Bunny
Na laltod,ezek szep mennyisegek,ezet is eszik 4 orankent,ez azert mar konnyu igy ,nem?
En tegnap lemertem kivancsisoagbol,meglett a multkori szopimarathon eredmenye.Tegnap amr csak 3 orankent evett es 100-150 kozott mindig.A napi vegeredmeny 730ml lett.Ez nalam mar alomhatar szamba megy
Neke mne malsuza at,de a cic miatt nem is szeretnem,alszik 4-5 orakat az boven eleg.Na ennyi pihenes utan annyit eszik, hogy csak na.
Talaka jo otlet,bara Varosligetben a sok kutyagumi miatt kcisit gaz,dea Szt Istvan Park tuti lenne mert az tiszta is.
Mi is a Tuzoltoban voltunk Alexxal,mert a koponya UH-n talatak cisztat,mire az ottani neurologus(kikerestem neked,mert ismeros volt a nev amit irtal,szoval Balazs Maria volt!!!),elmondta hogy talan jarni sem fog tudni,es ha igen akkor korlatozva...Na akkor en nagyon kivoltam.A Svab hegyre kaptunk mastol egy idopontot a neurolgushoz es az meg kinevetett minket, hogy ennek a gyereknek nincs baja,kollegina tevedett de erosen
Na akkor szikla esett le a szivemrol.
Most is gondolkozom rajta, hogy elviszem hasi+koponya UH-ra,mert jo ha minden Ok,de megegyszer azt nem szeretnem....
Tenyleg akinek mar van babaja,viszitek oket?Nem kotelezo,de manapsag ez is divatos vizsgalat.
Ilgya
Sajnalom a levelet,gondolom hogy megijedtel.Nagyon remelem hogy a kontroll vervetel megnyugtat majd.Drukkolok nagyon!!!!
En azert is vittem a magandokihoz,mert minden mast is megnezett,nem csak szethuzta a labat ketszer mint a Heimben anno Alexnak.Es sebesz is tehat serv es hasonlokat is kizart.
Kek-feherbe Rekat,hat ez megbocsathatatlan bun
Magnes
Sajnalom, hogy nem akar szopizni,de egyet ertek Snoopyval tarts ki mert ez nagyon faraszto elsz neked.Vagy esetelg a szopis tanacsado hatha tud jo parktikat mondani hogyan kell visszaszoktatni cicire.Ha minden Ok a babaval akkor meg kell hogy tudja tanulni.
Felxi
Akkor Misu meghizta a minimumot.Nekem sem hizott az elso honapban csak 50dgkt (legkisebbhez kepest 70-t )Es eleg volt neki.Van akinek kell 4-6 het hogy novekedej na tej mennyiseg,en is ilyen vagyok.En sem tudtam csak 20-30akat fejni.Es kell a 3 ora hogy termelodjon eleg tej neki.Van ilyen
Drukkolok hogy jo hireket kapj a dokitol,bar szerintem csak beutalot fog adni Neurologiara.Kulonben lehet osszefuges a keves szopas es a akozott hogy az egyik oldalat nem igen hasznalja.Ugyhogy a gyogytorna (akar Devenyes,akar Gezenguzos )csak segithet.
Tunde
Egyet ertek
Tapos Alexem olyan anyas,hogy jatszohazba egyedul be nem tenne a labat,csak anyaval
16 hoig O sem volt beteg,sot azota is csak ketser volt lazas es kesz,mas egyeb sosem
Ugyhogy en a szopi-betegseg osszefuggesben nem annyira hiszek,ez is inkabb genetika.
Niki
Lehet hogy hulyeseget irok,de talan azert nam kakil Dani mert mindent felhasznal amit megeszik.Csak azert gondoltam mert mondtad hogy keveseket szopik.Ha hasfajos en is hasra fektetesre szavazok,meg a sok bufiztetesre,eseleg a hason karba dajkalasra.Ezek bejonnek.A Grippe Water meg biztos segit.
Tap:
Uveget kimosni+fertotleniteni,vizet foralni-lehutein.Oszekeverni.Beadni babanak,ami kb anny ido minta szopi egy pici babanal.Aztan megint mosni-fertotleniteni.
Persze tudom a fertolenitest nem mindenki dijazza,de par hetes babanak azert ajanlott szerintem.Esetleg ha mosogato gep van akkor nem kell.
Bar megjegyem a noverem az USA-ban mindig csapvizbol adta a tapit a korababainak.Ott senki nem nyomatta a forralt vizet,erdekes ez
Alexa
Martinhoz nagy gartula,tegyel kepet is!
Pusz
Kata