Szép napot Mindenkinek!
Gondolom ma is nyár lesz a télben!! Jó is ez, csak sajna a bacilusoknak is extrán kedvez!!
Talán nem kapunk el semmi kórságot!!
Én már tiszta hypohonder kezdek lenni, a sok göthösség után!!
Apa dajkálja a kisherceget, úgyhogy most próbálok többet reagálni, mert eddig csak saját gondjaimon nyavajogtam!!
Aztán menek főzni, meg mosogatni, mivel a felmentésem megszűnt!!
Edi!!
Nem semmi, hogy összedőlt az állvány!! Legalább vadi új volt?? Ennyire lehet bízni ezekben a termékekben?? Szerencse, hogy nem lett semmi baja Katának!!
Nekünk nincs álvány, én 2 széket tolok össze, azon pancsiztatom!!
Mézeskalácsszerű süti
Csak nem a Pilóta puszedlire gondolsz?? mert én azt mazsoláztam az elöbb, epreset, de kipróbáltam már a marcipánost is!!
100 hasprés, úristen, hogy bírod?? Én 10 után is nyögök mint állat!! habár én elég puhány vagyok torna terén!!
pedig ott van az az aranyos párnácska az én hasamon is!! igaz, mindig is volt!!
Nálunk Pistikének a lámpa a favorit, csomó ideig el tudja nézegetni, és közben teli szájjal vigyorog rá!!Meg van 2 üvegfestmény a falon, szép élénk csillógó színekkel, azokat is imádja!!
Linda!!
Neked is köszönöm a jókívánságokat, ari vagy!!
Szia Edit24!!
én is drukkolok neked a szopihoz, az evésre tényleg figyelj oda, ilyenkor tényleg kettő helyett kell enni, nem úgy mint terhesség alatt!! legalábbis nekem ez a tapasztalatom, néha furán is néz rám a családom, amikor ők már rég befejezték az ebédet, én meg még mindig csak eszek, és eszek...közben pedig egyáltalán nem hízok, leviszi a tejtermelés!!
Ha már szépen szopiznak a babák, és van bőven kakis, pisis pelus, dugjátok el azokat az "idegesítő" mérlegeket, csak halálra idegeli az embert!!
nekem soha nem ment, még a lánynál volt egy-két suta próbálkozás, de nem ment, idegzsába lettem tőle, mert össze-vissza mért, így gyorsan visszaadtam a védőnőnek!! Pistikét még soha nem mértem, nyugodt is vagyok!!Persze ,más tészta, ha szükséges!!
Krisszi!!
köszi neked is a drikkot, majd megpuszilgatom pistike pofacsát helyetted is, olyan jó kemény!!
Ricsibaba is nemsemmi nagy gyerek már!!Olyan szép pofija van!! Tiszta te vagy, habár apát ugye még nem láttuk...
Mi leszel, ha nagy leszal?, Mert amit beírtál részletet, szörnyű volt, nem csodálom, hogy apad a tejed!!
Nemsemmi lehet ezeket bebiflázni!!
Drukkolok, hogy visszajöjjön a tejcsi!!
Beuka!!
köszönöm neked is a bókot!! Boti is nagyon sokat fejlődött már!4 Mi valahol 7 kiló felett vagyunk, igazából nem tudom, majd 3 hósan fogják mérni!!
Szerintem ne félj a kis korkülömbbségtől, igaz nekem ez ügyben nem sok tapasztalatom van, de nekem teszett volna!! Most ha összejön egy 3. bébi, kicsit szeretnék én is, legalább együtt nőnek fel!! Habár az új gyógyszertámogatási rendszer mellett, még jobban aranyárában fogják mérni a lombikhoz szükséges sturikat!!
Szélcső!! igaz, én nem használom, de szerintem próbáld csökkenteni a használatát, mert én úgy tudom, hogy hozzá lehet szokni, mint az lázmérőzéshez, vagy a kúphoz!!
A popsikenőcs ha illatmentes, akkor használhatod hozzá, mert akkor az nem irrítálja a végbél nyálkahártyáját!!
Még én is kelek éjszaka 2*, úgyhogy kitartás, nemtudom mikor hagyják el a lurkók, mert Pistike semmi hajlandóságot nem mutat, hogy szeretné!4
persze még én is bírom, nem panaszkodom, dehát azért jó lenne már egy picit többet szunyálni egyhuzamban!!
Chesti!!
Olyan gyönyörű Nikibaba, lestoppolhatom menyemnek??
te, jól látom, hogy kékül a szeme?? nem barna volt neki??
Livi!
Tudom, hogy rám hasonlít Pistike, csak apa meg ne tudja!!
Egyébként annyira vegyes!!van benne apa, anya, anyós, az egész família beleszorult!!
Ti mikorra tervezitek a 3. bébit??
Jadey!! Nagyon szépen köszönöm a gyógypuszikat, hatottak!!
Király Bencusról az összes kép, nem semmi hapi!!
Már én is szerettem volna kérdezni, hogy az én közelemben senki nem lakik??X ker?? Hmm??
Asszem Nózi írta a múltkor, de kérdeztem, és nem válaszolt!!
Na, mentem lányok!!
puszi!! Melódia