Új privát üzeneted érkezett!

bacilivi:akkor valószinüleg eltünök pár napra :D :D :D :D !!!!de nemhiszem bár most is fájdogálok de most tényleg csak minimákisan:)na megyek fürdeni asztán indulok.köszönöm a többi biztatást is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kismama18

Rekanna,
Csini vagy a menyecskeruhason is, sztem ott sem latszik. Az enyem 20. het korul mar hatalmas volt (meg a doki elmondasa szerint is :D
Most az enyem is 100 cm korul van keruletben...
Hova lett az en derekam???!!! :D

Nika,
Ez igen! 4 kg, hat a szulesig azert mar nem fog annyit hizni a pici, de mondjuk varhato volt, h. nem torpicsek lesz, ti is nagyok vagytok, ugye jol emlekszem? Azert kitartas... :D

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok lányok!

BETTI:
NAGYON VÁROM A KÉPEKET ÉS A BESZÁMOLÓT!!!!!!!!!!!!!!!! (Persze tudom,hogy most nem ez a legfontosabb dolgod,de ha lesz egy iciri időd, ÍRJJJÁÁLLL!!) :D :D :D :D

Kismama18:
Semmi okosat és szépet nem tudok írni sajnos.. Az első babámat 2 héttel hordtam túl, mindenféle praktika ellenére (lépcsőzés stb.) indítani kellett. A másodikat ugyan végül is a párom horgászta ki ( :oops: ), de miután a kórházban leálltak a fájások,és reggel hazaküldtek, 2 nap múlva még akkor sem akartam bemenni,mikor már szivárgott a magzatvíz. Olyan hülyén éreztem magam,hogy a 2. babával ilyen lökött vagyok,hogy még azt sem tudom,mikor kell bemenni... :roll: Úgyhogy csak akkor vonszolt be a párom,mikor egyszercsak totál elöntött a magzatvíz... (Épp annál a barátnőmnél voltunk meglátogatni az 1 hetes babáját,akinek a 2. óriásbébijéről nemrég raktam fel képet. Most azon szórakoztak,hogy remélik,nem csinálok most még náluk csőtörést :lol: :lol: :lol: )

Nika70:
Jó ég,neked aztán nem valami kis icurid lesz! (Ez a pasiknak kifejezetten jó,mert minél nagyobb a baba,annál könnyebb megfogni,talán nem félnek annyira.. :D :D )

Bacilivi:
Nyugodtan mondd meg a babádnak,hogy megvéded mindenféle lökött tolakodó rokontól :D Én azt hiszem,talán jobb,ha a kórházba mennek be a kedves jóakaró rokonok.. Ott nyugodtan lehet az ember hálóingben.. Viszont azon csodálkozom,hogy vajon ha mondjuk egy 5-6 napos babát elmennek látogatni,miért várják el az embertől,hogy glédába álljon, a lakás persze ragyogóan tiszta legyen,és természetesen rend is legyen... neadjisten még süteménnyel és innivalóval is kiszolgálja őket az ember,és eközben persze ragyogó mosollyal is kápráztasd el őket.. Mert hát ugye ilyen az ideális friss anyuka...elvileg.

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Kismama18:

DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Jó ég,Vitte! Most mértem le a pocakom,a köldökömnél 108 cm a kerülete! :roll: :roll: :roll: Hát nem tudom,mekkora lesz a végére???

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Nika:hát ez nem semmi!Elhiszem,hogy már nehéz lehet az édes teher!
Kismama18:szorítok és drukkolok!!!
Na az én kedves anyósom azt mondta 6hétig ne engedjek be senkit babalátogatóba és meg se foghatja senki addig!!!Nemtudom mit szólna akkor ha ezt nála is alkalmaznám?!Én nem akarom,hogy valaki ide jöjjön segíteni,egész nap itt kerülgessem.Én úgy érzem megtudom oldani ezt a párommal kettesben,max főzhetnek a távolból és lehozhatják!!Már megbeszéltem a párommal is,amikor haza hozzuk a kicsikémet,nekem ne legyen itt senki,akkor lesz a család 1.igazi napja.Engem zavarna!

