Új privát üzeneted érkezett!

Csak egy gyors bekukk, mert azt hiszem, a karácsony előtt óta halmozósó vasalnivalóhegy már nem várhat tovább.... :oops: :oops:

Jucc!
Köszi a hiányolást!
Minden oké, csak tegnap szüleimnél voltunk, ma meg nagyon családi volt a hangulat :):):)
Szegény Gergőpofi :(:(:(

Bodza!
Szerintem a babamatematika egy kicsit másogy működik. Legalább is nálunk 1+1 az több, mint kettő!
Szopitól simán kikerekedhet Saci. A szomszéd kisfiúnak kéthetes az öcije, tandem szopi megy ott is, szemmel láthatóan kikerekedett az ő pofija is :):):)

És ebből következik, hogy tegnap láttam a kéthetes babát, sőt ma pedig a szembeszomszédék négy napos!!!! kislányát! Fú, de irígy vagyok!!!! Nem mintha jól esne most még egy újszülöttet is gardírozni, de az ösztönök, vagy hormonok, vagy mittudoménmi azt dörömbölik odabe', hogy ÉNISÉNISÉNIS!!!!!!

Noémi!
Mi sajnos nem válogathattunk, 4 és fél év van a gyerekek között, ráadásul fiú-lány. De imádják egymást!!!!
És én is azt gondoltam, amit Te, hogy jobb lenne, ha egyben letudnám a munkahely miatt is. Aztán mégis vissza kellett mennem dolgozni, de nem bántam meg. Olyan jó volt megint "felnőttnek" lenni. Aztán megint anyukának. :)
És még annyi, hogy köztem meg a kisebbik hugom között 12 év van. Persze nem együtt babáztunk, de azért nagyon sokat játszottam vele. És most már felnőtt ő is, és nagyon-nagyon szeretjük egymást!!!!

Rokica/Kuha!
Gyógyuljatok meg gyorsan!!!
Remélem holnap tudnak valami okosságot mondani Zsuzsáról!

ayse

Sziasztok,

Bodza, megnéztem a képeiteket. Nagyon szépek vagytok rajta.

Róki, hát sajnállak, min mész keresztül. Ez még akkor is sok lenne ha csak Zsuzsa lenne, nemhogy így babássan. :(
Remélem, hogy átjelentkezés után már tényleg sikerül kigyógyítani Zsuzsát.

Judit,
szegény Gergő hogy néz ki.

Kari utáni vásárlás.
Hát én voltam tegnap a Westendben és Rolinak akartam vásárolni pár dolgot. Na a C&A nagyon gagyi volt, de pl. a Calzedoniaban (vagy mi??) vettem neki zoknikat meg harisnyát mert 50 %-al le voltak árazva.
Illetve a NEXTben is 30-70%-ig és szerintem ott nagyon jó dolgok voltak. Eredeti áron, nem hiszem hogy vennék NEXT-et, de most a polók 1000 ft körül voltak, a hosszúujju felsők 1500 körül és vettem pl. egy háromrészes együttest Rolinak (sötétkék farmert, kék mellényt, olyan pasis rózsaszínű felső) 11 000 helyett 3500 Ft-ért.
Egy másik háromrészes együttest meg a sogornőmnek 2500 Ft ért.
Szóval ha valaki arra jár szerintem érdemes bekukkantani.

Magamnak meg semmit nem is néztem így nem tudom.

De jövő héten hoz németből sogornőm egy Babybjörn hátitáskát. :)
Úgy örülök neki, mert nálunk nem lehet kapni és nagyon tetszik. Egyébként is ilyen fajta a táskám, csak oldalttáska és a sok cucc miatt (mert már a kismotort is kell mindenhova vinnünk) egyre nehezebb így. Itthon meg csak a Samsonite-s hátizsák volt, de már nincs is és az is 26-28 000 körül.
Ez meg 60 Euró.

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Majola, vedd ki azt az aláírást ahol Anna heteit mutatja (vagyis a terhességét) mert egyébként ennyi vonalzó már nem fér be.

KépKép
Kép
csikken

Bodza! Bár nekem nincs két babóm de szerintem mivel most a tejed Kristóf igényeire van beállva ami sokkal kalóriadúsabb mint ami már Sacinál volt és ő is szopizik ezért jobban is hízik.
K.

KépKép
Kép
csikken

And!
Szerintem előbb tanulj aztán a többi bébi!
Kettő már nagyon húzós, hát még három!

Te meg nagyon sokat dolgoztál, tanultál ezért a hivatásért! Azonkívül az ember életének, személyiségének nagyon-nagyon fontos része a munkája, a "saját" dolga. És az is fontos szempont, hogy ha már nem igényelnek annyira Téged, akkor ne kelljen kompromissumokat kötnöd, olyat csinálnod, amit csak ímmel-ámmal, vagy akkor kapkodnod.
Szóval én tanulnék...
(Korkülönbséget lsd. fenn)

ayse

Sziasztok!

Csak gyors bekukk! :oops:

Minden beteg babának és mamának jobbulást!!!

Hajni!

A Vigantolról én is úgy tudom, mint Kuha! 1 éves korig kell naponta, utána nyáron szünet és ősszel újra 2 éves korig! :D
Verekedős sztori :cry:

Jucc!
Szegény Gergő! Nagyon sírt???

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hajni, nekünk is azt mondta a doki, hogy 1 éves korig kell, aztán két éves korig októbertől májusig kb. heti 5 cseppet.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Duda! Te akartál 3D gravíroztatni, ugye? Nézd meg ezt: http://www.vatera.hu/3d_ajandektargy_ut ... 23124.html

Totka, Kuha, Jucc, Csikken! Köszönjük a bókokat!

