Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta!
Mail megérkezett, köszi, válasz ment.
Tegnap voltam a dokinknál. Megint mennem kell terheléses vércukor vizsgálatra Kép, hogy valóban csak terhességi cukorbetegség volt-e, vagy tényleg cukorbeteg vagyok.
A fényképezést pedig megbeszélem a párommal. Szeretnénk közös képet csináltatni a lányokról és ezt naptárba tetetni. Szóval a nagyszülõknek szeretnénk karácsonyra olyan naptárt ajándékozni, amin az unokáik mosolyog rájuk. Kép

Lina!
Barátnõm kisfiának szintén hígabb volt a széklete fogzáskor, tehát nem kóros. Kisfogacskához mi is gratulálunk!

Gyöngyöske
gyöngyöske

GyöngyöskeKép

Hol lehet ilyen naptárt csináltatni? Mert ez olyan jó ötlet, hogy mi is csináltatnánk!
Köszi, ha elárulod! És köszi a gratulációt!

Most délután is volt egy kicsi híg kaki, de nem volt vészes. Most pedig megevett 2 kisebb banánt, hátha ez megfogja egy kicsit. De az étvágyával nincs gond, mióta egy étkezéssel több van, szemmel láthatóan kerekedik a gyermek! Csak a következõ hónapban nehogy azon aggódjak, hogy túl sokat hízott!Kép

És köszönöm a megnyugtató szavakat mindenkinek! Jó, hogy vagytok!Kép

Puszika, Lina
Lina

Sziasztok!

Lina!
Reméljük, hogy ilyen ügyi lesz továbbra is a kis legény és észre sem fogod venni, hogy már megvan mind a 32 fogaKép Szerintem a hasmenés nem fog sokáig tartani, biztos csak a fogacskája miatt van. Nekem megy a csatolt filed és nagyon jópofa. Dodusnak biztos nagy volt a méret a freemailba.

Dodus!
Volt elsõ órám, sõt fél ötig egyfolytában tanítottam, csak akkor értem be a suliba és szabad volt a gép gyorsan lecsaptam ráKép Babucinak szerintem tetszett a karácsonyi zene, mert nem visítozott és rendesen viselkedett végigKép Remélem ilyen jó gyerek maradKép
Terhesség elõtt nem szedtem semmit, mire észbe kaptam már pár hetes lehettem, de csak folsavat kezdtem el szedni, majd mikor már biztos lett, akkor jött az Elevit. Remélem nem lesz gond.

Kriszta!
Talán még nem válaszoltam a kérdésedre, hogy meddig dolgozom. Nos terveim szerint január 29-is, ha jól emlékszem, akkor lesz a félévzárás.
Szurkolok, hogy szép legyen a házikó terve, utána maga a házKép

Kata!
Reggel elküldtem a tesztet, remélem megkaptadKép Nálunk érdekes módon a leveleket én szoktam írtani, a gépen pedig egy teljes könyvtáram vanKép, amiben csak én ritkíthatokKép

Gyöngyöske!
Vizsgákhoz nagyon gratulálok és valahol irigyellek, hogy ennyi mindenre van idõd (legalábbis megpróbálsz rá szakítani). Keresztgyerekeknek mit vesztek és egyébként mit lehet egy 6 és egy 3 éves kislánynak venni ajándékba? Javaslatokat mindenkitõl várokKép

Panka!
E-mail megyKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

MarikaKép

Lévén, hogy tejfogból csak 20 van, 32-re hiába is várnék!Kép
Jó sokáig fogsz dolgozni, de ha bírod és van kedved, akkor miért ne! De azért pihenj sokat, amikor csak tudsz. A vitamin miatt ne aggódj, ha baj lenne, már kiderült volna, úgyhogy 100%, hogy egészséges a babuci.

Kata007Kép

Martin külön köszöni Dórikának a gratulációt!Kép És kívánja, hogy neki is ilyen simán menjen a dolog.

Érdekes, hogy Martin sosem hagyta, hogy masszírozzam az ínyét, azért is közelharcot vívok vele, hogy bekenhessem Dentinox-al. És az is jó, hogy mind keresztmamám, mind pedig a saját doki nénink azt mondta, hogy onnan fogom tudni, hogy hamarosan lesz foga, hogy megvastagszik az ínye, beduzzad és bepirosodik. Jelentem, nálunk semmi ilyen nem volt! Nézte is kedden a doktornõ, hogy érdekes, mintha hasadna az ínye, de nincs megvastagodva.

PankaKép

Mi van Veled mostanság? Nem írsz, csak felrakod a táblicskut!Kép Ennél azért lehetne bõvebben!

KrisztaKép

Köszi a tippet, tegnap délután banánt kapott, és utána már nem volt semmi a gatyóban. Viszont ma reggel annyi!Kép De ez teljesen normális állagú volt.

GyöngyöskeKép

Gratula a vizsgáidhoz, tényleg nem vagy semmi!Kép

NevaKép

Régen jelentkeztél, mi van Veletek?

Nálunk az az újság, hogy Martin rájött, hogyan lehet kihúzni a fiókokat, és kinyitni a szekrényajtókat.Kép És még csak 9 hónapos... Mi lesz késõbb?! Tegnap is egyfolytában nyitogatni akarta a konyhaszekrény ajtaját, hiába mondtam, hogy nem szabad, és még a kezére is ütöttem, de csak azért is. Odaálltam elé, ahogy mosogattam, de õ próbált eltolni, és belecsípett a combomba. Szóval nem semmi erõszakosság van benne! Na, ekkor bepakoltam a kiságyba, ami nagyon nem tetszett neki, de azért néha muszáj a házimunkát is elvégezni.

