na ennyit a nagy alvási szokások átreformálásáról!
nyuszi bealudt,mert iszonyat nyűgös és hisztis volt,még az orrát is leszívtam,mert olyan takonypóc lett a bömböléstől!
amire emlékszem!
Ancsi szemek!!!!nagyon szépek!
Pálma is nagyon édes a lovacskájával!
Barbi
Leon alvása
pont tegnap,amikor itt volt Csibi és Fanni,nyuszim a vállamra borult,szorosan átölelt és térdelve ringatóztam és ahllgattuk a zenét....vagy 5percig!én teljesen meghatódtam,Csibi megjegyezte,hogy eezt ők már kinőtték!
(mi most nőttünk bele,kicsiként ilyet nem lehetett nyuszival véghez vinni)
úgyhogy átérzem!
gyógypuszik mennek folyamatosan!
And
örülök,hogy jó volt a síelés!érdekes,hogy Esztit így nem hozta lázba a hó,én már úgy várom,hogy Kisnyuszi hemperegjen benne és mehessünk szánkózni....lehet nem kéne így beleélnem magam!
alvás tanításhoz kitartás!szerintem se rágódj azon,hogy mit ronthattál el,mert szerintem semmit!mindenkinek meglesz a saját "kudarca",ha lehet ezt annak nevezni!én a cumizáson akadhatnék ki,mert még el is határoztuk,hogy nem fog!
de mint már írtam,majd nem is fog!
Totka
tényleg ki ne lukadjál nekem,mert akkor én leszek a hibás!
MAJOLA!!!!!!!!!
olyan gyönyörűek vagytok!Anna tényleg csodaszáp baba,de mi másra lehetett volna számítani csodálatos Julcsitok után!GRATULÁLOK!!!!!!!
és minden szép és jót kívánok nektek!Büszke papa feje nagyon ari és Julcsi igazi nagytestvér már!
Maresz
nyuszi is irígykedik pl.Fannival is,de a talikon is szokott
,de szerintem ez normális,nyilván gyerek válogatja,hogy ki mennyire!
leszídni nem szoktam,de próbálom mondani neki,hogy ne vegye el vagy,hogy adja oda a játékait!érdekes,hogy a mamiknak oda is adja,csak a huligán gyerekektől tart!
Megann
UTAZZ!!!!!!!!UTAZZATOK!!!!!!!!AHOVA CSAK BÍRTOK!!!!!!!!!!!szerintem sokkal fontosabb,hogy amikor közösségbe(inkább iskola,mint ovi)ne utazzon az ember a gyerekkel annyit,mert különben nehezen illeszkedik be esetleg,illetve mindig újra kell kezdenie!most még te vagy neki a fontos,mondhatni CSAK te vagy neki a fontos,úgyhogy én utaznék!
Benianyu
képek édesek,főleg a csak úgy,mert édesek!
Dani hogy megnőtt
vagy annyira nem?nekem úgy tűnik!
PPanna
én nem tudom,hogy lehet e vagy sem,de én annyira,de annyira szeretem a fügét,hogy inkább küldj nekem egy rekesszel!jellemző,hogy a kiwiből van sok,azt meg annyira nem szeretem!
szólj,ha kell a címem!
mi van még.....