Sziasztok!
Nem jövök egy napig és annyit írtok ,alig tudom elolvasni reagálni meg szinte alig.
Fogacskáknak gratula akiknél kibújt,
Edit24,tündéria baba.
És akik képeket raktak fel szuper mindenkinél,Jadey,bulis képek ,Kata farmeros...Orsi Zsombi olyan drága,és Marvinnak ez a nagy haja ennivaló,imádom Őt nézni
Bujka,
Ki a váci dokinéni?Deákváron laktok ha jól emlékszem?Esetleg váltsál, ha gondolod megkérdezem anyukákat ki a legjobb Vácott.De a mi dokink,Gödi hozzá is mehettek ,ha nem vagy a Tiétekkel megelégedve.
Hozzátáplálást nekem megtiltotta dokibácsink,szerinte ha kelkáposztával kínáljuk a gyereket azt is elfogadja,csak utána nem látunk bele a pocakjába és nem tudod mit okoz neki.Persze elsarkította a dolgokat,de Ő is a szopinak a pártján áll,sőt tápszert se nagyon örült anno mikor kértem Tőle és megígértette velem ,hogy csak akkor adom ,ha nagyon muszáj.
Unokatesómnak a dokija viszont már 4 hónaposan mondta kezdjenek a hozzátápláláshoz alma,stb....
Persze ott volt tápszer is meg cici is ,de ha csak szopizik szerintem se szabad.Sógornőm 11hónapig csak szoptatott
Nassol a lányom,tegnapelőtt szépen volt tejem ,de tegnap megint kevesebb volt,este kapott 40g tápszer,de most gyűjtöm a tejet,fejek ezerrel illetve nem sokat ,mert megeszik 60got és kicsurog még 10 fejéssel.Ez tutti attól van ,hogy nem eszik ugy mint régen.És ha ilyen sűrűn rakom cicire akkor csak az előtejet szívja ki mert nem éhes,csak nasizik.Lelkiismeret furdalásom van,hogy kap tápszert.....
Most éheztetem kicsit,hátha jobban és többet eszik.Ja éheztetés nem azt jelenti,hogy hagyom had sírjon,csak eddig óránként evett-etettem,hátha több tejem lesz,de most kivárom a 2-3om órát.
egyébként meg nem is értem,ha beindul a reflex akkor spriccel a tejem,de közbe meg üresnek érzem.
Anyukám szerint, meg mindenen duplán felhúzom magamat az is a baj.Hallottátok a tegnapi kompos balesetet?Hát alig aludtam miatta,utána meg beszéltem barátnőmmel ,akinek egy éves a kislánya ,erre kiderült ha Dóra alszik a kocsiba és Ők vásárolni mennek, Ők benmennek a párjával ,gyerek meg az autóban alszik.Na úgy kikészültem ettől is,hogy ezt nem gondoltam volna a barátnőről,hogy éjjel csak forgolódtam ,mint egy ringlispír az ágyban.
Megyek,mert baba ébredezik,egyébként Nekem is csak 45 perceket akszik itthon ,ha levisszük levegőre ott 2órát .
Csak ha bejön a mínusz,akkor mit csinálok,megfagyok....
megyek kész a mosás teregetem a pelusokat.
sue