És a nagy eszével azt is megtanulta, hogy tud felmászni a franciaágyra! Mivel magas neki, nem tudja felhúzni magát, de a kiságy ott van a végében, és rájött, hogy ha annak az aljára lép fél lábbal, akkor magasabban van, és át tudja magát lökni a franciaágyra. Szóval most már állandóan a sarkában kell lennem, mert ki tudja hová mászik, mit nyit ki, stb.

Puszika mindenkinek, Lina
Lina

Sziasztok!

Vagyok végre.
Ez a naptár téma nagyon érdekel engem is. Eredeti lenne nagymamának ilyen ajándék. Gyöngyöske, várjuk az infotKép

Bevallások elküldve, de arra jöttem rá, hogy itt kopogtat a következõ, mellesleg év vége, adófeltöltés stb.
Sajnos a hasfájás módfelett ragaszkodik LauráhozKép
A héten volt olyan nap amikor sokkal kevesebbet sírt mint egyébként. Amióta új tápot kap. Végre sikerült meggyõzni dokinõt, hogy nem jó neki a Milupa.
Nagyon édi, ahogy figyel ha beszélek hozzá vigyorog és póbál válaszolni a maga nyelvénKép Hihetetlen, hogy egy "éretlen" 3 hónapos baba mire képes.
Jövõ hétre lesznek új képek, majd szólok.
Még egy kérdés: szerintetek nagyon korai lenne ha elkezdeném lassan a tejpépeket esetleg bébiételt?(3hónap+1hét)A reszelt almát már eszegeti.
neva
neva

Sziasztok!

Lina!
Kicsit hígabb széklet fogzáskor természetes. A lányaimnál így volt. Sõt Daniella elsõ fogát úgy vettem észre, hogy egyik nap még semmi, másnap megkoccant a kiskanál amikor az almát ette.
Ne nevess ki, mert talán butát kérdezek, de hát én még nem szoptattam fogas babát. Szóval van valami különbség? Érzed a ciciden, hogy van különbség? Én kicsit félek, hogy jókat fog harapni, hiszen néha most is a cicivel a szájában fordul hátra szopi közben, ha érdekli valami. Kép
Nem akarom elkiabálni, de ma is nyûgös volt a délutáni szopi után. Elkezdtem dörzsölgetni az ínyét Dentinox-al, és azonnal megnyugodott. Utána egész este vigyorgott és sikítozott.

Kriszta!
Köszi, szerencsére nem fáj a keze. Pedig a csajszi külön szólt, hogy ne ijedjek meg, de borzalmasan be fog kékülni. Hát ez nem történt meg. Talán mert amikor hazajöttünk azonnal elkezdtem vizesruházni? Szóval már egyeltalán nem fáj neki! Kép

neva!
Nem istenítem a csak szopit 6 hónapig, de szerintem várj még vele egy kicsit. Én legalábbis várnék a helyedben. Laura különben is korábban született, kicsi súllyal. Megemészteni úgysem tudja még, szóval tök fölösleges.
Dóri már fõzelékezik, de még neki is olyan színû a kakija, mint amilyen színût eszik. Valamelyik nap anyukámtól kaptam céklát. Mivel tudtam, hogy az tuti nem vegyszeres, stb., szóval adtam neki. Nagyon-nagyon ízlett neki, de én majd infarktust kaptam az esti kakijánál. Tiszta vörös volt a pelus. Talán hülyülök, de nem ugrott be azonnal, hogy a céklától lehet, csak miután leizzadtam. Kép Ráadásul még a fenekét is megfogta. Kép
Látod még õrajta is ennyire átmegy. Én azt mondom várj még vele!
A válaszolgatása aranyos lehet. Kép Ugye milyen jó lenne érteni is??? Kép

Marika!
Köszi megkaptam. Igen ez kellett!!! Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

NevaKép

Nekem is az a véleményem, mint Katának, kicsit várni kellene még. Szerintem legalább azt kellene megvárni, hogy a hasfájósság elmúljon, mert a fõzeléket is meg kell ám emészteni! Martint az elején kicsit az is megtekerte, és késõbb a husi is, bár nem volt vészes, de minden újhoz hozzá kell szokni. Laura amúgy is korábban született, szerintem bõven ráértek még.

Kata007Kép

Egyelõre nem érzek semmit szopikor, hogy más lenne, mert Martin nem harap. Amikor kicsit erõsebben szív, akkor olyan, mintha valami kis éleset éreznék, de lehet, hogy csak beképzelem.Kép

A kaki miatt ne aggódj, az nagyon sokáig látszani fog, mit ezik a baba. Most nekünk szép zöld volt a borsó, majd a sóska miatt.Kép Szerencsére tegnap már egyáltalán nem volt híg! És olyan édes, neki is koccan a poháron a foga, ahogy iszik!

Tegnap nagyon finomat evett, vettem neki stracciatellás tejpépet (milupa) hát valami isteni! Be is falta az egészet! De ezzel Ti még ráértek szerintem, bár biztos Dórika is imádni fogja õket.

Tényleg, te hogy csinálod a fõzeléket? Mert én mindig csak a zöldség fõzõvizével hígítottam, mert Martin abban sem ette meg a lefejt tejet. Te is így csinálod?

Tegnap megint nagy esemény volt nálunk: 9 hónaposan és 10 naposan megtett 2 lépést EGYEDÜL! Teljesen elámultunk, és szerintem õ is. Még gondolkozott is elõtte, hogy négykézláb menjen-e, vagy sem, de aztán belevágott. Haláli édes volt, ahogy a karjaival egyensúlyozott. Persze ez egyelõre csak egyszeri produkció volt, de hát minden így kezdõdik.

Puszika, Lina
Lina

Sziasztok!

