Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

And, irtam pü-t :)

Majola, annyira szép baba Anna. Nem tudom, hogy lett e írva, de mekkorának született?

Benianyu, köszi az infót a szállóról. Dani és Beni is csodadrága testvérpár. Remélem, hogy nekem is ilyen lesz :) :)

Ancsi: gomba :( de ennél nagyobb baja ne legyen Pannának.

Róki, én felhívnám azért a biztonság kedvéért holnap a dokit ha Zsuzsa lázas. Hétfőn meg ha még mindig akkor visszavinném, bár lehet hogy máshoz.
Egyébként a több dokihoz járás következménye hogy annyi diagnózust fogsz kapni ahányhoz mész. Tuti.

Prüntyi: Hiteles az autótok? Euroleasing?

Na megyek vasalni. :( :(
Apa meg altatni Rolibébit.
Felpróbáltam apa edzőcipőjét! Jól áll??? :)
Kép

KépKép
Kép
csikken

Beestem én is! :)

Megann,
Igazolt hiányzásom van, ma Juciéknál voltunk. :) A fiúk ritmusa nem esett igazán egybe, de azért másfél órát voltak egyszerre is ébren. Ez játék és ebédidőre esett. :) Nagyon helyesek voltak. Ma Marci is jókedvű és nagyon aranyos volt, Dani meg a szokásos vigyori! :)
Viszont mi nagyon jót dumáltunk (végre!) Jucival. Nagyon finom ebédet kaptunk, töki pompifélét, amin zöldbab, sonka és sajt volt. Csak, hogy kicsit borzoljam a kedélyeket! :) :) :)

Megann, Ancsi,
Mehet a találka nyáron Füreden! :)

Kuha,
Köszi a köszöntést. Meg van bocsátva! :) Én megőrültem volna, ha ennyi ideig nincs net! :(
Sajnálom szegény Nagyidat, valahogy rá kéne venni, hogy vegyen erőt magán és sétáljon el legalább napi egyszer a boltig, akár három kifliért, ha nem másért.

Aniko, Barbi, Rokica
Gyors gyógyulást a gyerkőcöknek!!!

Rokica,
Én is elmennék még egy fogorvoshoz mindenképpen! Annyira várható volt, hogy ezt a sablon választ fogjátok kapni. :(

Nyúlné,
Kisnyuszi sorozat újra és újra szenzációs! Az az ártatlan nézés a 100 zsepi kicibálása után.... Nem kicsit csibész! :) :)

Zsuzsa,
Nagyon édes a kis pici Anna! :) És Julcsi milyen okos!!! :) Hihetetlen! :)

Ennyire emlékszem, de majd mindjárt átfutom még egyszer.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Juci,
:) :) :) egyszerre, most is :) :) :)

Csikken,
Köszi! Ez nagyon kedves volt! :)
Nem nyomja Roli lábát a cipő? :) :) :)

Én is szerelmes vagyok a fiaimba! :) Imádom őket! :)

Anikó,
Köszi a bíztatást! Igen, néha azt érzem, hogy Benire nincs elég időm. Ha véletlen van felesleges időm, ami elég ritka, akkor fáradt vagyok vagy türelmetlen, vagy ő nem kér belőlem. De van, hogy az esti mesén majdnem elalszom. Restellem, de kiveszik az energiám.
Beni lassan egy hónapja nem jár oviba. Beteg volt, aztán téli szünet, most meg a mandulaműtét előtt nem megy, nehogy benyeljen valamit. Sajnos lenne rá lehetősége. :oops: :oops:

Ayse,
Lásd fent :) Beni nem jár oviba most. De én szeretem azokat a napokat, amikor jár, olyan jó kereted adott a napnak. Reggel elsétálunk, 9 körül, utána elintézzük a vásárlást, ha jó az idő játszózunk, aztán ebéd és alvás, vagy fordítva. Béke, nyugalom két órát át. Délután meg megyünk érte. :)
Jobbulást a Dédinek! Remélem, nem kapsz el tőle semmit megint! Elég már a betegségekből nálatok is!
Liliszáj :)

benianyu

Anikó,
Még azt akartam írni, hogy nálunk Dani a könnyebb eset, neki (egyelőre) jobb a természete. Simán elalszik egyedül, jól eszik, nem válogat. Mindig olyat kell főznöm, vagy olyat is, amit Beni szereti és tudom, hogy meg is eszik.
Ma egész nap egy kedves ismerősünkkel volt Beni, akit ismer születése óta, nagyon szeretik egymást, nagyon sokszor vigyázott rá már korábban is. Nagyon jól elvoltak ma is ketten, játszottak, minden rendben volt. Ahogy megjöttünk Danival, Beni megzizzent. Undok lett, kiabálós, szekálta Danit stb. Szóval, nem egyszerű...
Máskor meg tényleg olyan aranyos és kedves, mint a képeken. :)

benianyu

Kuha!