KépKép
vicuska

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! Mi az este egy részét itthon töltöttük, majd mégis elmentünk egy dübörgős buliba, aztán haza. Végül is olyan 5 körül aludtunk el. Ja, és 1-én is pihizős napot csináltunk, szinte egész nap feküdtünk meg aludtunk, de nagyon jól esett.

Őzi: nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy! Ez igazán nem jött jókor..., mindenestre szerintem a kis Levi tudni fogja, hogy mikor állsz készen a szülésre, eddig is rendes volt Veled. :wink: Jobbulást, pihenj sokat!

Nanett: azt hiszem ma mész ctg-re. Írd majd le mi volt!!! Ja, és szerinted a méhlepény állapotát amnit UH-n néznek, azt is nézni fogják minden ctg-n? Én csak csütörtökön megyek a dokihoz, ctg-re meg szerintem csak jövő héten jutok el. Egyébként hogy vagytok? Csajszika még mindig faros? Megbeszéltétek a dokival mikor lesz a császár?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépek a pocis fotók! Most már tényleg összeszedem magam, hogy felbűvészkedjek én is egyet a közeljövőben.
Ma megtudtam, hogy jó lett a terheléses cukor eredményem és a hepatitisz B is negatív, amit két hónapja vettek le.

Kismama18, azt olvastam, ha a szülés indulását szeretnéd siettetni, hogy a mellbimbó finom ingerlése és a mell masszírozása is hatásos lehet. Persze fontos, hogy ne okozzon fájdalmat, nehogy pont akkorra sebesedjen ki, amikor szoptatni kéne. Vigyázz magadra és minden jót!

Puszi, Edina

Kép
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem az első CTG-ről. Hogy emlékezzenek rám a kórházban, majdnem elájultam. Mint kiderült, a baba egy artériát nyomott és ezért lettem rosszul. Ahogy kikászálódhattam a hátradőlt ülő helyzetből, jobban lettem. Így a szék szélén kuporogtam és majdnem leszakadt a kezem, úgy kellett nyomnom a korongot. De a lényeg, hogy a babával minden rendben, csak ébresztgetni kellett. Nem úgy néz ki, hogy ki akarna már jönni, szerencsére, persze. A méhszájam is zárt. De sajnos már megint keresztben fekszik, úgyhogy egyre esélyesebb a császár.

A szülés utáni látogatásoktól már most félek én is. Ismerve a családunkat, öt perc nyugtom sem lesz. Anyukám jönni fog segíteni, csak reménykedhetek, hogy fogom bírni idegileg. Sajnos elég fárasztó tud lenni sokszor szegénykém.

Barbamami, nekem is ez a legnagyobb gondom, hogy hogy várhatják el az emberek, hogy minden rendben legyen a lakásban, a baba körül, meg is kínáljuk őket és én is friss legyek. Ha meg nemet mondana az ember, örök harag lenne belőle.

Nika! Hatalmas a babád! Reméljük, hogy már nem nő sokat.

KépKép
nanett

Sziasztok, megjöttem! :) A doki meg a szülésznő is nagyon ari és kedves volt! :) Majd a 33. héten kerül sor a kórházban a szemem vizsgálatára, és akkor fog kiderülni, hogy sima lesz vagy csaszi! :(

Tök ok a kiscsávó, erőteljesen mutogatott a mutatóújjával! :-)

Már 25 cm-ek vagyunk, gyönyörű a gerincünk, a kis szemünkkel már pislogtunk ezerrel....és még mindig fiúk vagyunk! :)

Úgyhogy most én (anyucika :) ) nagyon boldog vagyok!