Lina!
Elõször is gratulálok az elsõ lépésekhez! Kép

Már mi is alig várjuk, pedig nálunk még messze van... Kép Dóri mostanában állandóan ülni akar. Még nem ül meg sokáig, mindig oldalra dûl, de újra nyújtja a kezét, hogy ültessem fel.
Képzeld, valamelyik nap már ki kellett cserélnem a babakocsin a mózeskosarat az ülõre (3 funkciós babakocsink van). Szóval délutánonként mindig babakocsival megyünk Daniért a suliba. Ilyenkor Dóri is levegõzik, és alszik egy hatalmasat. Csütörtökön viszont végig üvöltötte a hazautat, mert nem tetszett neki a fekvés. A végén már egyik kezemben Dóri volt, a másikkal toltam a kocsit. Másnap az ülõsben mentünk Daniért. Végig nézelõdött és beszélgetett. Kép

A fõzeléket én tápszerrel hígítom. A fagyasztott tejjel nem ette, saját levével szintén nem igazán ízlett neki. Úgyhogy vettem BEBA HA-t, és ezt teszek hozzá. Így viszont imádja. Bevallom, én sokmindent hoztam anyukáméktól a nyáron a kertbõl, hiszen ezekrõl tudom, hogy nem vegyszeresek és elég gyakran én csinálom neki a kajcsit. Borsót, céklát, sóskát, sárgarépát. Pl. a bébiételes sárgarépát egyeltalán nem fogadta el, de amit én fõztem neki, imádja.
Persze mi még a szoktatós korszakban vagyunk. Sóskát pl. ma ettünk elõször. Fel volt háborodva, hogy nem adom elég gyorsan a szájába a kanalat. Kép
A tejpépet már én is kipróbálnám, de megvárom a vérvétel eredményét, hogy nem a tejre allergiás-e, amit én megiszok. Mert ha igen, akkor csak olaj lenne a tûzre a tejpép.

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Meggyõztetek, várok még. Semmi esetre sem szeretném erõltetni de azt gondoltam hátha hamarabb múlik a hasfájás. Persze totál igazatok van, hogy azért fáj, mert nem képes még rendesen emészteni és csak terhelném a gyomrát.
Képzeljétek, szombaton anyukámnál voltunk. Laurát egéz nap babusgatták, szóval alig aludt. Eztuán reggel 7 óráig aludt vasárnap KépKépKép Mondtam a férjemnek, hogy máskor is kölcsön adjuk fárasztásraKépKépKép
Persze a csoda csak 1 napig tartott, mert ma 1/2 5-kor meg kellett etetniKép
Kata!
Laura is a Bebát eszi és láthatóan kevesebbet fáj a hasa és egyre kevesebbet bukik.
neva
neva

Sziasztok!

Kata007Kép

Most nekem is hozott anyukám céklát, de fogalmam sincs róla, hogy kell megcsinálni? Csak simán meg kell fõzni?

Tegnap anyósoméknál voltunk, és így nem hazai kaját vittem Martinak, hanem üvegest, egy újdonságot: gesztenyés pulykát! Ízlett neki rendesen.

Nekem eszembe sem jutott, hogy tápszerrel próbáljam a fõzeléket az elején! Õ simán elfogadta a fõzõvízzel is, csak a fagyaztott tejest köpködte.Kép Pedig nem rossz ötlet, de ezen már mi túl vagyunk. És Dórika mennyi fõzeléket eszik meg egyszerre? És utána szopik is?

Édes lehet, ahogy üldögél. Érdekes, hogy Martin nem akart ülni, ha én ültettem fel, és mivel nem is kérte, én nem nagyon ültettem. Aztán egyik napról a másikra 6 hónaposan felült, és akkor már úgy is maradt, bár idõnként lendületesen hátradobta magát. Ha jól emlékszem 6.5 hónapos volt, amikor már hosszabb ideig üldögélt, hátraszaltók nélkül. És ekkor már fel is állt.

Tegnap viszont volt egy szép esése, mert mostanában egyedül akar állni, de ez nem mindig megy sokáig. És ahogy elengedte a dohányzó asztalt, a fenekére huppant, de olyan szerencsétlenül, hogy beleverte az arcát az asztalba. Lett egy kisebb kékfoltja a pofiján, de pár perc után megvigasztalódott.

Én is kíváncsi vagyok, mit mutat Nálatok majd a vérkép, remélem, semmi komoly nem lesz!

GyöngyöskeKép

Köszi a naptárt!Kép

Puszika mindenkinek, Lina
Lina

Lina!
Te már tudsz valamit naptárról? Én is, én is, én is!!!

Dodus!
Levél ment.
neva
neva

Sziasztok, jó reggelt!

Gyöngyöske! Interjúvold meg légyszi a férjed, hogy milyenek a puskázási lehetõségek-esélyek Papp Gábornál, Államszervezeti alapismeretekbõl? Köszi.

Neva! Levél megjött, köszi. Másik ment! Én láttam a Fõ utcán (lehet, hogy nem így kell írni, na mindegy) a Rock Cellar mellett a Porstban, hogy csinálnak naptárt, ha viszel képet az lesz rajta. De van naptárkészítõ program is.

Lina! Hogy Ti milyen ügyik vagytok! Maholnap már katonának viszik Martint! Most aztán lesz pakolás Nálatok is, ha már felfedeztea fiókokat, szekrényeketKép

Kata! Ez a cékla dolog jó lehetettKép

Panka! Merre jársz? Reméljük, hogy pihizel!

Marika! Ne vidd túlzásba a munkát! Köszi a vitaminokról írtakat!

Puszi, Dodus
Dodus

Sziasztok!