Akkor még mindig nem értem....
Mármint a bölcsi témában, hogy én elmondogattam a "körülményeinket' a bölcsivezetőnek..hogy a nagypapánál lakunk mert épitkezünk és nyakunkon a hitel..és hogy muszáj visszamennem dolgozni :wink: , de láthatóan nem nagyon érdekelte, nem kérdezett semmit, nem jegyzetelt semmit... :roll:
Akkor ezek szerint a központi bölcsibe kell majd mennem interjúra, hogy ott rögzitsék a körülményeket???????
Na erre még rákérdezek, ha majd megyünk terepszemlét tartani..

Nagyi: :cry: :cry: :cry:
Szörnyű lehet az öregség...én félek tőle...és a haláltól is..főleg hogy anyukám egyszer meghal....sokszor eszembe jut ez..főleg este..és majdnem mindig majdnem elkezdek zokogni..
Nem is tudom hogy lehet ezt lekezelni, és hogy lehet túlélni??? :cry: :cry: :cry:

Majola!

Hmmmmm aztapaszta...ez a Julcsilány...
Nem haragszol meg ha irok valamit????
Hát csak azt hogy a későbbi gyerekek mindig sokkal okosabbak :oops: :oops:
Jujjj remélem most nem haragszol meg...igazából nem is tudom milyen idősök vagytok...csak emlékszem egyszer mikor kérdeztem hgoy hova a nagy sietség ketteskével..ti mondtátok hogy a korotok miatt.... :oops: :oops:
Remélem nem bántottalak meg...
És ANNA GYÖNYÖRŰSZÉP.... :P :P :P
Julcsi meg fenomenális... :P :P :P
Egyébként egyetértek Jucival..biztos az is közre játszott, hogy itthonhagytad Julcsit...

Juci!

Telihold?? :shock:
Hát nemtudom....de teljesen kicsinált ma...
KOMOLYAN OLYAN MINTHA NEM IS AZ ÉN LÉNÁCSKÁM LETT VOLNA...
EGÉSZ NAP VONYITOTT :shock: :shock: :shock: , HISZTIZETT :shock: :shock: VEREKEDETT :shock: :shock: , AGRESSZIV VOLT :shock: :shock: ÉS ENGEDETLEN :shock: :shock: :shock:
És ez most nem túlzás :cry: :cry:
Én komolyan kezdek aggódni....
A bölcsivezetőnőnek is mondtam hogy 2 hete nagyon megváltozott...ő mondta hogy számitsak rá..hogy egy ideig igy is marad... :shock: :shock:
Na király....
Félek hogy végérvényesen megváltozott... :? :evil: :cry:

Gyanus is volt hogy Benianyu nem reagál :wink: :wink: Reméljük visszaolvas, nehogy váratlanul érje majd őket ha rájuktörünk :wink:

Aniko!
Igen ezekre a kellékekre én is gondolotam...no meg hát ugye azért nem leszünk egész nap kint..pláne ha berobban a hideg...amire ugyan még sok esély ma nem mutatkozik...
Mielőbbi gyógyulást....
Nagyon biztam benne hogy nem a sielésen szedte össze, de sajnos valószinű hogy igen..az időpont miatt...tudod én is olyan vészmadár vagyok..hogy akkor most biztos mi is összeszedünk valamit.. :? :?

Rókica!

Hmmm azt hiszem én is visszavinném Zsuzsát..
Nem tetszik ez a le-föl vándorló láz.. :(

And!
Ezek szerint a gyerekek vérképe nem mutatja meg a dolgokat??
Mármint pl náluk is lehet pl vérsüllyedést mérni, nem?????
Mert már esetleg az is árulkodó lehet...nem???

Hurrá rénszarvi 8) 8) 8)

Ayse!
Lili még mindig jófej :D

Mea!
Jaj de szuper...olyan jó hogy ilyen szépen alakul minden :D

M.

Kép

Kép
megann

Mindenki alszik már? :) :) :)

benianyu

Megann,
Na azért! :)
Én is magamra vehetem, hogy a későbbi gyerekek okosabbak? Csak egy év van Zsuzsa és köztem. :)

benianyu

Nem nem nem...én nem...

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Nem nem veheted magadra...
Valakinél az jön be hogy a későbbi gyerekek betyárabbak.. :wink:
(Ez olyan megann féle bölcsesség-csak Neked, csak most... :lol: :twisted: :twisted: )

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu
Igen :lol: Én is pont erre gondoltam ahogy olvastam.

