Új privát üzeneted érkezett!

Hajni, olyan aranyos vagy a jóindulatoddal! :)

KépKép
KépKép
and

nem az utazás, nem a telihold, egészen egyszerűen elcsesztem :( :oops: és Eszti akarata elég erős. tudtam, hogy ez lesz.

KépKép
KépKép
and

füredi nyaralók, a borcsát ki ne hagyjátok :D isteni a harcsapaprikás :D

KépKép
KépKép
and

Majola
Gyönyörűek vagytok! Annyira édesek a lányok! Sok sikert a szopihoz! És Julcsinak jobbulást!

And
Sziaaaa! BUÉK!
Most pontosan hogy zajlik le nálatok egy éjszaka? Lefekvétől kelésig?

Megann
Háát nem könnyű kérdés. Én Marcival lehet,hogy nem merném vállalni, de Ő egész más alkat, mint Léna. (Csak zárójelben és lehet,hogy nem leszek népszerű, de tényleg nem ilyen pici gyereknek való hely szerintem.)

Benianyu
Nagyon szépek vagytok!

Ancsi
JÓk a bulizós képek! Látszik,hogy jól mulattatok.

Barbi
Ez aranyos. Már Leon alvása :lol: Ez a jól alvó gyerek "hátránya".

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

And!

Na igen a tipródásom egyik fő oka az időeltolódás kezelése...

Hogy van ez a kontinentális járatokon???

Mert pl Léna annyira nincsen kézhez szokva..meg karban tartáshoz..hogy ha pl felszállás van...akkor ugye kötelező az ölemben ülnie...
Na ezt nehezen képzelem el Lénáról :roll: :roll: :roll:
Maximum egy egy röpke perces ölelésre jön az ölembe vagy csikizésért..pusziért, bunyózásért..nyúzásért...
De hogy ő szépen nyugiban üljön az ölemben :shock: :shock: :shock: :shock:
Na ezt nehéz elképzelnem róla..

Alvás:
Hmmm hát jól kiszurtál magaddal az fix...(már bocsi hogy ilyen őszintén mondom)..pedig ezek szerint egyszer már sikeres voltál....

M.

Kép

Kép
megann

Juci!

Hát ez az...pláne hogy most volt a robbantás Bangkokban :evil:
Nem igazán tömegrendezvényre való Léna...

M.

Kép

Kép
megann

And!
Szerintem most már ne azzal foglalkozz, hogy mit hogy kellett volna csinálni, vagy mit csinálnál másképp.
Most már ez a helyzet van, ezt kell megoldani, kit érdekel hogy mi lehetett volha ha........ :wink:
Lehet akkor se ment volna könnyebben, ne rágd ezen magad. Te a legjobbat akartad Esztinek és magadnak is és kész!
Csodálatos édesanyja vagy és ő is meg fogja érteni, hogy éjszaka aludni kell, meg meg fogja tanulni, hogyan lehet elaludni anya nélkül. Lehet nála kicsit nehezebben fog menni, mint más gyerkőcnél, de ezzel se foglalkozz. Eszti egyedi és megismételhetetlen, nektek a legtökéletesebb és legcsodálatosabb kislány! :D
Ez a lényeg, az alvás meg menni fog, csak kitartás! És nem csesztél el semmit, oké?!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann
Én nagyon átérzem And helyzetét, bár kiváncsian várom a részletes leírást az éjszakáikról.
Az ilyen nehezen alvós gyerekek újból és újból bepróbálkoznak. Nagyon nehéz ügy. Bár biztos kellő keménységgel elérhető lenne, de olyan nehéz...