Puszi

Kép
elizabeth25

Bacilivi: elég jól bírod magadat! Gratula! Azt hallottam, hogy szülés előtt az ember egy nagyon jót alszik, felkészül a szülésre a szervezet. A babóka is kevesebbet mozog, vagy semmnit, mert Ő is készülődik.
Ja, már én is nagyon várom, pedig még van időm, de azért nem bánnám, ha nem kéne a 40. hétig várni... Mostanában egész jól alszom, ahhoz képest..., viszont most már tényleg egy nagy pingvin módjára közlekedem.

Nika: nem semmi a babád. Hát igen amíg bent van az ember a pociban addig nincs gond. Gondolom, hogy jól érzi magát ő is.

Nem tudom nálunk mikor lesz baba, mert az utolsó UH alapján 01.12-re hozta a dátumot..., szerintem nem lesz meg addig. Az a baj, hogy ez ember egyre türelmetlenebb! 8) Mindegy bízunk a Kis Hercegünkben,. hogy tudja mikor és hogy szeretne jönni... azért mostanában már majd beszélgetek vele, erről a szülés történetről, hogy milyen módon segíthetjük egymást meg ilyesmi... :wink:

KépKép
Kép
r. zsana

Nika: még valami. Azt hallottam, hogy ilyenkor hetente még 25 dkg-t nő a baba. Kitartást!!!

Nanett: Örülök, hogy rendben volt a ctg. Mennyi ideig nézték? Na, a kis csajszitok már most nem egyszerű eset :wink: .

KépKép
Kép
r. zsana

Zsana, pont egyszerre írtunk :D

Nagyon jól bírtad a szilveszteri éjszakázást!

Most nem nézett meg a dokim UH-al. Lehet, hogy ha gond lett volna a CTG-n, akkor lett volna UH. Mivel még nem akar kijönni a baba, még nem beszéltünk meg konkrét időpontot a csaszira. De mondta, ha rosszul vagyok, elfolyik a magzatvíz vagy más utal a szülés megindulására, akkor már ne egyek és ne igyak, a műtét miatt. Jövő hét hétfőn megyek újra CTG-re. Ha pedig közeledik a kiírás dátuma és még mindig semmi, akkor megbeszélünk egy napot.

Akkor Te csütörtökön tudod meg a CTG időpontját? Úgy láttam, a hét már be volt táblázva a gépre, szerintem jövőhétre kapsz időpontot. Persze ez biztos a szülésznődtől is függ.

Ja, a csontjaim, a combom megint rettentően fájnak, alig bírok járni. Mint egy nagymama, olyan vagyok. Az alvás továbbra sem megy persze. És Te hogy bírod még?

Őzi, nagyon remélem, hogy már lábadozol kifelé a betegségből és jobban vagy! Drukkolok Neked/Nektek!

KépKép
nanett

Zsana, fél órát nézték a babát, egész pontosan 26 percet nyomtatnak ki, ennyi fér egy lapra. És kettesével vagyunk benn, két gép van. Hát, nem egyszerű a kiscsaj, az biztos. Kiváncsi leszek, végül is mikor akarnak majd kijönni a babáink. És hogy tudunk-e benn találkozni. :D

Elizabeth, gratulálok a fiacskádhoz, nagyon élénk!

KépKép
nanett

Nanett: Köszi az infót... JÓ lenne jövő hét hétfőn találkozni, persze úgy se lesz olyan szerencsénk... az alvással kapcsolatosan, oldal fekve, a hátadat egy kicsit megtámasztva próbáltad már? Jaj, tudom milyen rossz amikor ez ember nem tud aludni, nem tudja kipihenni magát... Biztos a lábad is azért fáj mert a babó nyom valamit. Nekem az elejétől van a combomon egy zsibbadó terület. most jobban szoktam érezni. Nekem a szemérem csontom szokott fájni, akkor ha a babó úgy fekszik, na meg persze már nehézkes vagyok magamnak is... egy nyugtat, hogy apuka büszke a pocakomra, azt mondta Szilveszterkor is, hogy menjünk és mutogassuk meg :wink: mert persze én tiltakoztam, hogy nem akarok sehol sem bálnáskodni...

