Új privát üzeneted érkezett!

Szió!

Délig bírtam ágyban. Felkeltem, elmosogattam, reggeliztem ( hihi…délben). Mindjárt bújok vissza az ágyikómba. Sajnos vérzés még van, nekem ez nem tetszik. Nem barnázás, nem intenziv, de van. ( és nyálkás..sorry, ha kissé gusztustalan voltam ) Fenébe!!! Miért nem lehet nekem egy sima terhességem???

Niki!
:D jót nevettem történeten…éjjeli álom-hőmérőzés. Hihi. Egyébként hogy ál a hőd??

Rambóka!
Gyógyulást a fiúknak. Az orrocska-szivatás az nagyon drasztikus. Emlékszem Zolival (kis haver) sok ordítás volt ezért. Ugy sajnáltam szegényt, de legalább kapott levegőt. De magadra vigyázz, nehogy te is kidőlj!

Vöcsök!
Woww…lassan kisbabát tartasz a kezedben :) Annyira örülök, sokat gondolok majd rád, hogy még bírja ki a kislakó odabent egy kicsit :wink:

Kavicska!
Magam esetében sosem voltam ilyen biztos, de most TUDOM hogy te vagy a következő kismamink!!! Ugy vároma 2 csikos teszted!

Norka!
Remélem nem lesz komoly baj, gondolok rád! És ne aggódj, remélhetőleg a mammográfia után csak jó híreket kapsz majd. Boginak külön puszi, jó hogy tul van a náthán :)

Ella!
Jujj..te is már közeledsz a cél felé :) Ez annyira izgi, még élénken bennem van a + teszted emléke. :) Gondolok rád, majd irj, mi volt a dokinál!

Beebeey!
Akkor..hm..lehet babás leszel csak még a teszt nem mutatja???

Én ma mértem hőm 37, de már nem mérem több napja. Holnap megyek dokihoz, kiirja a betegszabit és beszélek vele a vérzésemről. Jah, Kavicskának: aki tegnap ágyba paracsolt, az a dokiNÉNI volt a meddőségi központban. ( és képzeljétek, szex betiltva!!! ezt eléggé nehezen viselem)

Rejo!
Mennyire volt intenzív a 10. hét körüli vérzés?? Vagy csak barnázás???

Puszi nektek

Gina
Vendég
 


Norka!

Visszaolvastam mert fura volt, h. azt írtad, h. én fél 2-kor felvertem a gyereket. Ilyen marhaságot tuti nem csinálnék!Meg olyankor általában alszom! :lol: :lol: :lol:
Állítsd át az órát a babaneten, ugyanis az a felverés éjfél után 10-15 perccel volt!
Tudnillik, ha megcsúsztunk az igény szerintivel és nem 8-kor hanem 9-kor evett előtte, akkor éjfélkor fel szoktuk ébreszteni, mert hajnali 1-kor úgyis ébredne magától, akkor viszont mi lennénk nagyon morcosak! :lol: Így viszont mindenki elégedett! :lol:
Az ébresztés pedig úgy műkszik, h. az ember felkapcsolja a kisvillanyt, majd nagyvillanyt, fogatmos, sertepertél, nevén szólítja az ébredező dedet, majd amikor az végre hajlandó kinyitni a csipáját, akkor rámosolyog, kiemeli, és bemutatja a tükörben lévő Gergőnek (Gergő szavajárása szerint "Eegö!" :lol: ), akit nagyon szeret és még ilyenkor is mosolyog rá! :lol: :lol: :lol: Szóval nem kikapom az ágyból! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Na már nem is kell ébreszteni! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 

 
 

mamint, IR kontroll nem?????!!!!
dehát nekem is kért Tűű kontrollnál terheléses cukrot, inzulint...nem értem.... :shock:
dimet
 
 


Lányok, kezdek totál kétségbeesni a sok jobbról-balról jövő információtól...szedjem, ne szedjem, 12 hetesig szedjek, végig szedjem (mármint a metformint)......kicsit rossz ez a sok vélemény. ráadásul én legbelül úgy érzem,hogy felesleges szednem. a cukrom mindig is jó volt, az inzulinom nem volt vészesen magas.
ráadásul, tegnap este vacsi után csak egy felet vettem be, és nem kínzott az éhség hajnalban, nem kellett kiflivel aludnom az ágyban. :?
nem lehetséges, hogy a metformin viszi le a cukromat nagyon:(
vagy mi van????
most is csak egy felet vettem be ebéd után :?
annyira rossz ez a félelem, hogy mivel csinálok jót vagy rosszat, hogy mit tegyek. rambóka, történetedet elolvasva te is ilyesmin mehettél keresztül, nem???
ki szedte még a metformint terhesség alatt???!!!
ezo, te szeded még?
lehet túl sokat gondolkodom :(

A Hőmérővel való elalvásotok horror :D

nincs kedvetek egy topic talit csinálni????
dimet
 
 


Ginuska 10 héten ömlött belőlem. Szó szerint tele lett a bugyi :oops: aztán a betét. Pirosas volt, de nem élénkpiros. Kábé olyan mint a mensi eleje vagy vége.

de véreztem,a 8 héten si keveset, akkor az elmaradó mensim időpontjában, akkor keveset. Úgy emlékszem vissza állandóan vérezgettem. Ami 10 hetesen kezdődött vérzés, az kábé 10 nap múlva enyhült, addig rendesen jött, és összesen 5 hétig tartott. a 15. héten szűnt meg kábé.
Szex szigorúan tilos ilyen esetben, most első a baba. És azt vettem észre, ha kicsit is mozogtam (kikeltem az ágyból, mosogattam, sétáltam) akkor erősödött avérzés, mert nem tapadt rendesen a méhlepény és a mozgás nem tett jót neki.

Nálad nincs összefüggés a mozgással? ha tiszta nyugiba fekszel akkor is kell pár nap míg csökken.

Én is aggódtam nagyon. Domival egy csepp vér nem volt. lehet neked is lányod lesz! három ismerősöm is van, akik lányt szültek mind ahárman, és véreztek rendesen.

Kép

Kép
rejo
 
 


ja, és a koleszterinem is mindig szuper volt: HDL csillagosan magas, a "rossz" koleszterinen meg szupi alacsony....

na, nem szenvedek.

rejo ment privi.

barátnőm is vérzett: kisfia született :lol:
dimet
 
 


Topictali szuper ötlet, én benne vagyok mert ember és információ és programhiányom van! :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


köszi rejo!