Ayse! Lehet, hogy igazad van, és egy kicsi, meg egy pici az már sok-sok gyerek?! :)

And! A hivatásodat tényleg ne hagyd elveszni, neked legalább van. Én nem érzem a szakmámat hivatásomnak. :( Legalábbis olyan formában nem, ahogy eddig dolgoztam. Pedig szerettem a munkahelyem, jó fej emberekkel voltam körülvéve.

Kristóf sír, léptem...

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok! :) :) :)

Ma elvittük Benit Apával moziba, megnéztük a táncoló pingvineket (Táncoló talpak). Nagyon aranyos volt. :wink: Egyébként Beni kérte, hogy hármasban menjünk és Dani maradjon a Nagyiéknál. Kijár neki is egy kis egyedüli kényeztetés. :wink: Dani meg imád az Anyuéknál lenni, így mindenki elégedett volt. :) Annak ellenére, hogy Beninek tetszett és ő már lassan 5 és fél éves, azt gondolom, hogy inkább 6-8 éveseknek való. Ehhez képest 3 év körüli gyerekek is voltak, sokan nehezen ülték végig, egyik sírt is nagyon, mert megijedt a cápától. Nem is értem a szülőket, nem tudják felmérni a gyerekük igényeit.... Ráadásul a reklámokkal együtt több, mint másfél órás volt az előadás. Mindegy, a lényeg, hogy Beninek (és nekem is!) tetszett. Nagyon jó volt a zene. :)
Jucc, Ayse, Aniko - lehet, hogy nálatok is tetszene a nagytesóknak! :)

Most visszaolvasok gyorsan. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Köszönöm a véleményeket szopi ügyben! :)
Az nem is jutott eszembe, amit Bodza írt, hogy ha nem lenne tejem, fájna a szopi. :?
Jucc, Nati nem annyira cicifüggő már. Este-reggel igényli azért, de napközben nagyon ritkán keresi.

Bodza!
Nagyon szépek vagytok! :) Annyira szép baba Kristóf, olyan kis formás pofija van! :)
Gondolom, hogy nem lehet könnyű két babával, le a kalappal előtted! :)

Zsuzsa!
Szintén! :)
Örülök, hogy rendeződött a szopi, ügyesek vagytok! :)

Kuha!
De jó, hogy Gergő jobban van! :) Stramm kis pasi! :D

Totka!
Vigantolt én is úgy tudom, ahogy a többiek írják! :)

Jucc!
Gergő pofija :( :(

Ma olyan fura napunk volt. Nati hajnal 5-kor úgy döntött, indulhat a nap! :shock: Kijöttem vele a nappaliba, 8-ig eljátszottunk, reggeliztünk stb. Aztán elálmosodott és én is, így lefeküdtünk aludni. Én 10-kor ébredtem, Nati viszont csak fél12-kor! :shock:

Andi&Nati

KépKép
duda

Bodza,
Köszönöm a kedves bókot! :) Igyekszem vidám lenni tényleg, de nekünk is vannak ám kevésbé jó napjaink! :)
Megnéztem a képeket a honlapon, annyira édesek a gyerekek. Kristóf tényleg kis izompacsirta, Saci meg olyan édes kislány, kis mosolygós! :)
Osztom a lányok véleményét, biztos a szopizástól kerekedett ki Saci! :)

Totka,
Szerintem nem lesz baj, hogy pár hónapig nem kapott Panna D vitamint. Egyébként én is sokszor elfelejtem, akkor 3-4 naponta 3-4 cseppet kap Dani.
A piciknek mindig kicsit O alakú a lábuk, ez főleg nyáron feltünő, mikor egy szál pelusban rohangálnak. Nem hiszem, hogy Pannának D vitamin hiánya lenne. Ne stresszeld magad emiatt.

Kuha,
Örülök, hogy Gergő jobban van! Hamar átment rajta a vírus, nagyon kiütötte, de legalább gyorsan túl van rajta. Az étvágya is hamar vissza fog jönni.

Zsuzsa,
Látom, hogy közben sikerült feltenni a vonalzódat. Ha gondolod, küldd át Annababa képén nagyban és lekicsinyítem neked vonalzó méretűre. benibuc@gmail.com
Julcsinak további jobbulást! Nagyon ügyesek vagytok a szopival! Hajrá, csak így tovább! :)

Rokica,
Remélem és drukkolok én is, hogy elvállal az a szimpatikus gyerekorvos. Jó lenne, ha már valaki konkrét dolgokat mondana és meggyógyítaná Zsuzsát! Neked meg kitartás a szörnyű beteg napok átvészeléséhez!

Jucc,
Szegény Gergő! Nagyon sírt? Szép nagy sallert kapott a macsektól! :( Betadinnel kented be?

Ayse,
Nálam is hegyekben áll a vasalnivaló... Pedig nem fog magától kivasalüdni, amíg itt netezem...
Nekem is jó volt dolgozni Dani születése előtt, de most megint nagyon jó babázni. :) Sokkal jobb! :)

benianyu

Bodza!
Köszi, aranyos vagy! :)
De jó, hogy ilyesmire is emlékszel! :shock: :)

Benianyu!
Éljen a jó kis délután! :)
Amikor legutóbb a nővérem kislányát vittük moziba a szülinapján, én is ledöbbentem. A rajzfilm ugyanígy, mint nálatok 1,5 órás volt, a szövege felnőtteknek való és volt is benne egy-két olyan rész, amit én azért kihagytam volna. :?
(Elvitte a víz)

