Sziasztok!
Csak bejelentkezem, kész a gépem! 7200 pénz bánja. Nem garanciális a hiba ugyanis. Nem is vírus volt, hanem az új kamerám cédéit telepítettem föl, és aközben lépett fel valami hiba. Őrület, hogy ezentúl már ilyesmit se fogok merni megcsinálni egyedül.
Visszaolvasni nem tudok most, Gergő a vállamon alszik, alig van tőle egy percem egész nap
Amiért igazából jöttem:
Ma jutott eszembe, hogy van az oltásokhoz homeos bogyó, ami elejét veheti a szövődményeknek. Mivel úgy volt, hogy Gergő holnap kapja a 15 hós oltást, már én is lemondtam róla, mert nem könnyű beszerezni, de aztán áttettük jövő hétre, mert még nincs igazán jól. Így aztán Apa hozott is bogyót
Balázs is kapott annak idején, és semmi baja sem lett. / mármint még láz, fájdalom sem/.
Szóval akit még érint: MMR a bogyó neve, és a nagyobb homeos patikákban be lehet szerezni / a
www.homeopata.hu honlapon megvan a lista, érdemes telefonon érdeklődni, van-e nekik/. Apa Újpesten az Ave Mariában kapott, a gazdagrétiben mindig szokott lenni, és van valahol a 3. kerületben is egy patika, ahol szintén van ilyesmi. Oltás előtti napon, aznap, és utána napon egy-egy szem a bogyóból, és kész.
Gergő pocsékul alszik az utóbbi napokban, nem látszik még, de a fogára gyanakszom. A mai napot végigvisította, hol csak lájtosan, hol tiszta erővel. A fejem szétmegy tőle. Öt napja szinte semmit nem eszik, csak a szopi megy, ha ez nem lenne, nem is tudom, mit adnék neki, semmihez nincs kedve. Tegnap evett végre egy kis csontlevest, reggelenkét két falat pirítós lecsúszik,és még talán egy keksz napközben. Ma megint volt egyszer hasmenése, pedig már azt hittem, elmúlt. A Smectát csak fecskendővel tudom belenyomni, máshogy nem issza meg. De homeos bogyókkal is próbálkozom.
Holnap jön anyukám valamikor napközben, talán elmegyünk vele vásárolni / szülinapomra akar valamit venni, és nem tudom lebeszélni
Nagyanyámtól is kaptam pénzt, abból a kamerának veszek táskát, és párom névnapjára is ki kéne valamit találni/.
Lehet, hogy nem nagyon jövök miatta a hétvégén / gondolom, valamikor vasárnap délután elmegy/, mert aggódik, hogy netfüggő vagyok / ami persze igaz
/, és nem akarom, hogy tovább parázzon ezen.
Hogy segíteni mennyit tud, nem tudom, srácaim nem nagyon vannak el vele
Gergő mostanában rajtam kívül csak az apjával, Balázst meg nem lehet kiszámítani előre. Mindegy, azért változatosságot hoz kicsiny életünkbe
Jó éjt!
Judit