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, szia, BÚÉK nektek is :D
éjszakánk eddig:
fürdés-szopi-ringatás-elalvás-kiságybe tevés. ha ébredt, vagy csak susogás, ha ez kevés kis ringatás-elalvás-ágybatevés. reggel ébredés, szopi. 0-1-2 ébredéssel/éjszaka. amióta éjjel nem kap szopit kevesebbszer ébred. 8-11 órát alszik így.
napközben 1x2 órát alszik, ugyanúgy ringatással altatom, kiságyba be.
majdnem 10 kilójától tényleg szenvedek, minden megemlésnél szétszakad a derekam, minden este és reggel nyújtom a derekamat, mert nagyon fáj. persze dokihoz nem vagyok hajlandó elmenni :oops:
és egyébként is fárasztó, mert azért általában hamar elalszik (napközben mindig hamar), de este van, hogy sokáig kell ringatni, és ez neki sem jó, mert olyankor ő is szenved, hogy nem tud elaludni.

lehet, hogy holnap veszek neki alvó macit. most van egy amit nagyon szeret, de az nagy. vagy keresek valamit itthon...
volt egy baba, amit mellé raktam már jó rég, de arra rá se tojt, úgyhogy nyugdíjaztam.

KépKép
KépKép
and

Juci!
hogy alakul a rostos táplálkozás és a Marci kaki?

KépKép
KépKép
and

Megann
Akkor szerintem sejted, hogy valószínűleg én hogyan döntenék, de most már befogom a számat ebben a témában :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi :) :) :) :) :) könnybe lábadt a szemem, köszi :) :)
azért tartom, amit mondtam, de jól esett :wink:

KépKép
KépKép
and

na ez az a kellő keménység. amikor még nem volt az Eszti, és olvastam a suttogót, akkor olyan egyértelmű és egyszerű volt. hát persze, hogy nem fogom hagyni, hogy ránőjön a fejemre, milyen nehéz lesz később, amikor már áll és rázza az ágy rácsait. pontosan emlékszem, ahogy ott ültem a kórházi ágyon (mert ott olvastam ki), és gondoltam magamban, hogy hogy juthat el idáig egy gyerek/szülő, és tessék....

KépKép
KépKép
and

Megann:
Eszti sem bírja az ölemben, de a babamuzsikán tanultakat annyira szereti, hogy azokkal ott tudom tartani, és, ha van látnivaló, az azért leköti. egy rapülőn olyan sok újdonság van, talán először kicsit ijesztő is lesz neki a nagy hang, tudod lovagoltatni a lábadon, vagy könyvet nézegetni, ha azt szokott. felszállás után meg már lehet járkálni.
nagy a pofám, de én bizony nem merném bevállalni :oops: de te olyan vagány csaj vagy :wink: és biztos lesz még alkalom, hogy utaznál, tehát abban is van valami, hogy hadd szokja a gyerek.

KépKép
KépKép
and

And
Tehát akkor tulképpen a ringatást szeretnéd kiiktatni?
Mert ez az 1-2 ébredés szerintem olyan dolog, hogy alkati kérdés. De lehet, hogy tévedek. Csak én vhogy úgy gondolom, hogy én is felriadok éjszaka párszor csak én már nagy vagyok :lol: és képes vagyok egyedül elaludni. Tudom ezt kéne Neki megtanítani, de ha Eszti olyan kitartó mint Marci, hááát...
De a ringatásra: talán ha először úgy próbálnád, hogy lefekszetek egymás mellé és miután így megy az elalvás, utána a kiságyában is uez.Tudom ez meg azért nem egészen jó, mert nem a saját ágyában, de ha jól értem egyelőre nem hajlandó ott még lefeküdni sem. És a ringatáshoz közeli állapot az anyához bújás.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

And!

Bocsi..mármint ha keményen fogalmaztam... :oops: :oops: :oops:

Sajnos vagy inkább hála Istennek nem sokat tudok erről a támáról...
Biztos állati kemény lehet.... :cry: :cry: :cry:
Én már tuti hogy sirógörcsöt kaptam volna...nem birom az éjszakázást....
Léna csak most az ezelőtti 2 éjjel arénázott egy keveset a cumijáért..de máris kivoltam hogy kegyetlen vagyok, meg szó szerint lelkiismeretfurim volt...
De lám...ma már nyikk nélkül elaludt és nem követelte a cumit...
De ennél biztos csak rosszabb lehet az alvástanitás......
Szurkolok hogy minél hamarabb javulásnak induljon az Eszti... :)

M.

Kép

Kép
megann

Na én most lépem......