Andi&Nati

KépKép
duda

Nati a kiságyban folyamatosan dumál. :D
Meg kell zabálni! :lol: Apával jókat rötyögünk! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Zsuzsa,
Közben látom, hogy már a kép is rendben van! :) :)

Duda,
Nyáron Dani sokszor kelt 5 és 6 között, akkor valahogy bírtam, de most nem lenne egyszerű. Még a felkelés oké, azzal nincs bajom, de relatív halk játékkal lekötni 2-3 órán keresztül az nem menne sehogy. :oops:

benianyu

Duda,
Azt a filmet nem ismerem. Beni eléggé cenzura alatt volt/van. Bár már egyre nagyobb, talán kicsit lazább vagyok én is. Tavaly ilyenkor, 4 és fél évesen volt először moziban és ez volt a negyedik alkalom az életében.
Nagyon édes lehet Nati, hogy dumál az ágyban. :)
Nálunk úgy kidőltek a fiúk ma, hogy Dani 7-től, Beni meg 3/4 8-tól alszik. :)

benianyu

Jaj, nagyon arik vagytok, köszi mindenkinek a véleményét/tapasztalatát Vigantol ügyben.Szerintetek hülyének fog nézni teljesen a dokinéni, ha megmutatom Pannilábikókat??????????????????????????? :oops: (bár Ti sem néztetek annak).Mondjuk a szemét is meg akarom mutatni, meg a bárányhimlő ellen vakcinát is fel akarom íratni.(tudom túlaggódós eü.-is vagyok.........)
Benianyu
mozi :D
Jucc
macska :cry: :cry: :cry:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Csikken, Benianyu, köszi, sikerült!

Emlékeztek még, milyen egy kis szuszogó csomag mellett aludni? Finom tejillatban, és néha kis nyöszörgésre ébredni, forgolódni, együtt szuszogni és aludni tovább?
Nagyon fincsi, megyek is az ágyikóba :) :) :)

KépKép

KépKép
majola

nem hiszem el, 10 percen belül voltunk ma is a sírással! délután kb fél perc volt csak. állandóan kopogok, mint a harkály, nehogy elkiabáljam, de haladunk :) remélem eljutunk a sírás nélküli lefekvéshez is.

olyan jó ez a tavasz!!!!

Hajni, én nem hallottam híreket, de ezek szerint jobb is. sajnálom, hogy ilyen történt nálatok, ez olyan megrázó :(
mi is adjuk a vigantolt.

közben voltunk "éjszakai túrán": egyik lába kilógott, kicsit könnyes a takarója, amit maga alá gyűrt, de alszik, mint a bunda :lol: :lol: :lol: olyan kis ügyes, imádom :D

Bodza!!! vasgyúró is és a kis királylány is nagyon szép! én a családi képekért vagyok oda, ahol 4-en vagytok :) de azért a büszke apa is nagyon jól mutat!
ha majd van időd, oszd meg, hogy miért nem érzed már hivatásodnak, amit eddig csináltál? és mit fogsz akkor majd csinálni? nagyon kíváncsi vagyok!

köszi a bíztatást lányok! igazából az is van a fejemben, hogy mi van, ha bármi történik apával (sosem lehet tudni), akkor mit csinálok? a másik az az, amit Ayse írt, hogy ha majd suliba járnak a gyerekek, akkor tényleg kell kezdenem magammal valamit. nem vagyok egy háziasszony típus. szóval, ha már így alakult, gyorsan igyekszem megcsinálni a vizsgát, aztán szurkolunk, hogy jöjjön az a kistesó.

Benianyu, én is úgy megnézném azt a rajzfilmet, de apa nincs oda értük, már alig várom, hogy Esztivel menjek moziba! :)

Csikken, hű, nemrég voltam a westendben, és direkt be sem mentem a nextbe nehogy megkívánjak valamit :evil: jók ezek a leárazások. bár most épp meg kell húznunk azt a bizonyos nadrágszíjat.. ügyesen vásároltál, majd mutasd meg Rolin a cuccokat, hadd csorogjon a nyálunk :)

Zsuzsa, olvasom, hogy gond volt az aláírással, de nem értettem, mert nekem tök jól látszott, aztán eszembe jutott, hogy ez visszacsinálja az összes aláírást, úgyhogy gratulálok, ügyes voltál :D
én nagyon felnézek rátok, hogy ilyen ügyesek vagytok a két gyerekkel, még ide is tudtok jönni :D
Bodza szomszéd nénije meg egy főnyeremény!!! küldünk neki egy nagy puszit, hogy ilyen rendi!

KépKép
KépKép
and

Totka, én sem adta Julcsinak másfél hónapig Vigantolt (eltörött az üveg a költözésnél :( ), és előtte is elég rendszertelenül, pótolva az elmaradtakat. Én úgy hallottam, ha életében egyáltalán nem kap, nagy valószinűséggel, akkor sem lesz semmi baja a babának. Most már én is adom Julcsinak, hogy Anna is kapott.

Jucc, ez aztán a karmolás! Biztos megijedtél, mikor megláttad. De szép pofi rejtőzik mögötte :)

Andi, Nati vigyori képe nagyon szép!

Na tényleg megyek...várnak :)

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa, ez nem ér!!!!!
három évet kell erre várnom :wink:
de azért mesélj, hogy milyen!!! :D

KépKép
KépKép
and

Jucc, Gergő ezek után biztos óvatosabb lesz a macsekkal, jól megúszta!

Benianyu, igen emlékszem azokra a pocakos fotóidra, amikor ülsz a számítógép előtt és a nyomtatóra vagy valami irattartó szekrényre tetted fel a lábad :D
valahogy én is úgy érzem, hogy jó lesz visszamenni dolgozni (illetve várom is meg egyáltalán nem is), de aztán milyen jó lesz megint lelépni!

