Új privát üzeneted érkezett!

Peszti.... de mért kéne tápszerezni? Hisz Benyó már eszik mindenfélét, amit nem is csodálok, mert te meg olyan mágikusan ízletes dolgokat főzöl neki...

Kép Kép
coolasa
 
 


Hali!

Most nem olvastam, csak jöttem, mert valakinek el kell kiabálnom ezt! A Gergőt most ebédeltettem és alig hittem a szememnek amikor bepuszilt 4 dl!!!!! (igen jó az a 4-es, nem írtam el) főzeléket ami iszonyat sűrű volt, úgyhogy még melléivott 1 dl teát...
Teleszedtem a tálkáját és most utólag mértem le, mennyi fér bele egy mérőedény segítségével. És még jön a szopi... mert az alvás előtt kell...

megyek játszani...

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Mostanáig szenvedtem,hogy fel tudjak lépni az internetre! :twisted:

De megérted!!! :D

Jucus,Wolga:

Nagyon jó volt nézni a képeiteket!Bogi,Andris szuper aranyosak!
Jucus! A nagylányaid is egyre szebbek lesznek!
Wolga igy én is élveztem volna a sielést,úgymint Andris :D
Drukkolok nektek,hogy mindenúgy legyen ahogy szeretnétek!

Eszti:

Ne legyél rosszkedvű,Te mindig olyan vidám szoktál lenni!Meg kell mondjam,hogy annak kidején Fanni is éppen igy hagyta abba a szopit,egyik napról a másikra.Azért akarod még szoptatni,hogy ne kelljen tehéntejet adni neki 1 éves kora előtt?

Bubek.

Neked még tartozom válaszokkal!
Mint például olyan kérdésekre nem válaszoltam,hogy mi lett a diszes sütikkel és mi a kutyus neve :D
Hát a sütik nagyrésze még megvan,jó kemények és szerintem nem is fognak soha megpuhulni :D De azért a vendégek eszegettek belőle,bár lehet,hogy azóta fogorvosi kezelésre járnak :D

A kutyusnak pedig még nincs neve,anonymusnak is mondhatnám.

A kirándulást szerintem is eltolhatjuk tavasz elejére,nem kerget semmi,igy legalább lesz idő a szerveszkedésre.Minket se zavar,ha nincs hegy a közelben.Ezt az inárcsi panziót én is megnéztem és tetszik.

Jók az evős képek Marciról!Tényleg mit evett ilyen jóizűen?

Julcsi,Bence jobbulást!
Vuka neked is!

Sasha:

Nem semmi,hogy mennyit ebédelt Geri!

Vanilia:

Ha jól olvasom lassan új ágyat kell vennetek.......magatoknak? :D

Kép

Kép
novum
 
 

 
 

Valaki itt mondta a múltkor az inárcsi panzióról, hogy kár hogy csak vasárnap van benne játszóház. Hát, ha Bubek az árból tényleg lecsippent, akkor azt már igazán egy csettintés csak neki elintézni, hogy szombaton is legyen játszóházunk.... :wink:

Marci (Bubeké) haját mindig megcsodálom, milyen szép gondor, szerintem nagyon szívtipró lesz felnőttnek, az ilyen arcvonásúakból szoktak producerek jó érzékkel popzenei fiúcsapatot verbuválni...

Nahát, régiek, milyen érdekes, hogy mindannyiank (Volga, Jucus, Omo) egy hullámban és egyszerre néztetek be. Csak nem újévi bűntudat? (Vicc volt, haha).

Ilba, Gabusék gépe még mindig gyengélkedik?

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba:

Úgy emlékszem neked fájt régen a könyököd.Hát most nekem os a fáj a bal alig birom kinyújtani,emelni vele.Te milyen gyógyirt használtál rá?

Kép

Kép
novum
 
 


Timi, aha, egyéves kora előtt semmiképpen nem akarok adni neki tejet, de ha lehet, inkább másfél éves koráig várnék, én eléggé allergiás vagyok.

Cool, én úgy tudom, hogy a fehérjepótlás miatt ha nincs anyatej, akkor tápszer kell legalább egy éves koráig. A dokinéni mondta.

Jól tudom?
Vendég
 


Peszti......jaaaaa, aha. Én erről nem tudtam, valamiért azt gondoltam, hogy a nagyobbacska gyerkőcök, értsd 9-10 hónaposak, ha addig szopiztak, és a hozzátáplálás már amúgy is javában tart, nem kapnak tápszert, hanem egyszerűen kimarad a szopi, és helyét átveszi valamiféle korának megfelelő egyéb eledel...

Kép Kép
coolasa
 
 


Jó, ha nem írtok, fotóriporttal úntatlak benneteket halálra. Ez az ítélet.