Körkérdés: Mennyire vagytok mostanában fáradékonyak? Én nem tudom mi van velem, de van olyan nap, amikor ide oda fekszem, nincs semmihez kedvem... mondjuk múltkor már nagyon gyanús voltam magamnak akkor megmértem a vérnyomásom és 85/60 volt, de akkor is elég fura ez nekem, mert egyébként sem magas a vérnyomásom... másnap meg túl aktív vagyok. Ti hogy vagytok ezzel?

KépKép
Kép
r. zsana

Köszi nanett! :)

Kép
elizabeth25

Na sziasztok!!

Hat csak jopar nekifutasra tudtam ugy-ahogy elolvasni az irottakat.
Eloszor is :BUEK mindenkinek, es mindenkinek egeszseges babat 2007-re!!!

Dica: Az nem semmi, hogy kislanyt "igernek", aztan fiunak modositjak... Nekem mindegy volt, lany vagy fiu, de ha mar az egyikbe beleelem magam, nem biztos, hogy olyan konnyen dolgozom fel. Es ha fiu, hogy fogjak hivni?

Bacsbern: Szerintem Dorina vagy Dorka

Latom, mindenki szorgosan vasarolgat. Hat, en a ruhakkal meg varok, az raer. Kisagyat vettunk most Karacsonykor, imadom, bar meg csak a dobozt nezegetjuk :) Kép

Babakocsit is vettunk. Tenyleg, erre lenne egy korkerdesem: Melyik babakocsitipust hallottatok a legpraktikusabbnak? Mi olyat vettunk, ami travel system, sport 3 allithato pozicioban (az egyik majdnem tok fekvo) + 1 babyhordo.
Kép
csak eppen ilyesmi szinben:Kép

Nem tudom kell-e olyan, ami teljesen vizszintes. Allitolag a hordo jo 1/2 eves koraig, onnan meg a masik. Szoval ha ilyenunk van, akkor elfer meg egy mozeskosar is? Mert melykocsit nem akarok, az azert mar tulzas.

Kép
Kép
-macsek-

Zsana: Hat, toxemias nem vagy, az tuti :)

Amugy nyugi, pont igy vagyok en is, pedig meg joval elotted vagyok idoben. Egyik nap csak pihiznek, masik nap meg korbetakaritanam a lakast. De azt azert megsem... :wink:

Kép
Kép
-macsek-

Macsek!

Ez egy Graco Mirage Plus babakocsi? Mert mi is pont ilyet néztünk ki, de még nem vettük meg. Azóta meg sokan le akarnak beszélni minket róla, mondván hogy nem lehet teljesen vízszintesbe állítani, nem lehet két irányba tolni, stb. A mélykocsi nekem sem túl szimpi, bár most épp ott tartunk, hogy az lesz.
Már teljesen össze vagyok keveredve. Fogalmam sincs milyet vegyünk, úgyhogy én speciel nagyon örülök a "körkérdésednek"!!!

Ja, még valami? Hol vettétek? Brendon? És az árát meg lehet kérdezni???

Judit

sch.judit

Woow,Macsek,nagyon jól néz ki ez az ágy!!!!! :D Még véletlenül sem az a szokványos..

Gyanixi:
Hogy vagytok?? Pocakod keményedik még? Mondjuk méretre elég szép nagy..

Elizabeth:
Örülök,hogy tényleg úgy néz ki,kisfiatok lesz! Igazából az nagyon rossz,ha az elején beleéli magát az ember valamibe,és aztán más derül ki. De jó nagy az a baba,hallod! 25cm?? Hát ne vegyél neki 56-os rucikat... :D :D

Őzi:
Remélem,jobban vagy... Betegen tényleg nem lehet szülni. :(

Körkérdés:
Azt hiszem,attól is függ,kinek melyik praktikus,hogy hol lakik.. Pl itt Érden a hatalmas kerekek elengedhetetlenek.. Viszont nekem nem kell cipelnem,vagy liftbe férnem vele.. Ahhoz a Bergon nagyon nagy és nehéz. Viszont óriási,nagyon kényelmes,és rengeteg hasznos kiegészítője van.. :)

