Backa!
Igen, valszeg nyitok egy topikot „Szoptatós PCO-s kismamák fogamzásgátlási problémái” címmel. Előbb utóbb lesz tagság, ahogy a táblicskut elnézem!!!!
Ugyanis a metformin mellé nem kifejezetten ajánlott a progestagének szedése, tehát a szopi alatt szedhető Cerazette sem! Úgyhogy maradnak Kavics tippjei v. a Pharmatex család. Bár a mai tampicsekes küzdelmeim alapján a gél formának lesznek előnyei! (Norka tudja, h. miről beszélek!
)
Merckforminból van 1000 mg-os is. 3 g a max dózis!
Okriszta!
A császár miatt nem lehet egyből nekifutni, vmi hegszétválással ijesztgettek!
Gratula a vizsgákhoz! Nagyon csodállak, h. képes vagy tanulni!
Babancs!
A normann fenyő csak úgy csinál, mintha nem potyogna. Álldogál ártatlanul, fütyörészik, nézelődik, de amikor elkezded lebontani, akkor aztán lehull az állarc, meg pár millió tűlevél!
A tavalyinak csak a váza jutott el a kukáig, a tűlevelei a zsákban kísérték, amibe betuszkoltuk, miután az eredeti madzaggal összekötöztük (tiszta emberrablás fíling!
).
Nem 3-at, 6-ot! Ha jól tudom 180 nap kell ahhoz, h. a köv. babánál is kapj gyest v. gyedet v. mi a szösz (de én sem tudom pontosan!).
A gyógyszeradagodon jót röhögtem, nekem is bőven sok volt fejbentartani, h. mit, mikor mivel v. mivel nem lehet/szabad bevenni! (vasat folsavval, C vitaminnal lehet, de calciummal, magnéziummal nem!)
Szedd csak a bétablokkolót, az fontosabb, max. nem fogsz 4 kilós babát világrahozni! A szülés során nem hátrány, ha nem bálna a bébi!
Rejo!
Mi is azt használjuk.
A múltkor még nálunk is csak a kicupp-becupp ment, de mostmár a csörgőt is meg tudja fogni, igaz a szájához még nem tudja vinni.
Mondjuk nekünk annyi fórunk van az egy hét korkülönbségen kívül, h. a Csöppöm hamar az ujja mellett döntött a cumi helyett. Ennek viszont van egy hátránya: mindig a bal hüvelykujjára cuppanva alszik el, majd összecsukja a pici öklét, emiatt kipállott a hüvelykujja és a többi ujja közti bőr.
Most popsikenőcsözzük minden fürdetés után, már kezd rendbejönni.
Kavits!
Hova csomagolsz??? Lemaradtam vmiről?
Férjekkel kapcsolatban egyetértek. Képzeld ledőltem szunyálni a híradó alatt, mire felébredtem, lebontotta a fát!!!!!
Az én fodrászom is évek óta próbál normális pasit találni. Meg egy csomó ismerősöm is ugyanebben a cipőben jár. 30-as csinos csajok, értelmesek, talpraesettek és magányosak.
Nem szórakozásból szinglik!