2 in 1
Kép

érdekli Nokedlit a Vállalati Pénzügyek c. tantárgy is
Kép

közben anyukája erősen tornázik

Kép Kép Kép
Kép
Kép

...és mivel ilyet még az életben nem látott, sikongatva tapsol....
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Hahó,

Jedi,
:lol: :lol: :lol: (egy tényleg nem egy ügy sztem....mármint a játszóház)

Mellesleg, most hogy megdícsértérted Marci haját, meg mindenét- és ezt nagyon szépen köszöni - meg az anyukája is, mert így dagadhat a büszkeségtől (remélhetőleg csak attól :evil: ) - elárulom, hogy 2 napja levágtuk a haját megint, mert már nagyon izzadt, és állandóan vizes volt a haja mikor aludt, és aggódtam, hogy inkább ne legyen már ebből gond. Nem vészesen, csak most nem látszanak a göndör fürtök igazán... :oops:

Amúgy meg nem popsztár lesz, hanem vezérigazgató...ez van a horoszkópjában, amit születésekor csináltatott neki a nagyija... :lol:

Kérdeztétek mit evet...gőzöm sincs...nem emlékszem rá. de nálunkáltalában ilyena tányér kaja után... :lol: ritka amikor nem, de akkor is pillanatok alatt ilynné válik, mert anya behabzsolja azt a 2-3 kiskanálnyi maradékot... :lol: :oops:

Jaj kaja ügyben már rég akartam, csak elfelejtettem mindig: AKi már próbálta annak mindegy, de:
Sült alma vagy körte iszonyúan megy uzsira vagy tízóraira MArcinál.
(megjegyzem, nem csak MArcinak... :lol: )
Maripapa csinálta úgy, hogy a csutkát kivágta (van ilyen szerkezet ami kicsutkázza az almát), és a megmosott nedves almára szórt egy kávéskanálnyi fahéjat amiben meg is kell forgatni. Alufóliába becsomakogva teljesen, be a légkeverős sütőbe, 180 fokon 35-40 perc. Akkor jó, ha látszik, hogy egy kcisit folyik már a leve. Utána gyönyörűen le lehet a héjját húzni, és le is szoktam kicsit mosni, hogy a maradék fahéj nagy része is lejöjjön róla. Annyira puha, hogy rágni se nagyon kell. ÉS nagyon finom. Síma piros almából és síma körtéből szoktuk. A körtét nem kell előre kicsutkázni, az utána elválik nagon szépen a magháztól. Próbáljátok ki! :wink:

Na akkor önhatalmúlag a visszajelzések alapján a márc első hétvégéjére kérek ajánlatokat, egyenlőre fél panzióval és opcionálisan teljes ellátással. Várgesztesiektől is kérjek? (nekem az annyira nem tecc, de ha ti azt mondjátok menjük esetleg odda, akkor veletek bárhol szívesen elvagyok)

Omo,
milyen nagy már tényleg a druszánk!!!! Jöhetnél gyakrabban is ám!!! :wink:
Hozzátápi...ne aggódj MArci is 8 hóapos kora után kezdte a főziket. addig csak a gyümi ment, a többit nem volt hajlandó megenni. :wink:

Wolga,
de jó képek!!!! Azért egy nagypocis képet tegyél nekünk ki! Már kérdeztem de most újra: MI AZ ÖCSI NEVE????? Furdall a kíváncsiság... :lol: :oops:

Jucusnak nem írok, mert végre beszéltünk, és ígérte hogy értesít ha mennek szülni, és azt is, hogy ha Bori kibújik, akkor Imit ráveszi hogy majd tegyen ki ide képeket! :D

Ilba, a jövő heti tali után a KÖVETKEZŐ TALI a rákövetkező csütörtökön lesz, azaz JAN 18-ÁN CSÜTÖRTÖKÖN
Most kedden lécci mindenki hozzon magával 2400 Ft éves díjat, de lehet nem les csak 1800, ha a nyár kimarad. Ezt még meg kell beszélnem Erikával, de azért legyen nálatok lóvé...

Ne aggódj sztem kb egy hét alatt elmúlnak ezek a sebek...Látnád Marci sípcsontjait. Iszonyúak. Soha el nemmúló (azaz elmúlik mind, csak mindig jön helyébe másik) lila zöld foltosak. Lila dunsztom sincs hogy hova, és mikor veri így össze magát, de olyan mintha folyton verve lenne a gyerek. Szerintem akkor üti mindig meg, mikor megbotlik és térdre esik. de elképesztően néz ki a két lába előlállandóan... leehet, valami sípcsontvédőt kne rászereljek a gyerekre... :lol:

Eszti,
hogy van Benyó ma?


Vuka, te hogy vagy?

Timi,
köszi a válaszokat. :lol: :lol: :lol: (azért annak a szegény kutyának adjatok gyorsan nevet! Olyan aranyos! :) )

nemtom mit akartam még...
majd ha eszembejut megírom! :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Cool, még képeket. :)
Nahh, azért utánakérdezősködtem, szóval azért én még reménykedem, hogy 1 éve koráig kihúzzuk az egy-két szopival, azt mondják, ez azért elég. De ha mégsem, akkor ő pl. elég sok fehérjét kap amúgy is, mivel minden nap husis kaját kap, plusz naponta kétszer a gabona, és hát már mindjárt egy éves. :wink: Szóval, szerintem nem úgy fest Benyó, mint aki kevés fehérjét kapna, és nagyon remélem, hogy kihúzzuk egy éves koráig (6 hét). :)
Vendég
 


Sziasztok!

