Sziasztok!
Nagyon köszönöm a jó tanácsokat a tesóval kapcsolatban,az az igazság,hogy a sok foglalkozás ellenére rosszalkodik a Dávid,úgyhogy itt szerintem akkor az idő fogja megoldani a mi problémánkat,és tényleg az lesz,ahogy írod Beszti,hogy összeszoknak.....
Annyit foglalkozok vele,amennyit csak lehet,az apja is hasonlóképpen,szóval biztos így jön ki rajta a féltékenység,olyanokat csinál,hogy
*építünk a kockákkal,aztán az egyik pillanatban odajön és az egyik kockával megüt,de tiszta erőből....
*egyszer csak fogja és kiönti a poharából a vízet a szőnyegre...
*egy másik pillanatban odajön és megszeretget,és mondja is,hogy szeretlek anya!...
*vagy,ha jön valaki,és hozzászólnak(anyós,após,szüleim,stb..rokonokra gondolok),akkor nyafizik,hogy ne nézzél!!!!mármint,hogy őt ne nézzék....
Nem verésre gondoltam,mint bűntetés,de a zsebpénzét nem vonhatom meg vagy a tévéről se tudom letiltani....de mit csináljak,ha nem segít se a szép szó,se az,ha durvábban reagálom le, amiket művel?...Már sírva fakadtam egyik nap,annyira kiborított...
De tényleg kiteszem érte a lelkemet is,mindent megcsinálok,a szó szoros értelmében egésznap játszunk,énekelünk,mondókázuk,zenét hallgatunk,gyurmázunk,festünk,stb...a terhességem utolsó hetéig elhordtam Tücsökzenére,Játszótérre,Játszóházba,rengeteg helyre)és mégis ilyen,na azért vagyok kibukva
Most is sokszor apa vigyáz a Rékára én meg lemegyek vele az udvarra,vagy elviszem sétálni,és mégis .....
Reménykedem,hogy visszafog változni ugyanolyan kisangyallá,amilyen volt,ész érvekkel meg lehetett győzni,ha valami rosszaságot akart csinálni,most meg "még azért is csinálom" lett a dologból.
Akkor csak az idő hozhat javulást
akkor várok türelmesen!!!!
Tinu!,
igen,megvalósítani a legnehezebb.
Szorítok a vizsga miatt,miből lesz amúgy?És egy kalappal természetesen!
Beszti!
Nagyon szépen hizik Simon!
Köszi a hsz-t.
Sajnos nem tudom belevonni a Réka "gondozásába",még nem érdekli annyira,hiába hívom,még a fürdésnél se akar ott lenni
Lehet,hogy így tiltakozik,de nem érdekli...
Zitaanyu!
Én is azt hittem,hogy könnyebben fogja viselni,mivel mégcsak két éves és két hónapos volt mikor született,de csalódnom kellett...lehet,hogy nálatok azért könnyebb lesz,mert Zita csak egyéves múlt
Majd azért remélem erre visszatérünk akkor
Örülök,hogy minden rendben volt a vizsgálaton!
Kataa!
Ezt is megpróbáltam,hogy szopi közben,de az azért nem jött be,mert akkor egyfolytában puszilgatja a babát,ilyenkor nem akar mesekönyvet nézegetni,vagy szerepjátékozni se,akkor a baba körül forog minden,és nem érdekli más...
Még szerencse,hogy elég gyorsan eszik a Réka és általában 3 óránként...és eddig apa is itthon volt szabin,aki elvonta a figyelmét,ha már nagyon "szeretgette" a hugit!
Annyira édes Leon a képen,nagyon elgondolkodott valamin
Dorka!
Köszi a javítást! És természetesen neked is nagy nagy hajrá,és szorítunk ezerrel...
És hidd el három kislányért se fogod elcserélni a fiadat!
Szilvi!
A viszketés nem lehet,hogy a szárazságtól van?Csak egy tipp...
A pizsi praktikusabb,de kinek mi kényelmes,én vittem ezt is azt is.
Mivel az Istvánban rooming van,így éjjel nappal szopiznak a babók,és a látógatók meg özönlenek,viszont olyan meleg van,hogy meg gyulladsz,ezért akaratlanul is kitakarozol,és a hálóing felcsúszhat,na meg a betétet is jobban tartja,ha nadrág van rajtad.
Nekem anyukám csináltatott szoptatós pizsamát,és a szopival se volt gond.
Nekem is mindig melegem volt a terhesség alatt,de engem tudom mi melegített,nade téged???
Éva!
Gratula Gergő babához!
Winnie!
Köszi!
Nagyon ügyi vagy,hogy nem híztál semmit,micsoda teljesítmény,ez igen, főleg az ünnepek miatt mondom...
Tök jók a képek,nekem a ruhaválogatós tetszik a legjobban!
Nagyon szupi,hogy ennyire kész vagy a babakelengyével!
Már csak Ficánkának kell megérkeznie!
Niki!
Sajnállak,hogy így alakul és Danikának nincs széklete,a gyerekdokit kérdezted már? Nekünk Espumisan cseppeket mondott és édesköményteát is kap naponta a kisasszony.
Zsuzsu!
Megy a drukk a szopihoz!
És bízzál magadban!
Cic!
Réka háromhetesen akkora,amennyivel Léna született
Bunny!
Szerintem is örülj,hogy átalussza az éjszakát,nem kell felébreszteni!
Brigó!
Tök jó,hogy Zsombi már átalussza az éjszakát.
Nálunk egyszer min. eszik.Ügyesek vagytok!
Zsanett!
Továbbra is megy a drukk,18-a tényleg itt van a nyakunkon!
Andykamama!
Tök formás a pocakod,mással ne foglalkozz!
Mindenki feji a tejcsit szopi után?(Körkérdés)Természetesen,akiket érint.
Ildikó