Szóval jönnek a képek. Kép Laza, fúrógépes srác :)
Kép szilveszteri mulatság
Kép
Kép a Fiúk
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Csinibaba
Kép
Kép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megann,
:) :) :) Az okosság csak kislányokra vonatkozik, a csibészség meg fiúkra?!?! :) :) :)

Juci,
De jók a képek! :) Nem csak a maiak! :) Nagyon édes Marci lazán is és meztelenül is! :)

benianyu

Juci!

Királykirálykirály :P :P
És milyen jó Marcit mosolyogni látni :P :P

És állati sexi a kis meztelenpopós.. :wink: Nem is csoda hogy szerelmes vagy....

A végén még kedvet kapok egy fiúcskához is :shock: :P

Léna úgyis apába szerelmes :cry: most esete is ment focizni,Léna meg sirt utána :cry:
Keseregtem is férjnek hogy talán engem nem is szeret Léna :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Pontosan :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Akkor hajrá a kistesó projekt és dolgozzatok kisfiún! :) :)
Képzeld, még nagyobb csibész-ördögfióka lesz, mint Léna! :) :)

benianyu

Megann, Majola, Benianyu
Szerintem az okos szűlők gyerekei lesznek nagy eséllye okosak :wink: :lol:

Megann
Bízom benne, hogy LÉna hangulata javulni fog!És mivel magyarázta a bölcsis nő, hogy ez így marad?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Hogy most nyilik az értelme..és most mutatja meg hogy "én vagyok én"....
Fasza...
Mert eddig tényleg olyan kis szófogadó volt..minden úgy volt ahogy anya mondta, engedelmes volt..szófogadó...
Mostmeg..szó szerint hangsoan veszekszik velem, hisztizik, rakoncátlan...áhhh ....nem is tudom...
Remélem visszakapom még az én tündérkémet...mert igy összeakasszuk a bajszunkat a kisasszonnyal :? :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

Megann
Azt gondolom, hogy én is szeretnék egy kislányt(azért ha nagymama leszek, hozzám forduljon többször az unokám anyukája :twisted: :twisted: :oops: ). De igazából annyira fiús anyukának érzem magamat. Úgy érzem, hogy kistesó is fiú lesz. És csak ajánlani tudom! :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Benianyu!
Én sem alszom :D
Csak eddig olvastam vissza....

Nekem is olyan tapasztalataim voltak eddig, hogy az idősebb szülők gyerekei mind sokkal okosabbak! :wink:

Zsuzsa!
Csodaszép Anna és Julcsin én is csak ámulok :shock: , nagyon intelligens kislány, dehát volt kitől örökölnie. :wink:

Csikken!
Hát nem vesztek ennek a gyereknek rendes kényelmes cipőt???? :lol: :lol: :wink:

Prüntyi!
Értem, rohadék biztosító :evil:

Megann!
Nem semmi Léna mai viselkedése :shock:
Aludt azért délután?

Évi!
Nagyid :(
Kéne neki feladatokat adni, akkor nem lenne ideje elhagyni magát. Én nagyim is azért van ilyen jól, mert adok neki egy csomó munkát. Ez most nem vicc, volt aki szörnyülködött, hogy miért nagyim süt-főz nekünk, nekem kéne neki megcsinálni.....
De a doki is megmondta, hogy azért él még mindig, mert érzi, hogy nagyon nagy szükség van rá.
Ja, 15 éve pacemaker-e van(így kell írni? :oops: ), meg egy csomó más betegség.
Most pl. fáj a lába 2 hónapja, alig bír menni és nem tudják kideríteni, hogy mitől :(
De ma is reggel hozott át sütit, meg ment a postára, sőt nem jár bottal se, pedig az bizti könnyebb lenne, de azt mondja, az gyengeség.
Gondolhatod, most a karácsonyi zaba után mennyire kell a süti......éppen visszafogásban vagyunk :lol:
Szóval esetleg anyukádéknak kéne több munkát adni neki, süssön-főzzőn esetleg, mégha nem is szorulnak rá.

Ayse!
Liliszáj :D

Róki!
Én tuti levinném Zsuzsát holnap a dokihoz, vagy inkább kihívnám, akkor nem kap el más betegséget sem. Hétvége előtt jobb, ha látja orvos.
Fogorvos ügyben is futnék még egy kört.

Mea!
Örülök, hogy minden a tervetek szerint alakul :D

Leonnak csak hőemelkedése volt lefekvés előtt, a köhögés is jobb, nem olyan hurutosan veszi a levegőt, a kedve is jobb volt, huncutkodott nagyokat. Remélem az antibigyót megússzuk, de azért holnap akarom, hogy doki lássa.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu!

Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
:shock:

Épp tegnap irtam, hogy gyakorlatilag tök szemét a világ..mert ha vállalnék is hamarabb gyerkőcöt mint 3 év...akkor gyakorlatilag jelen állapot szerint Lénával szúrnék ki, mert nem valószinű hogy el tudnánk intézni hogy legyen helye az oviban...
A protekciónk unokája is csak úgy tudott menni, hogy el kell hozni ebéd után :shock: :shock: pedig tényleg protekciósok kőkeményen..de ugye otthon van az anyuka a kistesóval..ezér vigye haza...
Nos ez van..úgyhogy a 3 év korkülönség inkább több lesz..hogy mondhassam hogy kérem én a munkából akarok menni szülni ezért Lénát muszáj hogy bevegyék az oviba.
Szemét egy világ van...
Az meg hogy itthon maradjon még évekig Léna velem, meg esetleg kistesóval...hát őt ismerve...nem biztos hogy az lenne neki a legjobb..... :?

M.

Kép

Kép
megann

És akinek már eddig is mutogatta a babócája,hogy -én vagyok én- ??? Amúgy nem tudom, hogy a Te Lénád(aki szerintem szeret Téged, csak apájába szerelmes :lol: ) mennyire makacs, de én magammal kapcsolatban azt tanultam meg és ezt szem előtt tartom pl Marcinál is, hogy vannak "kőbe vésett szabályok". Ezen kívül vannak esetek amikor ha a feje tetejére álltak a szüleim, akkor sem tudtak elérni semmit nálam. Ezzel csak annyit,hogy SZERINTEM vannak esetek amikor többet ront a helyzeten ha erőszakoskodnak, mint ha hagyják (természetesen elfogadható helyzetekben) az akaratot érvényesülni. Hangsúlyozom magamról beszélek. Én nagyon makacs vagyok és így működök.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kuha!
Szegény Nagyid :(.
Egyszercsak elérkezik az, hogy feladják, az olyan szörnyű...nagyon haragudtam a nagyijaimra emiatt...de már megértem őket, a férjem nélkül nekem se lenne sok kedvem...Na ezért csodálom anyósomat, hogy a kifejezhetetlen űr és fájdalom ellenére neki van életkedve.

Majola!
Annácska nagyon cuki és szép! Egy kicsit apukája vonásait örökölte? Mikor mondtam a férjemnek, hogy nézd, itt a szilveszteri baba, rohant is a géphez. Neki is nagyon tetszett!!! Julcsi meg elképesztően okos! (halkan jegyzem meg, én is annyi vagyok, mint Majola, a férjem meg héttel több :lol: )
A második szülést én is fájdalmasabbnak éltem meg, mint az elsőt.

Mea!
Éljen, éljen!!!

Anikó/Benianyu!
De jó, hogy leírtátok ezt. Engem egész ősszel mardos a lelkiismeretfurdalás, hogy nem foglalkozom eleget Lilivel. De akkor nem vagyok ufó, csak gya(ko)rló anyuka.

ayse

Na közben felébredt a jónép :wink:

Megann!

Nolcsi most kezd el nagyon feleselni, szóval lesz ez még rosszabb is :?
Mindenre NEM a válasz, makacs, engedetlen, nagyon próbálgatja a határokat.

Juci!
Azért jó lenne az a kislány, pl. önző okokból, ha felnő legalább van aki törődik majd velem :oops: :P
Persz nem törvényszerű, hogy a fiú tojik az anyjára, de azért általában későbbiekben a lányok foglalkoznak az anyjukkal.
Nálunk is öcsém 14 éves koráig anyum ölében ült, most meg heti 1x felhívja. Szereti nagyon, nem ez a baj, csak hát fiú, más a kapcsolat.
Én meg nem voltam jóban anyuval 18 éves koromig, pontosabban inkább semleges volt a hozzáállásom, most meg naponta 2x beszélünk telefonon. :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha-Barbi!

Barbinak nagyon igaza van...
Az én mamám 95 évesen úgy halt meg hogy még előző nap odakészitette a húslevesnek valót a tűzhelyre...
És csirkéi voltak, virágai...
A munka éltet...ez is bölcsesség..de nem megann féle..hanem régi nép.. :lol: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Barbi
Örülök, hogy jobban van Leon!
És ez a "nagymama dolgoztatás" jó ötlet. Hátha bejön Kuha!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

ééééééééééééés igen...Barbinak megint igaza van :wink: :wink:

Juci!

Hát valamelyik gyerkőc szerintem korábban valamelyik később kezdi el fitogtani az akaratát...
Gondolom én....
Már én is gondolkoztam hogy talán ha engedékenyebb lennék..jobban elérném a célomat...de hát ma tényleg olyanokat produkált Léna hogy kész voltam...
Pl..mindenáron a telefonnal akart játszani..(ugye ez már tabu, mivel egyet már tönkretett)...
És olyan fulldoklós sirásba, zokogásba kezdett hogy ihaj...
Vagy pl..indultunk a bölcsibe...előtte telefonon lezsiroztam hogy a bölcsivezető vár minket..Lénának meg épp ekkor támadt kedve motorozni...(szintén fulldoklós sirás, mérgeskedéssel, rugdalózással egybekötve :shock: :shock: :shock: :shock: )
Szóval pont azokat pécézte ki magának amiben nem tudtam engedmni..... :( :(

Na de remélem nem lesz telihold honap is...
Meg anyumnál leszünk..úgyhogy hátha jót tesz a kiruccanás...

