaálit???
Miért lenne gusztustalan??? :roll: Attól, hogy Bogi van, nem kell ám a sor végére állnod! Jut itt gyerek mindenkinek! :lol:
Olyat nem lehet, hogy pár nap múlva elkezded a progit, aztán teszt, és meglátod abba kell-e hagynod? :wink:

Kép Kép
backa
 
 


Backa, Norka,
jóformán minden vizsgálatért jópofizni, vagy éppen könyörögni kell, majdnem hogy rá vagyunk kényszerítve a "füllentésre".

Norka
Ami tuti, hogy a kispesti SZTK-ban van nőgyogyi is egész nap, meg UH is, de gondolom nem az a baj, hogy nem tudod hova menjél, hanem hogyan.. :(
Esküszöm, ha nem dolgoznék, átvállalnám Bogit megőrzésre, vagy elkísérnélek :wink:

Anyoo, a görbuszod nagyon jóó !!! Digitálissal méred ?

Backa, igen, megértelek :( Úgy tűnik nincs még pé-d, bár ha holnaptól 36,8 felé menne tartósan a hőd.. :wink:

Csillagfény, a hűtőolvasztáson jót vidultam, ez tulajdonképpen takarítás, nem ? :lol:
Már nincs sok időd, az tuti :lol:

Most megyek enni, mert már émelygek :?
mniki
 
 


Backa! ha véletlen rendeződne a PCO/inzulines bizniszem, akkor megrögzött hazudózás miatt fogok orvoshoz járni. :lol: :lol: :lol: Én velőből letagadnám. :oops: :lol: :roll:

Norka bébi ejnye! :lol: Küldök egy virtuális papírzsepit, jó??
Mikor belibbentem erre a fórumra tavasszal, egy Norka nevű lány azt mondta, hogy: t ü r e l e m! :lol:
Ne viccelj már! Hát kivel osztanád meg (akár nega, akár pozítiv) gondolataidat, gondjaidat, ha nem velünk??? :lol: Ne önostorozz magad! Árt a szépségnek!
Nem akartam bemásolni, de meggondoltam magam. (Nem akartam a hangulatot kelteni):

"Kollegáim hozzáértetlensége bámulatba ejtő, manapság komoly erőfeszítés kell ahhoz, hogy valaki teljesen elzárkózzon a tudomány haladásától. Az anyagcserezavar PCOS-ben valóban természetes, de az nem, hogy egy orvos ne akarna tenni ellene semmit! Szégyellem magam kollegáim helyett is."

Ez Petrányi doktor bácsink válasza volt. Viszont probálok egy "reménybe" kapaszkodni. Kisebb testnek, kevesebb inzulinra lesz szüksége. :lol:

Norka! Hát ez a pé-s dolgot nem értem. Most nekem az inzulinom miatt nem lehet pé-m??? :roll: Uais nem tudom másra fogni a cicifeszt, mint pé-re. Meg úgy viselkedik a testem mint máskor nem szokott. :roll:
Egyébként megírom majd holnap Petrányinak, hogy a HbAc1-m jó, meg a tsh-em is. Mind határértéken belül van. Öröm az ürömben. :lol:

Bee
beebeey
 
 


sziasztok!

Dimet!
Szabit csak időarányosan lehet kivenni, előre nem, tehát csak annyit, amennyi abban az évben a ledolgozott idő után jár.
Nekem még maradt 4 napom, de arra is azt mondta a főnököm, nem kell megszakítani a táppénzt, majd kiveszem utána.

Backa!
Azt hiszem, Te kérdezted, hányadik hétben vagyok.9.-ben.
Megértelek,hogy egyből táppénzre mennél, én nem így akartam, de így alakult, és már nem bánom, mert annyi mindenre van időm, persze ez magával vonja azt is, hogy sokszor meg tologatom a dolgokat, mert tudom, hogy holnap is lesz nap.De azért jó itthon.

Anyooka!
Ez a görbe nagyon jó, még egy kis rásegítés az inzulinra, és minden megy magától.