Férj repülőjegyet vadászik.. :? :? :shock: :shock: :shock:

Úgy csinál mintha már megbeszéltük volna hogy megyünk....

És ráadásul már van egy foglalásunk..nem is értem....

Na megyek checkolni...hogy mit művel...

Jó éjt...

M.

Kép

Kép
megann

Nagyon köszönjük a bókokat! :) :) Érdemes feltenni a képeket, mindenki olyan lelkesen dícsér. Persze én is imádom nézegetni a képeket az összes babáról. :) :) :)
Mindig írjátok, hogy milyen jó testvérek néznek ki és, hogy Beni hogy gondoskodik és babusgatja Danit. Imádom Benit és ő is Danit, nem is akarok róla rosszat írni, de néha elég nehezen tolerálja azt, hogy már nem egyke. Danit nagyon erősen képzi az életre, zikálja, szekálja, rászól, próbálja ő is nevelni. Szegény mindig "kikap" tőle, ha elveszi a játékát, stb. Szerencsére Danit nem annyira izgatja, csak ha nagyobbat esik, akkor sír. Olyan képeket meg nem fogok feltenni, ahol megy a szadizás. :? :) Nem is fényképezek olyat.
Ez főleg mostanában csúcsosodik ki, hogy Beni már lassan egy hónapja nem jár oviba és csak februártól fog újra. Szóval néha rendesen borzolja az idegeimet az kis elsőszülöttem. Na, vége a panasznapnak, csak ez úgy kikivánkozott. :oops: :wink: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Szóval rostos táplálkozás-kaki ügyünk :?
Most a következő "taktikát" alkalmazzuk.
Hála Istennek az étvágya most jó. Eszik amit hajlandó (azért szerencsére nem csokiban utazik :lol: )pl: pöri, leves, melegszendó, sajt, virsli, joghurt, ananász, narancsból kevéske újabban!, tészták. És minden nap próbáljuk elérni, hogy tudjon kakilni. Taktika a következő. KÚp be, várjuk, hogy mikor akarja kikakilni és résen vagyunk, hogy ne tudja visszatartani utána. Van úgy, hogy csak másnaponta jön össze. De ugye ha eszik van mit kakilni, ha nem akkor nincs. ÍGY alakult a dolog. Persze még közelről sem oldódott meg.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

És íme egy táblázat Annababa tiszteletére. :) :)

Kép

Azt hiszem néhány koradatot módosítanom kéne, de nem tudom pontosan. Ha valaki szeretné magát öregíteni, akkor jelezze. :)

benianyu

Juci!
igen, a ringatást szeretném kiiktatni, hogy csak úgy tudjon elaludni. az a fárasztó. sztem az éjszakai ébredés ezzelpárhuzamosan javulhat, de most nem az a fő probléma.
és hogy csinálod, hogy ne tarthassa vissza Marci a kakilást? a bilit próbáltad? és nekik lehet már adni a danone aktiviát? embernek az nagyon bejön, minden nap eszik egyet.

Megann! ne hülyéskedj, mikor sértődtem meg? én szeretem, ha valaki őszinte, viselem a kritikát (persze mentegetőzéssel :wink: )

KépKép
KépKép
and

tényleg, Annamami rakott fel képeket?, mert akkor levadászom mindjárt :wink:
és Anna mikor született dec 31-én? micsoda szilveszter! :) és Zsuzsa tényleg szoptatott szilveszterkor :lol:

KépKép
KépKép
and

And!
Annamami teljesen eltűnt, be se jelentkezett a nyaralás óta :(

Juci!
Ez a kaki dolog azért már jobban hangzik, de az engem is érdekelne, hogy mit csináltok, ha látjátok, hogy kell neki? :roll:

Na asszem én is megyek olvasok még egy kicsit aztán alvás...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

én is elhúzok aludni, a mosást majd holnap folytatom, már hiányoztatok :)

KépKép
KépKép
and

Barbi, Benianyu, Maresz, Totka, And
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a köszöntést!!!

Beninek én is boldog névnapot kívánok!!!

Majola
Nagyon gratulálok Nektek Annához, és gyönyörűek vagytok a képen is!!!