M.

Kép

Kép
megann

Barbi
Lehet,hogy igazad van. Bár én úgy hiszem ez attól is függ,hogy mit látott otthon(most ez persze ellentmond a Te példádnak, nem hiszem, hogy a Tesód nem azt látta amit Te :oops: ), és attól is függ, hogy ki mennyire empatikus illetve ragaszkodó.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hát igen a dokit mi is kérdeztük, hogy mit lehet csinálni, mert nagyi szíve nagyon gyenge. Erre a válasz, hogy dolgozzon, kösse le magát.
Szerencsére fél évet a kertben van, így ott annyi munka van, hogy csak na :D
Nem is győzi, van segítsége. Jobban is szereti a nyári időszakot mondjuk, mint itt bezárva lenni a lakásban. Most fél nagyon, hogy mi lesz tavasztól, ha nem javul a lába.
Ugye egyik doki se mond semmit, csak hogy öreg, járjon bottal. De azért jó lenne tudni, hogy MITŐL van. :?
Értem én, ha nem lehet rajta javítani, de legalább tudjuk, hogy mi okozza.
Szóval most megyünk vele egy csomó helyre, hátha valaki mond valami okosat....

Bocs a kitérésért..... :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann
Na igen, ezekben a helyzetekben Neki kell lenyelni a békát.
Telihold :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hümm...

Akkor felhívom holnap a doki nénit, biztos ami ziher...

Megann:

Szerintem ilyen idős korban ez a "dolga" a gyereknek, mondjuk nem hogy téged a sírba kergessen, de hogy önállósodjon. Eddig nem fogta fel, hogy ő egy külön személyiség tőled, ezt most kezdi felfedezni, és ebből adódhatnak az összetűzések. Valamennyi teret szerintem muszáj engedni neki hogy megtanulja, hogy ő egy különálló személy külön akarattal, mert ez a természetes pszichés fejlődéséhez hozzátartozik. Ha mindig a saját akaratodat érvényesíted nála kőkeményen, akkor sose fogja megtanulni, hogy saját magát hogyan irányítsa, minek alapján hozzon saját döntéseket, stb. Tudom, ezek nagyon távolinak látszhatnak ilyen pici korban, de itt kezdődik az ő leválása rólad, illetve a saját személlyé fejlődése. Persze határok kellenek neki, de annyi szabadság is, hogy megtapasztalja, te meg ő külön emberek vagytok.

Nyúlné!

Apósdokiék esetleg az én orromat is kitisztítanák?!?!? :evil: Már három-négy napja alig tudok aludni úgy be van dugulva az orrom. Lehet nekem is porszívózni kéne!!! :shock:

Most megpróbálok visszamenni szuszogni David mellé... Már 11 óra van és Zsuzsa még mindig alszik... tegnap ilyenkor már rég felébredt. Mondjuk lehet a kúp hatása... ha 4 óránként lehet adni, akkor 12-re várom az első ébredést. :( Olyan jó is volt amikor végigaludta az éjszakákat... és nem volt lázas...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Na mentem durmolni....

M.

Kép

Kép
megann

Barbi,
Ezen én is szoktam gondolkodni, hogy egy lány majd anyaként sokkal jobban kötődik a saját anyukájához...
Addig még van jó sok időnk, míg a fiúk felnőnek, megnősülnek stb. utána meg majd reménykedem. Mi is nagyon jóban vagyunk Anyuval, naponta kétszer beszélünk telefonon, Beni is nagy telefonáló, ő is hivogatja. :wink:

Megann,
Holnap Léna egy angyal lesz Anyukádnál, majd meglátod. :wink:
Meg telihold sem lesz már.... :)

Ayse,
Látod, Lili okos is lett! :) Illik rátok Megann sémája! :) De akkor Andris csibész lesz ám! :)

benianyu

Ja még annyit hogy

Barbi!

Igen sikerült Lénának egy órácskát aludnia....
fél 4 től...
De azt is hogy...nagy sikitozások közepette hogy hogy merem én betenni a járókába..(szerencsére 5 perc után eljájult).
Pedig próbáltam elaltatni magam mellett a kanpén..de folyton felugrált...és azt játszotta hogy keresztül akar esni a kanapé háttámláján....fejjel lefelé a kőre.. :? :twisted:

Jó éjt...