Milyen a vérzésem??? Egy betét sem lesz tele vele, inkább csak pecsétlő. Ha felkelek csinálok valamit, akkor talán van is nyoma a betéten. Egyébként csak pisilés után észelelem, vagy ha mosakszom. Tegnap megnézte a dokinéni, a hüvelyem véres. Csak az aggaszt, hogy ez vér :!: :!: nem barnázás. Orvosi papíromon ez áll: graviditas incipiens - abortus imminens. ( kezdőtő terhesség - lehetséges vetélés) Nem tetszik ez nekem. De hát ..fexem, szedem a bogyókat. A többi már a természeten múlik :) Uh-n még semmi nem látszik, valószínűleg a jövő hét végére minden kiderül. Addig meg pihenek egy jót ( és halálra aggódom magam)

Puszi!

azért kiséé megnyugtattál KÖSZIKE
Vendég
 


Norka aki szoptat annak nem jön meg szülés után kábé fél évig a mensije. Tudod a magas prolaktin! :wink:

Még ha makkegészséges vagy, akkor is kb. a baba 5 hónapos korában esedékes. Azt mondják akkor jön meg, ha már huzamosabb ideje nem szoptatsz rendszeresen éjszaka. (tudom ez nálad régóta áll :? , de akkor is. idő kell a hormonoknak, legalább ezen ne stresszeld magad, hogy még nem jött meg)

Én egy dologért vagyok nagyon mérges, még egyzser nem dőlök be neki, a fél éves koráig csak anyatej dumán! :twisted: :twisted: :twisted:
Aztán mikor Domi öt hónapos lett, éjszaka 10X ébredt, mert ÉHES VOLT!!!! :twisted: :twisted: most már tudom. Hogy lenne elég egy 8-9 kilos gyereknek másfél deci anyatej, ami ráadásul könnyen emészthető és gyorsan felszívóvó??? A gyerek is és mi is kikészültünk. Amint Johanna elkezd éjszaka megébredezni, elkezdem neki adni vacsira a tejpépeket, tejdarákat, azok laktatnak, finomak is, és hülye leszek elkezdeni megint éjszak két óránként szoptatni, akár egy újszülöttet, csak azért meg még nem hat hónapos!!! :twisted:

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok lányok, mindenkinek Boldog Új Évet Kivánok!

Én vagyok a kis goni, aki csak néha-néha jön, ide oda, amoda.
Mindenesetre szorgalmasan olvasgatlak benneteket is.

Norka: remélem minden oké, és nincs semmi gond! Drukkolok érted!
Azért megnyugtató, hogy ilyenek is vannak, hogy valaki mensi nélkül egyből áldott állapotba! Akkor még nekem is vannak esélyeim!

A Zebrásoknak nagy-nagy gratula...... :lol:
Leendő anyukák kitartás, jelenleg gyakorló anyukák szintén!
:D

Ha gondoljátok, én is szívesen beugrom a táblázatba....mit szóltok, hogyan kell?
Jelenleg 30 vagyok, 2006. június 17 óta szedem a meforalt, és ciklusom nincs, szeptember óta pedig a 3*850 et, előtte csak 2*3*500-at.
szisza30
 
 


Norka,
Írok privát üzenetben a mammográfiáról

Ginuska,
Szerintem nem lesz semmi baj, csk FEKÜDJ amennyit lehet

Kavics!
Hát ha egy picit is vérzel, maszatolsz, akkor szerintem is mindenképpen csinálj tesztet (én arra gondoltam, hogyha nincs semmi jele a menzinek, akkor nem kell sietni a teszttel, de így azért más a helyzet...)

A topiktalálkozó jó ötlet, legalább megismerkedhetnék Veletek...
kikka
 
 


szisza, szedj be egy adag duphastont, nekem bejött :)

lááányok, nem akarom erőltetni, de topictali? mini topictali? csak úgy véletlenül összefutni? hm?
dimet
 
 


Hát ilyen komplett hülyét se láttatok mostanában, mint engem. Kimosott a mosógép mosópor nélkül. :shock:

Holnap reggel átvilágíttatom az agyamat is!

Dimet, te meg kapcsold ki a tiédet. Nem fog ártani a metformin, nyugi már, bírd ki ezt az 1 hónapot. Szerintem a metforminos kismamik 80%-a ezt teszi, hogy 12.hétig szedi, soha baj se lett belőle.
Vendég
 


Dimet!

Igen! Még a papírra is csak a hormonokat írta, hogy azokat kell 3 hónap múlva megnézetnem. IR-t nem. Persze lehet, hogy a brutálisan magas inzulinom miatt mondta. Lehet, hogy nem egyik napról a másikra fog 100 alá kúszni. És valami olyasmit is mondott, hogy ha baba jönne, 12 hétig szedjem a metformint. Neked meg azt, hogy ne szedjed. :shock: Én már csak arra tudok gondolni, hogy lehet abban valami, amit írtál, hogy neked elég jó a cukrod, inzulinod, és a koleszterined. Nekem meg nem.
mamint
 
 


Szia Szisza!

Gyere nyugodtan!

Egyébként épp most néztem, h. sokan nem jelentkeztek mostanában!

Felícia, Kdsl, Mir, Niki26, Verona(mondjuk őt egy kicsit megértem :wink: )? Merre vagytok?????
Az újak közül meg Orshe, Jokaliza, Bonya, Jokaliza, Girland, Lyutka és Monyoka jelentkezik ritkán!
De Csakegy, Alice27 és Pogi is hanyagol minket mostanában! :cry:

Visszaolvasva egy-két dolog:

Csillagfény!

35 hetesen még egy kicsit koraiak az ilyen sűrű jóslófájások! :shock: Mennyi Mg-ot szedsz??????

Lyutka!

Pajzsmirigyedet, prolaktinszintet néztek? Melledből nem ürül pár csepp tejszerű folyadék nyomásra?

Girland!

???????

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Annyit írtatok, alig győzök visszalvasni!

beebey! Hol voltak a csavarók?! ;) A zárt fórummal kapcsolatban egyetértek Veled! Ha nem találtam volna Rátok még tuti nem jártam volna endokrinológusnál, nem hallottam volna a metforminról, stb...

vöcsök, kitartás! ;)

niki, norka! A hőmérős sztorijaitokon olyan jókat nevettem! :lol: Norka remélem a mammográfián nem lesz semmi gond!

Felrakom a görbémet! Szerintetek volt itt pé?

Kép

Kép

Kép
anyoooka
 
 


neked azt mondta szedjed 12 hétig????????!!!!!! :shock:
nekem meg,hogy ne!!! Tűű meggyágyult, vagy tényleg az inzulinom miatt mondta?? (nekem 16 volt a max, éhgyomrinál, kontrollnál 2 hónap múlva 9,75)
vagy kísérleti nyuszik lettünk :shock:
hm. azért remélem,hogy babás leszel, és te is gondolkodhatsz máson :) drukkolok!!!