és most gyorsan futok aludni... 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Majola!!! :)
Nagyon gratulalunk es szepek vagytok nagyon a kepeken. Julcsi olyan kis joszivu, biztos hamar megbaratkozik a helyzettel, meg eleg kicsi hozza, hoyg ne legyen problema.

Benianyu :)
nagyon helyesek a fiuk, mar Dani is olyan nagyfius! Te meg csak ugy ragyogsz mellettuk, nem is csoda!

Megann: Aludj jol gyermekem! a konyv cime

megegyszer mindenkihez: ksimagvas gyumolcsoket miert nem lehet adni? Kivi es fuge van itt minden mennyisegben, es nagyon bejonne Davidnak.

Kép

Kép
ppanna

And :)
Nalunk nagyon hasonlo a helyzet, ejjel azon is gondolkoztam, hogy veszek egy cumit Davidnak, bar eddig sosem kellett neki, de most szokik le a szopirol es lehet hogy a cumi a szopasi ingert lenyugtatna..

Juci :)
Tokjo hogy alalkul a dolog. Amiota David nem szopik ejjel, latvanyosan csokkent a tejem, igy mar alig szopik, es tobbet eszik. Tehat jobban tudok trukkozni a rostos kajakkal, ennek koszonhetoen nalunk gyakorlatilag rendbejott a dolog.

Kép

Kép
ppanna

Pruntyi :)
Tuncsi is gyonyoru es nagyon edesek a kepek!!

Kép

Kép
ppanna

Ppanna,
Én úgy tudom, hogy egyéves korig nem lehet aprómagvasakat adni, mert nem tudják megemészteni.
Ha jól emlékszem, egyszer Anikó írta, hogy Franciaországban a kiwit már egész pici korban adják, szerintem már adhatnál Dávidnak simán. Max a magos részt vágd ki.

benianyu

Ppanna,
Szerintem most már ne szoktasd rá Dávidot a cumira. Én inkább valami plüssállatkát vagy alvóskispárnát javasolnék. :oops: :?

benianyu

Halihó!

Hát Léna haláli :P :P :P
Ma én is megcsinálom a Megann féle öntött karfiolt....sütő már melegedett, és mondam Lénának aki ma ritka vinnyogó, sivitó kismalac :shock: :shock: :shock: , hogy vigyázzon mert forró....
Hát a kis lökött ezerrel elkezdte fújkálni a sütőt..hogy majd ő lehűti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként kicsit el vagyok hűlve...mennyibe is van egy egyszerű kaja...

Karfiol: 1,3 kg...500 ft..
40 deka darálthús...megint 500 ft..
1 nagy tejföl 200 ft..
5 tojás..120 ft..
kis füstöltszalonna 100 ft..

fűszert, hagymát nem számolom...
Szóval mondjuk ez kapásból 1500 ft körül van...és alig lett egy fél tepsivel..mert a karfiolnak ugye a fele torzsa.. :? :? :? :?
Szóval ez még csak egy fél vacsora vagy ebéd...
Horror... :? :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
És akkor még nem is "lazacos, kaviáros, libamájas bifszteket" csináltál, hanem egy sima egytálételt! :oops: :? :wink:

Léna nagyon édes, hogy megfújta a sütőt! :)

Daninak is van egy hasonló. Németek voltak a szállodában, Dani vigyorgott rájuk is persze, mint mindenkire. :) Mondták neki, hogy "Hallo!" köszönésként. Erre a kis okosom hozta a telefonját, mert neki a hallo az a telefonnal függ össze! :)

benianyu

Sziasztok!

Majola!

Nagyon szépek vagytok, és még egyszer gratula Anna babához! :) Remélem Julcsi is hamar kilábal a betegségéből...

Csikken:

Zsuzsa most megint KÉTÓRÁNKÉNT kel éjjel. :? Pedig nem szopizik, de a vizet azt issza... meg amíg beteg volt, addig kapott éjjel rizstejet is, hogy valami tápanyag kerüljön a szervezetébe és ne száradjon ki. Gondoltam, hogy meglesz még a böjtje... Pedig már átaludta az éjszakát, aztán megint elkezdett egyszer, aztán egyre többször ébredni. Úgyhogy semmi se biztos, én már ezt látom...