Mostanában ránk jár a rúd! Kép Kinga megint beteg.Kép Igaz, most csak light-osan, de szegény eléggé köhög, meg folyik az orra. Bár szerencsére nem rossz a hangulata, de rossz szegényt hallgatni.
Tegnap egy cseppet mérges lettem: vettünk neki Rinathiol szirupot a köhögésre. Szerintem nagyon jó, mert már lényegesen kevesebbet köhög szegény, de felbontás után csak 7 napig lehet használni. Ugyan akkora üvegbe van mint a Panadol szirup (125 ml). Napi 2x5 ml-t lehet neki adni. Az max 70 ml amit eltudunk fogyasztani, a többi meg megy a kukába. Azért a majd 700 Ft-ért. Kép

Majd még jövök,mert Kristóf fel most kelt fel.

Puszi
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!
Nos az ismerõseim a Tanácsház térnél lévõ Angyal fotósnál készítették a babájukról a naptárfotót. Ez "kártyanaptár", az egyik oldalán a baba fotója van, a másik oldalán az éves naptár. Mi falinaptárt szeretnénk, aminek minden egyes hónapjánál a gyerek 1-1 fotója látható. Még nem érdeklõdtünk, hogy készít-e ilyet is. De itt a neten láttam már ilyen oldalt, hogy vállalnak saját fotóval asztali és falinaptár készítését, de egyelõre nem találom, pedig régebben többször is ráklikkeltem... De a párom szerint mi is tudnánk ilyet készíteni, de még sajna neki sem volt erre ideje megnézni...pedig rohamosan itt a Karácsony!

Kriszta!
Babatornáztatót megvettük, mind a két lány nagyon élvezi. KépKépZenél, csörög, van rajta tükör, forgó bohóc stb. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

neva!
Megleptél reggel! Kép

Lina!
Én csak simán, pici cukorral megfõztem a céklát, burgonyával összeturmixoltam és úgy adtam neki (+ tápszer). Nagy sikere volt. Kép

Dodus!
Hát kissé berosáltam amikor megláttam a pelust! Kép

Kriszta!
Jobbulást nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mostanában én is kiakadtam egy kicsit ezeken az árakon. Többféle kenõcsöt kaptunk, ami ugye egyik sem vált be, dobhattam ki hetente 5-600 Ft-ot. Kép

Gyöngyöske!
Ez a falinaptár ajándék nem is rossz ötlet. Ha megkérdezed, hogy csinálnak-e és mennyiért, akkor engem is érdekelne.

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Képzeljétek, megszületett szombaton a Nagy Vezérünk kisfia!Kép

Mindenkinek van már gyerekeKép Az utcánkban már csak nekünk nincs!!!Kép Mi persze nem ezért szeretnénk, hogy ne mi legyünk a kakukktojásokKép

Puszi, Dodus

Ui.: Gyöngyös! Ne feledkezz meg rólam!!!
Dodus

Gyöngyöske!

Mikor Berni 2 éves volt, készült Róla jópár "profi" kép. Én azokból csináltam falinaptárt, amit aztán a nagyszülõknek adtunk ajándékba. Elküldöm Neked, nézd meg.
Azt is meg lehet csinálni, hogy a beszkennelt képeket (mert csak ez kell hozzá) behelyettesited a Berni képei helyére, meg a hónap, napokat átirod. De ha gondolod, szivesen megcsinálom Neked, csak küldd el a képeket! Aztán visszaküldöm, mert kinyomtatni már nem tudom. Nos?

Roxi

Ui: Ha mást is érdekel, szivesen elküldöm másnak is, hogy megnézze, milyen is lett elkészülve (érdemes Word-ben megnyitni és nyomtatási képen beállitani a 2x6 oldalt és akkor lehet látni egyben mind a 12 oldalt).
roxane

RoxiKép

Engem érdekelne! Köszi!Kép

Lina
Lina

Lányok!

Nézzétek már meg az ismerjük meg egymást témában, a Kata007 képei topic bejön-e nektek.
Tennék fel új képeket, de nem akar az egész oldal betöltõdni már reggel óta. Kb. az utolsó hozzászólás nem jön be és a szólj hozzá ablak.

Köszi! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Köszi, már nem kell, mert bejött.
Csináltam egy újraindítást és most már ok. Kép

10 perc múlva új képek lesznek ott, nézzétek meg.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Szia Kata!

Megnéztem, de nálam nem jönnek be az új képek. Csak egy kis ikon és azt, hogy "Your image here" :-(
roxane

Na, akkor tessenek megnézni a mai nap készült képeinket! Kép

Kata és Dórika

KépKép

KépKép
kata007

Roxi!
Naptárt megkaptam, köszi. A párom is valahogy így gondolta. Ha kell hozzá segítség jelzem.

Most jöttünk a 2 hónapos oltásról. Hanga Kincsõ végig ordította, sõt még engem ahogy ölbevettem a szuri után jól le is pisilt. Kép Most békésen alszik.

Dudus!
NEm feledkeztem meg rólad, de a páromnak jelenleg megbeszélése van, csak este tudom megkérdezni.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Roxi!
Ha szépen megkérlek nekem is elküldöd a naptárt? Akkor szépen megkérlek!KöszönömKép
Kata!
Jól esett ha egy pici örömet tudtam szerezniKép
Dórikát megnéztem. Még mindig édiKép

Laura legfrissebb (mai) paraméterei:
4600g 58 cm. Szerintetek nõhet egy gyerek 10 nap alatt 4 cm-t. Hát persze, hogy nem, csak a múltkor mérték rosszulKép
Köszöni szépen jól van, ma még nem sírt. ImádomKép
neva
neva

Gyöngyöske!

