Sziasztok!
Csajok!
Köszönöm a névnapi jókívánságokat!
Meg Gergő is a dícséreteket!
Az andrológiával kapcsolatban anno a párom megjegyezte, h. ő nem érti, h. a mintanyerő helységet miért kisbabák fotóival díszítik, ő speciel a pucér nénikre jobban bukik!!!
Pharmatexnél nem az volt a probléma, h. nem vártátok ki az előírt 10-15 perc feloldódási időt? Mert az úgy tényleg bőrradír lehet!
Vöcsök!
Szerintem te még meg fogod csinálni a vizsgádat!
Kavics!
Totál olyan a görbéd, mintha két 28 naposat összeraktak volna! Az elsőnél volt vmi halvány próbálkozás a 14. napon, de nem volt ovuláció, viszont meg sem jött, hanem egyből folytatódott a köv. ciklusban. Asszem Csakegynek voltak ilyen görbéi.
Nem lehet, h. vmi miatt nem akar működni az egyik petefészked?
Ha legközelebb UH közelében jársz nézesd meg, h. nem mindig csak ugyanabban a petefészkedben van-e érő tüsző?
Lara!
Nem akarsz adni egy kis időt a metforminnak? Hátha hamarabb célt érnél vele???
Rejo!
Érdekes módon nálam egyáltalán nem jött be ez a Geréb Ágnes féle szöveg!
Eszem ágában nem volt takarítani!
Befelé fordulás helyett kalandparkoztam, meg szüreteltem (na jó nem tevőlegesen!).
Nem rémlik, h. hasmenésem lett volna szülés előtt!
Olyan simán kitágultam kétujjnyira az 5 perces kontrakciókkal, és én beszéltem a szülésznőmmel telefonon, nem a párom.
Az viszont tény, h. amit egész nap a gyerek rugdosásának éreztem, azok valószínűleg fájdalmatlan méhösszehúzódások voltak.
Kíváncsi vagyok a többiek miről számolnak majd be!!!!
Anyoooka!
Jobbulást a párodnak!Gyógyítgassad, ápolgassad!
Dimet!
Sosem értettem, h. miért kell a vasalásra váró ruhákat összehajtani!
Ennél már csak az érthetetlenebb számomra, h. miért kell a kivasalt ingeket újra összehajtani!
Gyomorégésre tej és még több tej! Én korábban utáltam, de terhesség alatt isteni érzés volt, ahogy a hideg tej végigfolyt a felmart nyelőcsövemen!
Norka!
Nem fogsz összezavarni semmit, hanem tiszta lappal indítasz. A mellcisztáid is arra utalnak, h. progeszteronért sikoltozik a tested! Nem jó, ha ilyen sokáig ösztrogénhatás alatt áll a női szervezet, mindenféle csúnya dolgot tud csinálni (most inkább nem vészmadárkodom!). A szerencsétlen metformin meg nem fog tudni áttörni rajta!
Kapdosd be a Norcolutot, és kezdj új évet ebben is!
Megértem az elkeseredésedet, én is így voltam, amikor a párom közölte, h. apró pattik serege borítja a hátamat, akkor esett le, h. ebből a sz.rból nem lehet végleg kigyógyulni!
Pedig reménykedtem!
De mire én visszamegyek dolgozni, te már a kistesót fogod növesztgetni a pocódban és megalapítjuk a PCO-s kismamák klubját!
Mniki!
Lehet, h. rosszul emlékszem, nem neked volt legutóbb 19 napos ciklusod? Ha igen, akkor lehet, h. egy kis Utrogestan nem ártana! Bocs, ha tévedtem, szenilis vagyok!
Szóval kifacsartad apát??? Erre hozzászokott a jóhoz???? És most követeli???:lol:
Beebeey!
Tessék alaposabban olvasni!!! És előre gondolkodni alibin, ha kitörne belőled a röhögés!
Hiperprolaktinémia is okozhat cickónövést!
Ezoterike!
Ezek szerint már hivatkozási alap vagyok?????