Sziasztok!
Norwell, hát Peti nem ér Kende nyomába.
Egyébként Peti olyan, hogyha minden OK nála (tiszta a pelusa és nem éhes vagy fáradt), akkor mindekire vigyorog, aki rámosolyog.
Fogacskához gratula, nálunk még csak nyálömlés van...
Reni, lehet, hogy hülyén hangzik, de az se biztos, hogy Peti igényelné a szopit főzi után, ha Te nem vagy ott. Enyim gyerek nagyon ritkán iszik pl.
Ja, a hormonjaim nem fognak rendbe jönni, csak gyógyszerrel. De most kivizsgál a "felnőtt" doki is rendesen, így tisztában lesz velem.
A kanálutálat a gyógyszer miatt van, ez 100%, nálunk is így volt, de miután nem kapott gyógyszert, szépen visszaállt a kanálból evésre.
Szupik az új képek! Nekünk nincs járókánk, csak "lapos" ágyunk.
A rizstej speciálisan tejérzékenyeknek van kitalálva, én eddig csak "bioboltban" láttam, vagyis azt hallottam, hogy ott lehet kapni.
A fiad jól bírta az éjszakát. Habár Peti is evett nyolckor, bealudt a kajcsi után azonnal, beletettem az ágyába, ott nyekergett egy kicsit, de elaludt, hajnali kelés se volt, és fél kilenckor reggelizett.
Pil, energy feladva! Csak el ne vesszen a postán.
Egyébként mi lenne, ha ülés közben elvennéd tőle, amivel épp akkor elvan, és előrébb tennéd kb. 2 méterrel?
Ahogy írtam, az ivás nálunk is gond...de lehet, hogy kivadászom a csőrös poharat a szekrényből, hátha az szimpibb lesz Petinek.
Ferivel én is régen voltam már kettesben valahol, én leginkább egy étterembeli vacsira vágyom...de most, hogy anyum kórházban van, ez lehetetlen. Na meg ha Feri hazaér a munkából, ő állandóan fáradt, már jópárszor megkaptam, hogy neki ez "jár", mert ő dolgozik.
Doren, ismét itt.
Kitti, nálunk az a baj, hogy én jobb szeretném, ha Peti cumisüvegből vagy pohárból inna. Kanállal szerintem ő is elfogadná...
Nálunk ma Peti saját készítésű kajcsit kapott...tegnap pacsmagoltam neki krumpli-cékla-csirkemáj keveréket, megette.
Wawel, ha teát akarsz adni, akkor szinte tökmindegy milyet veszel, a lényeg, hogy ne legyen benne fekete tea. Létezik babatea (Herbária), ezt én a gyógynövényesnél vettem, egy doboz kb. 350 Ft nálunk.
Bea, nézd a dolog jobbik oldalát, legalább többször nem lesz Kolos bárányhimlős. Egyébként szinte bárhonnan összeszehedtétek, mert nem feltétlen látszik egy gyereken (felnőttön), hogy épp himlős. Szerintem ki lehet vinni nyugodtan, de közösségbe nem vihető.
Neked is szól, hogy a Babamosolynak van babateája.
De nálunk leginkább a forralt víz jön be, 2 dl-be teszek 1 db natúr szőlőcukor pasztillát (kicsit zavaros lesz tőle).
Ja, én is tehén vagyok...de a férjemet nem zavarja, csak engem, de ez a hormonjaim miatt van. Addig meg akármit is csinálhatok, egy deka nem megy le rólam, vagy ha igen, vissza is jön.
Ne aggódj, Kolos szépen fejlődik, egy nemsoká féléves babának bőven elég az üléssel való próbálkozás!
Amandi, megsúgom, hogy még a norbis babavízre is rá van írva, hogy forralni kell(ene).
Peti sima csapvizet kap, azt 1-1,5 éves koráig én forralni fogom, aztán megnézem, hogy a simához mit szól. Habár ha belegondolunk a cumit és az üveget is csapvízzel mossuk el...
Nálunk nem volt gond a szilárd táplálékkal, nem okozott Petinél gondot, de ő ugye tápszeres bébi.
Ilyen mellméretekről én csak álmodok...nekem is elvben 75B(C) a méretem, de csak a hátam nagy hozzá.
Nálunk kétféle csőrös pohár van, az egyik keményebb, a másik Aventes varázsitató, az puhább.
Na mára ennyi voltam.
Ági