Szerintem ügyesek vagytok, meg tudjátok csinálni. Nem egy nagy ördöngösség és, ha ki is tudjátok jó minõségben nyomtatni, akkor meg teljesen jó!

Kata!

Megnéztem újból Dóribabát. Nagyon édes, kis tündér és a képek is nagyon jók!!!
roxane

Köszönjük a dícséretet! Kép
Kicsit elbénáztam valamit az elején. Kép

Roxi!

Nekem is légyszííííí!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Dórika egy kis tündér, ennivaló baba! Nekem legjobban a haja tetszik, ahogy a feje tetején "lóg" vagy "fityeg".Kép Az egyszerûen haláli.
Egyébként mondták már, hogy tiszta anyja?

Neva!
Laurátok már ilyen nagy?? Hát ez igen. Csak így tovább.

Dodus
Dodus

Majd elfelejtettem. Hanga 5400 gr, és 62 cm. Szóval 2050 gr-ot gyarapodott és 11 cm-t nõtt 2 hónap alatt. .)

Gyöngyöske
gyöngyöske

Kata!
Nagyon jó képeket csináltatok Dórikáról. Kép A legnagyobb lányod mennyi idõs? Õ már kész tini. Nekem is Dórika haja tetszik. Csúcs!!!!!!
Jó ötlet ez a tápszerrel való higitás (mármint a fõzelék). Hála az égnek a tápszerek világában nem vagyok otthon. Milyet érdemes venni. Hisz lassan majd nálunk is be lehet vezetni a fõzeléket. Majd januártól. Kép De addig is gyüjtöm az öteleteket. Kinga nem szerette amit kezdetben fõzõcskéztem. Kép Csak a bébipapi. Az ment befele. Hátha majd Kristóf. Így majd a fõzõcskés recepteket szivesen veszem.Kép Elõre is köszi.

Roxi!
Engem is érdekelne a naptár. MI már tavaly is szerettünk volna csinálni, csak hát a lustaság...Kép

Gyöngyöske!
Hogy Hanga már mekkora!!Kép Este majd én is megpróbálom megmérni,hogy Kristóf milyen hosszú. Szerintem bazi nagy, mert már 68-os ruhákat hordunk. Kész anyagi csõd Kép Nem jösztök babaúszásra?

Neva!
Laura is hamar utolérte magát. Nemrég láttuk, és akkor nagy lány volt már, na de manapság... Kép Kép

Puszi
Kriszta
dkriszta

Megtaláltam végre azt az oldalt, ahol különbözõ naptárt készítenek.
[url=http://www.webalbum.hu/naptar.htm" TARGET="_top]http://www.webalbum.hu/naptar.htm[/url]

Gyöngyöske
gyöngyöske

Dodus, Kriszta!

Hát az a tincs a feje tetején tényleg csúcs! Kép
Az még a babahaja ami nem hullott ki. Én már többször le akartam vágni, mert olyan lükén néz ki, de az apja azt mondta, hogy meg ne próbáljam, mert neki az külön tetszik! Úgy voltam vele, hogy egy szem férfi a családban, hát legyen neki igaza! Kép

Dodus!
Ezt még senki nem modta, úgyhogy most hízik a májam. Kép
Mindenki azt mondja, hogy kiköpött apja! Kép

Kriszta!
Én a Beba hypoallergén (BEBA HA) tápszert vettem a fõzelékhez, mert Dórinak nem igazán ízlett a saját levével, a fagyasztott tejjel meg végképp nem ette meg. Na meg megkóstoltam a borsót, sóskát csak úgy saját levével, hát nem igazán ízlett nekem sem. Azért az csak tejjel az igazi. Mivel neki tej még nem jöhet, maradt a tápszer. Így viszont imádja mindegyiket, amit eddig próbáltunk. Most kb. egy fél bébiételes üvegnyit eszik meg, de utána nem kívánja a cicit. Gondolom elég neki a tömény kajcsi, mert teából is csak pár kortyot fogad el.

Panka!
Köszönöm a képeslapot!!! Kép

Lina!
Merre vagy???
Csak nem névnapozol???

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Mivel Kata irtad, hogy jobbara itt vagy megtalalhato, hat utanad jottemKép
Tunderi a Doribaba, nekem is az a kep tetszik a legjobban, ahol libeg a haja a feje tetejen. IsmerosKép

-Afonya
Névtelen

Sziasztok!

PankaKép

Köszi a képeslapot!Kép

Kata007Kép

Nagyon édes Dórika!Kép Kész nagylány! A haján én is kész voltam!Kép És Martin megint megismerte!!!!!!!! Vigyorgott, mint a tejbetök!Kép

Az az igazság, hogy nekem azért sem jutott eszembe a tápszer a fõzelékbe, mert féltem az idegen fehérjétõl, úgy voltam vele, hogy jobb, ha csak szopik mellette. Bár tudom, hogy ezek HA tápszerek, de a doki nénink nem mondta, hogy kellene. És õ minden fõzeléket megevett enélkül is. Szerintem nem volt rossz, hogy csak fõzõvízzel készült, mert mindhez krumpli is volt, és így jó krémes lett.

Most is csak úgy csinálom, hogy husi, krumpli, most már kicsi margarint teszek bele neki, és hozzá mondjuk a sóska vagy bármi más. Tényleg nagyon finom!Kép

Gratulálok mindenkinek a szép nagy babákhoz!Kép Így nézve Martin tiszta miniatûr bébi volt, hisz 2 hónaposan volt 4700 gramm és 61 centi. Kíváncsi vagyok, hogy most mennyit hízik, hogy többet eszik. De azért kaja közben nálunk játék is van, mert minden más jobban érdekli, mint az evés. És olyan még nem volt, bármennyire is ízlett valami, hogy óriásira nyitotta volna a száját! Ha nem csóválja a fejét, az már azt jelenti nálunk, hogy oké a dolog.Kép De hát mit akarok? Én egy évesen voltam 8.40 kiló, és iskolába 17 kilósan mentem! Ehhez képest a gyerekem kifejezetten dundi!