OKÉ, KIKAPCSOLOM KUTATÓ AGYAMAT. de akkor mit mondok a főnökömnek??? 8) és a patkányoknak?

Norka, de kimosott:) legalább még egyszer mosol, és hosszú előöblítésed volt :lol:
dimet
 
 


Norka :lol: :lol: :lol:

Csajok a rákszűréses, kúpot kérdésemre tud valaki válaszolni ?
Köszike !!!
mniki
 
 


Anyo, hát persze, hogy volt, a szemünket majd kiszúrja !!!!!!
Húha :wink: :lol:
mniki
 
 


Csak mert nem volt tojásfehérje, múlt hónapban (mikor babás is lettem) a petefészkem is piszkosul szúrogatott, most semmi...
És még ki is hagytuk... :oops:
Most addig amíg nem beszélek Tűűvel, nem kapom meg a gyogyit nem szertnék újra bebabásodni... :oops:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Igen, volt már egy duphastonos hónapom....nőgyógyibám meg csóválja a fejét, mert mindenáron clostyzni akar, és nem hagyom magam......hi-hi :x

Viszont minden fórumon azt látom, hogy fél év meforal szedést emlegetnek...és bár tudom, hogy a Tűű doki nem ezres sok esetben, nekem egy év várakozást mondott, hogy addig ne szedjek be clostyt...szerintetek ez reális, vagy hangyajárás volt akkor is nála?
Esetleg mosópor nélküli agymosás, igaz Norka? :lol: :lol: :lol:
szisza30
 
 


Mniki lehet terhesen is rákszűrést nézni tudtommal, sőt kell is, ha nincs egy évnél frissebb lelet róla.

terhesen nyugodtan tehet fel tejsava skúpot, de én terhesen nem nyúlkálnék a hüvelyembe, ha nem muszáj, inkább kenje egy kis canesten krémmel kívülről, meg kicsit a hüvelybemenetet, attól nem lesz baja. és még használ is! :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Szasztok, vagyok...

Épp a cukrommal paráztatnak... a 24. heti terheléses 7,7 lett 2 óra múlva, egy órást nem voltak hajlandók csinálni...

Holnap megyek ismétlésre (hja... az ünnepek miatt kicsit csúszott a dolog)... most rávettem a dokit a 2 pontosra...

A dologban az a ciki, hogy tegnap a védőnő cukrot talált a vizeletemben....

(a súlyom egyébként OK, az elmúlt 5 hétben kb. 1,5 kilót híztam... úgyhogy remélem nincs gond a magzatvízzel...)

Hogy lehettem olyan hülye, hogy abbahagytam a Metformint??? Addig tökéletes volt a cukrom... még kajálás után is... A következő babánál végig szedem majd!!!!!!

(Szerintetek mi várható, ha a karácsonyt + szilvesztert végigdőzsöltem? Lehetett emiatt cukor a vizeletemben? Gáááz....)

Ja... a kecskerutateát reggel-este iszom, de elég kevés teafűvel gyártom (3 kiskanál/nap)... lehet, hogy ez a gond... túl alacsony a dózis...
Vendég
 


Szisza, 1 évet valóban érdemes kivárni , sok esetben csak fél év után érezhető a javulás :wink:

Rejo, nagyon köszönjük a segítséget !!

Csakegy, remélem mindjárt jönnek a "dokinénik" és megnyugtatnak !

Anyoo, épp ma olvastam a fertility-n, hogy a hőgörbe a biztos támpont a pé-nél, a többi sok mindentől függhet.
Ja, és azt is leírták, hogy abban az esetben, amikor a férjnél nincs gond a spermával, NEM gond, ha gyakori (mindennapos) a szex
:lol:

Ja, 100%-ig biztos vagyok abban, hogy a holdállás és a hormonok váltották ki belőlem a "szexistennőt" (így hív az uram :oops: :lol: )
és nem fogom azt lesni, hogy most vajon jókor szexeltünk-e vagy nem túl gyakran. Tele vagyok boldogsághormonnal, minden tök rózsaszín.. pedig esküszöm, hogy nem szedek semmit :lol: :lol:
mniki
 
 


Mniki: nem szedsz, csak iszol? :lol: :lol: :lol:
Köszi amúgy a bíztatást......rám fér, ma alaposan....
Gyűlölöm a clostyt, de már ott tartok, hogy szívem szerint kérnék hat-hét dobozzal, és beszedném egyszerre...... :oops:

Csakegy drukkolok érted, remélem rendbejön a cukrod.....tudod, nekem sem volt okés.....hajrá, fel, meg kérj tanácsot a Petrányi dokitól is, esetleg.......

Írtam nektek, hogy már lassan 14 kiló fogyást karcolom a meforallal?
Csak hogy dicsekedjek mán egy kicsikét, na..... :lol:
szisza30
 
 


szisza, gratula!!! nagyon ügyes vagy!!! és kitartás, lesz eredménye mindennek!!!
várj még a clostyval, türelem.
dimet
 
 


Norka!

Én az öblítőt szoktam kihagyni! Sajnos mivel a mosópor is illatosított, csak akkor szoktam rájönni, amikor az első cuccot leveszem a szárítóról és totál sprőd! Olyankor teljes adag leszed és megy vissza a gépbe, különben hetekig vakarózom, ahogy a bugyik, zoknik és melltartók előkerülnek! :evil:

Topictali? ÚÚÚÚÚÚÚgy elmennék én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De sajnos nem megy! :cry: :cry: :cry:
Viszont, ha lesz Petrányis tali tavasszal, arra mindenképpen mennék! Lesz????

Anyoooka!

Naná, h. volt! Nekem sem szokott előtte leesni a hőm. Mindig irigyeltem azokat, akiknek igen, mert őket figyelmezteti az anyatermészet, h. vmi készül, nekem meg mindig LH teszt kellett hozzá!

Szisza!

Ha jól emlékszem, neked már diabéteszes cukorértékeid voltak? Lehet, h. ezért mondta az 1 évet!

Mniki!

Persze, h. lehet rákszűrést terhesen!
Rejonak igaza van a nyúlkálást illetően, de én pl. a 14. hétig dugdostam az Utrót naponta 3-szor! Rövid körmök és nagyon alapos szappanos kézmosás mellett szerintem nyugodtan kúpozhat! De minél hamarabb menjen el dokihoz és nézzék meg, h. mi okozza, mert egy felszálló fertőzés vetélést is okozhat!!! (Már megint kitört belőlem a vészmadár! Bocs! :oops: )

Csakegy!