KépKép
KépKép
and

Andi, na idáig szeretnék eljutni, hogy beteszem a kiságyba és dumál amíg elalszik :) nagyon aranyos lehet!
napközben is annyira szeretem hallgatni, bár még rendes szavakat nem mond, de a kedvencem a da-da-da-da-da-daaaaaaaaaajj jó hangosan :D

KépKép
KépKép
and

Rokica, én ma minden erőmmel nektek drukkolok, hogy ma éjszaka már jobb legyen a helyzet, hát ez tényleg idegtépő, hogy még mindig nincs vége :( :( :( :( :( :(
én is tudom hívni a dokinéninket, de azért éjjel nem hívom, és az ünnepeket is kerültem eddig.

nem tudom már ki kérdezte a gyerekügyeletet, de itt van, még a dokinénink adta meg a számot, benne van a telefonomban, már volt, hogy őket hívtam fel mindenféle hülyeséggel, de tök rendesek voltak, megnyugtattak.

KépKép
KépKép
and

na látom, mindenki megragadta a vasalót, én is csatlakozom a cselédlányok táborába, sziasztok :)

KépKép
KépKép
and

még azt leírom, hogy tegnap éjjel az Eszti felébredés nélkül aludt reggel 3/4 8-ig! megszoptattam és aludtam 11-ig apa jóvoltából, és még déután is egy 2 órácskát szunnyadtam :oops: :oops: :oops: ezt csináljátok utánam :lol:
sorminta :)

KépKép
KépKép
and

Majola! Én is imádom a kis tejszagú, szuszogó csomagomat!

És képzeljétek, tegnap elkezdett mosolyogni! Olyan édes, ahogy próbálgatja a száj-elhúzást!!! Ajánlom mjindenkinek az élményt!!! :D

And! Jogász a szakmám, meg lehet ebben is találni a szépséget (néha nekem is sikerült), de sokszor nagyon száraz tud lenni. Valami kreatívabb dolgot szeretnék csinálni, ahol látom, hogy van eredménye a munkámnak, és nem csak a papírnak dolgoztam. (Bár pl. a kerületi állattartási rendeletet én szövegeztem, és utána elég sok panasz érkezett a lakosságtól, hogy ez meg az miért úgy van, ahogy van. :) Persze, a lényeges dolgokról nem én döntöttem, én csak szövegeztem. De itt legalább láttam, hogy csináltunk valamit, ami befolyásolta az emberek életét.)

És gratula Eszti alvásához!

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza!
A XIII. kerületit?
Mert az egy tök jó rendelet szerintem :)!

Na én is jól vasalok :wink:
Végül is Benianyu módszerével élve, 8 darabot már kivasaltam...kár, hogy van még 53 :twisted:

ayse

And, de jó neked, hogy Eszti ilyen kis ügyes. Nálunk Zsolti most vizsi Rolit altatni. Kb 11-re el is alszik majd és jobb esetben 3 körül kel, aztán majd 8-körül reggeli tápiért és 10 körül végleg...

Lefotóztam amit a Nextbe vettünk. Bár az egyik felsőt nem. Azt majd mosás után.

Roli ruha:

Kép

Ezeket meg sogornőmnek vettük:

Kép

Kép

Majola, Bodza!! ÉN is úgy szeretnék megint ilyen kis tejszagú csomagocskát. Ne is szomorítsatok :) Remélem mihamarabb összejön már.

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Na beestem én is, tegnap a karácsonyfát szedtük le, meg az összes karácsonyi cuccot tüntettük el a lakásban.....hú, ráment az egész nap :?
Ma meg délelőtt barátnőmékhez mentünk, ott is ebédeltünk. Leonka 1 perc nyűgi után elaludt a nagy franciaágyon és durmolt 2 órát, csak bekakilt, arra ébredt fel :D
Mi addig kávéztunk, dumáltunk, nagyon jóóóóó volt!
Aztán beugrottunk az IKEA-ba lámpáért, utána meg rögtön mentünk Réka és Márk szülinapi zsúrjába. Egy játszóházban volt, gyerekek nagyon élvezték, csak 8 után értünk haza. Jó kis nap volt, igaz nagyon fárasztó is :wink:

Egy Nolcsiszáj:
Indulunk a zsúrba, erre Nolcsi apjának:
-Apa, gyorsan vezess, mert a Réka már nagyon vár engem!
Ha odaérünk, mondom neki, hogy Boldog Szülinapot és puszit is kap.

Andi!
Nati csúcsédes a zebrás pléden, jó rében láttam Róla fotót, tessék gyakrabban feltenni! :wink:

Ancsi!
Hú, én sem szeretem, ha Gabi beiszik, nem bírom hallgatni, ha a wc-re járkál :twisted:
Hál'istennek ez nagyon ritka!

And!
Szerintem se hagyd veszni azt, amit eddig tanultál! Az a 2 hónap meg ripsz-ropsz elrepül, Eszti biztos jól ellesz a nagyszülőkkel-apával, ne aggódj! A helyedben én is belevágnék, mert lehet rövid távon rossz itthagyni Esztit, de hosszú távon csak nyersz vele! :wink:
Én is csak halkan örülök az esti alvásotoknak....

Róki!
Hogy van Zsuzsa, milyen volt a mai napotok?
Ja istenem, úgy drukkolok, hogy végre jobban legyen!!