And!

:( Sajnálom hogy ilyen nehéz Esztivel... nekem csak olyan ötletem van, hogy esetleg kicserélni a kiságyat gyerekágyra és akkor közelebb tudsz bújni hozzá anélkül hogy felvedd? Mert ha jól értem, ez most a hajtóerő a szoktatásra, hogy neked nem bírja már a derekad a ringatást... vagy inkább az elv, hogy már enélkül kéne elaludnia?

Szerintem se filózz azon, hogy hogy kellett volna... egyrészt mert csak önkínzás másrészt mert akkor biztosan a legjobb belátásod szerint döntöttél.

Barbi:

Leon :(

Annamami-híradó:

Azt mondja, legközelebb 2-3 hét múlva lesz internet elérhetősége, majd akkor tud jelentkezni, de köszöni az érdeklődést és puszil mindenkit.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Benianyu!

Danigombi :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaja:Mindjárt kész...fini illata van ám...Léna az előbb amikor kinyitottam a sütőt...tátott szájjal hajolt felé... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

na ennyit a nagy alvási szokások átreformálásáról!
nyuszi bealudt,mert iszonyat nyűgös és hisztis volt,még az orrát is leszívtam,mert olyan takonypóc lett a bömböléstől! :?
amire emlékszem!
Ancsi szemek!!!!nagyon szépek! :P
Pálma is nagyon édes a lovacskájával! :P
Barbi
Leon alvása :P
pont tegnap,amikor itt volt Csibi és Fanni,nyuszim a vállamra borult,szorosan átölelt és térdelve ringatóztam és ahllgattuk a zenét....vagy 5percig!én teljesen meghatódtam,Csibi megjegyezte,hogy eezt ők már kinőtték! :lol: :lol: :lol: (mi most nőttünk bele,kicsiként ilyet nem lehetett nyuszival véghez vinni)
úgyhogy átérzem! :wink:
gyógypuszik mennek folyamatosan!
And
örülök,hogy jó volt a síelés!érdekes,hogy Esztit így nem hozta lázba a hó,én már úgy várom,hogy Kisnyuszi hemperegjen benne és mehessünk szánkózni....lehet nem kéne így beleélnem magam! :?: :roll:
alvás tanításhoz kitartás!szerintem se rágódj azon,hogy mit ronthattál el,mert szerintem semmit!mindenkinek meglesz a saját "kudarca",ha lehet ezt annak nevezni!én a cumizáson akadhatnék ki,mert még el is határoztuk,hogy nem fog! :twisted:
de mint már írtam,majd nem is fog! :twisted:
Totka
tényleg ki ne lukadjál nekem,mert akkor én leszek a hibás! :shock: :wink:

MAJOLA!!!!!!!!!
olyan gyönyörűek vagytok!Anna tényleg csodaszáp baba,de mi másra lehetett volna számítani csodálatos Julcsitok után!GRATULÁLOK!!!!!!!
és minden szép és jót kívánok nektek!Büszke papa feje nagyon ari és Julcsi igazi nagytestvér már! :P :P :P

Maresz
nyuszi is irígykedik pl.Fannival is,de a talikon is szokott :oops: ,de szerintem ez normális,nyilván gyerek válogatja,hogy ki mennyire!
leszídni nem szoktam,de próbálom mondani neki,hogy ne vegye el vagy,hogy adja oda a játékait!érdekes,hogy a mamiknak oda is adja,csak a huligán gyerekektől tart! :twisted: :twisted: :twisted:
Megann
UTAZZ!!!!!!!!UTAZZATOK!!!!!!!!AHOVA CSAK BÍRTOK!!!!!!!!!!!szerintem sokkal fontosabb,hogy amikor közösségbe(inkább iskola,mint ovi)ne utazzon az ember a gyerekkel annyit,mert különben nehezen illeszkedik be esetleg,illetve mindig újra kell kezdenie!most még te vagy neki a fontos,mondhatni CSAK te vagy neki a fontos,úgyhogy én utaznék!
Benianyu
képek édesek,főleg a csak úgy,mert édesek! :P :P :P
Dani hogy megnőtt :shock: :shock: vagy annyira nem?nekem úgy tűnik! :roll:
PPanna
én nem tudom,hogy lehet e vagy sem,de én annyira,de annyira szeretem a fügét,hogy inkább küldj nekem egy rekesszel!jellemző,hogy a kiwiből van sok,azt meg annyira nem szeretem! :twisted: szólj,ha kell a címem! :wink:
mi van még.....