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Barbamami, hát azt hiszem, 56-ost már nem is fogok, még jó,hogy van egy - két 62 -es is! :)

Kép
elizabeth25

Körkérdés:Barbamaminak igaza van,függ kinek mi a praktikus!Mi a földszinten lakunk,a város járdái katasztrófálisak-tehát kell a nagykerék.Én a bergonnak néztem ki egyik modeljét,amit sokan dícsérnek az itteni ismerőseim közül.Szerintem olyan akinek tapasztalata van ilyen téren attól érdemes megérdeklődni!
Finishben lévők:KITARTÁS!!!

KépKép
vicuska

És ti hogy vagytok amúgy?

Kép
elizabeth25

Ja és babyhordót vettem külön amit ügye az autóba is kötelező használni!De nagyon abban nem fogom cipelni,mert nem kényelmes.

KépKép
vicuska

macsek,
Nagyon szép az ágy, amit vetettek! Nagyon tetszik a színe is. Mennyibe került?
A babakocsi is tetszik, nagyon!! Nekem is az a kérdésem, hogy ez a Graco Mirage, ugye? A decemberi "baba" magazinban pont volt akciós kupon árban ez a típus, és kb 35 000 ft-ba került a Brendonban. Én is szívesen megvettem volna, de már van babakocsink, és autósülésünk... Eredetileg ilyet akartunk venni, még kb szeptemberben nézegettük, de aztán az egyik ismerős lebeszélt róla, mert hogy nem dönthető vizszintesre a háttámla. Most már tudom, hogy nem kellett volna hallgatni rá, mivel eleve a hordozót, csipőemelővel kiegészítve születéstől fogva lehet használni, 6 hónapos kortól pedig jöhet a sportrész... Szóval, szerintem az ilyen travel system-ek tökéletes megoldás.

nika 70,
Hu-ha milyen nagyocska a babód!! :D :D

Képzeljétek, ma olvastam az Anyák Lapja magazinban, hogy a babák nagy százaléka a kiírt időpont előtt 15 nappal érkezik.... Hmmmm, pedig itt nálunk nem ez a jellemző :D

Lányok, mikortól kell járni CTG-re? Talán lassan már nekem is esedékes?

Pusz
Dius

Kép
dijcsi

Sziasztok!!!!

Minket is érdekelne ez a babakocsi téma!!!De nagyon................ :)

Vicuska!!!

Megtennéd, hogy megírod, hogy pontosan melyik Bergon típursról beszélsz? Ugyanis én is a Bergonokat nézegetem, valamint a Roant, ami állítólag a Bergon ikertestvére, csak picit olcsóbb kivitelben. Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Macsek!!!

Én is mindenhol azt olvasom, hogy olyan kocsit kell vásárolni, ami teljesen vízszintesig dönthető, mert az újszülöttnek csak ez a jó!!!
Ennek ellenére jól néz ki a kocsitok!
A babaágy ára engem is nagyon érdekelne!!!!!!

Liza!!!!

Van új fotód Dominik babáról??Ha igen, tedd fel légyszíves!!Ja egyébként tegnapelőtt én is tettem fel-ahogy megígértem neked- pocis fotókat!! :) :) :)

Mindenkinek szép délutánt, sajnos holnap indul a munka!! :(
judithappy

Még egy kérdés: PONTOSAN HOVA KELL BEMÁSOLNOM A VONALZÓ KÓDJÁT??? sEGÍTSETEK!!!!

KÖSZIKE!
judithappy

Az agyiko nekem is nagy szerelmem, a Baby Outletben talatuk a Soroksari uton Pesten. 57 volt, ami eleg jo ar, ha kiszamolom, mennyi lenne, ha kulon vennenk pelenkazot meg agyat. Ja, es 180-as az agyiko, ami tuti jo!