RoxiKép

Köszi, hogy elküldted!

Puszika, Lina
Lina

Sziasztok!

Lányok szorgos kis méhecskék lettetek? Nem gyõztem bepótolni a lemaradásomat (pedig ma reggel olvastam utoljára) Csak így továbbKép

Lányok!
Ami már most biztosnak látszik: márciustól újra fel fogom dobni a fõzelék témát (na jó egy kicsit késõbb), mert ezt a sok jó dolgot képtelenség megjegyezni. Elõre is elnézést kérek a leendõ bugyuta kérdéseimért. De tõletek olyan jó tanácsot kérni, mert rögtön jön 3-4 jó ötlet/válasz még válogathatok isKép Ja és nem utolsó sorban nem néztek hülyének, hogy még ezt sem tudomKép

Roxane!
Bár nekem még nem aktuális azért küldd már el nekem is a naptártKép Elõre is köszike

Lina!
Boldog névnapotKép
Martin milyen ügyes csak ámulok és bámulokKép Jó gyorsan megtanulta, hogy lehet anyucit bosszantani?

Kriszta!
Úgy sajnálom, hogy beteg a babuci, remélem hamar jobban lesz és akkor már ilyen fejecskéket fogsz rajzolniKép
Babauszásról mesélj már valamit, mikortól lehet menni, mennyi idõ mit csináltok... (szóval mindentKép)

Gyöngyöske!
Mi az a babtornáztató és mire jó? Látod milyen kis butuska vagyokKép Hangának nagy puszika az oltás helyére. Eszméletlen mennyit fejlõdött a kis baubi pár hónap alattKép Olyan jó lehet már látni ezeket a dolgokatKép Bár nektek biztosan fel sem tûnik.

Neva!
Úgy látszik Laura baba kezd megjavulniKép Õ is szépen fejlõdött, most már bizots a párom is meg merné fogniKép

Kata!
Dóri baba nagyon szép kislány, méltó párja lesz kis lovagjánakKép Hajacskája tényleg jópofaKép Nagylányod meg kész királylányKép

Dodus!
Babaprojekt? Most már biztos, hogy belevágtok?

Panka!
Milyen volt a hétvégéd? Ugye pihentél sokatKép Vigyázz magadraKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Kata!
Elnézést, mondhatni b... voltam. Neked is Nagyon Boldog NévnapotKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Kedves Kata és Lina!
Isten éltessen Benneteket sokáig! Hosszú, boldog, egészséges életet kívánok Nektek! És jó kisbabákat!

(elnézést, hogy csak utólag, de a +-7 napban még benne vagyokKép)

Ma délután megyek dokihoz, nõgyogyihoz. Az elõkészületek miatt.Kép
Jövõ hónapban a hold pont olyan lesz a ciklusom közepén, mint amikor születtemKép HÁt, kíváncsi vagyok összejön-e?Kép

Puszika Mindenkinek!

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Köszi mindenkinek mégegyszer a köszöntést! KépKépKép

Lina!
Édi lehetett Martin amikor felismerte Dórit! Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Én is köszönöm szépen mindenkinek a névnapi jókívánságokat!Kép

Nálunk ma teljesen felborult a napirend, mert Martin hajnalban 3.30-kor felébredt. Nagyon be van duzzadva a másik alsó metszõ fogának a helye, lehet, hogy az kínozta. Bekentem neki, és visszaludt,majdnem 7-ig. Viszont az elõbb beájult, úgyhogy, ahogy látom ebéd után nem lesz alvás.Kép Amikor normálisan 6-kor kel, akkor szundít egyet reggel 8-tól és ebéd után is. Nem tudom, így meddig fogja húzni.

KrisztaKép

Jobbulást Kingának! A gyógyszer árak tényleg félelmetesek.Kép

Már akartam kérdezni, mi van a cisztáddal? Mikor nézi meg újra a doki?

DodusKép

Írd meg, mi volt a dokinál!
A múltkor kérdezted, hogy megy a fogyókúra. Jelentem, nagyon jól! Az elsõ két hét nehéz volt, de ez már a negyedik hét, úgyhogy belejöttem. Tornázok is minden nap. Na, most már elárulom, hogy mennyi voltam, mikor elkezdtem diétázni. Egy kilóval több, mint mikor szülés után kijöttem a kórházból! Mikor megláttam a mérleget, azt hittem elájulok, mert 66 kilót mutatott! Most már alakulok, látszik is, de mérlegre csak dec. 4-én fogok állni. Nehogy elmenjen a kedvem közebn.Kép De szerintem, ha így haladok, akkor Martin elsõ szülinapját a régi ruháimban fogom ünnepleni! (Alig várom!)

Puszika, Lina
Lina

Sziasztok!

Jaj, Lányok! Kikészülök. Most, hogy fogzik, minden evés kész cirkusz.Kép Ahogy közelítek felé a kanállal, már rázza a fejét. Akármirõl van szó! Etetés végére totál elfáradok, mert máskor kb. 10 perc alatt megette az adagját, most viszont kb. fél óra telik el azzal, hogy bohóckodok, játszok közben, mesélek, stb. De végül mindig lemegy a szokásos adag. Próbáltam, hogy késõbb etetem meg, mondván, hogy majd jobban megéhezik, de nem. Ugyanezt csinálta. Remélem, már nem sokáig tart. Ez normális jelenség, hogy ilyenkor nem akarnak enni? Mondjuk Martin eddig sem volt kifejezetten haspók.