Ma is sikere volt a spenótnak, már 1 egész tojást kapott bele, olyan jó krémes lesz tőle. Szóval Beninek már van legalább 5 kedvenc kajája. :lol:

Eszti,
Hogy van Benyó? Nekem is fura lenne, ha egyik napról a másikra nem lenne szopi. Most ezt én is elképzelhetetlennek tartom, lehet, hogy most próbálja behozni azt az időszakot, amikor nem volt hajlandó szopni, de mintha önkiszolgálóban lenne. Naponta többször jön, felhúz, szopik, leenged és megy tovább. :D
Én is úgy tudom, hogy 1-1,5 éves korukig napi kb. 2x200ml (anya)tejre/tápszerre van szükségük.

Vvolga,
Csak egyetlen egy pocis képet, lécci! Biztos nagyon csini kismami vagy! :wink:
Nagyon jók a képek, hát de jó dolga van Andrisnak! 8)
Mi volt a vizsgálaton?
Még mindig nevenincs Öcsike? :D

Sasha,
És mi jót főztél, ami ennyire finom volt?

Cool,
Igen, még rossz a gépük, de reméljük már nem sokáig, már szervízben van.
Dokinéni meg volt elégedve Noki súlyával? Mostanában mennyit hízik?
Sikongatva tapsolós Nokedli cuki! :)
Tornázó Anyukája meg túl pici!!!! :twisted:

Timi,
Igen, nekem fájt a könyököm, de olyan volt, mintha beütöttem volna, bedagadt és lila volt, csak mégse ütöttem be. Érted? :lol: Borogattam és pár nap alatt elmúlt.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jedi,
ezek kivételesen nagyon jó képek!! És nem is homályosak! :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek: "van ilyen szerkezet ami kicsutkázza az almát".
Köszönjük, ezt hívják úgy, hogy "kés".

Amúgy nem tudod elrontani a lelkesedésem azzal, hogy levágtad Marci haját, mert a barátnőm kislányának pont ilyen rugóhaja van, mint Marcinak, és ez a típus levágva még sűrűbbnek és érdekesebbnek tűnik. Bibiii.

Peszti, nem akartam mondani, hogy a hús is fehérje, mert az biztos más fehérje, és jól kinevettél volna. Erre bedobod te. Nem tisztességes. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Bubek,
Talit megjegyeztem, pénzt viszem. :)
Beni lába is kék, lila, zöld, pedig mi sem verjük. :lol:
A karmolás miatt picit megijedtem, nagyon hosszan, nagyon erősen piros volt az arca, de már halványult és sebesedik be a karmolás.
A tányérotok meg akkor olyan furcsa, mert olyan, mintha lenne még benne valami, csak a közepét ette ki volna Marci. (Cipó szerűség)
Süt almát én is imádom, Beni már nem oly lelkes. :D
Volgáéknál Öcsikének pár hete még nem volt neve.

Tényleg Volga segítsünk? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Úgy látszik az én vonalzóm sem bírja a törpöm tempóját. :shock: :lol: :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, Noki heti 5-10 dekákat hízik, a dokinéni megállapítja, hogy minden faja, majd kifejti, hogy biztos csak rám hasonlít alkatilag nokedli, én sem voltam egy dundi kisbaba, mire én felizgatom, hogy dehogynem, szumómenedzserek is csodámra jártak volna, majd mindezt elfelejti, és 1 hónap múlva megint jön azzal az elmélettel, hogy biztos rám hasonlít noki alkatilag.......aaaarrrghhh.

Azért vagyok a tornázós képeken kicsi, mert csak kicsit tornáztam, érted? 8)

Bubek, mély fájdalommal tudatom veled, hogy mióta átállítottam a gépünket valami másfajta vakus izébizére (remélem értékeled professzionális szóhasználatomat), azóta egyszerűen nem bírok homályos fotókat készíteni. Most mondd meg!

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba,
milyen cipó???!!!!
van benne egy rajz egy baba, meg felhő...de cipó??????!!!!!
jól megnézted te azokat a képeket? Ha ilyeneket látsz bele, akkor lehet hogy te mégis fogyózol... :lol: :lol: :lol:

Jedi,
ez naccerű!!! De akkor milesz velünk homályos képek nélkül???