M.

Kép

Kép
megann

BArbi
Mamádnak drukkolok nagyon, hogy enyhíteni tudják a fájdalmát!
Szegény Papám jut eszembe. Majdnem 10 éven keresztül olyan szinten romlott le az életminősége, ami nagyon sok fájdalommal járt szegénykémnek. És akkora életvidámság volt benne és tartás! A halála előtt fél órával egyedül ment ki a mosdóba. Hála Istennek, hogy legalább számára méltatlan helyzetbe nem kellett kerülnie.
Én is bocs a kitérőért. :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!
Gabinál ragaszkodóbb gyereket el sem lehet képzelni, nem engedte el anyukája lábát, úgy közlekedtek a lakásban, hogy két kézzel átölelte a lábát, anyukája meg mint egy féllábú matróz, bicegett. :lol:
Ilyen volt egészen tizenéves koráig.......
Azóta ő is hetente felhívja anyukáját, szereti meg minden, de közel sem olyan a viszonyuk, mint Gabi húgának az anyukával, vagy nekem az én anyummal.
Én szinte minden nap felhívom Gabi anyukáját, szóval többet beszélek vele, mint a fia....... :lol:
Gabinak erre az a válasza, hogy minek zúdítsa anyukájára a problámákat, amit kell, azt megbeszél vele, de a minden napi történéseket Tőlem tudja.
Én, ha valami baj ér, az első, hogy anyut hívom, ami persze nem biztos hogy jó neki.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
Én pl nem ilyen vagyok. :oops: :oops: :oops:
Nagyon odafigyelek a Családomra és a szeretteimre, de nem vagyok az a csacsogós lánya Anyunak. Általában igen szűkszavú vagyok. Aztán, ha olyan lábbal kelek föl, akkor elmesélek mindent.
Apum fajta vagyok. Vele van úgy, hogy felhívjuk egymást, és a következő párbeszédet folytatjuk.
-szia
-szia
-mi újság?
-minden ok.
-Ti?
-mi is.
-jól van akkor csak tudni akartam, hogy mi a helyzet.
-ok, minden rendben.
-ok, puszi
- puszi
És mindketten tudjuk, hogy ez most így volt jó.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Na én ma családi sztorizgatok itt, úgy látom........

Benianyu!
Én abban reménykedem, hogy kapok a két fiú mellé két aranyos menyet, az szuper jó lenne!
Meghát a 3. baba lány nemében is tudok még reménykedni, hátha.. :wink:

Juci!
Papád :(
De a legfontosabb, hogy méltósággal távozott erről a világról.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megyek pihenni! :lol:
Jó éjt!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

MÉg annyit.
Édes lehetett Gabi és Anyukája lábölelgetős közlekedése. :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Látod, a kivétel erősíti a szabályt! :lol:

Én meg anyum pont az ellentéte vagyunk, min. 1/2 órát beszélünk reggel és ált. még délután is ugyanennyit :oops:
Nem is értem, mit tudunk ennyit trécselni :shock:
Gabi csomószor ki is van akadva, hogy rakjam már le a telefont, mert büdi Leon/Noel, cseréljek pelust, adjak nekik reggelit, vigyem le a kutyákat, stb. Ha ez nem lenne, nem tudom, mennyit dumálnánk :P

Az a lényeg, hogy apuddal értitek egymást ennyiből is :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, kész a gépem! 7200 pénz bánja. Nem garanciális a hiba ugyanis. Nem is vírus volt, hanem az új kamerám cédéit telepítettem föl, és aközben lépett fel valami hiba. Őrület, hogy ezentúl már ilyesmit se fogok merni megcsinálni egyedül.

Visszaolvasni nem tudok most, Gergő a vállamon alszik, alig van tőle egy percem egész nap :(

Amiért igazából jöttem:
Ma jutott eszembe, hogy van az oltásokhoz homeos bogyó, ami elejét veheti a szövődményeknek. Mivel úgy volt, hogy Gergő holnap kapja a 15 hós oltást, már én is lemondtam róla, mert nem könnyű beszerezni, de aztán áttettük jövő hétre, mert még nincs igazán jól. Így aztán Apa hozott is bogyót :) Balázs is kapott annak idején, és semmi baja sem lett. / mármint még láz, fájdalom sem/. Szóval akit még érint: MMR a bogyó neve, és a nagyobb homeos patikákban be lehet szerezni / a www.homeopata.hu honlapon megvan a lista, érdemes telefonon érdeklődni, van-e nekik/. Apa Újpesten az Ave Mariában kapott, a gazdagrétiben mindig szokott lenni, és van valahol a 3. kerületben is egy patika, ahol szintén van ilyesmi. Oltás előtti napon, aznap, és utána napon egy-egy szem a bogyóból, és kész.