Évi!
Annak viszont nagyon örülök, hogy Gergő jobban van, erős kispasi, hamar legyűrte! :D

Zsuzsa!
Mellgyulladás :(
Én nagyon irigylem a kis tejszagú csomagodat, de remélem egy pár év múlva még nekem is lesz :wink:

Bodza!
Nagyon aranyos vagy, de nekünk is vannak rosszab napjaink. Pontosabban sajnos néha én is kiabálok a fiúkkal, meg ingerült vagyok, de mostanában önfejlesztéssal próbálok rajta javítani.
Régebben sokkal hamarabb felkaptam a vizet, de mostanában ha érzem, hogy most mindjárt jön a dili, háromig számolok magamban, meg inkább bejövök a szobába és mélyeket lélegzek......szóval van mit fejlődni még :lol:
Képek nagyon jók, nekem is a foteles Sacis tetszik, meg a közös családi, olyan szépek vagytok, meg látszik Rajtad, hogy milyen boldog vagy. :D
Hú, nem semmi milyen nagyot nőtt Kristóf, de Saci is beindult rendesen, bizti a sok fini anyatejtől van :D

Hajni!
Én se hallottam, mi történt felétek, de talán jobb is :( :(
Vigantolt én se adom Leonnak már jóóóóó régen.....

Jucc!
Hú szegény Gergő, jól megkapta a macsektól :( :( :(
De azért még harci sérülésekkel is nagyon helyes! :wink:

Csikken!
Ahol ma a buli volt, a törökbálinti gl outletben van calzedonia is. Én is vettem zoknikat a fiúknak 200 és 250 Ft-ért :D
Meg harisnyát magamnak szintén 250 Ft-ért :shock:
Holnap anyum viszi el a fiúkat, lehet a next-et megnézem én is.....

Benianyu!
A Táncoló talpakat Nolcsi is nagyon szeretné megnézni, nagyon vacilálok, hogy elvigyem-e...Ugye még nem volt moziban soha.
Mondjuk anyu elvitte bábszínházba és ott simán végigülte a darabot, anya ölében.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Csikken!
Na most már tuti, hogy holnap irány a next! :lol:
Szuperek a ruhák, én nagyon szeretem ezt a márkát, mert nagyon jók az anyagok. Mondjuk eddig új dolgot nem vettem, mert azért elég drága, csak használtan.
Viszont van olyan next felső, amit használtan vettem, hordta Nolcsi, kölcsönadtuk, most hordta Leon és még mindig baromi jó állapotban van, alig látszik használtnak.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ja és csajok!

A karifát is azért szedtük le, mert talán úgy néz ki, hogy a fiúk partiképesek lesznek csütörtökre. De csak halkan mondom/írom, nehogy a bacik és vrinyák meghallják :wink:

Szóval mindenki készüljön, mert csütörtökön BULIIIIII lesz!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Egy gyerekszáj, ezúttal a szomszédkislánytól, aki szintén Lili (és ez most lényeges eleme a történetnek).

Átjöttek ma délután. Süteménnyel kínáltam őket:
- Ezt Lilivel együtt csináltuk. -mondom.
- Én csináltam????? :shock: :shock: :shock: - kérdezi Szomszédék Lilije. :lol: :lol: :lol:

ayse

Bodza
Hát milyen gyönyörű kis család vagytok. Kristóf írtó édes, Saci pedig jól megnőtt. Biztos nem lehet egyszerű két ilyen kis gyerekkel.

Majola
Hajrá szopi. Mellgyulladás :?

Totka
Én is úgy tudtam, hogy a D vitamint csak 1 éves korig kell szedni, de a Szilvi és a barátnőm is azt mondják, hogy 3 éves korig, de már csak heti 5 cseppet. Na, most légy okos :roll:

Rókica
Szurkolok, hogy az ismerős doki rájöjjön ennek a fránya kórságnak a nyitjára és kigyógyítsa belőle Zsuzsát.

Benianyu
Tényleg, te mindig olyan vidám vagy (és Barbi is). Hogy a fenébe csináljátok? Nekem csak 1 gyerekem van, de sokszor (nem mindig a Brigi miatt) ki tudnék menekülni a világból.
Ma mondjuk nagyon jó napunk volt. Délben sétáltunk egy nagyot itt a faluban (2,5 órát), majd átmentünk Anyuékhoz. Jöttek Tesómék is, úgyhogy nagy volt a gyerek zsivaj.
Hihetetlen, hogy januárban ilyen idő legyen. Rövid ujjúban és vékony kabátban melegem volt. Félek tőle, hogy lesz ennek még böjtje.

Kép
Kép
maresz

Maresz!
Vidámság lsd. feljebb :lol:
Én is pont ezt mondtam ma Gabinak, hogy olyan, mintha március lenne, csicseregnek a madarak, süt a nap, szép az élet, de mi lesz akkor márciusban???? Szerintem fagy :(
Megnéztem a jövő heti előrejelzést, egész hétre 8-10 fokokat jósolnak :roll:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Rakok fel egy pár képet a mai buliről :D

Nagy pocakos Leon
Kép

Leonka bulizik
Kép
Kép

Barackleves szájú Nolcsika
Kép

Autózás
Kép

Mindenkiből egy kicsi
Kép

Kép
Kép

Közös csúszdázás
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hahó!

Nekem sem ártana vasalnom, bár amíg rossz volt a gépem, a javát megcsináltam :) / minden rosszban van valami jó/

Gergő nem sírt olyan hatalmasat, mint ahogy számítottam rá, egy-egy komolyabb esésnél jobban üvölt, és abból érzem, hogy na, ez most fájt, hogy rugdos is hozzá. Betadinnal lekentem, akkor jobban rázendített, de aztán abba is hagyta. Komolyan mondom, fogmosásnál nagyobb cirkuszt csap :( Sajna abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy ebből tanult, és óvatosabb lesz a cicákkal...

