Sziasztok!
Annyi mindent írtatok!
Én erre nem bírok reagálni! Egyszerűen nem tudom megjegyezni és most nincs időm "jegyzetelni".
Milyen jó, hogy én annyira értek a Suttógó titkaihoz, meg egyéb jobbnál jobb, praktikusnál praktikusabb babanevelő témákhoz. Teljesen képben vagyok és hozzá is tudok szólni!
Mniki!
Szeresd akkor és ott a párod amikor akarod.
És örülj annak, hogy ilyen szinten vonzódsz hozzá!
A PÉ lesés sok esetben másképp szokott elsülni! "már megint PÉd van?" c. kérdés.
Norka!
Én is mostam már mosószer nélkül.
Lazán!
Dimet!
Én helyedben nem paráznék ezen a metforminos dolgon. Két lehetőség van. Szeded 12ik hétig, fokozatosan leépítve, végig szeded. Én az utóbbiak táborát fogom gyarapítani, ha babás leszek.
Gina!
Ne foglalkozz azzal, hogy mit írtak a papírodra. Azt már megszokhattuk, hogy minden egyes kismamáért szó szerint végig kellett izgulni a terhesség első trimeszterét.
Ez a babó a tiéd! Ezzel a maszattal pedig egyáltalán ne foglalkozz!
Kincs!
Ezt a görbét igen igen nehéz dolog kiértékelni, mivel kevésszer méred és bogyó bevétele után???
Rögtön ébredést követően kell!!
De ezt te is tudod!
Beebeey!
Végre megint itt! Most mivan volt PÉd??? És nem jön meg??? Nem értem!
Lányok itt történések vannak.
Sokáig azért ment a sípitozás, hogy mensink sincs, most pedig már PÉ után a zebra csordát lessük.
Szóval ez a PCOS nőktől óriási teljesítmény!
Szisza!
Hú, mintha magamat olvasnám a soraidban.
Pont mint én.
Január végén kezdtem el a metformint 3x500mg április 1-től 2x850mg, június 1-től 3x850mg-ot és augusztus 15én lett az első spontán mensim. Addig csak Norcoluttal volt! (és csak IRrem volt igazolható, az is "enyhe") Szóval a laborjaimra azt mondták a doki, hogy "Á ettől simán lesz babája!
Mit nekem egy PCOS, szinte tökéletes hormonprofillal, csak éppen nemhogy PÉm nem volt, mensim sem!
De azóta már jó úton vagyok. Csak egy a bökkenő, a párommal is gond van! Ezért íratkoztunk be a a Kaáliba! (Január 25 re van időpont-pont aznap lesz egy éve, hogy szedem a Metformint. )
Csakegy!
Diéta! És felejtsd el az édességeket! Komolyan!
Anyóka!
Ez PÉ!
Nagyon úgy néz ki!!
Nem feltétlenül kell nyák legyen, lehet, hogy van, csak te nem veszed észre, mert nem olyan nagy mennyiségű.
Topiktali!
Jó ötlet!
Szerintem várjunk még egy picit, hogy legyen vége a télnek (milyen tél?
). De ha valaki hamarabb szeretné... csak szóljatok legalább 6 héttel korábban.
Én mindenképpen elmegyek!
Nem is tudom, hogy nyafogjak, vagy fogjam be a csőrömet és ne kotkodácsoljak!
Sík ideg vagyok.
Nem jön a mensi, jövő héten pesten leszek és képes lesz akkor beköszönni, amikor a harmadik napi labort nem fogom tudni megoldani.
Ettől teljesen kivagyok. (ti. kell a Kaáliba)
Tegnap este már aszittem, hogy..de közben dehogy. Ma megint semmi. Éppen egy halovány rózsaszínes barna ici pici folt.
Melleim már nem fájnak (csak nagyon enyhén), mellbimbók érzékenysége megtartott továbbra is. A hasam durran el, egész nap eszem és puffadok
, diffúzan görcsöl a méhem, pont mint első ciklusnapon szokott, csak két napja tart és semmi és robban el a bal petefészkem. Időnként akkorákat szúr.
Ha nem tudnám, hogy van jobb petefészkem, akkor azt hinném a tünetek alapján, hogy nincs, mert sosem jelez!
Olyan szerencsétlen vagyok.
Itt nyafogok, ahelyett, hogy örülnék, hogy volt PÉm. Örülök, csak ez az összevisszaság borzasztóan aggaszt.
És hogy oldom meg a harmadik napi vérvételt. A múlt cilklusban is pont így késtem le! A fene vinné el.
Most itt morgolódok!
Abbahagyom!
Azért nem gondolom, hogy babás vagyok, mert a mint tudjuk nem csak rajtam áll a vásár!
csóközön
54cn.