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
most extra visszalapoztam csak a tányér miatt. :D
Szóval négyszögletes, mintha vmi cipószerűség lenne, amiből mondjuk kiették a levest, a közepe már hiányzik, de a szélei még ott vannak.
SOS! Más nem látja? :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Én is cipónak láttam. Oké, tudom, Ilbát azért jobban megnyugtatná, ha nem pont én vállalnék vele közös platformot, dehát ez van. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Tegnapi este elég katasztrofálisra sikeredett. Nappal még jó volt, bár én odafagytam a játszótérre, de a napsütésnek hála, elég sok gyerek összegyült, ráadásul új bébihintákat raktak fel, ami Benedeknek nagyon tetszett, olyan gumibugyi jellegűt, csak végül kellett egy másik anyuka segítsége, hogy ki tudjam belőle szabadítani. Este akartam netezni, erre a fürdetésnél valamelyik sózsák kádból kiemelése közben megrántottam a hüvelykujjam, az egeret se nagyon tudtam megfogni utánna. Ráadásul ugyan 10 előtt aludt már mindkét gyerek, de a párom 10-kor akkora hangerővel jött be (szerinte én vagyok a hibás, mert otthagytuk az útban Benedek motorját és jól belerúgott), hogy mindkét gyerek felébredt. Fél 1-ig altattam.

Mit is akartam írni..
Cool, az öcsém több mint egy éve Sidneyben él, azt hittem, ezt már írtam itt a topikban, sorry. Már be is adta az állandó letelepedési vízumhoz a kérvényt, ha minden jól megy, a fiúknak lesz egy ausztrál nagybácsijuk.

Sasha,
nem semmi, amit Gergő benyomott. Most próbálom rávenni Leventét, hogy kicsit nagyobb adagokat fogyasszon, ma már majdnem egy üvegnyi kaját megevett.

Kezd elegem lenni a nonstop szopiból, főleg abból, hogy Leventét nagyon elrontottam, s csak cicin alszik, hozzámbújva, elég sokszor ébredve. Gőzöm sincs, mikor fog Benedek szobájába átköltözni így.

A sült almát Benedek is imádta anno, mi azzal kezdtük nála a hozzátápit.

Akartam még írni, de mindkét gyerek itt lóg a nyakamon, mikor jön már el az este!

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi melyik játszótéren vannak ezek az új hinták?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
a Tinódi utcaiban, a Brumimaci mögött. A hátsó homokozó melletti két hintát cserélték le, amin eddig a kamaszok szórakoztak. Most a pelusososk állnak sorba jó időben.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Jaaa! Rájöttem mit látsz cipónak. az amiből kiették a belét, abba lehet a kaját tenni. a széle pedig dupla falú, lehet bele forróvizet tölteni, és így melegen tartja a kaját kb. fél óráig, ami benne van. Ezt is uncsitesóéktól örököltük, és en nagyon szeretem, mert nem kell rohanni a kajával soha, és így Marci is meg tud mindent enni...igaz, nem 10 perc alatt mert ált. 20-30 perc egy kajánk, de megeszi az adagját. :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Az előző hszem Ilbának és Coolnak szól... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Na nincsen jó kedvünk már nekünk se. :(
Most telefonáltak, hogy a vinyónkról a menthető adat 0%. Azaz semmi.
Az összes fényképünk, programok, filmek, szakdogáink, tanításos cuccaim ... :cry:
Pótolhatatlan. :(

Ezennel megkérek mindenkit, hogy ha unatkozna és gépén kis családomról fotót talál, küldje már át. Köszi!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Levente ma délutáni programja:
-modemet szerelt (gyanus volt netezés közben, hogy valami matat a lábam alatt)
-papírt evett (elszedte Benedektől, aki rajzolni akart)
-falat bontott és tapétát evett (egyre nagyobb lyuk van a falon, sűrgősen megoldandó)
-kirámolta a fémedényeket a szekrényből és jókora zenebonát rendezett (az üvegfedket elszedtem tőle)
-az előbb piszkosul üvöltött, mert a párom imakönyvét még időben kiszedtem a kezéből, mielőtt megkostólta volna
-most az íróasztal fiókjából próbál papírt szerezni.
Mindezek szünetében minden széket, nagyobb tárgyat, amit csak tud, fel-alá tologat a lakásban, sose ér ide a járássegítő

Benedek most csukta oda Levente ujjait a fiókkal.
ÉS MÉG MÁSFÉL ÓRA VAN A FÜRDETÉSIG!

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Ilba :evil: :cry:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba, nagyon sajnálom. Nekünk pár hónapja szállt el a home partíció, de egy részét vissza tudtuk hozni a képeknek. Ha hagynak, keresek képeket rólatok.

És a bnet sincs ma a topon.

Előrehozott fürdetéseket tartunk, Levente már nem bírja tovább, esik-kel, folyton beüti magát és üvölt (bár az egérpad most határozottan ízlik neki.)

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Ilba, csak egy tipp: ha visszaolvasol pár (száz) oldalt a bneten, biztosan megtalálod néhány képedet (igaz, nem eredeti méretükben). Egyébkén sajnállak, ez biztosan nagy trauma lehetett.

Antivagyok

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Köszi, hogy együttéreztek :) , de én számítottam erre.
Azért vannak képeink, mert Anyuéknak, Anyóséknak is szoktam küldeni, meg szerencsére Gabit is elárasztom szinte naponta friss képekkel és videókkal (Cool, skypon! :lol: ), szóval képeket tudok összeszedni azért.