Puszi, Lina
Lina

Lina!

Ne szomorodj el, de nálunk ez normális jelenség volt. Mármint, hogy nem akart enni. Bele is voltam betegedve.Kép Zsolti meg csak nevetett rajtam, és azt mondta, ne félj éhen nem fog halni. És igaza volt. Mihelyt alább hagyott a fogzása zabált két pofára. Kép
Jövõ héten megyek vissza kontroll-ra. Hát nem tudom mi lesz !? Majd kiderült mit hoz a Mikulás (ugyanis 5. v. 6-án megyek vissza). Nem izgatom fel magam elõre, elég most a gyerkõcökkel szenvedni. KInga soha sem volt beteges, de most hol szedi össze ezeket a bacikat. Elõre látom, hogy mi lesz ha bekerül az oviba. Kép

Puszi
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Nem sok jót olvastam ma. Tessék máskor telerakni a szövegeket sárga fejecskékkel. De úgy látom ez a mai nap nem arról szól. Ma voltam terhelélses vércukron és annak jó lett az eredménye, de sajna a fehérvérsejt magas, az RGC, HGB, HCT, MCHC, LY alacsony (ezek egyébként micsodák?). Most várhatom a holnapot, hogy konzultáljak az orvossal, hogy akkor most mi van. Legjobban a fehérvérsejt idegesít, mert azért külön szóltak, hogy beszéljek az orvossal ha magas. Most teljesen ki vagyok. A nap egyébként úgy kezdõdött, hogy a vérvételen megjelentem pontosan (8.30-kor) és várattak 25 percet. Aztán a terhesgondozáson a védõnéni (Jolika) megdorgált, hogy arra már tegnap el kellett volna mennem, csak ezt nem közölték velem. Aztán nem találta babuci szívhangját, így a doktor bácsi próbálkozott elõször nem sok sikerrel, de miután agyonnyomta a babámat sikerült megtalálni. Közben picuri végigrugdosta az egészet.

Lina!
Remélem sikerül lefogyni azokat a ronda kilókat, lélekben veled vagyok. Egyébként úgyis sikerülKép

Kriszta!
Mikukor szorítok majd, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi baj.

Dodus!
???????? (nõgyógyász)

Roxane!
Köszi a naptárt megkaptam és nagyon tetszikKép

Marika (hriczom)

Sziasztok!

MarikaKép

Írok Neked sok Kép Kép Kép, hogy jó kedved legyen. Holnap nagyon szorítok Neked, fogalmam sincs róla, hogy mit jelent, ha a fehérvérsejt magas. De az biztos, hogy a terhesség megváltoztatja a normális értékeket.Írj azonnal, ha megtudod, mi van!

Puszika, Lina
Lina

Én vagyok az 1000.!!!!
Dodus

Na, most már végigolvastam a tegnap délutáni, esti termést.

Marika! Igen, igen, azonnal írj, hogy mit jelentenek ezek a rövid betûkombinációk, meg hogy alacsonyak! Mi szurkolunk, hogy minden okés legyen NálatokKép De úgy is az lesz.

Képzeljétek tegnap a dokinál mi volt!Kép(Ma különösen sok Kép-t fogok írni, Marika kedvéértKép)
Belépek a váróba, hát már hárman ülnek ott. Igaz ebbõl két pasi, és õk nem sok vizet zavarnak a nõgyógyásználKép Köszönök, leülök. Nézegetem a várakozókat. Hát az egyik pasi ismerõs. Akivel nem ült ott a párja, mert éppen bent volt a dokinál. Aztán rájöttem, hogy ki az!Kép Laci! A Panka párja. Úgy megörültem neki. De megszólítani mégsem mertem, mert féltem, hogy mégsem õ az. Úgyhogy Panka lécci mond meg a férjeduradnak, hogy megismertem ám õt is, csak nem voltam bizti benne. És mond meg, hogy bocsika emiattKépKép, de remélem nagyon nem haragszik. Na, a lényeg. Aztán nyílt az ajtó és megjelent PankaKép Ekkor már biztos volt, hogy a mellettem ülõ izgatott apukajelölt Lacipapa.Kép Pankával azért rögtön megismertük egymástKép Megmutatta a Panka-család legifjabb tagját is, uh képekenKép Hát komolyan mondom... Nem is találok szavakat. MÉg a fütymörgõjét is láttam, mert Panka megmutattaKép Amúgy nem biztos, hogy rájöttem volna, hogy az az. Pankának nagyon jól áll a kismamaságKép Túl sokat sajnos nem tudtunk beszélni, mert én következtem (az elõttem lévõ lány nagyon hamar végzett). De nagyon jó érzés volt találkozni velük. Lacipapa csak azt hajtogatta: De fiú, de fiúKép És nincs náluk semmi gond. Nagyon boldognak látszanakKép Igaz Panka, azok is vagytok?Kép

Na, de mi volt velem. Bementem, mondtam a dokinak, hogy miért jöttem. Megnézte az eddigi papírjaimat, mondta, hogy reméli neki nem sok dolga leszKép Kérdezte, hogy szedek-e valamilyen gyógyszert. És elküldött egy laborvizsgálatra, részben általános részt fognak nézni, meg a prolaktin szintemet, mert korábban az magas volt. MOndta, hogy szedjem az Elevitet, de elég heti két szem. És hangsúlyozta, hogy egyelõre bízzuk a dolgokat a természetreKépKép De ezt többször is. Mondta, hogy esetleg lehet nézni a naptárt, hogy hol is tartunk a ciklusban, de ne vigyük túlzásba. És esetleg hõmérõzzek, mert abból jól látszik, hogy mikor jön ki pete.Kép És ha megvan a labor, akkor menjek vissza hozzá. A labort csak a következõ ciklus elején lehet csináltatni, a prolaktin miatt, ezért megkérdeztem, hogy addig is lehet-e próbálkozni. Azt válaszolta, hogy egyenesen KÖTELEZÕ!!!KépKépKép
Hát ez volt velem tegnap a dokinál.