Tejszagú szuszogó csomagot én is szeretnék mindenképpen úgy 2 év múlva :)

Eszti-alváshoz további drukkok mennek innen is :) / és csendben még irigykedem is kicsit.../

Rokica :) Zsuzsa javulásáért én is nagyon szorítok, jelentkezz, hogy mi a helyzet!

Ayse :) Örülök, hogy megvagy! SzomszédLili-száj is nagyon aranyos :D

Végre előkerült a fényképező kábele, van még néhány képem, ha nem baj :oops:

A legtöbb kép az állandó mozgástól sajna ilyen lett:

Kép

Kép
Kép
Itt Bazsi már leette a szép ingét csokitortával:
Kép
Kép
Kép
Kép

Találtam én is székes képet:

Kép

DJ Gergő:
Kép

Kép

szilveszteri ökörködés:
Kép

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hahó!

Nekem sem ártana vasalnom, bár amíg rossz volt a gépem, a javát megcsináltam :) / minden rosszban van valami jó/

Gergő nem sírt olyan hatalmasat, mint ahogy számítottam rá, egy-egy komolyabb esésnél jobban üvölt, és abból érzem, hogy na, ez most fájt, hogy rugdos is hozzá. Betadinnal lekentem, akkor jobban rázendített, de aztán abba is hagyta. Komolyan mondom, fogmosásnál nagyobb cirkuszt csap :( Sajna abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy ebből tanult, és óvatosabb lesz a cicákkal...

Eszti-alváshoz további drukkok mennek innen is :) / és csendben még irigykedem is kicsit.../

Rokica :) Zsuzsa javulásáért én is nagyon szorítok, jelentkezz, hogy mi a helyzet!

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

DJ Gergő:
Kép

Kép

szilveszteri ökörködés:
Kép

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hahó!

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

DJ Gergő:
Kép

Kép

szilveszteri ökörködés:
Kép

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hahó!

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

DJ Gergő:
Kép

Kép

szilveszteri ökörködés:
Kép

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jézusom, bocsi, esküszöm nem akartam telerakni magunkkal az oldalt! Egy órán keresztül küldte el az üzimet, gondolta, akkor kárpótlásul jó sokszor...

Barbi :) Kis pocakosod de édes! És az az öv! Őrület! Nagyon jók a képek!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Vizsgák letudva, félév befejezve! :D Elég jó érzés, hogy sikerült, Maja és az épitkezés mellett. Remélem sikerül az egyetemet is befejeznem. :roll:

Látom vannak kis betegek ennek nagyon nem örülök. :( Gyógyuljon meg mindenki mostmár gyorsan!!!

Zsuzsa!
Gyönyörű család vagytok! Nagyon szép a kis szilveszteri Annababa, érdekes, hogy mindkét csajszi, mennyire hasonlit Karcsira, mégis mennyire mások. Jó, hogy a szopi is már jól működik. Remélem Julcsika is hamar meggyógyul és akkor mehettek együtt sétálni ebben a szép időben. :D

Bodza!
Ti is olyan szépek vagytok, és sugárzik belőletek a boldogság! Nem semmik a fiatalember méretei. :shock: Kis izompacsirta. :lol:

Hát, tejszagú, szuszogó ikis csomagot én is szeretnék... :oops: :D

Csikken!
Nagyon klassz cuccokat vettél, és tényleg nagyon jó áron, next viszonylatban. :D Lány cuccok is voltak jók, vagy azt nem nézted?
Én a Zara-ban vettem akciósan szépeket Majának a múlt héten. Pl. egy télikabátot (jövő :shock: ) télre, de csak ez az egy volt és nagyon tetszett. :lol:

Barbi!
Örülök, hogy a fiúk jobban vannak, és hogy lesz BULI! :D Már nagyon várjuk! :D

And!
Hát először is, gyönyörű ez az Eszti lány, a kádban ülve. :D Azok a kékséges szemek! :lol: Viszont az alvásmizériáért nem irigyellek, bár látom, hogy az elmúlt pár napban mennyit javult a helyzet. Igy tovább!!! :lol: Nálunk se olyan egyszerű a helyzet azért. :roll: Maja is csak cicin alszik el este is, de napközben is. Volt egy rövid időszak, mikor apja el tudta altatni, nagy sirás rivás közepedte, de már nem. Ha alvásidő van egyszerűen rámtapad és képtelenség lefejteni rólam, kizárólag csak velem akar elaludni. Végülis nem bánom, mert ugyan főleg a komfort miatt kell neki a cici azért még van egy kis tejcsi is és az jó neki. Csak fogalmam sincs, hogy hogyan fogom róla leszoktatni, semmi alternativa nem érdekli, se cumi, se pelus csücsök, se plüssállat. :roll: Azt én sem tudom elképzelni, hogy csak leteszem, ha álmos és szépen álomba dumálja magát. Ha ébren, vagy akár félálomban beteszem az ágyába egyből feláll és iszonyú üvöltésbe, kezd amibe aztán jól belehergeli magát. :evil: :roll: Tehát ki kell várni, hogy mély álomba szopizza magát, mielőtt betehetem az ágyába. Ez néha öt perc néha egy óra. :shock: Ha jól értem, nálatok az a különbség, hogy Eszti nem alszik bele a szopiba sem, ugye :?:
A másik, amit akartam irni, hogy szerintem is mindenképpen próbáld megcsinálni a szakvizsgát, ne hagyd veszni azt a rengeteg időt és energiát, amit belefektettél, szerintem később tuti megbánnád. :? Arról nem is beszélve, hogy irtad, hogy szereted is a kardiológiát. Szóval szerintem, hajrá, mindent bele. :D Persze ez a két hónap Szeged elég rosszul hangzik Eszti nélkül, de azért ha megoldható, hosszútávon megéri. :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Jó reggelt!