Gergő pocsékul alszik az utóbbi napokban, nem látszik még, de a fogára gyanakszom. A mai napot végigvisította, hol csak lájtosan, hol tiszta erővel. A fejem szétmegy tőle. Öt napja szinte semmit nem eszik, csak a szopi megy, ha ez nem lenne, nem is tudom, mit adnék neki, semmihez nincs kedve. Tegnap evett végre egy kis csontlevest, reggelenkét két falat pirítós lecsúszik,és még talán egy keksz napközben. Ma megint volt egyszer hasmenése, pedig már azt hittem, elmúlt. A Smectát csak fecskendővel tudom belenyomni, máshogy nem issza meg. De homeos bogyókkal is próbálkozom.

Holnap jön anyukám valamikor napközben, talán elmegyünk vele vásárolni / szülinapomra akar valamit venni, és nem tudom lebeszélni :) Nagyanyámtól is kaptam pénzt, abból a kamerának veszek táskát, és párom névnapjára is ki kéne valamit találni/.
Lehet, hogy nem nagyon jövök miatta a hétvégén / gondolom, valamikor vasárnap délután elmegy/, mert aggódik, hogy netfüggő vagyok / ami persze igaz :) /, és nem akarom, hogy tovább parázzon ezen.
Hogy segíteni mennyit tud, nem tudom, srácaim nem nagyon vannak el vele :( Gergő mostanában rajtam kívül csak az apjával, Balázst meg nem lehet kiszámítani előre. Mindegy, azért változatosságot hoz kicsiny életünkbe :)

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok! :) :)

Este kidőltem, nem tudtam már tovább itt lenni... :wink:

Barbi,
Én is abban reménykedem, hogy majd jó fejek lesznek a menyeim és sokat hozzák az unokáimat! :) Mondjuk, olyanok, mint te, hogy felhívod Gabi helyett is az Anyukáját.
Mi is csacsogunk az Anyuval jó sokat, minden apró dologról. :) Amikor vele vagyunk, akkor alig tudunk a fiúktól beszélgetni. :wink:

Juci,
Annyira el tudom képzelni ezt a telefonbeszélgetést Apukáddal. :) :)

Jucc,
Gergőnek jobbulást, remélhetőleg a fog miatt nyűgös és nem lesz beteg.
Engem is netfüggőnek tartanak a szüleim, ami igaz is. :) Ez van... :)

benianyu

Sziasztok!

Köszönöm, arik vagytok, hogy így örültök velünk :)

A műhely az még egy húzós dolog, ott még várunk telekkel kapcsolatos visszajelzésekre.

Mivel ebből élünk, ill. én akartam költözni ezért nagyon nagyon remélem és (imádkozom Jóistenhez-komolyan nem röhögni!!!! :oops: ), hogy segítse Balázst és legyen műhelye!!!!

Mert miattam nem tud dolgozni, ha nem sikerül szerezni telket vagy helyet ahol tudna.

És ez nem lenne igazságos, holott annyit dolgozik mint egy "állat" szegény.
ezen a házon is :oops: és azon is!!!

Viszont baromi lelkes, olyan aranyos. :)

És most már tetszik neki az új ház nagyon, ill. ha készen lesz :wink:

Ha lesz végre megint fényképezőnk, akkor csinálok a házról + Líviről, mert már ezer éve nem láttátok!!! :(

Benianyu!Juci! :)

Srácok nagyon helyesek együtt :)

Juci! :)

Marci már ilyen szépen megy?Gratulálok!!!

Egyedül az én Lívim csámpizik és botlik meg sokszor :oops: :oops: :oops:
Annyira idegesít a dolog, de 18-án kiderül hogy kinővi vagy komolyabb a dolog..........remélem nem komoly.....

Csikken! :)

Nagyon édes a cipős kép :lol:

Mea
mea

Jóreggelt!

Hát lázasan telt az éjjel, egykor is kellett Zsuzsának kúpot adni, és reggelre is felment megint. Viszont továbbra sincs más baja. Felhívtam a doki néninket, és ő vissza akart küldeni a fülészetre, hogy biztos a "története" után a fülével van baj. De a fülével nem volt baj!!! Eddig mindig azt mondták, csak olyan vérbőséget látnak benne, ami a taknyolástól van. :? Megint felhívtam az ismerős gyerekorvost és elmondtam, mi a helyzet. Amit ő javasolt, az már sokkal jobban klappol azzal amit én gondolok, hogy ez egy újabb kezdődő vírusos fertőzés, és a nincs más tünete, akkor a fülész se tud mit csinálni vele, és szerinte is várjam ki a hétfőt mielőtt újra orvoshoz viszem. Addig is lázcsillapítás és Nurophen szirup.