Hát ez sajnos gond, ha már a vizeletedben is cukor van, akkor tuti tartósan és rendszeresen magas a cukrod! Valszeg diétára fognak fogni. Azt tartsd be szigorúan, hátha megúszod az inzulinozást!
(Azt meg, h. mit gondolok a metformin abbahagyatásáról, most nem részletezném, mert nem bírná el a billentyűzet!!!!! :evil: :evil: :evil: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!
Annyi mindent írtatok! :)
Én erre nem bírok reagálni! Egyszerűen nem tudom megjegyezni és most nincs időm "jegyzetelni". Kép

Milyen jó, hogy én annyira értek a Suttógó titkaihoz, meg egyéb jobbnál jobb, praktikusnál praktikusabb babanevelő témákhoz. Teljesen képben vagyok és hozzá is tudok szólni! :lol: :lol: :lol:

Mniki!
Szeresd akkor és ott a párod amikor akarod. :D És örülj annak, hogy ilyen szinten vonzódsz hozzá!
A PÉ lesés sok esetben másképp szokott elsülni! "már megint PÉd van?" c. kérdés.

Norka!
Én is mostam már mosószer nélkül. :lol: Lazán!

Dimet!
Én helyedben nem paráznék ezen a metforminos dolgon. Két lehetőség van. Szeded 12ik hétig, fokozatosan leépítve, végig szeded. Én az utóbbiak táborát fogom gyarapítani, ha babás leszek.

Gina!
Ne foglalkozz azzal, hogy mit írtak a papírodra. Azt már megszokhattuk, hogy minden egyes kismamáért szó szerint végig kellett izgulni a terhesség első trimeszterét.
Ez a babó a tiéd! Ezzel a maszattal pedig egyáltalán ne foglalkozz! :)

Kincs!
Ezt a görbét igen igen nehéz dolog kiértékelni, mivel kevésszer méred és bogyó bevétele után??? :shock: Rögtön ébredést követően kell!! :lol: De ezt te is tudod! :)

Beebeey!
Végre megint itt! Most mivan volt PÉd??? És nem jön meg??? Nem értem! :roll:
Lányok itt történések vannak.
Sokáig azért ment a sípitozás, hogy mensink sincs, most pedig már PÉ után a zebra csordát lessük.
Szóval ez a PCOS nőktől óriási teljesítmény! :)

Szisza!
Hú, mintha magamat olvasnám a soraidban. :roll:
Pont mint én. Kép Január végén kezdtem el a metformint 3x500mg április 1-től 2x850mg, június 1-től 3x850mg-ot és augusztus 15én lett az első spontán mensim. Addig csak Norcoluttal volt! (és csak IRrem volt igazolható, az is "enyhe") Szóval a laborjaimra azt mondták a doki, hogy "Á ettől simán lesz babája!
Mit nekem egy PCOS, szinte tökéletes hormonprofillal, csak éppen nemhogy PÉm nem volt, mensim sem!
De azóta már jó úton vagyok. Csak egy a bökkenő, a párommal is gond van! Ezért íratkoztunk be a a Kaáliba! (Január 25 re van időpont-pont aznap lesz egy éve, hogy szedem a Metformint. )

Csakegy!
Diéta! És felejtsd el az édességeket! Komolyan! Kép

Anyóka!
Ez PÉ! :) Nagyon úgy néz ki!! :) Nem feltétlenül kell nyák legyen, lehet, hogy van, csak te nem veszed észre, mert nem olyan nagy mennyiségű.

Topiktali! :D
Jó ötlet! :) Szerintem várjunk még egy picit, hogy legyen vége a télnek (milyen tél? :shock: ). De ha valaki hamarabb szeretné... csak szóljatok legalább 6 héttel korábban. :) Én mindenképpen elmegyek! :D

Nem is tudom, hogy nyafogjak, vagy fogjam be a csőrömet és ne kotkodácsoljak! :roll:
Sík ideg vagyok. :roll:
Nem jön a mensi, jövő héten pesten leszek és képes lesz akkor beköszönni, amikor a harmadik napi labort nem fogom tudni megoldani. :( Ettől teljesen kivagyok. (ti. kell a Kaáliba)
Tegnap este már aszittem, hogy..de közben dehogy. Ma megint semmi. Éppen egy halovány rózsaszínes barna ici pici folt. :roll: Melleim már nem fájnak (csak nagyon enyhén), mellbimbók érzékenysége megtartott továbbra is. A hasam durran el, egész nap eszem és puffadok :roll: , diffúzan görcsöl a méhem, pont mint első ciklusnapon szokott, csak két napja tart és semmi és robban el a bal petefészkem. Időnként akkorákat szúr.
Ha nem tudnám, hogy van jobb petefészkem, akkor azt hinném a tünetek alapján, hogy nincs, mert sosem jelez! :roll:
Olyan szerencsétlen vagyok. :lol: Itt nyafogok, ahelyett, hogy örülnék, hogy volt PÉm. Örülök, csak ez az összevisszaság borzasztóan aggaszt. :roll: És hogy oldom meg a harmadik napi vérvételt. A múlt cilklusban is pont így késtem le! A fene vinné el.
Most itt morgolódok! :? :lol: :lol: :lol:
Abbahagyom!
Azért nem gondolom, hogy babás vagyok, mert a mint tudjuk nem csak rajtam áll a vásár! :roll: :lol:

csóközön
54cn.
Vendég
 


Kavics!

Nyavajogj csak tovább nyugodtan! Ginuskának bejött! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rádiókabarét nem hallgatjátok? :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Kavics, ha jövő héten Pesten vagy....topictali?
dimet
 
 


Hahóóó :D

Szia szisza! Csak kitartóan,szép a fogyásod!

Kavicska mérgelődj nyúúgodtan,megértem hogy szeretnél időben mensit de azért egy csodás + teszt se lenne rossz :wink:
A párom jan 25-én megy katonavizsgálatra,nagy nap lesz mindkettőnk életében :)

Rambóka Kavics ,hőm szigorúan felkelés előtt mérem!! :wink: Ha elballagok a bogyóimért (felkelés után ez az első dolgom,vitaminok letrox) és lenyelem őket akkor ébredek fel igazán és esik le ,hogy nem hőmértem,ez látszik a görbémen,mert ezeken a napokon nincs érték beírva!! :) Ilyenkor már soha soha nem mérek :)
Eddig jól csináltam de mivel ezt a hónapot pihizzük így nem izgat.

Ajajj Csakegy ez nem jól hangzik,diéta és minden okés lesz!

a topiktalit én is szeretném,szóljatok időben és megpróbálom megoldani.

A pé-seknek mennek a drukkok!!

Gina leírnád pár mondatban mi történt veled a +teszt előtt?? Dokik,kezelések stb.
Vendég
 


Hahóóó :D

Szia szisza! Csak kitartóan,szép a fogyásod!