Barbi!
De édik a fiúk! :D
Örülök, hogy gyógyulóban vannak! :D

Cleo!
Gratula a vizsgákhoz! Ügyes vagy! :D

Andrea!
Milyen kis ügyes Eszti! :D
Azért nálunk sem ment ám mindig így a lefekvés! :?
De az első alvástanításnál sikerrel jártunk és ez azóta is simán megy. Az északákkal szokott még gond lenni, de lekopogom, pár napja éjszaka is durmol!
A tegnapi estéhez hozzátartozik még, hogy miután legalább 40percig dumált az ágyában, beláttuk, hogy ebből nem lesz alvás és kihoztuk a nappaliba.

Na ébredés van, mennem kell.

Andi&Nati

KépKép
duda

hali csajok!
ÉN OLYAT,DE OLYAT BULIZTAM,HOGY CSAK NAAAAAA!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
szombat este nyuszit anyumhoz deportáltuk :oops: :twisted: ,mi meg (nagyNyúl,Csibi,Kingi barinője és én)elmentünk egy jó kis házibuliba!képzeljétek a Margitszigeten volt a házibuli,jó mi? 8)
azok csinálták,akik megszerezték a szigeten lévő Holdudvart és ott van egy emeletes romoska ház,ahova pár fiú beköltözött(nyilván facérak)és ott volt a buli!ráadásuul olyan jó idő volt,hogy a legtöbb időt kint a bogrács kotyvalék mellett töltöttük!
nagyon rég röhögtem ennyit,pláne,mert sikerült így ,ennyi ember között is nem elvegyülni,hanem jól megszokott kis csapatként,egy kupacban maradni és gyermekeinken röhögni :lol: :lol: :lol: ,csak azzal váltottunk több szót,akinek szintén gyereke van vagy lesz! :lol: :lol: :lol:
egyszóval olyan volt majdónem,mint a többi nap,csak nagyon hangos háttérzajjal és mocskosul kirittyentettük magunkat :lol: :lol: :lol: !
de viccet félretéve,nagyon jó volt,remélem nem egy év múlva jön csak a köv.mulatság! :roll:
nyuszi megkapta a 15hós oltást(picit elcsúsztunk,jól viselte,inkább a lefogástól borul mindig ki,de attól nagyon!
tegnap este megint görcsölt a hasam,viszont Kisnyuszi is nekikezdett sipítozni 11körül és nagyon szenvedett!nem vagyok biztos benne,de szerintem neki is a hasa lehetett,mert apóséknál igazi tehéntejből készült a vanillia öntet és az én kávémba a tej is abból volt,és mivel amúgy is elég zsírmentesen étkezünk(nyuszi azért már nem ennyire visszafogott,de akkor is),úgy gondolom ez mindkettőnket kiütött! :roll:
ami érdekes,hogy kettőnk között az ágyban már nem fájt semmije! :twisted: :twisted: :twisted: viszont jól aludt reggel 6ig! :wink:
ma otthon maradunk nyugiban,csak sétálgatni megyünk el,kicsit sokat hurcolásztuk mostanság! :oops:
elkezdett firkálni,már van első rajz költeménye,nagyon aranyosan próbálkozik és teljesen oda van a pont-pont-vesszőcskétől! :P
viszont más újítása is van,rájött hogy milyen jó mulatság köpködni! :?
teljesen be van zsongva tőle és gusztustalan,de majd csak megunja ezt is! :roll: ugye? :roll: :roll: :roll:

na megpróbálok visszaolvasgatni,mert nyuszit letettem aludni,de nem nagyon horkol még és tegnap pl.alvás nélkül csinálta végig a napot,különösebb hiszti nélkül :shock: :shock: :shock:
jobban szeretem,ha alszik pár órát azért,puszta önzőségből! :oops:
na akkor olvasok....
csak csinálok kávét magamnak! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

hm!
ez határ eset,mi?már az olvashatóság! :oops: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hello Nyulne :)

Szerintem tok olvashato!!! :D
Jaj a kopkodes nalunk is megy, sajnos kajaval is
:roll: Olyankor etetoszekbol ki, es vege a kajalasnak..
Tok jo lehetett a parti!!
Bezzeg nekunk az itt nincs, viszont a szomszedekkal ujabban bridzselunk ha David mar alszik! :D:D

And, nagyon gartulalok az ejszakahoz Esztinek, jok vagytok!! Nalunk si volt mar ilyen, csak aztan valamiert mindig visszalepunk :?

Totka, David egyaltalan nem kapott meg sosem D vitamint es tokjok a labai :D (itt Algirban nem adjak mert sut a nap)

Jucc, Barbi, tokjok a kepek. A felmeztelen nadragtartos meg a baracklees a kedvencek.. bar nem is tudom, a tobbi is nagyon jo :D

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok!!

