Sziasztok!
Na beestem én is, tegnap a karácsonyfát szedtük le, meg az összes karácsonyi cuccot tüntettük el a lakásban.....hú, ráment az egész nap
Ma meg délelőtt barátnőmékhez mentünk, ott is ebédeltünk. Leonka 1 perc nyűgi után elaludt a nagy franciaágyon és durmolt 2 órát, csak bekakilt, arra ébredt fel
Mi addig kávéztunk, dumáltunk, nagyon jóóóóó volt!
Aztán beugrottunk az IKEA-ba lámpáért, utána meg rögtön mentünk Réka és Márk szülinapi zsúrjába. Egy játszóházban volt, gyerekek nagyon élvezték, csak 8 után értünk haza. Jó kis nap volt, igaz nagyon fárasztó is
Egy Nolcsiszáj:
Indulunk a zsúrba, erre Nolcsi apjának:
-Apa, gyorsan vezess, mert a Réka már nagyon vár engem!
Ha odaérünk, mondom neki, hogy Boldog Szülinapot és puszit is kap.
Andi!
Nati csúcsédes a zebrás pléden, jó rében láttam Róla fotót, tessék gyakrabban feltenni!
Ancsi!
Hú, én sem szeretem, ha Gabi beiszik, nem bírom hallgatni, ha a wc-re járkál
Hál'istennek ez nagyon ritka!
And!
Szerintem se hagyd veszni azt, amit eddig tanultál! Az a 2 hónap meg ripsz-ropsz elrepül, Eszti biztos jól ellesz a nagyszülőkkel-apával, ne aggódj! A helyedben én is belevágnék, mert lehet rövid távon rossz itthagyni Esztit, de hosszú távon csak nyersz vele!
Én is csak halkan örülök az esti alvásotoknak....
Róki!
Hogy van Zsuzsa, milyen volt a mai napotok?
Ja istenem, úgy drukkolok, hogy végre jobban legyen!!
Évi!
Annak viszont nagyon örülök, hogy Gergő jobban van, erős kispasi, hamar legyűrte!
Zsuzsa!
Mellgyulladás
Én nagyon irigylem a kis tejszagú csomagodat, de remélem egy pár év múlva még nekem is lesz
Bodza!
Nagyon aranyos vagy, de nekünk is vannak rosszab napjaink. Pontosabban sajnos néha én is kiabálok a fiúkkal, meg ingerült vagyok, de mostanában önfejlesztéssal próbálok rajta javítani.
Régebben sokkal hamarabb felkaptam a vizet, de mostanában ha érzem, hogy most mindjárt jön a dili, háromig számolok magamban, meg inkább bejövök a szobába és mélyeket lélegzek......szóval van mit fejlődni még
Képek nagyon jók, nekem is a foteles Sacis tetszik, meg a közös családi, olyan szépek vagytok, meg látszik Rajtad, hogy milyen boldog vagy.
Hú, nem semmi milyen nagyot nőtt Kristóf, de Saci is beindult rendesen, bizti a sok fini anyatejtől van
Hajni!
Én se hallottam, mi történt felétek, de talán jobb is
Vigantolt én se adom Leonnak már jóóóóó régen.....
Jucc!
Hú szegény Gergő, jól megkapta a macsektól
De azért még harci sérülésekkel is nagyon helyes!
Csikken!
Ahol ma a buli volt, a törökbálinti gl outletben van calzedonia is. Én is vettem zoknikat a fiúknak 200 és 250 Ft-ért
Meg harisnyát magamnak szintén 250 Ft-ért
Holnap anyum viszi el a fiúkat, lehet a next-et megnézem én is.....
Benianyu!
A Táncoló talpakat Nolcsi is nagyon szeretné megnézni, nagyon vacilálok, hogy elvigyem-e...Ugye még nem volt moziban soha.
Mondjuk anyu elvitte bábszínházba és ott simán végigülte a darabot, anya ölében.