Norka!
Én mikor mértem a hőmet, nekem a nyákos napon alacsony volt, és csak utána emelkedett, szerintem nézd meg holnap mi lesz a helyzet.

Niki!
A tüneteid nagyon igéretesek, várom a + tesztet!
Az én férjemnek is elvonási tünetei vannak, mert most nem lehetünk együtt, és csak azt szokta tőlem kérdezni:" A mór megtette kötelességét, a mór mehet?" :lol: :lol:

Csillagfény!
A hűtőolvasztás is takarításnak számít!!! :D

Lyutka!
Nálatok ennyit kell várni az inzulinra?Nekem levették anno, és mondták, hogy az eredményt két nap múlva küldik a dokinak.

Rólam:
Volt itt a védőnő, nagyon aranyos, adott egy csomó olvasnivalót, újságot.Erről jut eszembe, Dimet, hogy az egyik újságban olvastam, hogy gyomorégésre lehet bevenni terhesség alatt a Rennie Antacidumot.
Jövő héten megyek az első vérvételre, meg toxoplazma vizsg.-ra.
ezoterike
 
 


Ja, és jut eszembe, írtam Petrányinak, gondoltam még egy véleményt kérek a metformin szedésről, és írta, hogy van egy Rambóka nevezetű hölgy, vegyem fel vele a kapcsolatot, ő végig szedte, és már boldog anyuka :D :D :D
ezoterike
 
 


hm, akkor csak időraányosan vehetem ki a szabimat? de honnan tudjam meddig fogok dolgozni????? :?

Bee: igen, ezt a részt (pont ami bemásoltál) felolvastam férjemnek, hogy mennyire lelkesen, vehemensen válaszolgat nekünk Petrányi :lol:

ezo, igen, tudom. szedem is a renit. de nem ér semmit sem. max. 5 percig:)

beettem ebédre: spenót+pulykafasírt. nyami.
mit ettetek ebédre?
(látszik,hogy jobban vagyok, ezért hízok :lol: :? )
dimet
 
 


Hát én nem tipikus ebédnek valót ettem: melegszendvicset tejeskávéval :oops:
Én is hízom, tegnap az uram ráállított a mérlegre, mert azt mondta már sokat híztam.Én azért ennyire nem veszem észre, de tény , hogy a nadrágok már kevésbé érnek össze rajtam, illetve már csak kettő an amit tudok használni, de azt sem tudom meddig.
Még a végén kénytelen leszek beszerezni kismamanacit :D :oops:
Mikor múlt héten voltam a melóhelyen, főnököm megjegyezte, hogy "Már látszik!!!" Én meg mondtam neki, hogy még nem a baba látszik, csak a hájam :lol: :lol:
ezoterike
 
 


Sziasztok lányok!

Fúúú, alig bírtam a hétvégi termést átolvasni, úgyhogy bocsi, ha kifelejtek valakit, mert menet közben dolgozom is.

Rambóka! Boldog nevenapját kívánok, így elkésve! Én annyira béna vagyok, hogy kiváncsi leszek rá, hogy sikerül valami szépet feltöltenem é?



Amúgy bocsi a cisztás kavarás miatt.... :oops:
Viszont keményítővel kapcsolatban kérdeznék....keményitőből egy főzelékhez elég mondjuk fél kanál, de lisztből nem olyan sűrűűű, azért ezzel lehet spórolni, vagy nem? :shock:

Ezoterike: én sem pesti vagyok, mégis felmentem Tűűhöz, mert muszáj volt! kb 100 km. Te messzebb?

Norka: ez a pcos rendelés elég jó hír nem?