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Rólunk:

Voltunk tegnap fogászaton, már megint több mint egy órát ültünk. :evil: Zsuzsa kis angyal volt végig, szaladgált a folyosón és olvasgatta a könyvét amit vittünk neki. Én már tiszta ideg voltam, mert csak ketten voltak előttünk, de a második kislány fogszabályzós, és nagyon sokáig tartott, és közben kijött az asszisztensnő megkérdezni, hova jár Zsuzsa közösségbe, mondtam neki hogy az I. kerületbe, és erre azt mondta, hogy akkor nem is ide tartozik és lehet a doki néni meg se nézi. De mondom neki, itt lakunk szemben és már hergeltem magam, hogy nehogymá hagyják hogy ott üljek több mint egy órát pocakosan a totyogóval mikor kijelentik, hogy nem is oda tartozunk!!!

Na végül megnézte a fogát és azt mondta, egyértelmű zománcromlás és a cumisüvegtől van, illetve hogy gyakrabban kéne fogat mosni. :shock: De hát Zsuzsa naponta egyszer kap cumisüveget, nem cumizik, és naponta mossuk a fogát... :?

Szerintetek érdemes más fogorvost is megkérdezni??? Mert nagyon nehezen hiszem hogy napi fogmosás mellett így kéne kinéznie a fogának még akkor is ha a tápiját cumisüvegből kapja...

És tegnap du átmentünk anyukámhoz aki azt mondta, már tök jól van, de hát látszott rajta mikor odaértünk, hogy azért még nincs annyira jól, és ma estére Zsuzsa megint belázasodott... éjjel olyan forró volt, hogy meg is mértem, 38,8 volt popsiban. :( Kapott egy kúpot, azzal jobban aludt, és ma reggel már nincs láza, és tök jó kedve van de hát akkor is... elegem van már ebből a betegeskedésből!!!

De most már kivárom a holnapot mielőtt doki nénihez rohanok...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Juci
nektek nagyon szorítok kaki ügyben!vagy lehet nem ez az ide illő szó? :roll: szóval drukkolok,hogy sok halelúja legyen! :wink:

Annamami :shock: :shock: :shock: :shock:
2-3hét :?: :?: :?: :?: :?:
:? :? :? :? :? :? :? :?

Kisnyuszi is fújkod,nagyon ari szokás!én azt szeretem,amikor mutatom neki,hogy hova tünt a lábáról a zokni és hogy fel kéne vennie,erre ő odahelyezi a lába mellé és boldogan,széttárt kezekkel néz rám! :P :P :P

Kisnyuszi is fel-fel keleget éjszakánként,inkább csak hajnal felé!változó,hogy hányszor és hogy egyáltalán felkel e.....
most éppen felkelt,mentem :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hahó!

Zsuzsa!
Tényleg nagyon szépek vagytok! :) Drukkolok, hogy ne legyen gond a szopival! :)
Olyan sokszor eszembe jutott Julcsi, amíg a kórházban voltál.
Arra gondoltam, szegény biztos nem érti, hová lettél! Gondolom, hogy örült neked! :)

Andrea!
De jó, hogy megjöttetek! :)
Képzeld, Nati is megint huligánkodik éjszaka! Kivagyok már teljesen, fáradt vagyok, van olyan, hogy sírva tudnék fakadni, mikor hallom, hogy megint ébredezik.
Pedig mi végig csináltuk az alvástanítást, működött is egy ideig a dolog, de tényleg úgy van, hogy ezek a rossz alvó kölkök időről-időre bepróbálkoznak és ha nem vagyunk elég szigorúak, akkor végünk! :(
Én sem vagyok elég szigorú...

