Na, most már végigolvastam a tegnap délutáni, esti termést.
Marika! Igen, igen, azonnal írj, hogy mit jelentenek ezek a rövid betûkombinációk, meg hogy alacsonyak! Mi szurkolunk, hogy minden okés legyen Nálatok
De úgy is az lesz.
Képzeljétek tegnap a dokinál mi volt!
(Ma különösen sok
-t fogok írni, Marika kedvéért
)
Belépek a váróba, hát már hárman ülnek ott. Igaz ebbõl két pasi, és õk nem sok vizet zavarnak a nõgyógyásznál
Köszönök, leülök. Nézegetem a várakozókat. Hát az egyik pasi ismerõs. Akivel nem ült ott a párja, mert éppen bent volt a dokinál. Aztán rájöttem, hogy ki az!
Laci! A Panka párja. Úgy megörültem neki. De megszólítani mégsem mertem, mert féltem, hogy mégsem õ az. Úgyhogy Panka lécci mond meg a férjeduradnak, hogy megismertem ám õt is, csak nem voltam bizti benne. És mond meg, hogy bocsika emiatt
, de remélem nagyon nem haragszik. Na, a lényeg. Aztán nyílt az ajtó és megjelent Panka
Ekkor már biztos volt, hogy a mellettem ülõ izgatott apukajelölt Lacipapa.
Pankával azért rögtön megismertük egymást
Megmutatta a Panka-család legifjabb tagját is, uh képeken
Hát komolyan mondom... Nem is találok szavakat. MÉg a fütymörgõjét is láttam, mert Panka megmutatta
Amúgy nem biztos, hogy rájöttem volna, hogy az az. Pankának nagyon jól áll a kismamaság
Túl sokat sajnos nem tudtunk beszélni, mert én következtem (az elõttem lévõ lány nagyon hamar végzett). De nagyon jó érzés volt találkozni velük. Lacipapa csak azt hajtogatta: De fiú, de fiú
És nincs náluk semmi gond. Nagyon boldognak látszanak
Igaz Panka, azok is vagytok?
Na, de mi volt velem. Bementem, mondtam a dokinak, hogy miért jöttem. Megnézte az eddigi papírjaimat, mondta, hogy reméli neki nem sok dolga lesz
Kérdezte, hogy szedek-e valamilyen gyógyszert. És elküldött egy laborvizsgálatra, részben általános részt fognak nézni, meg a prolaktin szintemet, mert korábban az magas volt. MOndta, hogy szedjem az Elevitet, de elég heti két szem. És hangsúlyozta, hogy egyelõre bízzuk a dolgokat a természetre
De ezt többször is. Mondta, hogy esetleg lehet nézni a naptárt, hogy hol is tartunk a ciklusban, de ne vigyük túlzásba. És esetleg hõmérõzzek, mert abból jól látszik, hogy mikor jön ki pete.
És ha megvan a labor, akkor menjek vissza hozzá. A labort csak a következõ ciklus elején lehet csináltatni, a prolaktin miatt, ezért megkérdeztem, hogy addig is lehet-e próbálkozni. Azt válaszolta, hogy egyenesen KÖTELEZÕ!!!
Hát ez volt velem tegnap a dokinál.
Remélem mindenki jól van.
Most már eldugulok, mert reggelre ez elég sok volt, nehogy megrontsátok a virtuális gyomrotokat
Puszika Mindenkinek, Dodus