A babakocsit a Brendonban vettuk a decemberi kuponnal, mert szerintem nagyon megerte. Igy volt 50 helyett 35. Na, pont ezek a dilemmaim, amit irtatok, johet meg info, szivesen veszem. Amugy Dijcsi, mi az a csipoemelo? Nem telik el ugy nap, hogy valami ujat ne hallanek. Kell ez a 9 honap, az tuti, mire beletanulunk :)
De a legsulyosabb dolog az, amit a Baby Outletben lattunk: hazi bukosisak olyan anyagbol, mint a bicajois meg gorkoris terdvedok. Alul konkret tepozarral rogzitve. Ertitek, nehogy lefejeljen vmit a picur a lakasban. Hulyek ezek. :roll:

Kép
Kép
-macsek-

Ja, es igen, Graco Mirage Travel System... csak hogy egyszeru legyen!

Kép
Kép
-macsek-

sziasztok! JUDITHAPPY a profilban az aláírásban kell bemásolni a vonalzós kódot azt hiszem.Probáld meg remélem sikerül!Köszönöm csajok ,hogy még mindig szavaztok a nevekre,Dorina vezet jó sokkal,de azért egy páran szavaztatok a Dorottyára is ,ami nekem is még mindig nagyon tetszik csak nem annyira megy a Tóth névhez sajna! :( Volt aki a Dórit is javasolta de az sajna nem lehet mert a húgom is Dóri és elég furi lenne 1 családbean 2!!!(bár annó neki is én adtam a nevét)ELIZABETH örülök hogy minden rendben volt az uh,na és Domcsi igazán szép nagy baba ,tényleg büszke lehetsz rá :D ZSANA én mostanában minden vagyok csak fáradt nem ,nem tudom mi van velem ennyi energiám még akkor se volt mikor még nem voltam terhes.
Vendég

Most találtam képeket a babakocsiról,(Petistül...),még tavasszal készültek. Ez egy Bergon,azt hiszem valami "ll.A Cross",ha jól emlékszem.. A képeken már sport üzemmódban használom, játszótálcával. De újszülött babának vízszintesre le tudtam hajtani,és a játszótálca helyett van hozzá egy mózeskosár-feltét,amivel mélykocsivá alakítható. Ezekhez a modellekhez már olyan lábzsákot adnak,ami többfunkciós: mózeskosaras "üzemmódhoz" rágombolom a tetejére,de nem kell mindig levenni a lábzsákot,ha a babát ki akarom venni,mert középen 2 cipzárral végig ki lehet cipzározni. A lábzsák végébe szúnyogháló van varrva egy rejtett zsebbe,amivel kint lehet altatni a babát,nem csípik a bogarak.
Ha viszont már ül a baba,van egy plusz lábzsák rész,amit hozzá lehet cipzározni,és így teljesen védi a babát.
A nyári hőségben jó hasznát vettem a szellőzőzsebeknek is, ezek is szúnyoghálósak..
De a leginkább azt szeretem benne,hogy változtatható a tolásirány. A lányommal egy Graco Cirrus-t vettünk. Egész aranyos volt,de egyrészt nem lehetett teljesen lefektetni, másrészt rengetegszer előfordult,hogy az arcába vert az eső,belefújt a szél.. Hát,én ezért váltottam.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Köszi Bacsbern!!!

De sajnos nem találom az aláírás részt a profilomban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Lehet, hogy csak én vagyok béna???
judithappy

Bocsánat,a képek lemaradtak.. Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

JUDIT: Menj be a prifilba azon belül profil információ és ott van ilyen hogy aláírás: oda másold be a kódot és utána x-eld ki az aláírás hozzáadását! Ha nem megy kérdezz nyugodtan
Vendég

Ma csak 3 órát vártam a ctg-re....az agyamat eldobom...Aztán a doki is megvizsált.SEMMI VÁLTOZÁS, DALMABABA BAROMIRA NEM KIVÁNCSI RÁNK!!!! :cry: :cry: ebből kemény túhordás lesz asszem...