Remélem mindenki jól van.Kép Most már eldugulok, mert reggelre ez elég sok volt, nehogy megrontsátok a virtuális gyomrotokatKép

Puszika Mindenkinek, Dodus
Dodus

Dodus!
De jóKép Kívánom, hogy minél hamarabb teljesüljön a kívánságotok.
Marika!
A terhességtõl minden megváltozik és apró eltérések miatt nem kell izgulnod. Viszont nem is szabad túlbagatelizálni, inkább lihegjék túl a dolgot, mint valamit figyelmen kívül hagyjanak. Minden rendben leszKép
Lina!
Hát a fogacska nem adja könnyen magát, de ez is gyorsan elmúlik és szép fogakkal mosolyog a kislegény.KépFogyóhoz sok sikert!
Kata!
Dórika kicsit punkosKépKépKépNem baj én is szeretemKép
Kriszta!
Lányod nem pszichésen beteges? Ez testvéke születésnél elõ szokott fordulni. Jobbulást. Kristóf egy óriásKép
Nem unod még EVA-t? Ha találkozok valakivel rögtön ezt a hülye témát hozzák fel, pedig mennyire nem érdekelKép
Panka!
Apuci nagyon boldog lehet a fia láttán.Kép
Gyöngyöske!
MegelõztetekKépHanga is sokat fejlõdött de majd belehúzunk mi isKép
Roxi!
Köszi a naptártKép
neva
neva

Kedves neva!

Ne haragudj, kérlek!!! NEM direkt nem küldtem el Neked a naptárt, nem is láttam azt az üzit, amiben kérted... :-( De most pótoltam. Már ott figyel a postaládádban! :-)

Marika!

Te már voltál terheléses vércukron? Az hogy lehet? Késõbbre vagy kiirva, mint én. Nem? Én csak holnap fogok menni. Ill. holnap megyek tanácsadásra (biztos le fognak cseszni, hogy sokat hiztam) és majd ott adják ide a papirokat... Holnap leszek 26+1.
Mesélnél róla részletesen? Hogy milyen volt? hogy csinálták? Mennyi idõ volt az egész (m.helyem miatt kérdem, hogy mire számitsak)? Ill. tényleg olyan borzasztó volt az a szirup?

Köszi: Roxi
roxane

Sziasztok!

Mi jól vagyunk, Martin másik fogacskája is látszik már az ínye tetején. Szerintem egy-két nap, és meg lesz az áttörés. Ezzel most jobban kínlódik, és érezhetõen be is van duzzadva neki. De szerencsére az éjszakával most nem volt gond, reggel 6.25-ig aludt! Eddig ez az abszolút csúcs.Kép

Tegnap délután evett rendesen, nem kínzott, persze a banán az nagyon ízlik, és a tejpép is bement este különösebb rimánkodás nélkül.

NevaKép

Örülök, hogy jól vagytok.Kép Laura nagyon jól fejlõdik. Bár én mindig elbizonytalanodok Martinnal kapcsolatban, mikor azt olvasom, hogy más babák milyen nagyok. Pedig neki is olyan kis hurkás a combja, és párnás mindenhol.Kép

DodusKép

Hajrá!Kép Csak ügyesen!

Puszika, Lina
Lina

RoxiKép

Bocsi, hogy közbekotyogok, de Marikának csak teszt reggelis vércukor vizsgálat volt szerintem, mert a Vasgyárban olyat csinálnak.

Puszika, Lina
Lina

Roxi!
Köszönöm, el sem hiszed mennyire örülök nekiKépMár el iskezdtem átírni 2003-ra.
Lányok!
Új képek:
[url=http://kep.tar.hu/neva/index.phtml?aid=27536298" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/neva/index.phtml?aid=27536298[/url]

Laura még most kezd olyan igazi gyerek lenniKép De igyekszikKép
neva
neva

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a sok sárga fejecskétKép és a sok biztatót. Felhívtam doktor bácsit és elsírtam, hogy mi bajom van, azt mondta ne foglalkozzak vele, minden rendben vanKép Most már újra nyugodt vagyok (bár tegnap este a Kismama újságot olvastam és elkeseredtem, hogy milyen rossza anya vagyok, mert én teát iszok minden reggel, szalámis kenyeret sem vetem meg és a kakaó, joghurt is jöhet tonna számra, tudom, hogy egyszer már téma volt, de ilyet ti is ettetek ugye)

Roxi!
Linának igaza van, itt a Vasgyáriban reggelis vércukor vizsgálat van és a 24. héten kell elvégezni. Mi most elvileg 24 hetesek vagyunkKép Nekem 7.30-kor kellett reggelizni 1 zsemlét, 1 kockasajtot és 2 dl tejet, majd 8.30-kor (illetve 8.50-kor) vették le a vért. Szerencsére én nem ittam löttyöt. Talán érdeklõdj Pankánál. Ja ez idõben nem sok volt.

Dodus!
Úgy örülök, hogy most már biztosan belevágtok. Nagyon-nagyon szorítok neked és foglalok helyet a varrónõmnél, hogy varjon édes kis ruhákat is majd neked. Ja és küldöm a sok hasonló kiscipõtKépKépKép

Neva!
Megnéztem a képeket. Vigyori, édes, nagy babuci (az utolsón olyan mintha kis foga is lenneKép) Este még jobban kielemzemKép

Marika (hriczom)

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?