Hahó,
Jedi,
(egy tényleg nem egy ügy sztem....mármint a játszóház)
Mellesleg, most hogy megdícsértérted Marci haját, meg mindenét- és ezt nagyon szépen köszöni - meg az anyukája is, mert így dagadhat a büszkeségtől (remélhetőleg csak attól
) - elárulom, hogy 2 napja levágtuk a haját megint, mert már nagyon izzadt, és állandóan vizes volt a haja mikor aludt, és aggódtam, hogy inkább ne legyen már ebből gond. Nem vészesen, csak most nem látszanak a göndör fürtök igazán...
Amúgy meg nem popsztár lesz, hanem vezérigazgató...ez van a horoszkópjában, amit születésekor csináltatott neki a nagyija...
Kérdeztétek mit evet...gőzöm sincs...nem emlékszem rá. de nálunkáltalában ilyena tányér kaja után...
ritka amikor nem, de akkor is pillanatok alatt ilynné válik, mert anya behabzsolja azt a 2-3 kiskanálnyi maradékot...
Jaj kaja ügyben már rég akartam, csak elfelejtettem mindig: AKi már próbálta annak mindegy, de:
Sült alma vagy körte iszonyúan megy uzsira vagy tízóraira MArcinál.
(megjegyzem, nem csak MArcinak...
)
Maripapa csinálta úgy, hogy a csutkát kivágta (van ilyen szerkezet ami kicsutkázza az almát), és a megmosott nedves almára szórt egy kávéskanálnyi fahéjat amiben meg is kell forgatni. Alufóliába becsomakogva teljesen, be a légkeverős sütőbe, 180 fokon 35-40 perc. Akkor jó, ha látszik, hogy egy kcisit folyik már a leve. Utána gyönyörűen le lehet a héjját húzni, és le is szoktam kicsit mosni, hogy a maradék fahéj nagy része is lejöjjön róla. Annyira puha, hogy rágni se nagyon kell. ÉS nagyon finom. Síma piros almából és síma körtéből szoktuk. A körtét nem kell előre kicsutkázni, az utána elválik nagon szépen a magháztól. Próbáljátok ki!
Na akkor önhatalmúlag a visszajelzések alapján a márc első hétvégéjére kérek ajánlatokat, egyenlőre fél panzióval és opcionálisan teljes ellátással. Várgesztesiektől is kérjek? (nekem az annyira nem tecc, de ha ti azt mondjátok menjük esetleg odda, akkor veletek bárhol szívesen elvagyok)
Omo,
milyen nagy már tényleg a druszánk!!!! Jöhetnél gyakrabban is ám!!!
Hozzátápi...ne aggódj MArci is 8 hóapos kora után kezdte a főziket. addig csak a gyümi ment, a többit nem volt hajlandó megenni.
Wolga,
de jó képek!!!! Azért egy nagypocis képet tegyél nekünk ki! Már kérdeztem de most újra: MI AZ ÖCSI NEVE????? Furdall a kíváncsiság...
Jucusnak nem írok, mert végre beszéltünk, és ígérte hogy értesít ha mennek szülni, és azt is, hogy ha Bori kibújik, akkor Imit ráveszi hogy majd tegyen ki ide képeket!
Ilba, a jövő heti tali után a
KÖVETKEZŐ TALI a rákövetkező csütörtökön lesz,
azaz JAN 18-ÁN CSÜTÖRTÖKÖN
Most kedden lécci mindenki hozzon magával 2400 Ft éves díjat, de lehet nem les csak 1800, ha a nyár kimarad. Ezt még meg kell beszélnem Erikával, de azért legyen nálatok lóvé...
Ne aggódj sztem kb egy hét alatt elmúlnak ezek a sebek...Látnád Marci sípcsontjait. Iszonyúak. Soha el nemmúló (azaz elmúlik mind, csak mindig jön helyébe másik) lila zöld foltosak. Lila dunsztom sincs hogy hova, és mikor veri így össze magát, de olyan mintha folyton verve lenne a gyerek. Szerintem akkor üti mindig meg, mikor megbotlik és térdre esik. de elképesztően néz ki a két lába előlállandóan... leehet, valami sípcsontvédőt kne rászereljek a gyerekre...
Eszti,
hogy van Benyó ma?
Vuka, te hogy vagy?
Timi,
köszi a válaszokat.
(azért annak a szegény kutyának adjatok gyorsan nevet! Olyan aranyos!
)
nemtom mit akartam még...
majd ha eszembejut megírom!