barbamami,
a legjobb az lenne, ha se kórházba se otthonra nem jönne a nagyonszűk családon kivül senki... Hihetetlen, hogy van egy két ember aki csak úgy közli, hogy amint megvan a baba, jönnek babázni...Még jó hogy hivtam őket...

rzsana,
Köszi
:D :D
én sem akartam a 40-ik hétig várni...de mostmár annak is örülnék ha nem hordom túl nagyon... :?

nanett,
hol is fogsz szülni?
Vendég

jaa és köszi a drukkolóknak!!!!! :D :D

vicuska,
teljesen megértem a párodat. nem lehetett könnyű :(
Vendég

Bacsbern!!!!

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek: de ott kell a profilba belépnem, ami pl. a hozzászólásomnál (alatta) van profil felirat????
judithappy

Remélem sikerült!!Ez csak egy próba.... :)

Kép
Kép
judithappy

Bacsbern!!!

Sikerült megtalálnom, hogy hova írjam be, de sajnos úgy látszik, hogy nem sikerült!!!!

Kép
Kép
judithappy

Ismét egy próba.

Kép
Kép
judithappy

Végre sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
judithappy

Judithappy:
Írtam neked privit vonalzó ügyben!!!! :D :D

Bacilivi:
Akkor megyek hozzád látogatni a kórházba és otthonra is,jó? :lol: :lol: :lol:
De aztán szép rend legyen ám!!!! És csini is legyél,mert tudod,fontos az esztétikus megjelenés! :lol: :lol: Ja,és inkább az édes sütiket szeretem,meg valami gyümölcslevet hozzá,de szűrt legyen.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Judithappy:
Ügyi vagy!!!!! Akkor már nem aktuális... :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Először is mindenkinek boldog új évet!
Másodsorban pedig Betti nagyon sok boldogságot, és gratula.

A babakocsikról annyit tudnék nektek írni a saját tapasztalatomból, hogy mi az első gyereknél vettünk egy szép nagy, sporttá is alakítható babakocsit. nagy kerekek, kétfelé változtatható tolásirány, a nevét igazából nem tudom, de ha jól emlékszem, Takkó. Van hozzá kivehető mózeskosár rész,esővédő, stb. Akkor volt ez 70.000 FT. Teljesen jónak is tűnt, de a használat során rájöttem hogy nem nekem találták ki. A nagy kerekek miatt a kocsi széles, nehéz. Mi hegyoldalban lakunk, hát elég volt a gyerekkel együtt feltolni. A szélessége miatt az üzletekbe nem tudtam betolni, mindíg kint kellett hagynom a babakocsit az utcán. Ahol lépcsőn kellett felmennem, alig bírtam felemelni. A kocsiba az összecsukása is nehéz volt. 3 hónapig bírtam, aztán megfűztem a férjemet egy újabb babakocsira. Mi egy Peg Perego Pliko p3-at vettünk, hát ez sem volt olcsó, de ezt a kocsit imádtam. Teljesen vizszintbe dönthető, amit sokszor használtam is, úgyhogy szerintem az fontos. Stabil, könnyű (5 kg), gyorsan összecsukható, és a huzatát kéthetente mostam. Még most sincs semmi baja. Azt fogjuk használni most is. Szóval két gyereket simán kibír. Szerintem a súly és a méret a legfontosabb.

Kata

berzkat

Sziasztok!

-macsek-!
Mi is ilyen ágyat néztünk ki!Ja,egyébként jobb hogy most derült ki a baba tényleges neme mint szüléskor!!Én annyira nem is lepödtem meg amikor a doki közölte hogy kisfiú,valahol legbelül számitottam rá hogy mást fog mondani!!
A neve pedig Bence Róbert lesz!!

Vitte,Barbamami!
Lemértem én is a pocakom kerületét és 103 cm.

Teszek fel fényképet a babakocsinkról, úgy is megígértem.Ja, és friss pocis képet is.