A. persze siratja a filmeinket, mindenféle programjait, én meg inkább a sok év alatt összeszedett tanításos mappámat. :?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Kormi,

részvétem. Szóval kb. ez vár rám majd egy év múlva, amikor Andris már elmúlt 2 éves, a kicsi (nevenincs) meg még nincs egy.
Azért, kérlek, biztassál egy kicsit, hogy menni fog, megoldom, mert eléggé be vagyok szarva...

Ilba,
nagyon sajnálom. :( Már többször elhatároztam én is, hogy archiválni kéne....

Ja és név ügyben: egyre inkább azon vagyok, hogy Ádám lesz. Csak azért nem írtam még, mert bizonytalan vagyok, hiába közeleg vészesen a nagy találkozás pillanata. Még mindig szívesen adnám a Benedek nevet, de a Benedek Benedek azért eléggé hülyén hangzik, nemdebár?
Szóval, kíváncsiság kielégítve? :P

Cool, emlékezve a régi képeidre, ezek szuperek. És Noémi nagyon megnőtt. :)

Eszti, ne izgulj a szoptatás miatt. Én is paráztam, mert Andris kizárólag csak cicin aludt el. Aztán eljött az idő, amikor véget kellett vetnem neki, mert nem volt már elég tejem, csak rágta a semmit, és másfél hónapos sebek nem tűntel el sehogy sem emiatt. Ekkor már csak reggel-este szopott. Kértem tanácsot és tápszert írtak fel. Azóta is azt eszi reggel-este. Én is azt hittem, soha nem szokik le, és észre se vettem, milyen hamar átszokott. Valahogy neki se volt már jó. És milyen hamar elfeledte... (Ez egy kicsit bántott... :shock: )
Cumisüvegből issza önállóan a tápszert és szereti. Ne félj tőle! Ezek a mai tápszerek már nem olyanok, mint rég. Persze ne add fel a szoptatást se rögtön. Én is azt hittem, legalább 1 éves koráig szoptatom majd. 9 hónapig szopott. Így alakult, közbe szólt a tesó is, el kellett fogadnom. Én mindent megtettem. Andris meg így is szépen fejlődött tovább. (Egy hátránya van sajna, gyakrabban beteg, mert nem védi az anyatej...)
Úgyhogy fel a fejjel!

Voltunk Törökbálinton egy nagyon kedves gyerekdokinál. Tökéletesen tiszta Andris tüdeje. Azt mondja a váladék (orr, garat) szivárog le és azt köhögi fel. És mindez májusig eltarthat... Biztató, nem? De a lényeg, hogy a tüdeje rendben van. :)

Na megyek, mert Andris éppen a szekrényt pakolja ki.

Két hozzászólás egy napon. Szép nem?

Kép Kép
Kép
vvolga
 
 


Sziasztok!

Délelőtt írtam egy csodás hsz-t, aztán Görgőci egy laza mozdulattal alattomosan kikapcsolta a gépet :evil:

Szóval:

Eszti: miért vagy rosszkedvű? Benyó biztos tudja mikor mi kell neki. Vagy ez nem hozzá kapcsolódik?

Omo:
gyere már gyakrabban léci! és gyere a kacaj-klubba velünk! ez most parancs :D

Ilba:
ez nagyon bosszantó lehet, én nem is tudom, őrjöngenék szerintem.

VVolga:
hurrá! mármint hogy jöttél!

Cool:
a gerinctorna bemutatását láthattuk éppen? Nokedli csudapofa, annyira aranyos, nagyon tecc :D

Ma voltunk tanácsadáson. 8720 g Hát nem egy hústorony az biztos. De még mindig csak 72 cm. Tuti hogy Nudlika le fog minket hagyni előbb vagy utóbb :D Kapott szurit is, de nagyon ügyi volt.

Tegnap az egész Bubekcsalád nálunk volt :D Marcihoz képest Görgőke maga a megtesresült nyugalom. :P Marci nagyon otthon érezte magát nálunk, körbe-körbe rohangált a lakásban, Gergő meg csak a szemét meresztgette, persze négykézláb :lol:

Holnap rakok fel fotót a csodaszép előszobabútorunkról, amit Bubekférj sk. készített.
Vendég
 


Sziasztok!
Tegnap nem sikerült megjelentetnem a hosszú hsz-em :( Ma remélem sikerül!

Bubek, talira megyünk (igyexünk) és visszük a lóvét!
Topikos bulira én a márciust támogatom.

Eszti, sajnálom hogy el vagy keseredve (bár csak az utolsó oldalt tudtam elolvasni),....én meg pont ma kezdtem leszoktatni Szonját a kor délutáni szopiról :oops:

Én most ne haragudjatok, de nem írok senkinek sem külön-külön. Sajnos nem is nagyon tudom mi minden történt veletek mostanában :( Jókora hiányérzetem van a netthiány miatt :cry: Remélem már nem marad el sokáig a bekötés.

