Sziasztok!
Sue!
Köszi a dokitok "felajánlását". Azért nem akarok más dokkerhez menni, mert tavasszal, de legkésőbb nyár elején úgyis elköltözünk, ha felépült a házunk. Akkor úgy is megint új dokkerünk lesz. Addig meg remélem nem lesz a mostanira sem szükség
nem lesznek betegek a gyerekek.
Barátnődék gyerek kocsiban hagyása engem is felhúzott
Gyarapodás: egy idő után lecsökken a gyarapodás, ne izgulj. Ha nem így lenne, akkor 30 kilós kölkeceket cipelhetnénk 1 évesen
Edit!
Őszintén én nem főzök a két gyerek mellett, egyszerűen képtelenség. Ha Beni alszik (mondjuk nagy ritkaság), akkor Marci nem grasszálhat ordibálva a 1,5 szobás lakásban, így a konyhában kéne lennie. Ott is az etetőszékben... Na ezt én nem tudom véghezvinni. Ha meg fenn van Beni, akkor nagyon nincs el magában, mire igazán belekezdenék a főzőcskébe, már visítana. Úgyhogy nálunk a Foodexpress főz
Takarítás úgy ahogy van, nem csillog minden. Sajna.
Napközben nekem semmi pihi nincs jóformán. Ha Párom hazajön, akkor meg rohangálok megcsinálni azt, amit napközben nem tudtam. Gondolhatod...
Nálunk nincs ilyen tornáztatás. Minek, ha nincs Katával gond.
Teszt: én is ledöbbentem, mint Mamy, hisz én mindig perfekt voltam helyesírásból
Gabi!
Abban én is biztos vagyok, hogy ha az egyik gyerkőc lebetegszik, egy-két nap és tuti, hogy a másik is beteg lesz. Hogy lehetne Őket teljesen elzárni? Szerintem lehetetlen.
Nagyon szépek a Fiúk!!! Imádnivaló Tomi kicsattanó mosolyú pofija
És mennyire hasonlítanak
Nekünk is van még októberből ilyen játszószőnyeges képünk. Peti nem akarja leszedni Tomi elől a lógó játékokat a játszószőnyegről? Marci állandóan azokkal játszana
Csengő!
Miki még mindig féltékeny az öcsire? Vagy van valami javulás?
Beuka!
Igen, van szűk és van letapadt kukac. Marcinak sajna mindkettő meg van
Azért kell vigyázni a húzogatással, mert ha "csak" letapadt lenne és véletlenül bereped a bőr és ez többször előfordul, akkor előjöhet a szűkület, ami elég súlyos méreteket is tud okozni (persze nem ez a gyakori eset). Ha most szűk Nektek, de a pisi oké, akkor hagyjad.
Popsitörlő
Nálunk is az van, mint Tináéknál: Párom a múlt héten mindkét gyerkőcnél így járt
totál kaka - törlő elfogy
Bettus!
Munkaügyben nincs infom, de szerintem csak olyan helyre "fizess be", amit már ismerőstől vagy valahonnan leinformáltál. Annyi szélhámos van manapság.
Edit24!
Ügyes vagy, csak így tovább!!! Sz_Katához hasonlóan én is csak azt tudom mondani, hogy ne mérd állandóan, hogy mennyit eszik. Én csak tudom, mert Marci nagyfiamnál én is állandóan méregettem és ebbe kattantam majdnem bele, hogy csak ennyit, csak annyit evett, te jó ég!!! Teljesítménykényszerbe hajtottam saját magamat. Viszont most Beninél - annak ellenére, hogy sokkal többet küzdök Vele, mint anno Marcival tettem - nem mérek egyetlenegy etetést sem, nehogy megint a régi ördögi körbe jussak. Hajrá, ügyesen!!!
CzMelinda!
Uh
Tudom, milyen nagy öröm ez
Írigy a sok alvásért
Ma 1 és egy negyedórát aludt Beni és azt is két részletben.
Angel!
Nem jött még meg, de ennek ellenére van ciklusszerű "kesebb tejcsi" szindróma nálunk. Marcinál is tapasztaltam anno. Viszont most tegnap furán fájdogált a hasam, mint mensi előtt szokott, de eddig semmi, csak a tejcsi kevesebb látványosan.
Ma tutira valami front van! Beni alig aludt és ha fenn is volt, szinte csak ölben akart lenni, de néha még akkor is sírt. Tiszta zizi volt. Ja és annak ellenére, hogy kevés a tejem, még enni sem akart. Még az a kevés sem kellett Neki, akkor hogy szaporítsam így?
Bár a viselkedésébe lehet, hogy a tegnapi szuri is bejátszik.
A front (meleg) tutibiztos
szétreped a fejem
Pusz és jó éjszakát: Melinda