Jó reggelt,
meggyüttem dokitól, majdnem összebalhéztunk. Nekem cytológiám akkor volt, amikor megműtött, azaz teherbeesésem előtt 1 hónappal. Azóta nem volt, vagyis bő másfél év telt el, ő elkezdte, hogy az már nem is tavaly volt, hanem tavalyelőtt (2007 van), és leszek szíves ezentúl nem 3 évente kérni rákszűrést, vagy vmi ilyesmi. A mellemben szerinte fibroadenóma van, nem fog felszívódni, menjek mammográfiára, most elvileg a János kh-ba protekcióm lesz, de ha az nem jön be, a priviben (kösz Zsizsik
) felajánlott segítséget, esetleg Kikkáét veszem igénybe.
Tudtátok, hogy a terhesség a fibroadenómát megnöveszti?
Azért jött most elő.
Ja és Norcolutot is kaptam... ideje volna mensiznem egyet...
Áh, sok kis szarság ez, nem is agyalok rajta!
Kavicska, látod én meg se szólaltam!
Nem írok semmit!
Vöcsök, szerintem WC papír helyett sokkal jobb az első napokban a higiénés boltokban (pl DM) kapható nedvesített törlőkendő, bizisten, hűsíti a gátseb környékét és puha. Én legalábbis megvesztem volna, ha száraz papírizével kell törölgetnem magam alul.
És ellentmondok Rambókának, szerintem a Suttogós könyv nem sokat ér, legalábbis nálam kiütéssel győztek az anyai ösztönök.
Sok képtelenség van benne, például, hogy a gyereknek evés után foglalkoztatást kell tartani, utána ne aludjon.
Aztán, ha igény szerinti szopielvet akarsz betartani, akkor nem összeegyeztethető. stb. stb. Szerintem pár hónapos kor alatt nem igazán alkalmazható. Ez az én véleményem.
Ja, az esti láncetetés belőle, meg hogy csavard be a hadonászó rémült újszülöttet, az valóban ér valamit mint ötlet, ezt elismerem Rambóka.
Megmondom őszintén, a szívemhez kaptam, amikor írtad karácsony előtti napokban, hogy éjjel fél 2-kor felébreszted az alvó Gergőt.
(Ne haragudj a belepofért!) A gyerek idegrendszere akkor érik a legtöbbet, legmélyebb álmában, alvó gyereket ébreszteni nem túl jó húzás, azt mondják a nagyokosok, de egyébként is... Mi is így csináltuk, hogy este 2 óránként kapott enni és most is dugig vacsiztatom Milupa tejbedara péppel meg egy kis tápival is, és alszik szépen reggelig.
Bogi taknyolása is visszamaradt, és köhécsel is, ennek ellenére a mi doktornőnk nem volt az antibiotikumozás híve. Maradt a gyakori orrszívás, orrcseppentés, Halixol, C-vitamin. Hát majd csak kilábalunk belőle egyszer. Mindenesetre a gyerek amúgy jól van, ide-oda hempereg a nappali széltében-hosszában.
Gabika, olyan jól leírtad az állapotodat.
Nem tudlak vigasztalni, még nekem ez a sántikálás is megvolt, amit írtál, a fájdalom a combtőnél. DE: a gyerek bár nem tudja még, de egyszer ki kell majd hogy jöjjön.
És onnantól másfajta nyűgök jönnek.
Ezennel megállapítom, hogy szülés előtti depi is létezik, nemcsak utáni, mert most sorban láttam az elmúlt hónapokban a finiselő kismamáknál, direkt figyeltem.