Kedves Rambóka! Kép
szisza30
 
 


Nekem messzebb.Zala.
De ahogy nekem Petrányi visszaírt, lehet, hogy ismeri a diab dokimat, így lehet, hogy szerencsém lesz.Egyébként meg szedem a saját szakállamra, de akkor se hagyom abba, csak akkor lesz baj, ha nem írják fel, és elfogy ami itthon van.
ezoterike
 
 


dimet, paradicsomos káposzta virslivel

niki, igen digitálissal .Általában a lányom ébreszt, átjön közénk és ő kapcsolja be és dugja a számba... :lol: :lol: :lol: szereti ahogy csipog... :) Na és jobb mint az ébresztőóra, reggel fél 7-kor ébresztő...:D

ezo, gratula a kiskönyvhöz!!! :)

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Ginuska :?: :?:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


hú, de eltünt mindenki :)
tornáztam rubint réka:légy bombajó kismama-ra :lol: 8)
nem volt gáz, és tök laza. csak annyit akartam megnézni mit tornázhatok.
most megyek és bevacsizok :lol:

gina, mi van veled? emiljeimet megkaptad???

jó éjt mindnekinek!!
ja, Rambóka. mgkaptad az ábrát? vagyis a nyersanyagot???
dimet
 
 


Dimet!

Ez a Rubint Rékás torna tényleg laza???
Mert én meg azt hallottam róla, hogy elég kemény.
Te szoktál a terhesség előtt is tornázni,
mert én nem, ezért gondolkodtam valami könnyebb tornán, és ezért sem mertem ezt a kazit megvenni, nehogy túl sok legyen nekem.
ezoterike
 
 


Csillag!
Még egyben vagyok.
Ma megint alacsony volt a bab szívhangja (116/min) - el kellett mennem uh-ra is... Ott megint mninden rendben volt. Ott töltöttem az egész délelőttöt. És közben végig fájásaim voltak, de ez nem tűnik fel senkinek... Képzelődöm??? :shock:
Vöcsök
vöcsök
 
 


Sziasztok!

Csajok!
Köszönöm a névnapi jókívánságokat! :D
Meg Gergő is a dícséreteket! :D

Az andrológiával kapcsolatban anno a párom megjegyezte, h. ő nem érti, h. a mintanyerő helységet miért kisbabák fotóival díszítik, ő speciel a pucér nénikre jobban bukik!!! :lol:

Pharmatexnél nem az volt a probléma, h. nem vártátok ki az előírt 10-15 perc feloldódási időt? Mert az úgy tényleg bőrradír lehet! :shock:

Vöcsök!
Szerintem te még meg fogod csinálni a vizsgádat! :wink:

Kavics!
Totál olyan a görbéd, mintha két 28 naposat összeraktak volna! Az elsőnél volt vmi halvány próbálkozás a 14. napon, de nem volt ovuláció, viszont meg sem jött, hanem egyből folytatódott a köv. ciklusban. Asszem Csakegynek voltak ilyen görbéi.
Nem lehet, h. vmi miatt nem akar működni az egyik petefészked?
Ha legközelebb UH közelében jársz nézesd meg, h. nem mindig csak ugyanabban a petefészkedben van-e érő tüsző?

Lara!
Nem akarsz adni egy kis időt a metforminnak? Hátha hamarabb célt érnél vele???

Rejo!
Érdekes módon nálam egyáltalán nem jött be ez a Geréb Ágnes féle szöveg! :shock:
Eszem ágában nem volt takarítani! :lol:
Befelé fordulás helyett kalandparkoztam, meg szüreteltem (na jó nem tevőlegesen!). :lol:
Nem rémlik, h. hasmenésem lett volna szülés előtt!
Olyan simán kitágultam kétujjnyira az 5 perces kontrakciókkal, és én beszéltem a szülésznőmmel telefonon, nem a párom.
Az viszont tény, h. amit egész nap a gyerek rugdosásának éreztem, azok valószínűleg fájdalmatlan méhösszehúzódások voltak. :shock:
Kíváncsi vagyok a többiek miről számolnak majd be!!!!

Anyoooka!
Jobbulást a párodnak!Gyógyítgassad, ápolgassad!