Lehet át kéne jelentkezni hozzá, mert eddig még ő mondott olyanokat, amik számomra értelmesnek tűntek... és nem akar állandóan agyongyógyszerelni és egyik rendelőből a másikba küldeni a beteg gyerekkel.

Csak az a baj, hogy a II. kerületben rendel, házhoz biztos nem fog jönni. :?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!
Azért kérdezd meg, a mi doktornénik a XIII. kerületben rendel és mégis kijön! Próba, cseresznye!

Szegény Zsuzsa! Sajnos most mindenki egyikből esik a másikba!

Hisztériám meghozta az eredményét, anyósom már ki is hívta az orvost. Kiváncsi leszek mit mond.

ayse

Sziasztok!

Idejutottam én is!
Tegnap egész nap szinte főztem, a hülye norbidiétám miatt háromfélét(magamnak, Panninak, apának), de ma neeeeem kell főzni.
Nem mintha eddig nem tudtam volna, de ez a fogyókúra egy iszony akaraterőt, türelmet , önfegyelmet kívánó dolog.Mondjuk, ha betartom, lesz eredménye, tuti, mert hétfő óta csinálom, és -2 kg-nál tartok.Nem tudom, mikor fog hiányozni egy franciakrémes, vagy egy pohár kakaó kaláccsal. :oops: :?
Majola
annyira édes Anna, szerintem férjedre hasonlít nagyon!Julcsin meg elájultam, annyira okos kislány!!!
Juci
nagyon bírom Marcit a sötét bőrével, dús hajával!!!!Helyes pasi, az egyszer biztos!!Látom, Danit nagyon érdekli a golyóvezető!Na, a formabedomó után, ez az, amire Panna rá se néz...!

Tegnap beszéltem tesómmal(két utcányira laknak), olyan furi volt, mondta, hogy biz első este hiányzott neki a szobája, anyukámék kényeztetése, stb.Ő egy nagyon "kemény"csaj, de mondta, hogy biz.pityergett is.Fura neki, úgy érzi, hogy vendégségbe van, nem az Ő házában...!
Gondolom, eltelik pár hét, és megszokja.A pasija meg nagyon örül, boldog, hogy elkerült otthonról.Jó mi?

And
síelésről képeket, igen igen!!!
Anikó
jut eszembe:ígértél tornászos képeket!! :wink: :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Rokica
én is átmennék a másik gyerekorvoshoz!Szegény Ti! Mondom én, hogy csodállak!Szerintem nagyon jól állsz a dolgokhoz, megpróbálsz mindíg mindenből mindenkinek a legjobbat kihozni.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni!
Képzeld, én csak mostanában érzem magam tényleg otthonosan itthon, eddig mindig vendégségben voltam! Pedig iszonyat energia, munka, idő fekszik abban, hogy itt lakhatunk, és mégis....

ayse

Teszveszezők!

A gázpalackjaimat próbálom elsütni a teszveszen, de azt az üzenetet kapom, amikor kitöltöttem a hirdetés adatlapját, hogy a helyet nem találjuk. :shock: :shock: :shock:
Az igaz, hogy Nagykovácsi helyett Budapestet jelöltem meg a termék helyének, de ez talán csak nem baj?

Még egy amatőr kjérdés :oops: (nagyon ciki, de nincs kedvem átmazsolázni a leírásokat).
Hogy lépek kapcsolatba a vevőmmel?

ayse

sziasztok!

Mea, Eszti is tök csámpi :( én hétfőn hívom az ortopédust, még tavaly ezt beszéltük meg. van egy ismerős kislány, aki kb fél évvel idősebb Esztinél, ő is elég csámpás volt, de aztán úgy kinőtte, mint a huzat, úgyhogy remélem Lívi és Eszti is ezt az utat választja!
hajrá műhely-telek! :)

Juci!
vigyorgó Marci pofi nagyon helyes! nagyon jó kép róla!!!

Kisnyuszi és a mamája dumája :lol: :lol: :lol:

Roli és a nagycipő :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa! Julcsi okosságán én is folyamatosan ledöbbenek! kis zseni :D Anna nagyon édes, és az apukájáról meg messziről süt a büszkeség, nagyon aranyos :wink: igazán szép család vagytok!
drukk, hogy minél előbb legyen fájdalommentes a szopi!

KépKép
KépKép
and

Ayse,
Én inkább a Vaterán nyomulok, bár hasonló a kettő.
Ott úgy megy, hogy kapsz egy mélt a vevő elérhetőségével és ezek után fel tudod venni vele a kapcsolatot. Hajrá! :)

Totka,
Megy a drukk a fogyókúrához! -2 kg az nagyon jó ilyen hamar! :)

Rokica,
További jobbulást nektek! :) Most már tényleg elég ebből a lázas állapotból! Szegény Zsuzsa nem bír kijönni belőle!

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?