Csak egy kis dicsekvés:
Szonja naponta legalább egyszer egyedül eszik a tányérjából! Kézzel, de minden cirkusz nélkül. Most azon agyalok milyen falatokat adhatok neki :roll: Anyukám megtanította, hogy ha valamit jól csinál akkor mondja, hogy bravó és megtapsolja. erre Szonja annyira rákattant erre, hogy ahogy csinál valamit már tapsolja is megát :D Iszonyatosan nagy kópé. Imádom!

Most csomóban a gyomrom, de remélem ez a hsz már eljut hozzátok!

Kép Kép
natasa1975
 
 


Vvolga,
Benedek Benedek: :lol: :lol: :lol:
Figyi, nem kockáztatsz meg 1 talit? Jövő héten kedden lesz a következő. Na? :wink: És akkor eltekintünk a pocakfotótól is. :D

Tücsi,
Milyen szurit kapott?

Natasa,
És milyen az új otthon?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hű pocakosok! megy a drukk! :)
Jucus olyan gyönyörű kismama vagy! :)

Omo
Marci olyan kis csibész pofiju annyira aranyos hihetetlen, hogy mennyit változott.

volga
Andris is nagyon kis aranyos! :)
Kár,hogy nemtettél fel magadról képet! :( elolvadok minden pocakos nő láttán! :)


Képzeljétek teljesen elkenődtem a napokban a látványtól ami a tükörben fogadott... úgy döntöttem lefogyok... meglátjuk ebben mennyire leszek kitartó... :)




Eszti
képzeld azóta a manóval bénázok nem vagyok nóóómáális! :(
Nemtudom elküldeni csak így :
http://www.elfyourself.com/?userid=d2ba ... 4G07010412
...bár lehet így sem működik! :(
pedig úgy tetszett... :( nem is gondoltam volna, hogy ilyen kitartó tudok lenni! :) a hülyeségben no persze...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac,
és Nektek nincsen kedvetek elnézni kedden a talira?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hűű Ilba nagyon sajnálom... sógoréknál is ez történt... :(
Karácsonyra azt kapták tőlem, hogy minden általunk készítettet digitális és papírképet összeszedtem és albumba rendeztem a fiukról... rólatok is van egy-kettő... bár biztos nem azok a legkedvesebbek... :(

Volga
Benedek Ádám szerintem nagyon szép olyan mint egy mesemondó... :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Ilba
Most valahogy nagyon zűrösek vagyunk.... :( pénzünk a nullával egyenlő 10.-éig be kell fizetnünk a törlesztőt de semmi pénzünk nemtudom kitől fogunk kölcsönkérni vagy mi lesz... :( így sajnos ezt (is) ki kell hagynom... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


halihó!

Julcsi tegnap éjjel mégis lázas lett. Nem is mértem, hogy mennyi, csak éreztem, h biztos 38 felett van, kapott kúpot. Napközben kissé nyűgös, még nem hozz a régi formáját, de az ab-t nem adtam. Két napja csak anyatejen él (eszti bocs, h épp most írok ilyesmit, mikor te aggódsz, h benyó abbahagyja, de ez van)
az eddigi rossz alvási szokásait tovább rontjuk :oops: A fél éjszakát rajtam tölti, mert köhög és a lecsorgó trutyitól sokat nyel, ettől sokat büfizik. Felülök vele aztán meg belealszunk, már egészen profi vagyok ülvealvásban (persze mindenféle párnákkal kitámásztva) Jupap meg kiköltözött szegény a nappaliba, mert fél, hogy ráfekszik :cry: . Nagyobb ágyat kell vennünk :? Olyan 4x4 méteres lenne ideális kb, akkor mindegyik gyerek elférne.


Cool, mondtam Jupapnak, h a te idegentársaságnemigazánkedvelő embered is bevállalta a bnetes kirándulást, és ezzel :!: sikerült meggyőznöm, h jöjjön ő is!!!!!!!!!!!! Tehát Bubek, mi kérjük a legnagyobb szobát (mivel Jucusék tudnának egyelőre csak lekörözni minket, de ők most még nem fognak!!)
De azért ülhetünk egy asztalnál :wink: Bár tízszemélyes asztal nem hiszem h lesz. Mert Vaníliát aa facért is oda kell vennünk magunkhoz, majnem facérokhoz!!

Omo, Vvolga mi még személyesen nem ismerjük egymást, gyertek talira!!

Eszti, sztem se aggódj a szopi miatt, Benyó annyi mindenben túlteljesít (rendesen eszik, alszik, elvan nagymamával, sétál már) valószínű tudja mi kell neki. Dadát annak idején tízhónaposan elválsztottam én is, Vvolgához hasonlóan azért, mert már nagyon fájt, tápszert nem is kapott, hanem úgy emlékszem tejpépeket többet minden nap.
Hogy van Benyó, elmúlt a láza?

Natasa, milyen Veresen az élet?

Mancs hol van????

Szegény Gabus, biztos nagyon "szenved :wink: :wink: " gép nélkül.