Dimet!
Sosem értettem, h. miért kell a vasalásra váró ruhákat összehajtani! :lol:
Ennél már csak az érthetetlenebb számomra, h. miért kell a kivasalt ingeket újra összehajtani! :shock:
Gyomorégésre tej és még több tej! Én korábban utáltam, de terhesség alatt isteni érzés volt, ahogy a hideg tej végigfolyt a felmart nyelőcsövemen! :D

Norka!
Nem fogsz összezavarni semmit, hanem tiszta lappal indítasz. A mellcisztáid is arra utalnak, h. progeszteronért sikoltozik a tested! Nem jó, ha ilyen sokáig ösztrogénhatás alatt áll a női szervezet, mindenféle csúnya dolgot tud csinálni (most inkább nem vészmadárkodom!). A szerencsétlen metformin meg nem fog tudni áttörni rajta!
Kapdosd be a Norcolutot, és kezdj új évet ebben is!
Megértem az elkeseredésedet, én is így voltam, amikor a párom közölte, h. apró pattik serege borítja a hátamat, akkor esett le, h. ebből a sz.rból nem lehet végleg kigyógyulni! :evil: Pedig reménykedtem! :cry:
De mire én visszamegyek dolgozni, te már a kistesót fogod növesztgetni a pocódban és megalapítjuk a PCO-s kismamák klubját!

Mniki!
Lehet, h. rosszul emlékszem, nem neked volt legutóbb 19 napos ciklusod? Ha igen, akkor lehet, h. egy kis Utrogestan nem ártana! Bocs, ha tévedtem, szenilis vagyok! :oops:
Szóval kifacsartad apát??? Erre hozzászokott a jóhoz???? És most követeli???:lol: :lol: :lol:

Beebeey!
Tessék alaposabban olvasni!!! És előre gondolkodni alibin, ha kitörne belőled a röhögés! :lol: :lol:
Hiperprolaktinémia is okozhat cickónövést! :!:

Ezoterike!
Ezek szerint már hivatkozási alap vagyok????? :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Vöcsök!

Köldökzsinór véráramlást néztek? Lepény érettségi fokát??? Eddig is ilyen alacsony volt? Már úgy értem a korábbi UH-okon.
Én tényleg nem ijesztgetni akarlak, de nem nézetnéd meg magad másik dokival is??? Kérlek!!! :shock:
Ha máshogy nem megy, akkor menj be ügyeletbe, h. szerinted fájásaid vannak, max. elhajtanak a csodába, de lásson mégvalaki!
Tudod, egy orvos nem orvos! :!: :!: :!:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


jaj, te szegény vöcsök, 2 in 1...gondolom tiszta ideg is vagy :?
nagyon drukkolok,hogy minden jól menjen :)

ezo, én régen tornáztam nagyon sokat rubint rékára. (a 3. dvd-je iszonyat bruti, tesi tanár szakos barátnőmmel sem tudtuk végig csinálni)
de mostanában keveset mozogtam, de ez a kismamás tornája tényleg nem kemény. 20 perc csak. és ha nem ismered ezeket a gyakorlatokat, akkor is párszor megcsinálod, utna réka nélkül csinálhatod, a Híradó közben emelgetve a lábaidat :) én majd magamtól fogom csinálni, csak megnéztem miket nem lehet.
és eldöntöttem,hogy miden este tornázok 20 percet. mert jól esett.

úgyhogy mindnekinek ajánlom :) el van osztva egyébként a 3 trimeszter szerint. ez a rubint réka csak a hasára hízott, de azt is csak a gyerek miatt :) mondjuk, ez a szakmája :) de az feltétlenül jó ötlet,hogy egy kis napi torna jót tesz.....
abbafejezem, megnézek egy Szívek szállodáját :)
Jokaliza, beszereztétek a 24-et????
dimet
 
 


Rambóka, elárulom miért hajtogattam össze a vasalnivalókat: tudtam,mire összehajtogatom őket megunom az életemet, nem leszkedvem vasalni, viszont ráfoghatom a hajtogatásra, hogy Hűűű, de kidolgoztam magam és már nincs is erőm vasalni....ma sem fogok. :twisted: vesszenek a vasalt ingesek..... :lol:
dimet
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?