Barbi!
Sajnálom, hogy Leonka ilyen beteg! :( Jobbulást neki!

Benianyu!
Nagyon jók a képek! :) Mindig olyan jól néztek ki! :)

Nyúlné!
Nati is alszik éppen , pedig elvileg ő is már csak 1x alszik napközben.
De hát ugye aki éjszaka huligán, az nappal fáradt és nyűgös! :evil:

Andi&Nati

KépKép
duda

Rokica!
Ez azért érdekesen hangzik szerintem is! :roll:
Én elvinném máshová is!
Ismerősömék kisfia c.üvegből issza a Hipp teát és elszínezte a fogát. A 4. :!: :!: fogorvos volt, aki erre rájött és mondta, hogy erősebben mossák kicsit a fogát. Addig a kisfiú csak rágcsálta a fogkefét! Rendbe is jött aztán a dolog!
A többi orvos széttárta a kezét és fogalmuk nem volt, mi lehet a baj!
Őrület szerintem!! :evil:

Használtok fogkrémet? Nem lehet, hogy Zsuzsának is valami elszínezte a fogát?
Azt sem értem, ha zománc romlás, azon hogyan segít a gyakoribb fogmosás? :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

mégis inkább alszik tovább :shock: :P :P :P

érdekes ROKI ez a fog dolog,én is lehet elvinném máshoz és az is lehet,hogy ez is alkati dolog,mint az is,hogy valaki,ha szarrá mossa mindenféle fehérítős fogkrémmel,akkor is sárgább marad a foga az átlagnál!amúgy fogalmam sincs mi lehet nálatok a gond! :roll:

Duda :twisted: :twisted: :twisted:
na igen! :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Majola!
Jajj de szép kis család!!!! Anna szerintem is nagyon hasonlít Julcsira, de jó!!! Vigyázhattok majd rájuk!!! :wink:
Szívből gratulálok!!! :D:D:D
A szopi nekem is fájt az elején nagyon. Minden kismama újság vás ellenére én bizony bevetettem a szilikonos bimbóvédőt, hogy valamennyire regenerálódni tudjon a mellbimbóm. Aztán szépen elhagytuk, 1 hét - 10 nap után, nem lett semmi baj! (A kismamában azt írták, hogy két hét alatt magától is rendeződik a dolog, de nekem annyira fájt, hogy azt gondoltam, a következő szoptatást se bírom ki, nemhogy még két hetet! :shock: :shock: :shock: )

Benianyuék is gyönyörűek!
Benanyu, Te hogy bírod a reggeleket? Második nap van a szünet után de én félhulla vagyok egy ilyen menet után.

Rokica!
Megkérdezzem a szomszéd csajszit? Ő gyerekfogorvos. Várakoztatás a rendelőben :shock: :shock: :shock: . AZ ember esze megáll, mit ki nem találnak!!!!

Megann!
Én is ugyanezen füstölgök nap mint nap!!!!
Szinte nem éri meg főzni, mert ha rendelsz kaját két személyre, az ugyanennyibe kerül!!!
Még jó hogy van egy pár receptem, amihez szinte semmi se kell.

ayse

Andris mostanában rákapott a puszira! Olyan szenvedéllyel űzi, hogy igényt tartunk ha nem is a Mediterrán de a Tüzes Magyar Szerető címre! :lol:
AAAAAAAAAAAAnnyira finom, hogy csak na!!!!

ayse

Benianyu!

Köszi a táblifrissítést! :wink:

ayse

nyuszi azóta is csak alszik,csak alszik....
lassan két óráj!végül is ő is ma éjjel 2kor sírdogálva ébredt és ki kellett vennem és le-föl sétáltam vele,de nagyon kapaszkodott és nem akart vissza aludni,pláne nem az ágyában.....lehet rosszat álmodott!átvittem hozzánk és aludt jó sokáig,de azért nem a legnagyobb nyugiban és végig nyűgizte a reggelt!én nem látom,hogy beteg lenne,fog persze jöhet megint :evil:
lényeg,hogy most alszik és remélhetőleg jobb kedvvel ébred!
úúúúúgy szeretem,olyan édes kis lelkük van!

most olvastalak téged is Ayse,
látom ott is nagy a szerelem! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

drága kaják!
én úúúúgy haragszom Thomasannéra( :wink: ),mert amióta rájöttem hogy milyen fini tiramisut lehet csinálni és még sütni sem kell hozzá,azóta állandóan azt gyártom,illetve gyártanám,mert az aztán tényleg nem egy olcsó édesség!ha csak a mascarponét nézzük :evil: :evil: :evil: !