Ilba :twisted: :twisted: :twisted:

Vuka te hogy vagy?
jumam
 
 


Áronbaba,
Boldog Kilencedik Hófordulót!!!!

Kár Mamac, h nem tudtok jönni :cry: :cry:
jumam
 
 


Mamac,
Nem kell pénz kedden. Csak gyere el Áronnal!!! Hozhatod Ádámot is, biztos nem fog unatkozni... :wink: :D
Ha már Óbudáról, akkor jöhetnétek együtt Ilbával. Bár lehet, hogy ők most is kocsival jönnek Andrással.
Már egyszer írtam, és ehhez most is sztem a többiek is hozzájárulnak: Akik csak ritkán tudnak talizni jönni, azoknak a díját összedobjuk mi többiek. Szóval ne legyen akadály a lóvé. Inkább gyertek, és érezzétek jól magatokat egy fergeteges, rohangálós, dumcsizós, és nagyon zsivajos napon!!! :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Petrának, pedig boldog 11iket!!
Beninek pedig boldog 13ikat!!
jumam
 
 


Mamac, tényleg, igaza van Bubeknek, erről mi már beszéltünk itt régebben, ez nem lehet akadály!!
jumam
 
 


Lányok, aki még nem küldött képeket a babájáról (10 db-ot) és kettejükről (1-2 db-ot), légyszi tegye meg!!!!


A jumami@gmail.com címre!!!

A meglepi csak akkor lesz meg, ha mindenkitől ott vannak a képek, szeretnék mindenkit megvárni!!!

köszi és jó éjt!!
jumam
 
 


Sziasztok,

Jumam, elküldtem a képeket. :) Már várom, hogy ebből mi fog kisülni! :)

Köszönöm a kedves sorokat, most már kezdek hozzászokni a gondolathoz, hogy úgyis úgy lesz, ahogy Benyó akarja. Tegnap este sem akart szopizni.....olyan furcsa, eddig mindig azon gondolkodtam, hogy húúú, hogyan fog egyszer Bence szopi nélkül magától elaludni, most meg már ott tartunk, hogy szopi nélkül beteszem az ágyba, és elalszik. (napközben is) Tulajdonképpen örülnöm kellene, hogy magától így átállt, és nem volt ez egy küzdelem része.
Pár nap alatt viszont nagyon megcsappant a tejmennyiség, reggeli szopinál már csak nyavalygott, nagy ritkán nyelt egy kicsit, abba is hagyta, gondolom, nem jött neki sok....
Tegnap kaptam a dokinénitől HA tápszer receptet, ha kell, kiváltom, meg még a tejpépre gondoltam, mint reggeli bevezetésnek. Bár én nem vagyok egy tejpép fun, ezért még ajánlották a rizstejet (nem kaptam eddig sehol még), gabonával együtt is tejpép, csak nem tejalapú.

Lehet, hogy túlmisztifikálom a dolog (valószínű), de tényleg kicsit megviselt, hogy ilyen gyorsan, szinte egyik napról a másikra így lemondott erről az egészről. Mintha lezárult volna egy korszak, a picibabás, és egy kicsit furcsa.

De tudom, hogy ennek is a jó oldalát kell inkább nézni, hogy szerencsére nagyon jó evő, és ha magától lemond a szopiról, hát legyen. Erőltetni úgysem tudnám, akarnám.

Egyébként tegnap egész nap láztalan volt, este kicsit felszökött a hője, de éjszaka megint nem volt láza, most sincs. Életkedve sugárzó, étvágya olyan, mint mindig, és nekem ezek számítanak a legjobban, szopi ide vagy oda.

Nahh, bocs a litániáért.

Ilba, úúú, ez nagyon kemény. Annyira átérzem a helyzetet, hogy ma elkezdtem CD-re írni a képeket, fontos doksikat, amik a gépen vannak.... :roll:
Önkiszolgáló :lol:

Jucus, Wolga, jó volt olvasni a soraitokat, Jucus, de jóóóóó, lesz új újszülött a topicon. Úgyis a múltkor keseregtünk, hogy de jó lenne új picibabákat nézegetni. Aztán meg Wolga is. :) :) JUhhhhééé. :)

Tücsikém, mesélhetnél azért, hogyan vagytok, most kiváltképpen vidámnak érezlek, ez is juhhhhhéééé. :)

Natasa, és milyen az új ház? Képek? Egyebek? Milyen a "falusi" 8) élet??? :)
Vendég
 


Köszönöm a kedves szavakat, sorokat mindenkitől!

Sajnos a jövő keddi talira nem tudunk menni, mert aznap du. a férjem Angliába utazik és mi visszük ki a reptérre anyósommal és Andrissal. :(
De remélem, talán, még egyben találkozunk. Csak sajna én már nem nagyon tudok tömegközlekedni Andrissal (az emelés miatt), a kocsiba meg már szűkösen férek a volán mögé a hasam miatt és félek is, nehogy baja essen a picinek egy esetleges fékezéskor. És az igazsághoz még az is hozzátartozik, hogy a városban még nagyon keveset vezettem.