Csak gyors bekukk,mert nemsokára megyünk a 15 hós oltásra!! :( :(
Jajj,én már előre sajnálom szegény Melit!! :cry:

Képzeljétek ma 10 órakor keltünk Melivel!!! :oops: :D :D

Fényképek nagyon édesek!!!
Mikoe megláttam Leonnak az övét.....nem semmi!!Nagyon vagány!!! :D :D

ancsi26

Sziasztok!
Nem bírtam visszaolvasni, de ígérem, este jövök...! :wink:
Voltam Pannival a gyerekdokinknál, és:pro, és kontra....!
Egy órát voltunk bent, addig dumcsiztunk , Panna meg elkunyizta az összes matricát... :oops:
Szóval:nem kell hogy adjam a D-vit, mert pl.a hallócsontocskák összecsontosodását is eredményezheti a sok D vit.Elég volt 1 éves kopráig.A lába meg nem a hiánytól O, ez még az önnálló járkálás kezdetén ilyen, és utánna pedig örökletes.Hmmm.
Felírta a Varilixet, (bárányhimlő elleni oltóag), Ő a 15 hós szuri után 4 héttel szokta beadni.
Hát ennyi.Ja, a szemén enyhe köt.hártya gyull.van, arra meg kaptunk Ciloxan szemcseppet.
Nagyon felháborító, és az igazságérzetem most nagyon hőbörög, ami itt történik a faluban.A gyerekorvos néninket ki akarja csinálni=el akarja küldeni a polg.mesterünk(a polg mesternek, és a dokinéninek egy személyes ellentéte miatt)
A 6000 fős falunkból 850 a gyermek, és nem is akarnak másik gyerekorvost, mondván, a három házio.ellátja a gyerekeket is...!
Az állatok, abba nem gondolnak bele, hogy a kisgyerek az nem felnőttkisbeteg....!
A gyereko.felvette a kapcsolatot jogászokkal, és a házi gyereko.egyesületével, ilyet nem tehetnek meg, de kell min.500 aláírást gyűjteni a falu lakosságától, olyan címmel, hogy:"Ön szerint szüksége van Nagyszénás gyermekeinek gyerekorvosra?"
Elhoztam én is két példányt, gyűjtöm az aláírásokat.
Csak tudjátok miért hányok, és háborgog??
Az ellentábor a gyereko.ELLEN gyűjt aláírást!!
Ja, és az önk.a gyereko.-i rendelőt rendezvények céljára akarja kiadni, így növelni a bevételt!

Ne haragudjatok, de ezt muszáj volt Nektek leírnom, kíváncsi vagyok a véleményetekre!

Pussz:

KépKép

Hajni&Panna
totka

háááát,nem volt valami eredményes a visszaolvasásom,pedig Kisnyuszi alszik :oops:
de tettem-vettem,ettem,skypoltam! :roll:

PPanna! :mrgreen:
jó is volt nagyon a buli,azért hiányoznak az ilyen kis kiruccanások!DE MAJD JÖN A MELEGEBB ÉS AKKOR LESZNEK MEGINT NYITOTT HEL....JAJ!benyomtam a nagybetűt! :lol:
szóval,az azért jobb lesz,már Kisnyuszi elött is nehezen viseltem a téli,füstös bezártságot(így aztán jó sokat cigiztem én is :twisted: ),de most aztán végképp undorító szagolni a saját ruhámat,hajamat is egy ilyen buli után!fúúúúúúj!
a társas játékok és a társasjátékok is hiányoznak nekem!imádtam Activityzni is!már nem is emlékszem mikor játszottam utoljára! :?

én is a kiveszem az etetőszékbőlt alkalmazom,amikor kezdi a disznólkodást!nagyon meg tud lepődni,de peckesen elvonul játszani,aztán nagyon sokszor próbál újra visszamászni és kunyizik kaját!olyan lükék :wink: :P !
jaj,lányok!nyuszi tökéletesítí a kukorékolást!nem bííííírom!addig rikolt,amíg el nem fogy a levegője,aztán kezdi újból!és nem reked be,én viszont szétgyötört fejjel rmánkodom neki,hogy elég már!hát én nem tudom,deegyre erősebb bennem az az érzés,hogy Kisnyuszi rikoltozva fog beszélni is! :shock: :shock: :shock: :? :? :? !
ki fog velünk barátkozni? :shock:
viszont elkezdett építkezni is,mert amit apóséktól kapott legoszerűséget,az pont annyira vacak minőség,hogynagyon egyszerű egymásra illeszteni őket,eddig szerintem ezért sem játszott építőset,mert túl nagy erőt kellett kifejtenie!tök jól el van! :P
na,én meg elkeztem csuklani!tessék nem rám gondolni!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

fúú,Totka! :evil: :evil: :evil: :evil:
ezek nagyon szemét dolgok!akkor lesz meló rendesen az aláírás gyűjtéssel!sajnos simán elképzelhető,hogy ze sem fog seíteni,a pénz nagyÚr!de drukkolok!
a Dvitamint én már csak ha eszembejut adom,mert egyik doki adná,másik nem adná!mint mindenben,ebben is a középutat kell választanom!a lényeg,hogy nincs nagy baj,Panni lány hamar rendbe is jön!
és köszi a hiányolásT! :P
a többi még várat magára(todom szemétség,de úgy elröpülnek a napok)bocsi,de igyekezni fogok mostmár!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Jucc nagyon édes a kis családod nagy mennyiségben :lol: :lol:

Nyúlné olyan jó hogy így simán el tudtok menni, el vannak a fiúk nélkületeek teljesen. Alvásnál nincs baj?????? :shock: :shock: :shock:
Mázlista!!! :oops: :)

Totka!!!!!!! Én szurkolok neked és a faludnak, de sajnos amíg a polgármester a polgármester sajnos övé lesz az utolsó szó így ha ő nem akarja hogy legyen gyerekdoki akkor szerintem nem segít az aláírás ahogy Nyúlné is mondja!!!!! De ha jó sokan vagytok, akkor mehettek még feljebb is!!!! :?: Pl. fókusz, napló, lehet hogy hülyén hangzik de ez még egy megoldás, a nagy visszhangnak kétlem örülne a polgármesteretek, csak ugye jön a kérdés ki fog nyilatkozni???? Mert a tettek mezejére lépve sokan visszavonulnak és elfogadják a dolgokat ahogy van!!!! :( :(

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?