Kép Ez a téliesitett változata!

Kép

Kép

Kép Ő pedig a leendő anyuka....

Kép ....és ő is!

Egyébként a babakocsihoz kaptunk táskát is és mózeskosarat is a ajándékba!

Bocsi ha hosszúra sikeredett!!

Dica
Vendég

Bacilivi, én is és Zsana is a Dél-Pestiben fogunk szülni.

Hú, nagyon sajnálom, hogy még mindig nem akar kijönni Dalma. Képzelem, milyen türelmetlen lehetsz már. Én biztos nagyon az lennék. Sőt, kicsit már most is az vagyok.

KépKép
nanett

Dicamama:
Aranyos vagy a kísérőszöveggel,azért nem hiszem,hogy valaki esetleg összetévesztene téged a babakocsival :lol: :lol: :lol: Ez nem Bergon,ugye? Vagy az? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

barbamami,
ööööö...oké...el is kezdem pucolni a lakás, meg sütni a sütit... :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nanett,
ja igen, pedig már néztem, hogy hol szülsz :oops:
és milyen volt a ctg?
nem is tudom, néha türelmetlen vagyok, néha meg nem. mindenesetre nem örülnék, ha mondjuk 2 hetet ráhúzna a bébi...Nem lenne jó egy óriásbébit megszülni így elsőre...dehát minden esélyem megvan rá :P

Őzi, remélem ha jobban vagy jelentkezel!!! GYÓGYULGASS!!!Holnap lenne A MI NAPUNK...
Vendég

Délután 17re mentünk 4D-ra a Schöpf mérei kórházba. 1 órát voltunk bent,és nagyon jó volt. Nemi mivoltát már rögtön megmutatta.Most már 100%,hogy kisfiú lesz! Összesen 24 kép készült!:)

Pár perc után a doktornő tanácsára sétálni mentünk,mert nagyon takarta az arcát,sehogysem akart megmutatkozni. Ittunk egy forró csokit is,és utána már jobb is lett. Ugy látszik megtette a hatását,mert utána mutatta már az arcát,bár nagyon bújuk hozzám. Már fejvégű fekvésben van,ahogy születni fog majd.

A méretek alapján 28-29 hetes vagyok,amúgy 30. hétben vagyok.

BPD(a fej szélessége, a két halánték közötti távolság):77mm

OFD( homlok és tarkó közötti távolság, azaz a fej hosszanti mérete): 103mm

AC( haskörfogat): 243mm

FL(combcsont hossza): 52mm

Becsült súly: 1282 gr

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok Lanyok!
Koszonom mindenkinek a batorito szavakat. Erot meritek beloluk! Ma mar jobban vagyok mint tegnap, de ejszaka meg mindig nem aludtam eleget. Bar ahogy olvaslak titeket, vannak akik betegseg nelkul sem alszanak valami jol...

Bacilivi,
Akkor tovabbra is fej-fej mellett haladunk. En holnap megyek dokihoz, kivancsi vagyok mit mond, bar vlszeg csak annyit, hogy tovabbra is barmikor elkezdodhet. Ha igy gyogyulok tovabb, akkor azert a het vege fele mar nagyon tudnek orulni ha beindulnanak a dolgok. A dokin kivul es a csecsemo-ujraeleszto/elsosegely tanfolyamon kivul nem csinalok semmit a heten, csak pihizni es regeneralodni akarok itthon. Dalma ugyanolyan aktiv mint korabban, vagy o is csendesebb igy vegen? Levi sokkal csendesebb mint szokott, mintha keszulodne. Gyakran mocorog most is, de csak finomakat, aprokat. Inkabb csak helyezkedik es persze csuklik :) .

Betti,
Ha lesz egy szabad perced, nezz be hozzank! Elvileg ma mar otthon van az egesz kis csaladod!

Boszibaba,
Vegre egy par jol sikerult kep! Nagyon szepen latszik mindene a babodnak!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?