Sziasztok lányok!
BETTI:
NAGYON VÁROM A KÉPEKET ÉS A BESZÁMOLÓT!!!!!!!!!!!!!!!! (Persze tudom,hogy most nem ez a legfontosabb dolgod,de ha lesz egy iciri időd, ÍRJJJÁÁLLL!!)
Kismama18:
Semmi okosat és szépet nem tudok írni sajnos.. Az első babámat 2 héttel hordtam túl, mindenféle praktika ellenére (lépcsőzés stb.) indítani kellett. A másodikat ugyan végül is a párom horgászta ki (
), de miután a kórházban leálltak a fájások,és reggel hazaküldtek, 2 nap múlva még akkor sem akartam bemenni,mikor már szivárgott a magzatvíz. Olyan hülyén éreztem magam,hogy a 2. babával ilyen lökött vagyok,hogy még azt sem tudom,mikor kell bemenni...
Úgyhogy csak akkor vonszolt be a párom,mikor egyszercsak totál elöntött a magzatvíz... (Épp annál a barátnőmnél voltunk meglátogatni az 1 hetes babáját,akinek a 2. óriásbébijéről nemrég raktam fel képet. Most azon szórakoztak,hogy remélik,nem csinálok most még náluk csőtörést
)
Nika70:
Jó ég,neked aztán nem valami kis icurid lesz! (Ez a pasiknak kifejezetten jó,mert minél nagyobb a baba,annál könnyebb megfogni,talán nem félnek annyira..
)
Bacilivi:
Nyugodtan mondd meg a babádnak,hogy megvéded mindenféle lökött tolakodó rokontól
Én azt hiszem,talán jobb,ha a kórházba mennek be a kedves jóakaró rokonok.. Ott nyugodtan lehet az ember hálóingben.. Viszont azon csodálkozom,hogy vajon ha mondjuk egy 5-6 napos babát elmennek látogatni,miért várják el az embertől,hogy glédába álljon, a lakás persze ragyogóan tiszta legyen,és természetesen rend is legyen... neadjisten még süteménnyel és innivalóval is kiszolgálja őket az ember,és eközben persze ragyogó mosollyal is kápráztasd el őket.. Mert hát ugye ilyen az ideális friss anyuka...elvileg.