Kavicska mérgelődj nyúúgodtan,megértem hogy szeretnél időben mensit de azért egy csodás + teszt se lenne rossz :wink:
A párom jan 25-én megy katonavizsgálatra,nagy nap lesz mindkettőnk életében :)

Rambóka Kavics ,hőm szigorúan felkelés előtt mérem!! :wink: Ha elballagok a bogyóimért (felkelés után ez az első dolgom,vitaminok letrox) és lenyelem őket akkor ébredek fel igazán és esik le ,hogy nem hőmértem,ez látszik a görbémen,mert ezeken a napokon nincs érték beírva!! :) Ilyenkor már soha soha nem mérek :)
Eddig jól csináltam de mivel ezt a hónapot pihizzük így nem izgat.

Ajajj Csakegy ez nem jól hangzik,diéta és minden okés lesz!

a topiktalit én is szeretném,szóljatok időben és megpróbálom megoldani.

A pé-seknek mennek a drukkok!!

Gina leírnád pár mondatban mi történt veled a +teszt előtt?? Dokik,kezelések stb.
Vendég
 


bocsi,az előbb még egyszer sem akarta elküldeni :evil: :oops:
Vendég
 


Most OFF leszek:

Leesett az állam, amikor azt hallottam a híradóban, h. vénykötelessé teszik az Algopyrint, mert súlyos betegségeket okozhat! Erre jött Mikola Drakula és kijelenti, h. ez már megint a kormány ármánya, h. kikényszerítse a vizitdíjat! :shock:
Ilyenkor bennem mindig felébred a kíváncsiság, h. vajon kinek van igaza, úgyhogy utána néztem.
Na ekkor esett le az állam másodszor: :shock:

A metamizol-nátrium bizonyítottan immunrendszer-károsító hatású, ezért embergyógyászati felhasználását az 1980-as évek során az USA-ban, Svédországban és más fejlett államokban betiltották, illetve Németországban vénykötelessé tették. Az 1990-es évek második felében végzett széleskörű vizsgálatok azonban kimutatták, hogy ez a veszély a korábban feltételezettnél lényegesen csekélyebb mértékű. Az agranulocitózis tünetei minden egymillió, havonként egyszer 500mg metamizol-nátriumot fogyasztó személy közül átlagosan 0,2-2,0 személynél jelentkeznek és a megbetegedések mintegy 7%-ában megfelelő orvosi ellátás mellett is halálos szövődménnyel járnak.

Ez az kockázati tényező más, széles körben alkalmazott gyógyszerekhez képest csekélynek mondható. Tekintettel az alternatívaként rendelkezésre álló aszpirin és más, a szélesebb aszpirin-családba tartozó gyógyszerkészítmények ismert gyomor- és bélrendszert károsító hatására, illetve a belső vérzések jelentette kockázatra, a metamizol alapú készítmények alkalmazásának továbbra is megvan a létjogosultsága ott, ahol ezen gógyszercsalád felhasználását törvényesen engedélyezik.

A metamizol újraengedélyezésével kapcsolatban 2000. évben megkezdett amerikai minősítő vizsgálatok azonban 2001-ben megszakadtak, miután egy spanyol kisebbséghez tartozó gyermek illegálisan importált Neo-melubrina tabletta okozta leukopéniás megbetegedése sajtószenzációt váltott ki. Az észak-amerikai kontinensen a metamizol készítmények továbbra is kizárólag állat-gyógyászati célból alkalmazhatók törvényesen.


Készítmények: Algopyrin (Chinoin)

A lap eredeti címe "http://hu.wikipedia.org/wiki/Metamizol-n%C3%A1trium"


"Szedése esetén fokozott az agranulocitózis nevű súlyos vérképzôszervi
mellékhatás kockázata (tünetei: láz, hidegrázás, száj-, orr- és garatüregi,
ill. végbélkörnyéki gyulladások). A tünetek egyszeri és tartós szedést követôen is megjelenhetnek.
A gyanú esetén azonnal orvoshoz kell fordulni. Terhességben, fôként az
elsô harmadban s az utolsó 6 hétben alkalmazása nem javallt.'"

"Az északi országokban, valamint angolszász területeken a '70-es évek óta nincs forgalomban agranulocitózist okozó mellékhatása miatt - a magyar népesség esetén azonban ezen mellékhatás igen ritkán jelentkezik (genetikai okok)."


Hoppá!
És akkor még a non-szteroid gyulladásgátlók egyéb mellékhatásairól (gyomorfekély, thrombocitafunkció csökkenés miatti vérzékenység, májenzim eltérések) nem is beszéltünk!
A nép meg eszi, mint kacsa a nokedlit! :twisted:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok,
bejelentkezem en is, ha mar hianyoltok. Bar nem vagyok egy Shakespeare, viszont olvasni szeretek. Nekem ez az esti narkom, hogy megnezem mi van veletek, aggodom, drukkolok, izgulok mint egy konyvon. Remelem ezzel nem bantok meg senkit , de nekem mar olyan ez a kis tarsasag mintha kedvenc sorozatomat neznem a tv-ben.
Szoval olvasok ezerrel, de igazabol irogatni nem tudok.

Metformin szedeshez: en februar ota szedem, eloszor 3*500 majd nyartol 2*850, de nekem meg mindig megy a hasam. Igaz elotte meg allandoan szekrekedesem volt...
Nalam egyeb hatasa nincsen, hiszen mensi mindig is atom pontos 28 napos volt, illetve PE is volt akarmikor is neztek UH-n. Inzulint meg nem neztek februar ota szoval azt nem tudom.

Na most ennyi voltam egz ideig, de igerem idonkent benezek

Lenedo Kismamiknak kitartas, Friss terhesekeknek hatalmas gratula, Anyukaknak sok oromet

Orsi
orshe
 
 


Szió!!

Kincs! Miért szeretnéd, hogy leírjam mi történt velem eddig??? Ugyanis nagyon hosszú és bonyolult az én történetem :?

jah..tényleg lányok!
Tegnap a dokinéni leállította a metformin szedést! Még holnap megkonzultálom a dokimmal. Szerintem a 12. hétig szedhetném, nem??? Gondolom utána már úgysem írja ki a diabetológusom. Tanács???

Rambóka!
Hát..most gyorsan utánanéztem..ezek tényleg olyan gyógyszreke, amiket nem ajánlatos vény nélkül szedni

Kavicska..hm...pesszimizmus. :) Ebből zebra lesz :wink: :wink:

páá

Gina
Vendég
 


Sziasztok!

Rejo
Szedek calcium tablettát is,eddig 1* görcsölt be igazán,,remélem többször nem fog! :?

