Lilla, nagyon sajnalom, hogy ilyen beteg Biiii
! Küldünk egy halom gyogymanot! Nem 3 napos laz?
Szilvi (azt hiszem Te kérdezted)? Nalunk az elején a férjem nem akart annyira bejönni, aztan ahogy nött a pocak egyre jobban. Végig bent volt, abszolut nem banta meg, söt!
Nekem mindenképp segitett a jelenléte, a doki és a szülésznö hangjara nem nagyon tudtam figyelni, az övére viszont igen, ö menedzselte a kitolast
! Jo, ha ott van egy olyan ember, akit jol ismersz, megnyugtato szerintem.
Ugy rémlik Agi bement a sogornöje szülésére (Apa helyett), hatha benéz valamikor.
Szerintem a lényeg, h ugy csinaljatok, ahogy jonak latjatok! Te nem szeretnéd, h ott legyen vagy forditva?
Renata, Szilvi, ugy érzem nagyon igaz, amit Prücsök irt, jo igy is ugy is felkészülni! Az egyik baratnöm ugy képzelte ö ugyis siman meg tudja szülni a gyerekét (merthogy az anya is sik-suk szült
) aztan mind 3 gyerekénél csaszar lett (tul szük a medencéje) és azota sem tudja ezen tultenni magat
.
Prücsök, ugy csinaltam a hozzatapit ahogy Gabek. Tehat akkor jött egy uj kaja, ha mar megevett egy teljes adagot. Minden uj kaja bevezetéséig letelt legalabb 1 honap... Nem tudom ugy irja-e a nagy könyv
, nekünk ugy alakult.
A tappancsot a Brendonban vesszük (azota van uj
), 1680 Ft azt hiszem. Szilikonnal van bevonva a zokni talpa. Nagyon szeretjük.
A labas nacikat Franciaorszagban vettem nyaron egy Auchan féle szupermarketben. Szerintem ilyen helyen érdemes keresni.
Turiban is lattam parat a napokban, de ki kell fogni. Azt is nagyon szerettük, nagyon praktikus.
Anid, én is csak vizet adok Vincinek, elöször csörös poharbol kapta aztan aventes itokabol. Azt nem probaltad (marmint a csörös poharat)? Eleinte nalunk sem csuszott aztan mostmar annyit akar inni mindig, h el kell dugni a poharat kajalas közben
.
Bevallom, nem igazan értettem a kérdésedet: "Hova kell fordulnom, ha meg akarom tudni milyen homeos típusú?"
A különbözö embertipusokra gondolsz, ami meg szoktak allapitani a homeos dokik?? Akko el kell menni homeos dokihoz!
Vince kapott mar homeos bogyot, nem volt töle baja. Ugy tudom a Remedias (nem Boiron-os) bogyok nem tartalmaznak laktozt.
Vérzés: nem tudom mennyire normalis, de én is azt hittem elvérzek az elsö 3 alkalommal. Fajt is baromira. Mostmar sokkal jobb a helyzet.
Timi, nem hiszem, h utolag adnanak pénzt az allergiara
.
Gabek, az autoülésekre PP felrakott egy linket régebben. Ha jol emlékszem abban az volt, h a Maxi Cosi Toby a legjobb aztan a Römer King (ezek nem isofixes ülések). Nekünk Römer King van, 50 ropi volt
, szerintem jo. Bar sajnalom a hordozot, mert azt sokkal könnyebb ki-beszerelni, mint barmelyik ülést!
Nemrég volt erröl egy valogatas a kismamaban, nem nézted meg (talan oktoberben v szeptemberben??)?
Zelleres alma: nalunk sokkal több az alma, de mi szuper finnyasak vagyunk
. Bar nem panaszkodom, mar csuszik a kaposzta, a karalabé és a répa is (tökkel persze
).
En is elkezdtem elöbanyaszni az elrakott gyümiket, nagyon jol jön. Mindegyiknek isteni illata van (a sargabarack a csucs), mikor lesz mar nyaaar
!
Tündi, és mitöl van ez a hirtelen pocifajas? Remélem hamar elmulik! Lehet fogacska is gyötri Imit
Anid, Emma, nekem is eszembe jutott többször az a tragédia. Szörnyü.
iii, megint jo sokat irtam