Mamacka, köszönöm a biztatás névadás ügyben. Most határozottabb lettem. :)

Jaj, még nem is írtam, hogy bújik az első fogacskánk. Jobb későn, mint soha... :lol: :lol: :lol: Pont újév napján vettük észre, ez volt az újévi meglepetésünk.

Kép Kép
Kép
vvolga
 
 


Kormi, dede, nálam volt áramszünet, most hogy felfrissítetted agg memóriámat, már dereng az ausztrál kapcsolat, úgyhogy szerintem írtad korábban…

Volga megtáltosodott, megannyi hsz-étől már mi, többiek, nem is jutunk szóhoz (hihi). A Benedek Benedek szerintem eredeti ötlet. Persze lehet, hogy fiatok ezért még nagykorúsága elérésével szörnyű bosszút áll rajtatok, de az élet tele rizikókkal..

Tücsi, hát ez nem a gerinctorna volt, ahol kicsiben ugrándozom, csak valami mozgassuk-már-meg-magunkat-2percig típusú idétlenkedés… és Görgőcske paramétereihez kapcsolódóan megjegyezném, hogy Nudlika nem valószínű, hogy le fogja őt hagyni, már előre látom vizenyős lelki szemeimmel, amint kislányom életének minden létező tornasorában az utolsó helyet bérli ki….

Ilba, részvétem a gépen elszállt adatok miatt. Dráma lehet.

Bubek, akartam már kérdezni a múltkor is ezt a marcihoroszkóp ügyet: oké, nem fiúcsapat oszlopos tagja lesz, hanem vezérigazgató……. Nade ez milyen horoszkóp??? :lol: Én még csak olyanokkal találkoztam, hogy azt írja le, hogy valszeg mihez lesz affinitása a gyermeknek, mely területek iránt lesz fogékony, sikeres lesz-e vagy csetlik-botlik majd szakmailag, ez rendben, nade hogy konkrétan vezérigazgató lesz...... ez valami nagyon tudományos levezetésnek tűnik 8) 8) 8)

Jumam, jó, hogy Jupapa is tiszteletét teszi, mert most már nem csak Nokipap lesz az egyedüli, aki komoran mormog magában egy sarokban. Sőt, ha egymás mellé ültetnénk őket, olyanok lennének, mint a mápetsóban a két kritizáló öreg... persze nem ültethetjük őket egymás mellé, mivel ha társaságkerülők, akkor egymás társaságát is kerülniük kell a dolog természetéből adódóan...

Nokipap amúgy a téós néni heveny folytogatásának köszönhetően megszerezte jövő félévi órarendjét, melynek lényege, hogy márc első hétvégéjén iskolában van, majd mindjárt írom Ilba táblázata kedvéért, hogy mikor jó, mikor nem, lényeg, hogy ha márc-ra szavaz a társaság, akkor megyek facérkodni Vaníliához, és mi fogunk egy asztalnál ülni.

Uff!!!

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Hinnye, de szar éjszakát produkált megint Beni. :shock: Tudom, hogy már sok haladékot kapott, de most februárig kapja az utolsót. Mondtam is A-nak, készüljön. :lol:

Jumam,
Jobbulást Julcsinak!
Szuper, hogy teljes családdal jöttök!!! :)
Pont írtam tegnap, hogy a törpöm tempóját a vonalzó nem tudja követni. :D Köszi a köszöntést, de szerdán már 14 hónapos lesz. :wink: Akartam új vonalzót csinálni, de még nem találtam olyat, ami tetszene.
Sajnos közös képet most nem tudok küldeni (és Natasásat se), de ha kedden csináltok rólunk az jó?

Mamac,
Tényleg nem kell pénz, gyertek el, legalább picit kimozdulsz és feltöltődsz.

Vvolga,
Akkor rákövetkező héten csütörtökön?
Beni első foga is 11 hósan jött ki.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


aha, a téós nénit Nokipap sima j-vel fojtogatta, nem elipszilonnal, ezt csak a jegyzőkönyv kedvéért tenném hozzá.

Ilba, és miben merül ki a Beninek adott haladék? Februárban, ha addig nem viselkedik, felisút leisút? :wink:

Boldog hófordulót az érintetteknek! (Oké, ez amolyan Mancsbás fordulat, nade ha már a vonalzókban sem bízhat meg az ember...)

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, kérlek szólj a Tökéletes Táblázatodnak, hogy jegyezze fel a mi időpontjainkat:
OK: jan27-28, febr 3-4, febr 10-11, febr 24-25.
Én most úgy érzem, hogy egyéb időpontokban is szívesen csatlakozom, ha lesz még apukátlan grup, úgymint Vaníliáék, tehát eképpen a márc 3-4 is OK, azzal a megkötéssel, hogy a fentiektől eltérő időpontokban viszont csak akkor tudunk menni mi is, ha valakinek beférünk a kocsijába, mivel hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, Inárcs gyalog messze van.

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?