Kavicska
Fájdalom ide fájdalom oda,nagyon élvezem a kis pockomat! :lol:
Most pont csuklik! :D
Pesten sehogy sem tudod megoldani a vérvételt???Nem azért vagy azért de a helyedben már tesztelnék holnap,legkésőbb holnap után,ha??? :)
Tudsz vmit Esztiről?

Vöcsök
Mennek a drukkok,vigyázz nagyon magadra!
Pacskeren jót nevettem! :lol: :wink:

Rambóka
Fiúknak jobbulást!

Norka
Ne idegeld magad,sok kis "apróság"-ot csipőből megoldod,erős csajszi vagy Te! :wink:
Konkrétan depis még nem vagyok,de leszek..érzem! :shock: :lol:
A sántikálás az csúcs...szeressem! :? :lol:

Ginuska
Pihi-pihi-pihi ezerrel,szeded a progit poci nem fáj,ez a lényeg, kicsit rendetlenkedik a lepény v. a hormonok,de mindne okés lesz! :wink:


Csakegy
Diéta ezerrel!!!!!

Rólunk:
Voltunk doktor bácsinknál... :lol: jelentem mindent rendeben talált :lol: ,tökösöm szépen fejlődik és a méhszáj is teljesen zárt,,kiirta az nst-ket,h mikor kell majd mennem,és elköszönt azzal h febr. 10-17-ig nem lesz :shock: ,úgy hogy birjuk ki azt az egy hetet,vagy előtte v. utána...mint mondjak ..nem örülök! :cry:
Na de ezen még nem parázok!


Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok Lanyok!

Ginuska, uuuugy orulok neked :lol: ... pihenj sokat! :lol:

Kavicska, jo lenne, ha Te lennel a kovetkezo, hogy fellenditsd a tabla elejet...Most bevallom, en mar egyszer komolyan gondolkoztam, hogy atnevezem magam Elisa-nak. :wink:

Ramboka, nektem meg gyogyulast... :lol:

Norka, neked valoban jok az idegeid...azt hiszem engem egy ilyen csomo total kikeszitene...akkor is, ha joindulatu, meg minden...egyutterzek veled, gondolom nem kellemes dolog :?

Rejoka, hogy sikerult a szilveszteri sult malac?

Szisza, gratulalok a 14 kg minuszhoz!!! Csak igy tovabb...Apropo, Pogika, ha nem eppen a tps-t nezed, Te hogy allasz a fogyassal?

Orshe, en ugy erzem, mi hasonlo pco-s tipusok vagyunk...Nalam is ua. a helyzet. Mindig is szabalyos ciklusok, pé bizonyitottan, 2*850g-ot szedek en is...Nalam nincs tulsuly, de neha mensi elott egy-ket pattanas az arcon...ja, es nekem is kicsit megy a hasam, de nem veszes, mar regen hozzaszoktam, es talaltam modszereket a megszuntetesere.

Total kivagyok, azt hiszem irany az agy. A parommal vacsi utan elugrottunk teniszezni, es aszolut kimeritett. Persze ez amiatt is van, mert nekem az o szintje eleg magas...En ugyan igazolt jatekos vagyok, de nem osztalyozott...csak eljarok hetente egyszer edzesre, de meg eletemben nem jatszottam osztalyozo jatszmat. A parom probal rabeszelni, de szerintem total remenytelen...Amikor elnezem azokat a lanyokat akikkel jatszanom kellene, milyen sudarak, izmosak...elszall minden batorsagom, es torekeny kis nadszalnak erzem magam izmok nelkul. Pedig mostanaban nagyon sportos eletmodot elek... :lol: Napi min. fel ora seta (ferjem ezt a kutyasetaltatasnak nevezi, nalam sporttevekenysegkent jelenik meg :lol: ), heti haromszor egy ora torna, es egy(ket) tenisz...Meg is lepodom magamon, most hogy igy leltarozom :shock: ...

Mindenkinek jo ejt!!!


Alice
alice27
 
 


Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Rambóka, igazad van, nem írok túl gyakran, viszont folyamatosan olvaslak titeket! :wink: Mellfeszüléssel kapcs.: eddig (Meforal szedése előtt) rendben volt minden a pajzsmirigyemmel és a prolaktinommal is... A mellemből pedig nem ürül semmi :cry: , csak húzódik, feszül folyamatosan. Megyek majd Tűűhöz kontrollra, gondolom megnézeti majd a pajzsmirigyemet és a prolaktint újra.
Apropó Tűű, tegnap bejelentkeztem a magánrend-be, de csak JANUÁR 30-ra !!!!! tudtak időpontot adni, úgyhogy javaslom mindenkinek, időben jelentkezzen be!!!!

Norka! Jó a mosógép-sztorid :D , én egyszer a ruhákat felejtettem ki :oops: , szép tiszta lett a mosógép :D .

Szisza! Gondolom a fogyás nem csak a gyógyszer érdeme! Gratulálok hozzá, írd le légyszi, hogy mit teszel az "ügy" érdekében. Nekem a legnagyobb problémám a fogyókúrával, hogy nem tudom az agyam leprogramozni az édességről. Nekem már az fél siker lenne, ha ezt meg tudnám valósítani. Persze iszonyatos lelkiismeret furdalásom van folyamatosan, néha már igen sötét gondolatok szállnak meg. Pl. azért nincs még babám, mert nem tudom abbahagyni az édességet, meg ilyenek... Szóval gyártom rendesen magamnak a problémákat. Persze nagyon jó kifogásokat tudok magamnak találni, hogy az éppen soron következő csokikát miért létszükséglet a szervezetembe juttatni (persze mindig az az utolsó és legvégső,ami után már biztosan nem eszek többet .... 1-2 óráig) :cry:, aztán kezdődik minden előlről. Szóval nem tudok parancsolni magamnak!

Rejo! Mutasd meg légyszives a csapatnak a nyári bannereket, olyan szépek!

Szép napot mindenkinek!
lyutka
 
 


Jó reggelt!
na megint nem tudtam visszaaludni. Úgy vettem észre, csak akkor nem tudok visszaaludni, ha hajnali 3 és fél 4 közé esik a szoptatás. ha előbb van vagy később, akkor nincs gond a visszaalvással.