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!
Meghiszem azt!
Csak azt nem tudom, és erre nem válaszoltak a többfiús anyukák, hogy akinek több fia is van, az mindegyikbe szerelmes??????

ayse

:lol: :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ayse!

Megkérdeznéd? Ilyen szürkés elszíneződés a két felső metszőfoga kb felén, ami az ínyéhez közelebb esik. Tök úgy néz ki, mintha lepedékes lenne, de nem tudtam neki lesikálni, sőt, kicsit rózsaszín is lett a fogkefe pedig nem sikáltam erősen, úgyhogy az erős sikálást mellőzném.

Egyébként nekem gyanús hogy ez is azóta van mióta tápit kap illetve a szopit abbahagytuk. Olvastam, hogy a vas okozhat elszíneződést, azt megkérdeznéd, hogy az milyen elszíneződést okoz? Az egész fogon vagy csak azon a részen ami azóta nőtt mióta a plussz vasat kapja? Gondolom a tápinak magasabb a vastartalma mint az anyatejnek.

Ha van neki magánrendelése, szívesen elviszem Zsuzsát, pláne ha ott van Nagykovácsi környékén, úgyis járunk arra.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

ÉN NEM TUDOM MI ÜTÖTT A GYEREKEMBE... :twisted:

CSAK VINNYOG ITT NEKEM REGGEL ÓTA....PEDIG MÁR VOLTUNK KIRÁNDULIN IS, DE EGY SZEMHUNYÁST NEM HAJLANDÓ ALUDNI :shock: :shock: :shock: PEDIG MÁR TÖK KORÁN FENT VOLT....

És most is csak mondja, mondja fent a kiságyban...

És ráadásul tök kis ördög lett szó szerint...ördögi mi több sátáni vigyorral a fején macerál, harapdál, kerget a légycsapóval, és bontja le a könyvekből épitett várat(jellemző...apa tanitása..tudjátok, mindent arra használjunk amire való :? keménylapos könyvekből várat épiteni :? :? )

M.

Kép

Kép
megann

Halihó!!!

Köszönöm mindekinek a dicséreteket!!Nagyon jól esik!! :D :oops: :oops:

MAJOLA!!!!!
JAJJ,ISTENEM DE SZÉPEK VAGYTOK!!! :D :D
RÖGTÖN EGY GOMBÓC LETT A TORKOMBAN MIKOR MEGLÁTTAM AHOGY JULCSI NÉZI ANNÁT!!!
GYÖNYÖRŰEK!!!! :D :D

Maresz.
Zaklassál nyugodtan!!! :lol: :lol: Ha tudok segitek!!!
Skype-ot innen tudod letölteni:www.skype.hu

Megann.
:shock: :shock: :shock:
Háááááát nem tudok róla hogy a párom bárhol is szerepelt volna!!!! :roll: :roll: :D
Bár sose lehet tudni.... :lol: :lol: :lol:

Benianyu,Megann!!!!
Mi nyáron a MARINÁBAN voltunk és idén is szeretnénk odamenni!!! :D :D
Talán összehozunk egy babanetes nyaralást!!! :lol: :lol: :wink:

And!!
Üdv újra itthon!!
Sajnálom,hogy az alvással ilyen gondotok van!!!
Meli se volt egy jó alvó,de hipp-hopp és egyszercsak megváltozott!!! :D
Drukkolok,hogy nektek is minél hamarabb megoldódjon.
Egyébként én is próbáltam az alvástanitást ami 3-4 napig ment is,de aztán ugyanúgy felkelt és már nm volt szivem megint sirni hagyni!!!

Betegeknek nagyon gyors gyógyulást!!!!!!

ancsi26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?