Szia Lyutka!
próbáld meg a biokrómot szedni. Anyum és öcsém is szedi, nemhogy az édességet nem kívánják, de még a kenyeret is alig bírják megenni, egyszerűen szénhidrátundoruk van. A króm szabályozza a szénhidrátháztartást. gyógyszertárban lehet kapni.
Amúgy sztem az édességkívánás is hormonfüggő, és nem tudsz ellene mit tenni. Ne stresszeld ezen magad. Én amíg fogigátlót szedtem, faltam az édességet, meghaltam volna, ha egy napig nem ehetek. nem nagy mennyiségben ettem, csak mindennap hozzá kellett jutnom az aznapi adagomhoz. :lol:
Mikor abbahaygtam a fogit, csokinak csak a nézésétől is rosszul lettem, egyéb édességek se nagyon csúsztak. Érdekes a csokiundor a mai napig megmaradt, csak süti meg lekváros kenyér megy le a torkomon manapság! :lol:

(banner:áá, ennyire nem akarom offolni a topicot 8) )

Alice, malac végül nem lett egész malac, pedig tudtunk volna venni a piacon, csak kültéri sütőt nem tudtunk szerezni, de vettünk 3 kilós bőrős malaccombot, és az szegfűszeggel, borókabogyóval, vörösborral isteni lett sütőben sütve. Még mindig van belőle, kérsz? :lol: Most az igazi, jobb mint frrissen! Küldtem Pü-T!

Kép

Kép
rejo
 
 


Szia Rejo!

Egyszer (kb. 2 éve) már szedtem krómot, - ha jól emlékszem csak napi 1 szemet - akkor nem igazán éreztem változást, meg nem is szedtem túl sokáig.
Most megpróbálom újra - ha jól emlékszem max 2 szemet lehet naponta. Az édesanyád, testvéred milyen mennyiséget szed?
lyutka
 
 


Jó reggelt! :)

Mutatok Nektek egy görbicseket! (csakazért, hogy még mindig velem foglalkozzunk Kép )
Mensi nincs, de úgy gondolom egyértelmű a dolog! Vagyis az lesz! :?

Kép

Lyutka!
Nem akarlak elkeseríteni, sem lehangolni, sem semmilyen negativ gondolatodban megerősíteni, de az édesség evés egyáltalán nem tesz jót, nekünk, PCOS nőknek, IRrel fűszerezve.
Én magamat figyelgetem, hogy szó szerint szemmel látható változások vannak, ha sportolok és nem eszem édességet.
Baromi nehéz megállni, pedig én nem vagyok csoki függő, csak az édességet (nagyon sok féle formában) nagyon szeretem. Kiskorom óta! :?
Nehéz tanácsot adni, a lényeg, hogy mindenki maga kell kitapasztalja, hogy mi a legjobb eszköz arra, hogy az édesség zabát abbahagyja! :roll:

Rejoka!
Milyen benner????

Nahát Alice!
Te ilyen sport lédi vagy? :) Jó is az. Megkérdezhetem, hogy mikorra esedékes a következő lombikod?
Én nagyon szeretek teniszezni, csak nem tudok, ráadásul gyenge a jobb csuklóm, mindig fásliznom kell, különben nem vagyok képes ütni, fordul ki az ütő a kezemből. Kész csődtömeg! Kép

Norka!
Eddig a melledben lévő göbhöz szándékosan nem írtam semmit, mert itt a lányok mindent elmondtak. Én is csak annyit tudok írni (nem saját tapasztalat), hogy több barátnőmnek volt-van hasonló, sajnos manapság elég gyakori, de rendszeres kontroll mellett nem lehet baj! :)
Méghogy nemvagy szexistennő? :lol: Ezen jót nevettem. :lol: Bocs :oops: Megértelek! :(

Csók Mindenkinek!
Jó melózást!
Végre péntek van! :)

13DPO
Vendég
 


Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, hogy gondol rám (ránk):)

Ami a táskámat illeti, nagyobb, mint múltkor, mégis degeszre van tömve :)
vécépapír nincs azért 8 tekercs benne, meg a pelusok egy része is utólag jön, ha szükség lesz rá (állítólag eleget kapunk majd a kórházban). Viszont van sok nedves (baba)törlőkendő, azt szerintem én is használni fogom.
És a kistesó ajándéka a nagytesónak - az is benne van (a védőnő szerint ez nagyon bejön)...

Most jó nagyon, mert végre aludtam egy nagyot - a férjem szerint az is segített, hogy a tegnapi sziesztát ki kellett hagynom :), mivel mindenféle elintézendő dolgom volt, az oviból mentünk egyenesen a gyerekkel (ő sem aludt így délután), és mire 8 után hazaértünk, bezuhantunk az ágyba, jött az álomtündér és jól fejbevert mindegyikünket, minek hatására reggel fél ötig kómában voltam... :) Se hánykolódás, se fájások, se semmi...

Egyébként az a sanda gyanúm, hogy míg én itt hetek, hónapok óta balhézom, egyszer csak megjelenik Mir és bejelenti, hogy megszült... :):):)

Dimet!
Én 8-9 hétig szedtem, amíg a doki meg nem állapította, hogy terhes vagyok. Aztán leállította. Én is izgultam miatta, de azzal biztattam magam, hogy az első gyereknél semennyit sem szedtem, mégis rendben volt minden - és így utólag: szerencsére most is. Egyébként el tudom képzelni, hogy 1-2 év múlva majd az lesz az általános, hogy végigszedetik.

Ginuska!
Nehogy bántásnak vedd, de azért minden nehézség ellenére TERHES vagy! :) (Van egy barátnőm, akinek nem lehet gyereke, folyamatban van az örökbefogadás, és hát ő pl. sosem élheti át ezt se úgy, hogy vérzik közben, se úgy, hogy nem...)

Norka! :)
Vizet azért adtál a mosógépnek? (Habár a japánok már azt sem használnak hozzá...)

Üdvözlet az újonnan bejelentkezett lányoknak!
Sajnos mindenkinek nem tudok válaszolni, mert még 8-ig le szeretnék zuhanyozni, utána meg munka és tanulás 12-ig, majd ovi stb. :)

Szép napot mindenkinek!

Vöcsök
vöcsök
 
 


Sziasztok csajok!!

Na végre tudok írni. Tegnap hazaértünk anyósomtól, nekiültem, hogy elolvaslak bennneteket, erre a felénél már nem engedett be.
Most elolvastam milyen rengeteget írtatok, amennyire emlékszem írok.

Niki,Norka!
Jók ezek a feledékeny sztorik!Szerintetek a feledékenység nem függhet össze a Pco-val, mert nálam is elég sűrűn van :D

Rejó!
Kösz a Voltarenes tippet, most már merem vele kenegetni magam, mert nekem is az használ a legjobban.Illetve míg nem olvastam az írásod, vettem egy Kosmodisket, most tesztelem, remélem beválik, mert azt végig lehet használni terheseknek, hát, derékfájásra, és akkor nem kéne Voltaren sem.
De ha nem lesz jó, nagyon begurulok, mert nem olcsó :evil:

Rambóka!
Én is fenn vagyok az iwiw-en, de nekem az nem tetszik, hogy tényleg sokan bejelölnek ilyen-olyan álnéven, és amikor visszautasítottam, arra meg írt egy elég bunkó üzenetet az illető.
Szóval ezt a részét nem szeretem, de ha ismerőst találok, vagy engem találnak meg, az olyan jó érzés.

Dimet!

Köszi, jól vagyok, és rendületlenül szedem a metformint.

Apropó metformin:
Lányok!
Nekem pont ellentétesek az érzéseim, mint Dimetnek, én úgy vagyok vele, hogy végig szeretném szedni, nem csak 12 hétig.
Nem szeretnék mégegyszer elvetélni!!!!!!Nem szeretnék koraszülést!!!!
Erről mi a véleményetek????
Esetleg van köztetek olyan, aki végig szedte a teljes adagját?

Lyutka!

Próbáld meg a krómot, és lehetőleg, ha kivitelezhető, ne tarts otthon édességet, ne legyen, amitől elcsábulsz.Vagy egyél ilyenkor valami gyümölcsöt.
(Bár megjegyzem, én végig ettem metformin mellet, a babó mégis összejött)

Kavics!
Párodal nem szedeted a Macát?Régebben mintha azt olvastam volna.Nálunk is volt apával gond első vizsgálatnál, szedettem vele, második vizsgálaton normális eredmény jött ki.
Meg még az E vitamint is mondják, illetve cinket, hogy jó az ilyen dolgokra.

Niki!
Legyetek együtt, amikor jólesik, nekünk akkor jött össze, mikor 2 nap kihagyás volt, de lehet, hogy az előbb említettek miatt nálunk ez volt a nyerő.

Vöcsök!
Már várjuk azt a babát!!Ez a kistesótól ajándék nagyon szupi ötlet.

Ginuska!
Nekem nem tetszik ez a metformin leállítás, mert segít megelőzni a vetélést.

Ja, és lányok, én nem ismerem Tűű-t, de szerintem ne bántsátok, gondolom azért mondd mindenkinek mást, mert senki nem egyforma, így a kezelés is eltérhet.Ha mindenkit egyformán kezelnének, egy idő után nem is lenne szükség orvosokra.
ezoterike
 
 


szia Ezo!

Nem bántjuk Tűűűt, dehogy bántjuk :D

Metformin: szedem, szedem. de hogy kicsit csökkentettem a 3*500 mg-on jobb.
így is kaja után (lekváros rozsoskenyér, sok kakaó :oops: ) 5,9 a cukrom :)
eszem, ami jól esik. csak nem tömöm tele a bendőmet.

szóval, akkor tali?? ki tudna eljönni? akár jövő hét is jó, vagy utána. mindegy.
és tényleg lesz petrányis tali, vagy mi? hogyhogy? lesz vmi konferencia?

vöcsök, az álomtündérek már csak ilyenek :D és tényleg jó ötlet az ajándék a nagyobbik gyerkőcnek.

zsizsik, vagy??

lyutka, próbálj meg gyógyteákat inni, nekem az is elvette az édesség utáni vágyamat. vagy vegyél "megengedhető" édességeket.

dimet
 
 


Sziasztok !

Előszöris Kavicska, az a kis hőesés nem jelent semmit. Tegnap elég sokat nézegettem terhes grafikonokat a fertin és ilyet is láttam :lol:
A "nyavajgás" meg nem zavar, legalább tudunk rólad mindent :)
off : kértem a körzetitől beutalót az Ortopédiai Klinikára, amint ránézett a kezemre, egyből vigyorogva kérdezte, hogy csak nem ganglion ?? :mrgreen: 17.-én megyek, elvileg aznap kéne tesztelnem is.. :wink:

Ezoterike, Rambóka végig szedte a metformint ! Bevallom én még mindig ott tartok, hogy nem biztos, hogy be merném vállalni, bár a 12-13. hétig tutira szedni fogom. Ahh, ha egyszer végre tisztázódna és hivatalosan is rábólintanának a terhességben való alkalmazására..:roll:

Dimet, Tűű nekem is azt mondta, hogy a + teszt után abba lehet hagyni, bár tudja, hogy sokan szedik terhességük végéig..
A tali engem is érdekelne !

Ella, meglátod időben jön majd a kiscsávó, dokibácsitokkal fogtok szülni :)

Alice, fantasztikus, hogy teniszezel, nagy-nagy álmom volt nekem is, bár csak hobbi szinten, de 2 évig teniszeztünk. Tényleg, azután hagytam végleg abba a sportolást, előtte sokáig kézilabdáztam. Hmm, egyszóval irigyellek :wink:

Most én is nyavajgok egy sort :lol: 4. napja nem bírok éjjel normálisan aludni, ráadásul tegnap reggel óta egyfolytában görcsöl a hasam, olyan, mintha bélcsavarodásom lenne :roll: pedig nem ettem semmi olyat.. Este rámtört az édességvágy és megettem 2 szem bombont és egy jó adag cseresznyebefőttet :roll: ettől meg volt aztán éjjel émelygés, fel kellett ülnöm éjfél körül, mert ki akart jönni a vacsorám :twisted:
mniki
 
 


niki, nem tesztelsz??? így kezdődött nálam is a gyanú... 8)
lányok ma lehet sokat fogok írni. szétvet az unalom. sőőőt, unalom a köbön!!!!
dimet
 
 


Sziasztok, megjöttünk (Bogi bébével) a János kh-ból, csak gyors jelentke, hogy mindkét mellem tele cisztákkal, csak ez a legnagyobb, amit láttunk, DE folyadékkal telt, tehát ciszta és nem szövetgyarapodás. Először úgy volt, hogy megszúrnak és vesznek belőle mintát, de amikor már megtalálták UH-n (az is volt) a harmadikat meg negyediket, aszonták, ennek semmi értelme, de ha akarom megszúrnak. Dehogy akartam. 8) Viszont bármikor leszívják ha idegesít.

Na szóval ennyi, a lényeg nem is ez.

Hanem hogy azt mondta a dr.nő: HORMONÁLIS behatások eredménye valószínűleg. :? A PCOS (ösztrogénhatás meg mittomén még mi) elősegíti, és a hormonos beavatkozások határozottan nem tesznek jót ezeknek. :!: :!: :!:
Még egy érv az ellen, hogy hormonnal legyen következő baba. Hát azt hiszem, köszönöm szépen, de nem. Ennyit nem ér meg...

Elgondolkodtató, nem?

Akkor mostmár nemcsak a petefészkemben vannak ciszták, hanem ciciben is, fő a szimmetria!! Heh!! :lol:

Na megyek, lefektetem a babámat, kora reggel ő is jött velem. :(
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?